Ne bekliyor ki bu gerizekalı? 3 yıllık nişanlınla tabii ki öpüşeceksin, koklaşacaksın.
Ne mal insanlar var ya.
Sorun sende değil. O bir bahane bulmak istemiş ve bunu öne sürmüş.
Yoksa aşık olan bir erkek hiçbir şekilde vazgeçmezdi.
İnanma yani sebebin o olduğuna. Sevmemiştir.
Ve burada da pek çok insanın dediği gibi kendi de seni ilk günden öpmüş.
Karşılıklı yapmışsınız. Böyle ikiyüzlü ahlak anlayışına sahip öküzlerle evlilik yürümez zaten.
Şanslısın ki ne kadar öküz olduğunu kısa sürede gördün.
bu adam takintili.. hicbsy olmasa da uretir.. omur boyu zindan yani.. tedirgin korkak bi hayat.. Allah korusun
Ay salak herif ya bosh ver birak opusmeyen kiz bulsun.
teşekkürler.evet hiç birinin vebali yok üstümde çok şükür.o konuda ne birinden ah aldım nede bir laf söylendi.o konuda içim rahat.evet aşk konusunda çok şanssızım.düşünmüyor değilim bende hep terk ediliyorum diye.ama bakıyorum da hep sorunlular denk gelmiş sanırım.
işte bende en son ona karar verdim artık.sever gibi yapıp aşık gibi bakıp rol yaptığına.aynen bunuda söyledim zaten.ama dediği şu: bu güne kadar onuruyla yaşayan bi adama ben yalancı damgası vuruyormuşum.
nişanlım tarafından çok özel bir nedenle terk edildim.sonra görücü usulu 5 hafta biriyle görüştüm terk edildim.sonra 1 yıl bi sevgilim oldu terk edildim.en son tam hepsini unuttum artık çokmutlu huruluyum kendi başıma yetebiliyorum derken görücü usulu biriyle tanıştırıldım.1 hafta telefonda görüntülü konuştuk resmen aşık olmuş gibiydik ikimizde.evlilikten çocuktan düğün tarihimizden bile bahsedildi.1 hafta sonra ilk defa yüz yüze görüştük.herşey mükemmeldi.ama bi sorun vardı.aramızda o kadar fazla elektrik olmuştuki telefonda görüşürken.ilk buluşmada yıllardır çıkıyormuş gibiydik.yanağımdan öpmek istedi sonra nasıl olduğunu anlamadan öpüştük.ertesi gün tekrar buluştuk.herşey mükemmeldi.sonra ertesi gün bir daha buluştuk.yine herşey güzeldi.el ele göz göze yılladır sevgiliymişiz gibi.benden bağzı istekleri olmuştu kabul ettim.o memleketine gitti.yolda aradı herşey burda ama sen yoksun diye.nasıl sevindim anlatamam.tamam dedim yıllarca çektim artık dualarım kabul oluyor şükür rabbime.sonra memleketine gitti.1.gün yine herşey çok güzeldi.2.gün bu soğuk davranmaya başladı.nedenini sordum kafasındaki soru işaretlerini atamamış.aklındaki soru işaretide ilk görüşmede öpüşmüş olmamız.herkese öyle davranıyo olabilirmişim.ki asla ama asla öyle birşey yok.beni basit kız katagorsine soktu.bende eğer böyle düşünüyosa bu ilişkini yürümeyeceğini söyledim ve ayrıldık.2 gün sonra tekrar aradı barışmak için.2 gün zor dayanmış.çok alışmış ve sevmeye başlamış beni falan filan.kabul ettim.memleketinde olduğu için 1 hafta daha telefonda görüştük.eskisinden daha samimi daha candan.sonra yine aynı şeyi sorun edip terk etti beni.ve 6 gündür ne aradı ne sordu mesaj attım 1 kez bitti bu iş dedi.mantıklı karar vermek durumundaymış.mantığına uymayan şey de öpüşmüş olmamız.şimdi terk edildiğimemi yanayım.30 yaşına gelmişim anlıma leke sürmemişim.adam tarafından basit kız muamelesi gördüğümemi yanayım.kızlar allah aşkına birşeyler söyleyin.kaç gündür yerdemiyim göktemi belli değil
canım aşk konusunda bende çok şansısızım yalnız değilsin yani :) etrafta okadar çok adam görünümlü kişiliksiz var ki, elini sallasan çarpıyor işte.. Bana da sürekli sorunlular denk geliyor öyle bir şans var ki, hani bir söz var ya 'balık olsam, vapur çarpar' diye aynen öyleHayırlı birisi inş bigün bizimde kapımızı çalar
Hııı çok onurluymuş belli.
