Ben hazırladım zaten kendimi canım olursa da olur neyapim
hiçbir belirtiyi kafana takma bana da şu an normalde adette ne oluyosa o oluyo.ama bak bi umudum var..
çok doğru söylemiş eşin canım
sıkma kendini
ya kusura bakma ama ben hep unutuyorum siz ne zamandır evlisiniz ve ne zamnadır bebek istiyorsunuz hatırlayamadım yine[/QUOTE
9,5 aydır evliyiz bu ay da ilk denememiz
22 canım bir haftam var adet olunca dr gidicem şimdiden hazırladım gitmek için
evet canım 3,5 yıldır burnumdan getirdi doktor çalışın dediyse stres yaptı yaklaşmadı adamda haklı ne diyeyimki şimdi çok şükür biraz daha olumlu baktıki bebişin geldiği yok mecbur kaldı odabakalım canım inşallah boş geçirmeyiz
aynen öyle canım aynı düşünüyorum seninle bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış canım
Benim de eşim çok dirayetli bu konuda yeniden yeniden yeniden denicez diyo yılmak yok diyo ben üzülünce
dur hele anacım hemen kendini hazırlama hayırlısı olsun gülüşüm dua etmekten başka çaremiz yok
O bebek buraya gelecek arkadaşçok güzel işte canım aynı şekilde yılmak yok yolumuza devam edeceğiz taakiii o yaramaz bebişler göbüşümüze gelene kadar
aynen öyle canım ya regl yaklaşınca hepimiz senin gibi oluyoruz emin ol gülüm ne kadar düşünmesekte aklımızdan çıkmıyor işte ama ne kadar az stres yaparsak bizim için okadar iyi olur rabbim hayırlısını versin inşallahhhhhhhhhhO bebek buraya gelecek arkadaş
Doğru söylüyorsun canım
canlarım bana şimdilik müsade işim var biraz kaçtım hoşçkalın
aynen öyle canım ya regl yaklaşınca hepimiz senin gibi oluyoruz emin ol gülüm ne kadar düşünmesekte aklımızdan çıkmıyor işte ama ne kadar az stres yaparsak bizim için okadar iyi olur rabbim hayırlısını versin inşallahhhhhhhhhh
tamam canım kolay gelsin sana
canım sen ne güzel sevinmişsin maşallah ya pek bi hoşlaştım
sağol canım..inşallah değerim artar da ben de bu kadar sevinirim. Ardından da hemen sizler için seviniriz inşallahGercekten uctum dün okudugumda cok sevindimyaaa ciddiden baskalarinin istegi oldumu mutlu oldumu ben daha cok mutlu oluyorum anlamiyorum neden hemen gözlerim doluyor sevincten.ALLAH hepimize en kisa zamanda nasip eder Insallah.
selam kızlarr naber ben geldim , haftaya dr a gidiyorum çook heyecanlıyım dua edin bana olur mu
ay inşallah..bugün bi arkadaşım da canımı sıktı bence ümitlenme falan diye..ne bilim korkuyorum işte günler geçiverse haftaya kadar..
Gercekten uctum dün okudugumda cok sevindimyaaa ciddiden baskalarinin istegi oldumu mutlu oldumu ben daha cok mutlu oluyorum anlamiyorum neden hemen gözlerim doluyor sevincten.ALLAH hepimize en kisa zamanda nasip eder Insallah.
kızlarr nerdesinizzzzzz
Burdaaaaaaaaaaa
sıkıldım patladım yavrumm yaa iş bugün çok fena sıktısenden nbrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?