Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

çok doğru söylemiş eşin canım
sıkma kendini
ya kusura bakma ama ben hep unutuyorum siz ne zamandır evlisiniz ve ne zamnadır bebek istiyorsunuz hatırlayamadım yine[/QUOTE
9,5 aydır evliyiz bu ay da ilk denememiz

aaaa ciddenmi ben daha uzun bi zaman olarak hatırlamıştım
canım o zaman hiç sıkma kendini bu ay için olmasa bile ki bizce hamişsin
daha vaktiniz var
ama yinede sen sakin dur ve bekle

Son düzenleme:

canım eşler hep aynı
benim eşimde aynı şeyleri bana yaşattı ama dediğin gibi baktıki yaşımız aldı başını gidiyor
şimdi oda uslandı

O bebek buraya gelecek arkadaş
Doğru söylüyorsun canım
aynen öyle canım ya regl yaklaşınca hepimiz senin gibi oluyoruz emin ol gülüm ne kadar düşünmesekte aklımızdan çıkmıyor işte ama ne kadar az stres yaparsak bizim için okadar iyi olur rabbim hayırlısını versin inşallahhhhhhhhhh
canlarım bana şimdilik müsade işim var biraz kaçtım hoşçkalın

tamam canım kolay gelsin sana

Ahh canım ahhh amin insss rabbim cabalarımızı gör

canım sen ne güzel sevinmişsin maşallah ya pek bi hoşlaştım

Gercekten uctum dün okudugumda cok sevindimyaaa ciddiden baskalarinin istegi oldumu mutlu oldumu ben daha cok mutlu oluyorum anlamiyorum neden hemen gözlerim doluyor sevincten.ALLAH hepimize en kisa zamanda nasip eder Insallah.

Gercekten uctum dün okudugumda cok sevindimyaaa ciddiden baskalarinin istegi oldumu mutlu oldumu ben daha cok mutlu oluyorum anlamiyorum neden hemen gözlerim doluyor sevincten.ALLAH hepimize en kisa zamanda nasip eder Insallah.
sağol canım..inşallah değerim artar da ben de bu kadar sevinirim. Ardından da hemen sizler için seviniriz inşallah

selam kızlarr naber ben geldim , haftaya dr a gidiyorum çook heyecanlıyım dua edin bana olur mu

tuzluğummmmmmmmmmmmmmm nerdesin kız sen neden gelmiyorsun bakim artık küstün mü bize

ay inşallah..bugün bi arkadaşım da canımı sıktı bence ümitlenme falan diye..ne bilim korkuyorum işte günler geçiverse haftaya kadar..

tales canım arkadaşına selam söyle bendeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn böyle bişe bilmeyip bilmişlik yapanlara gıcık oluyorum .
Her şeyi allah bilir ama bal gibi hamilesin . hiç içini bozma lütfen . bak ben sana diyorum 5 üzeri değer kesin hamileliktir .
ve senin değerin henüz günün geçmemesine ragmen çok güzel çıktı . şimdi günün geçtikten sonra tekrarlayacaksın testi değerin 1000 olduktan sonra keseni göreceksin 7 haftalık kalp atışlarını duyacaksın canım .
günün geçtiğinde de muhtemelen değerin 100 üzeri olacak zaten .
Sen kendine ve bebeğine dikkat et lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bu senin güzel niyetini gösterir
amin canım inşallah hepimize nasip eder rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…