asel canım
canım testler genelde doğru cevap veriyor ama akıntıda önemli
benim mesela akıntım geldikten 2 gün sora filan pozitif oluyor
bugün ara ver istersen canım
hem sperm kalitesi yükselir eşinin büyük ihtimal yarın ya da cuma pozitif olacaksın çünkü
ben şimdilik kaçtım seni öptüm
Esrammmm o zaman bu aksam ara vereyim yarın yine bakarım testin durumuna .
Kizzzzz basıma gelenler varya pişmiş tavuğun basına gelmez valla . Totomda çiban ciktiiiiiiiii ya(
Gene dertli tales geldi başınıza
napıyosunuz kızlar..sorularım ve sorunlarım var gene.
Şöyle ki; ben Nisan 20 demiştim bata ama hani adet yumurtlamadan 14 gün sonra oluyomuş ya, benim yumurtlama bu ay geç oldu 18. günde. böyle hesaplarsam 23 nisan oluyo bat. bu durumda ilk idrar testini ne zaman yapmam gerek?
Göğüslerim patlamak üzere, hergün afedersiniz beyaz akıntım var. Kasıklarım ağrıyo, sinirliyim. Bunlar bana göre adet olacağımın habercisi ama insan merak etmeden duramıyo. Dayanamayıp test yaptım tabiki negatif çıktı. Zaten hamile olsam bile bugünden çıkmayacağını adım gibi biliyorum daha 1 hafta var ama nedense böyle boş işlerle kendimi yorup duruyorum. Moralim çok bozuk desteğinize ve bilginize ihtiyacım var gebelik varsa ne zaman çıkar idrarda. hastaneye gidip kan vermek istemiyorum yoksa eğer orda herkesin içinde üzülmek istemiyorum önce evde görmek istiyorum. Adet olcaksam da hemen olsam da bitse bu ızdırap çok keyifsizim göğsümden kasığımdan bilmemne
Insallah hemen hamile kalda dogur bir erkek :))) Canim gecmis olsun ciban bula bula orayimi bulmus :)))
Yas maya sür bari iyi gelir.Bu arada wicks almayi unuttum valla benim kiz yüzünden bir kavga ettik bugün bir kavga sormayin.
Kiz cadi büyümüste bana laf yetistiriyor hic lafin altinda kalmiyor mikrop :)))
Ay veracimmmm sorma ya bu ara işyerinde cok stres durumları var sıkıntıdan çıktı . Göbeğimde de çıktı ama o kadar buyuk degil . Ona dayanabiliyorum buna dayanamıyorum ya . Otururken cok aciyo tam arada nerdeyse ceviz büyüklüğünde şişmiş . Bilir mısın bilmiyorum ama kor çiban ucu falan yok(( yarın merhem alacam insl iyi gelir ya bir de ateş yapıyor ki sorma (
Kizzzzzz valla KUCUK kızlar cok bilmiş oluyor benimde abimin kızı var Şevval allahım öldürüyor beni ya :))) her telefonda bana mutlaka sipariş verir gecen hatta halacim bana buz parmak göndersene annemler almıyor diye ağlıyor :)))
Ay veracimmmm sorma ya bu ara işyerinde cok stres durumları var sıkıntıdan çıktı . Göbeğimde de çıktı ama o kadar buyuk degil . Ona dayanabiliyorum buna dayanamıyorum ya . Otururken cok aciyo tam arada nerdeyse ceviz büyüklüğünde şişmiş . Bilir mısın bilmiyorum ama kor çiban ucu falan yok(( yarın merhem alacam insl iyi gelir ya bir de ateş yapıyor ki sorma (
Kizzzzzz valla KUCUK kızlar cok bilmiş oluyor benimde abimin kızı var Şevval allahım öldürüyor beni ya :))) her telefonda bana mutlaka sipariş verir gecen hatta halacim bana buz parmak göndersene annemler almıyor diye ağlıyor :)))
Insallah hemen hamile kalda dogur bir erkek :))) Canim gecmis olsun ciban bula bula orayimi bulmus :)))
Yas maya sür bari iyi gelir.Bu arada wicks almayi unuttum valla benim kiz yüzünden bir kavga ettik bugün bir kavga sormayin.
Kiz cadi büyümüste bana laf yetistiriyor hic lafin altinda kalmiyor mikrop :)))
Esrammmm o zaman bu aksam ara vereyim yarın yine bakarım testin durumuna .
Kizzzzz basıma gelenler varya pişmiş tavuğun basına gelmez valla . Totomda çiban ciktiiiiiiiii ya(
Eki Görüntüle 688383
dediğim gibi resimde görünmüyor flaştan ama koydum gene ekranı arkaya eğince görebildim ben biraz
peki sen görebildin mi bu resimde bi çizgi?
Neresindensin? Kac yasindasin ve ne zamandir bebis istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?