Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

asel canım

canım testler genelde doğru cevap veriyor ama akıntıda önemli
benim mesela akıntım geldikten 2 gün sora filan pozitif oluyor
bugün ara ver istersen canım
hem sperm kalitesi yükselir eşinin büyük ihtimal yarın ya da cuma pozitif olacaksın çünkü
ben şimdilik kaçtım seni öptüm

Son düzenleme:

Esrammmm o zaman bu aksam ara vereyim yarın yine bakarım testin durumuna .

Kizzzzz basıma gelenler varya pişmiş tavuğun basına gelmez valla . Totomda çiban ciktiiiiiiiii ya (

Kizzzzz basıma gelenler varya pişmiş tavuğun basına gelmez valla . Totomda çiban ciktiiiiiiiii ya (

Insallah hemen hamile kalda dogur bir erkek :))) Canim gecmis olsun ciban bula bula orayimi bulmus :)))
Yas maya sür bari iyi gelir.Bu arada wicks almayi unuttum valla benim kiz yüzünden bir kavga ettik bugün bir kavga sormayin.
Kiz cadi büyümüste bana laf yetistiriyor hic lafin altinda kalmiyor mikrop :)))

Canim benim üzme tatli canini,olabilir güzelim 18.gündede olabilir.
Ben ilk 12 den ihtibarendir diye biliyordum ilk baslarda sonra hep kaciriyordum yumurtlamayi,megersem 9 veya 10 uncu gün oluyormus.Hatta bir kere oldu sadece 7 günün gecesi yani 8 mi oluyor ne.Okudugum bazi sayfalarda(alman sayfalarinda okudum) su yaziyordu. Bazi kadin veya kizlar iste,henüz regeli tam bitmeden yani bitmesinin son günü veya günleri yumurtlama oluyormus ve ovulation testi yaptiklarinda yumurtlamadiklarini saniyorlarmis ona göre iliskiye giriyorlarmis bu ay hamile kalmam umuduyla ve hamile kaliyorlarmis.Bu cocuk istemeyen kisiler icin yazilmis hani dikkat etsinler diye.Kimisinde ise regelin esnasinda veya son gününde hamile kalmam ay basiyim düsüncesiyle iliskiye giriyorlarmis,tabiki bizimde bildigimiz,spermalar 5 gün kadar yasayabiliyorlar cok kalitelisi 7 gün bile.Hani belki farkina varmadan önce yumurtlamis olabilirsin mi acaba?
Yani yok yok canim hersey olabilir.Sen her iki günde bir iliskiye gir bence bir iki ay böyle dene.Yumurtlama günüm daha gelmedi veya gecti diye sakin düsünme.Cok nadir bu ama bazen kadinlar ayda iki kez de yumurtluyorlarmis.Tabiki bunlar hep okuduklarim güzelim,karar senin elbette.

Ay veracimmmm sorma ya bu ara işyerinde cok stres durumları var sıkıntıdan çıktı . Göbeğimde de çıktı ama o kadar buyuk degil . Ona dayanabiliyorum buna dayanamıyorum ya . Otururken cok aciyo tam arada nerdeyse ceviz büyüklüğünde şişmiş . Bilir mısın bilmiyorum ama kor çiban ucu falan yok (( yarın merhem alacam insl iyi gelir ya bir de ateş yapıyor ki sorma (

Kizzzzzz valla KUCUK kızlar cok bilmiş oluyor benimde abimin kızı var Şevval allahım öldürüyor beni ya :))) her telefonda bana mutlaka sipariş verir gecen hatta halacim bana buz parmak göndersene annemler almıyor diye ağlıyor :)))

yerim onu ben oyoyyyy :)))
Valla canim ne desemki gecmis olsun,ciban hic cikmadigi icin bende ne acisini anlayabilirim nede baska türlü yardimci olabilirim (
bir yas mayayi bilirim baska fikrim yok yarina kadar,disini sIkcaksin mejbur canim.Insanin elinden birsey gelemeyince ne kötü karsi kisinin aci cektigini bilince yaaaa ((