İnanma sen bu palavracıya. Hiç görüşme bile.
Rol yapmış dediğin gibi.
inşallah inşallah canım.ben 30 yaşındayım ve artık umudumu kaybediyorum.bütün yaşıtlarım evlendi barklandı.tamam ünv mezunuyum çalışıyorum.kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum.ee çevremin dediğine göre elim yüzümde düzgün ama olmuyor işte.hep duvara hep duvara tosluyorum.isyan etmek istemiyorum ama bazen edesim geliyor.özellikle son olaydan sonra
sana bişey diyim mi sen gözünün önünde bir erkekle öpüşüp sonra ona dönüp onıunla öpüşen bir kız değilsin onunla öpüştün ve bu onunda isteğiyle oldu o yüzden seni daha tanımadan etmeden önyargıyla -benden öncekilerle de öpüstün süpheliyim- diyen adamdan hayır gelmez gerçekten kusura bakma ama yani o anı yasarken bişey yok yasadıktan snra ama diyen erkekte onur gurur seref yoktur yani madem böyle düşünüyodu tam öpüşmeden deseydi kendni çekip -haa sen bnenden öncede yaptın demekki-deseydi öpmeseydi o da bu duruma katılmasaydı daha serefli olmaz mıydı boşver ya hem yaparlar hemde yargılarlar beş para etmez inan canını sıkmaya da değmez. Salla gitsin aptalı.
o kadar doğru söyledinki.tamda ona söylemeye çalıştıklarım bunlardı.bi çoğunu söyledim de.ama yok anlamıyor.dediğim dedik.yada ilkinde oldu bitti tamam.pişmanda olduk.madem onurlu gurulu bi adamsın neden 2.ye yada 3. ye görüştün benimle.ilkinde kestirip at.diğer görüşmelerde de daha samimi olduk ayrıca.yani bu sefer o öpmek için üstüme atladı gibi bişey oldu.
bak sende fazlasıyla farkındasın ders vermek istiyosun be kardesim önce kendin dersini al. seni anlıorum onu yok saymak en iyisi. sakın arama sorma. O sütten ak kaşık değil asıl terbiye yoksunu ahlak yoksunu o.
boşver ne hali varsa görsün.
İstediğiniz erkeğe çok ilgi alaka gösterirseniz böyle olur ne kadar kötü davranırsanız o kişi sizi bırakmaz bence bunu deneyin
boşver sen evlenmek ıcın koca arayışlara cıkmıs gibisin. ilk once bundan cık, gez toz farklı şeyler dene. yurtdısına cık mesela. hersey evlenmek deil bu takıntıdan kurtul oncelikle.
daha sonra doru adam buldugunda evlenirsin. kısmette varsa o seni dağda bile bulur.
bende 25 yaşındayım ve bitmeyen bir okulum var hala en azından sen işini kurmuşsun bak hayatında daha iyi birşey var :) benim de birçok arkadaşım evlendi çocukları olan bile var, dedim ya yalnız değilsin :) bazen bende adalet sistemine isyan etmek istiyorum ama Allah büyüktür, kötüsü olacağına hayırlısı olsun da beklemeye razıyım diyorumyapılacak çokta birşey yok zaten bunları düşünüp üzülürsek hayatımız boşuna akıp gidecek, özgürlüğünün ve paranın tadını çıkarmaya bak, ben şuan öğrenci olduğumdan onuda yapamıyorum
Hiçkimse için kendinden taviz vermemelisin daha yolun başında bile değilken başını kapat demiş sonunu düşünemiyorum . Açık ya da kapalılığımız kimsenin haddine düşmez ! Ayrıca adam öperken resmen sana zarf atmış bana kalırsa sırf karşı tarafı denemek adına en insani faaliyetlerden birini kullanmak daha AHLAKSIZCA . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?