benım ıcın de ısteeeeeeeeInsallah canim ama ben kendimden daha cok asel ile esra´nin önce hamile kalmasini istiyorum.Insallah hepimiz ayni anda oluruzda ama eger bu ayda tutmazsa,bari asel ile esra olsunSenin batin ne zaman canim?
canım ne kadar ince düşünmüşsün çok sağol
ne bileyim benim umudum yok artık
Allahtan umut kesilmez ama ben bu ay çok tuhafm
canım hiç bişey yapmak istemiyor
benım ıcın de ısteeeeeeeeD sen nıye ıstemıyorsun canım bı sorunmu var ki. herseyın hayırlısı olsun. ınsallah hepimiz hamile kalırız artık cok beklemek ıstemıyoruzzzz.yenı bat 12 hazıran canım.
aa sakın umudunu kaybetmek yok calısmaya devam. ben bıle canım sıkıldıgı halde ınatla cabalıyorum sakın pes etmek yok canm
canım ne kadar ince düşünmüşsün çok sağol
ne bileyim benim umudum yok artık
Allahtan umut kesilmez ama ben bu ay çok tuhafm
canım hiç bişey yapmak istemiyor
Yoooo hayir bunu sen yazmis olamazsinaslinda düsünürsem dogru yaptigin ümidini kes ama asna fisnalara devam cünkü herseyi pes ettiginde tutuyor cogu kiside :) Ama yinede hep positiv ol canim sana bu yakisiyor herkezi toparlayip umutsuzluktan cikaran sensin herkeze güzel sözler yazan insanin icini ferahlatan sensin.Seni sanki hüzünlümüssün gibi hissettim,sakin canim sana yakismiyor
Cim bom sormus bana sen niye istemiyorsun diye,ben istemiyorum degilde ya olur ya olmaz fitesine taktim illaki olsun diye kendimi yemiyorum artik bayadir.Ciddiden takmiyorum yani rol icabi falan degil :)) oldu oldu olmadi olmadi okadar.Benim derdim su an daha cok su gicik idrar yollari intabi :95: okadar cok oluyorki düsükten beri gina geldi artik gecen hafta yeni doktora gittim bana antibiotikum verdi ve Cranberry kapsüllerini kullanmami söyledi mikroplari bakterileri öldürüyormus desinfekte ediyormus kasiklarini ve her yerini ve sonrada ona karsi asi olcak 4 yil tutuyormus asi yupiiiiii!!!!
Günaydın hanımlar bu sabah kırmızıları gördüm bu ay aşılamam var
ins cnm ama yoruluyorum git gide
o kadar iğne ilaç stres milletin lafı sözü
aşılama yapmayalım bu ayda böyle deneyelim dedi drum canım yine olması bu kez yaptircam ins his geldin bu arada nasıl tatil yaradi merak ettim hep seni iki hafta dedin daha çok kaldın sanki:26: geçmiş olsun hem muck gel bi sarilammmm
kızlarrrrrrrr.......................... uzun bir aradan sonra yine burdayım. sizde biliyorsunuz ki dr tedavisine basladım hemen olanları özet geyçim hormon degerlerim normalmiş, eşimde sperm yetersizliği çıktı, ilaç başladı dr, bana da yumurta çoğaltıcı baslıcak. hadi bakalım hayırlısı sizde ne var ne yok aselim, hicranım, pofuduğum, talesim, cimbomum ve diğer arkadeslerimmmm
o kadar iğne ilaç stres milletin lafı sözühayırlısı cimbomun ne diyelim
tatlım hg tedavin hayırlı olsun senden gusel haberler bekliyoruz artık bide adım adım gidiyoruz sırada aşılama var iki hafta sonra aşılama oluyorum ins rabbim hic birimizin kucağını boş bırakmasın
sağol canım allah razi olsun bu ay iyice saldım olursa olur olmazsada yapacak bisey yoook tek yapmamız gereken tevekkül sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?