Madem kimseler yok herkez kacmis ee bende cikayim bari tek basima ne yapayimki burda yapayalniz boynu bükük perisan...
Hepinizi öpüyorum Allah hepinize rahatlik versin ama ondan önce bebis versin,amin...

aselim geçmiş olsun canııııııııııımmmmmmmmmmm o çibana sen neyap biliyomusun lokum bağla çeker patlatır iltihabı(gerçi prya nasıl bağlanacak bilmiyorum da)olmassa yara bandıyla yapıştır iyi olur inş.

canım senin kız kaç yaşında ???? benim oğlan 7 yaşında ama bu aralar afra tafraları bi gör sanarsın ergenlikte çocuk beni çıldırtıyor kızmıyım diye uğraştıkça.......

aman canım ya çok geçmiş olsun
kız acır valla otururken şte
bunların sebebi hep stres canım
sen bi cilt uzmanına görün canım bence enfeksiyon filan oluşmasın

kızlar günaydın. dün hani moralim çok bozuktu ya, akşam eşim gelince de onu görür görmez ağlamaya başladım. dertleştik biraz kendini boşa yıpratıyosun daha çok genciz dedi falan neyse. tamam dedim pazartesiye kadar beklicem hiçbişey yapmıycam...
neyse bugün benim boş günüm dabah 9a kadar uyudum 9da öyle bir kabusla uyandım ki...Ablam yeğenimi evde tek başına bırakıp bize geliyor yeğenim 2 yaşında ve ben çocuk bırakılır mı diye o kadar çok o kadar çok ağlıyorum ki beni hastaneye götürüyolar ağlamaktan ölüyorm. neyse bir uyandım her yerim kasılmış gözlerimden yaşlar akıyor kalbim güm güm.Besmeleyle kalktım yataktan hayırdır inşallah dedim içim ürperdi bişey sanki bekleme test yap dedi. gittim yaptım az önce. püfff yine kendimi kandırıyorum derken silik hayali bir çizgi çıktı. önce canım öyle istiyo heralde dedim. testi evin çeşitli yerlerine taşıdım yok her yerde görüyorum. resmini çektim hemen size sorayım diye resimde görünmüyor ama testi elime aldığımda çokkkk silik çizgi ben burdayım diyor. Size sorum kan testine gitsem mi? sonra bi de hüsrana uğrar mıyım?

Eki Görüntüle 688383
dediğim gibi resimde görünmüyor flaştan ama koydum gene ekranı arkaya eğince görebildim ben biraz

canım günaydınnnnnnrüyanada hayırdır inşallah diyelim hayır olsuneğer günün geçtiyse yada yakınsa çok üzülmemeye çalışacağım sonuç ne olursa olsun diyorsan kan testi yaptır derim ben3.5 yıldır hiç silik çizginin çiiii sini bile görmedim canımhamile olabilirsin inşallah da hamilesindir hakkında hayırlısıhaber et bizede oldu mu canım

Günaydın canlarımmmmmmmmm
Talescimmmmmm canım ins hamissindirrrr benim fikrim bit iki gün daha bekle idrar testi yap şüphelerin atarsa kan testi yaptır irsin benim fikrim bu zorlu bi süreç sabır gerekli canım

Neresindensin? Kac yasindasin ve ne zamandir bebis istiyorsun?

buca şirinyer canım benim...sık sık gidiyorum ama izmire eşim astsubay oldugu için geziyoruz böyle.bir oğlum var allah bağışlarsa ikinciyide yavaş yavaş düşünüyoruz çok ciddi olmasada 4-5 aydır deniyoruz.hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim.sende izmirlisin sanırım sen nerdensin...

bu arada vera arkadaşımın sorusu ile topiğinize ucundan dahil olmuş oluyorum izninizle.az çok hepinizi okudum zaten.aselcim sende beni listeye almışsın bi anda ciddiye aldım işi sayende bak.çok yeşekkür ederim.arada muhabbetinize dahil olmak isterimrabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…