Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Allah bir an önce yavrularınızı göndersin sizlere de inşallah.Bende yaptıklarımı yazmak istedim
Bal tarçın çörek otu kürünü kendime uyguladım.Eşime de çakşır otu tozu yedirdim 20 gün kadar.Her gün 3-4 incir ve keçiboynuzu yedik eşimle kuru kuru.Kürünü yapmadık.Ovulasyon testleriyle de yumurtlamamı takip ettim ve pozitifi gördüğüm gün ve sonrası 4 günü (sabahları) değerlendirdik.Akşam olduğunda da sabaha kadar kalkmadan totomun altındaki yastıkla uyudum.Ve son derece pozitiftim.Sinirlenmemek için nefes egzersizleri yaptım.Adet günümü biliyordum ama kaç gün kaldı diye takip etmedim.Vücudumun değişimlerine kulak asmadım psikolojiktir diye.Bunlar maddi yaptıklarım.Manen yaptıklarıma gelince sürekli Ya Bari (canlandıran) ismiyle zikrettim Allahım'ı.Hayırlı ve sağlıklı evlatlar diledim sürekli.Yürürken,otururken,çalışırken her yerde kısaca.Ve her içimden geldiğinde Yasin Suresi okudum.Bazen günde 2 tane.İşimi bırakıp mescitte okuduğumu bilirim.Özellikle cuma selaları ile ezanı arasını hiç atlamadım.
Ve tüm bu çabalarım ve daha da önemlisi Allahım'ın gücüyle adetime 5 gün kala topikte geyik olsun diye eğlencesine yaptığım bi testle öğrendim varlığını..Hemde 7 saat sonra beliren silik bi çizgiyle.Kan değerim 22 çıktı 98e yükseldi çok şükür
Sayılan hiçbir belirtiyi adetim geçmeden yaşamadım ben.Göğüslerim,kasıklarım,ağız tadım hepsi adetten sonra belirginleşti.Ve büyük bi sorun yaşamadan geçti zaman.Çünkü anladımki ben stresli olursam vücudumun bana tepkisi yine bana eziyet oluyor.Elbette bulantı-kusma-koku sıkıntısı yaşadım.Hala da koku konusunda çok hassasım.Ama rahat oldukça bunların azaldığını da gördüm.Tavsiyem stres yapmayın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiç kendiliğinden hamile kalmadım
ilk tüp denememi yaptığımda eşime nasıl söylerim diye çok hayal kurdum
ama kısmet işte 3. gün kanama kanama bende test gününe kadar kanamam durmadı eee hali ile depresyona falan girdim kan testine de birlikte gidip koca bir negatifi almıştık .ç
ikinci denememde dedim bu sefer her şey farklı olacak tabi ben kurtlanıyorum 12 gün nasıl beklerim hergün forumda orada burada erken gebelik belirtileri aramaktan gözüm şeşi beş oldu
sanırım 8. gündü transferden sonra dayanamadım gittim kan verdim hemencik gidip geliverdim eve . hastaneyi yarım saatte bir aradım çıktı mı çıktı mı çıktı mı diye onlarıda deli ettim .
dediler sistemden de görebilirsiniz . oturdum açtım pc yi sürekli yenile yapıyorum . neyse bir baktım benim sonuç çıkmış . 18 çıkmış değerim neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 5 üzeri gebelik
tabi saat 3 falan öğleden sonra . eşim 6 da gelecek iğneye gideceğiz her akşam iğne oluyorum 6 da
içim içime sığmadı o 3 saat geçmedi . sonra eşim geldi tabi benim ağız kulaklarda söylemicem adama kararlıyım ya değerim artmassa ya değerim düşerse ya kimyasal gebelik ise diye düşünüyorum ve söylememe kararı aldım
iğneden sonra dedim benim canım domates çorbası istiyor . o da hemen moda girdin yani sanki hamilesin diyor dalga geçiyor benimleeeeeeeeeee neyse acıbademe gittik yemek yemeye ben çorba söyledim oda kendine yemek söyledi . ellerini yıkamaya gitti masaya geldi tam oturacak Şafak ben hamileyim bugün dayanamadım test yaptırdım ve değerim 18 çıktı dedim bir nefeste . sonra derin nefes aldım ohhhhhhhhhh be diye tabi benim koca oturamıyor adam şoka girdi aynen bu
fenalaştı sonra ağlamaya başladı allahım susturamıyorum adamı . dedim rezil ettin beni ağlama sus diyorum yok adam şoktan çıkamıyor sonra yavaş yavaş kendine geldi . beni öptü falan Allahım o günü hiç unutamam . o gün nasıl sevinçten ağladığını unutmayorsam bebeğin alındığı günde ağladığını unutamam . Acı ve tatlı anılar işte ...
işte böyle ınşl hayırlı hamilelikler geçiririz bundan sonra . tez zamanda gelir meleklerimiz ...

canım ne kadar güzel tane tane açıklamışşın teşekkürler alakana rabbim bebeğini sana bağışlasın

cNIM benim kıyamam ben sana :2:

e doğru demiş adamcağız, kızlarrr size bi soru hadi biras kaynatalımm hamile olsaydınız eşinize nasıl söylerdinizzz

ben dedim askim zarfa koyup sana vercem sonrada sakliyacam cocugum büyünce ona göstercem,dedi yok o Kadar da dedil dedim yapacaaaaaammmmmm

zarf olayini zati söylemis oldum,canim bilemiyorummmmmm

kiz ben dayananmam adami hemen isten eve cagiririm,derim kosssssss gelllllll

Adam $ok olur zati ömrünce unutmaz

Çift çizgiyi bi göreyim çerçeveletip baş köşeye asacamm

hahaha

Canım yaaaaaaaaaaaaa yazdıklarını hem gülerek hem de gözlerim dolarak okudum allahım sana ikiz ikiz bebekler versin en kısa zamanda

arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum. Çok takıntı yaptığımı düşünüp kendime kızıyordum ama görüyorum ki herkes benim gibi Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. kızlar ben 4 şubatta 5 haftalık düşük yaptım bu ay da sağ göğsüm acayip şişti ve içinde bişey var gibi doktorada gitmedim hamileysem ilaç kullanmayayım diye şimdi de sol göğsüm şişmeye başladı ve acayip derecede belim ağrıyor düşük yapıncada böyle çok belim ağrımıştı şimdi korkuyorum ya yine hamileysem ve düşerse diye sizce düşükten sonra bu kadar kısa zamanda hamile kalmış olabilirmiyim lütfen yardım edin bana çok korkuyorum...

Canim yaaa

Ne güzel duygular yasamissin,malesef acisinida.....Allahim birdahakine tamaina erdirsin Insallah.

Canım tebrikler hayırlısıyla kucağına da alırsın ins hayırlı evlat olur ins büze bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş

Ben de kaçırıyorum mutfakta işletim var bitirince gelcem hepinizi cooooggggg şeviyoyum

ben eğer hamile olduğumu eşimden habersiz öğrenirsem bebeğimizin ağzından ona komik bi mektup yazarak söylemeyi hayal ediyorum. beni mi çağırmıştınız falan diye başlayan tam toparlayamıyorum şimdi ama yazarım zamanı gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…