Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Insallah canim ama ben kendimden daha cok asel ile esra´nin önce hamile kalmasini istiyorum.Insallah hepimiz ayni anda oluruzda ama eger bu ayda tutmazsa,bari asel ile esra olsun Senin batin ne zaman canim?
benım ıcın de ısteeeeeeee D sen nıye ıstemıyorsun canım bı sorunmu var ki. herseyın hayırlısı olsun. ınsallah hepimiz hamile kalırız artık cok beklemek ıstemıyoruzzzz.yenı bat 12 hazıran canım.
canım ne kadar ince düşünmüşsün çok sağol
ne bileyim benim umudum yok artık
Allahtan umut kesilmez ama ben bu ay çok tuhafm
canım hiç bişey yapmak istemiyor

aa sakın umudunu kaybetmek yok calısmaya devam. ben bıle canım sıkıldıgı halde ınatla cabalıyorum sakın pes etmek yok canm

haklısın cnım işte bazen insan umutsuzlaşıveriyor

canım ne kadar ince düşünmüşsün çok sağol
ne bileyim benim umudum yok artık
Allahtan umut kesilmez ama ben bu ay çok tuhafm
canım hiç bişey yapmak istemiyor

Yoooo hayir bunu sen yazmis olamazsin aslinda düsünürsem dogru yaptigin ümidini kes ama asna fisnalara devam cünkü herseyi pes ettiginde tutuyor cogu kiside :) Ama yinede hep positiv ol canim sana bu yakisiyor herkezi toparlayip umutsuzluktan cikaran sensin herkeze güzel sözler yazan insanin icini ferahlatan sensin.Seni sanki hüzünlümüssün gibi hissettim,sakin canim sana yakismiyor

Cim bom sormus bana sen niye istemiyorsun diye,ben istemiyorum degilde ya olur ya olmaz fitesine taktim illaki olsun diye kendimi yemiyorum artik bayadir.Ciddiden takmiyorum yani rol icabi falan degil :)) oldu oldu olmadi olmadi okadar.Benim derdim su an daha cok su gicik idrar yollari intabi :95: okadar cok oluyorki düsükten beri gina geldi artik gecen hafta yeni doktora gittim bana antibiotikum verdi ve Cranberry kapsüllerini kullanmami söyledi mikroplari bakterileri öldürüyormus desinfekte ediyormus kasiklarini ve her yerini ve sonrada ona karsi asi olcak 4 yil tutuyormus asi yupiiiiii!!!!

haklısın canım umutsuzluk bana göre değil
ama bu ara cidden kötüyüm sadece bebek meselesi değil olaylar çok üst üste geldi ve acayip yıprandım
nefes alacak halim yok inanki
nasip herşey canım ya
sana çok geçmiş olsun bu arada canım Allah yardım etsin

slm kızlar niye kimseler yok yaa acaba hamile kalanla oldu da bizi terk mi ettiler neyse benm bugun ignemin 2.günü pazartesi çatlatma ignesi için gidicem umarım bu sefer tutar

Günaydın hanımlar bu sabah kırmızıları gördüm bu ay aşılamam var

canım senin aşılaman geçen ay değilmiydi kız ben memlekete gitmeden önce anacım?buarada nasılsın canım?benimde kadın doğum kontrolü ilacım bitti adeti bekliyorum galiba bu ayda kullanacağım sonrada ramazanlık geliyor zaten 2 ay ben bebiş tedavisini erteliyorumrabbim neyler neylerse güzel eyler bekleyip göreceğiz bakalımbuarada 10 gündür belim ağrıyor oturamıyorum,yürüyemiyorum boyun fıtığım vardı galiba belimde olduherşeyden önce sağlık bayanlar hastalıklar bebeği filan unutturdu inanın

kızlarrrrrrrr.......................... uzun bir aradan sonra yine burdayım. sizde biliyorsunuz ki dr tedavisine basladım hemen olanları özet geyçim hormon degerlerim normalmiş, eşimde sperm yetersizliği çıktı, ilaç başladı dr, bana da yumurta çoğaltıcı baslıcak. hadi bakalım hayırlısı sizde ne var ne yok aselim, hicranım, pofuduğum, talesim, cimbomum ve diğer arkadeslerimmmm

Günaydın hanımlar bu sabah kırmızıları gördüm bu ay aşılamam var

canım heyırlısı olsun kasmamaya çalış kendini her ne kadar elinde olmasada rahat olursan şansın artar..tevekkül et allah bilir en iyisiniaşıladada çok ümitlenme dediğim gibi bol dua et bizde edelim inş.tutar:13::13:

canım pek kimse uğramıyor buraya artıkilaçlar yanında mutlaka eşine keçi boynuzuda içir,kendinde ya ballaı çörek otlu kürü yap yada incir kürünü daha çok fayda görürsün inş

o kadar iğne ilaç stres milletin lafı sözü hayırlısı cimbomun ne diyelim

üzülme cnm napalım millet çift çift doguruyor birini düşürüp diferin aldırp gene geebe kalıyor bizde okadar kürr okadar igne ilaç steres sıkıntı bir tanesi bile elimize geçmiyor ama ben biliyorum ki hatta eminim rabbim bize mükfatların en güzelini en hayırlısını en temizini nasip edecek biz sabırla beklemek düşer unutmayalım ki RABBİM adaletlidir adaletle hüküm etmeyi sever bizede adalaetinden payını ayırmıştır sabır edelim inşallah mutlu son yakın hepimize

kızlar aselden mail var

sizede kopyalıyorum yakında aramızda inşallah

Tatlım Merhaba ;

Mesajımı ilettiğin için çok teşekkür ederim J

Bu hafta tarife değişikliği yapacağım sürem doldu inşl haftaya açılacak hattımın interneti .

İşyrinden hala giremiyorum sıkı yönetim devam ediyor J

Ben gelene kadar inşlllllllllllllllllllll hamişler artar haydi güzel haberleri bekliyoruz J

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…