HEP BEN TERKEDİLDİM NEDEENN:(((

işte bende en son ona karar verdim artık.sever gibi yapıp aşık gibi bakıp rol yaptığına.aynen bunuda söyledim zaten.ama dediği şu: bu güne kadar onuruyla yaşayan bi adama ben yalancı damgası vuruyormuşum.

canım aşk konusunda bende çok şansısızım yalnız değilsin yani :) etrafta okadar çok adam görünümlü kişiliksiz var ki, elini sallasan çarpıyor işte.. Bana da sürekli sorunlular denk geliyor öyle bir şans var ki, hani bir söz var ya 'balık olsam, vapur çarpar' diye aynen öyle Hayırlı birisi inş bigün bizimde kapımızı çalar

Hııı çok onurluymuş belli.
İnanma sen bu palavracıya. Hiç görüşme bile.
Rol yapmış dediğin gibi.

sana bişey diyim mi sen gözünün önünde bir erkekle öpüşüp sonra ona dönüp onıunla öpüşen bir kız değilsin onunla öpüştün ve bu onunda isteğiyle oldu o yüzden seni daha tanımadan etmeden önyargıyla -benden öncekilerle de öpüstün süpheliyim- diyen adamdan hayır gelmez gerçekten kusura bakma ama yani o anı yasarken bişey yok yasadıktan snra ama diyen erkekte onur gurur seref yoktur yani madem böyle düşünüyodu tam öpüşmeden deseydi kendni çekip -haa sen bnenden öncede yaptın demekki-deseydi öpmeseydi o da bu duruma katılmasaydı daha serefli olmaz mıydı boşver ya hem yaparlar hemde yargılarlar beş para etmez inan canını sıkmaya da değmez. Salla gitsin aptalı.

inşallah inşallah canım.ben 30 yaşındayım ve artık umudumu kaybediyorum.bütün yaşıtlarım evlendi barklandı.tamam ünv mezunuyum çalışıyorum.kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum.ee çevremin dediğine göre elim yüzümde düzgün ama olmuyor işte.hep duvara hep duvara tosluyorum.isyan etmek istemiyorum ama bazen edesim geliyor.özellikle son olaydan sonra

Hııı çok onurluymuş belli.
İnanma sen bu palavracıya. Hiç görüşme bile.
Rol yapmış dediğin gibi.

evet ve ısrarla inkar edip suçu bana atıyor.güya onunda ilk defa başına böyle birşey gelmiş.bende ona inanmadım.ama geçmişini hiç sorgulamadım.gerek yok çünkü

bende 25 yaşındayım ve bitmeyen bir okulum var hala en azından sen işini kurmuşsun bak hayatında daha iyi birşey var :) benim de birçok arkadaşım evlendi çocukları olan bile var, dedim ya yalnız değilsin :) bazen bende adalet sistemine isyan etmek istiyorum ama Allah büyüktür, kötüsü olacağına hayırlısı olsun da beklemeye razıyım diyorum yapılacak çokta birşey yok zaten bunları düşünüp üzülürsek hayatımız boşuna akıp gidecek, özgürlüğünün ve paranın tadını çıkarmaya bak, ben şuan öğrenci olduğumdan onuda yapamıyorum

o kadar doğru söyledinki.tamda ona söylemeye çalıştıklarım bunlardı.bi çoğunu söyledim de.ama yok anlamıyor.dediğim dedik.yada ilkinde oldu bitti tamam.pişmanda olduk.madem onurlu gurulu bi adamsın neden 2.ye yada 3. ye görüştün benimle.ilkinde kestirip at.diğer görüşmelerde de daha samimi olduk ayrıca.yani bu sefer o öpmek için üstüme atladı gibi bişey oldu.

İstediğiniz erkeğe çok ilgi alaka gösterirseniz böyle olur ne kadar kötü davranırsanız o kişi sizi bırakmaz bence bunu deneyin

bak sende fazlasıyla farkındasın ders vermek istiyosun be kardesim önce kendin dersini al. seni anlıorum onu yok saymak en iyisi. sakın arama sorma. O sütten ak kaşık değil asıl terbiye yoksunu ahlak yoksunu o.
boşver ne hali varsa görsün.

bıraktım zaten.aramam numarasını falan sildim.gerçi aklımda ama :) facebooktan sildim. sizlerde böyle dedikçe içiim rahatlıyor ve kendimde suç aramayı bırakıyorum.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İstediğiniz erkeğe çok ilgi alaka gösterirseniz böyle olur ne kadar kötü davranırsanız o kişi sizi bırakmaz bence bunu deneyin

kesinlikle öyle olmak lazım.kötü davranacaksın ki kıymetin bilinsin.sevgini gösterdikçe kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar

boşver sen evlenmek ıcın koca arayışlara cıkmıs gibisin. ilk once bundan cık, gez toz farklı şeyler dene. yurtdısına cık mesela. hersey evlenmek deil bu takıntıdan kurtul oncelikle.
daha sonra doru adam buldugunda evlenirsin. kısmette varsa o seni dağda bile bulur.

karşıdan öyle duruyor farkındayım :) 2 senedir haytımda kimse yok.bi kaç kişiyle görüştüm fakat etkilenemedim.belli bi yaştan sonra sadece yakışıklılık yada sadece kariyer yetmiyor.çıta yükseliyor.kalbimde ısınmamıştı diğer görüştüklerime.buna sınmış bulundu işte ısınmaz olaydı.oda aynı şeyleri hissedince olur sandımdı.ama yine hüsran maalesef.

bende okulu 6 senede bitirdim :) nişanlıydım son senesinde.evlilik hayalleri kurarken başıma neler geldi.sonra işe girdim çalıştım.ondan 3 sene sonra biriyle tanıştım 1 yıl çıktık bıraktı beni başkasıyla evlendi.1 sene acı çektim.tam unuttum herşey çok güzel arkadaşlarımla gezip tozuyorum hayat bana güzel ohh dedim.sonra bu çıktı karşıma.3 hafta görüştük toplam ama 3 ay görüşmüş gibiydik.hızlı yaşadık hızlı bitti :) bakalım hayat bundan sonra neler getirecek.

Hiçkimse için kendinden taviz vermemelisin daha yolun başında bile değilken başını kapat demiş sonunu düşünemiyorum . Açık ya da kapalılığımız kimsenin haddine düşmez ! Ayrıca adam öperken resmen sana zarf atmış bana kalırsa sırf karşı tarafı denemek adına en insani faaliyetlerden birini kullanmak daha AHLAKSIZCA . . .

başını kapatma mevzuu benimde aklımda olan birşeydi.ilk önce ben söyledim ona.oda öyle istiyormuş zaten.hızladıralım o zaman bu olayı dedi.ama zarf atma konusunda haklısın.bencede öyle yaptı ki bu hakkaten benim yaptığımdan daha kötü.ama işte bu zihniyette olan birine anlatamıyorsun bunu.

Ay ne uyuz hasta ruhlu herifler var ya. Bi gün de ben birine diyeceğim benle öpüştün ilk günden ben böyle erkek istemiyorum sen herkese böyle davranmışsındır ahlaksız namussuz diye. Öf feminen duygularım tavan yaptı yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…