Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Kizlar Aselcimize ne oldu bilen varmi yaaa?gercekten merak ettim artik.Yoksa hamile falanda migde bulantisindan yerindenmi oyniyamiyor :)))))) INSALLAH!!!

Hicrancim ne oldu bu arada sende? varmi güzel haberin fistik?

yoook daha tatlım 3gun var bata bekliyorum öyle
Güç bi belirti de yoook

Bende aseli merak ediyorum nerde bu kisssssssssssssss

hadi canım bekliyoruz senden güzel haberler
aseli bende merak ettim gelmiyor ne zamandır
mail atıcam kızlar
cevap alırsam sizede yazarım

canlar merhaba
aseli merak edenler vardı bende kndisine mail attım
gelen cevabı aşağıya kopyalıyoruum güzeler
kendiniz okumuş olursunuz

Oyyy bebeim L telimde internet yok artık giremiyorum . İşyerinde de sıkı yönetim var bu ara giremiyorum . ama aklım hep sizde inan ki . internet cafeye falan gitmeyi düşündüm bir ara ama eşim köpürdü

Telefona internet alana kadar gelemicem sanırsam canım bende ilk günler kendimi çok kötü hissettim inan ki . L hepinizi çok özledim hepinizi çok öpüyorum ben gelen kadar güzel haberler olursa paylaş lütfen L

Öpüldünüz Sevgiler Esram.

Tüp bebek düsünenler icin ne kadar mutlu bir haber,neler var yaa.Simdi bu türkiyedede yapiliyordur coktan yani almanyaya 2030 yilinda gelir tahminim :))))
Bu arada bir sorum var kizlar,hamile kalinca düsük riski olunca yani kanama,ozaman ne ilaci veriliyor ve o ilac ne yapiyor tam olarak?kanamayimi durduruyor yada bebegin sikica rahimde tutunmasinimi sagliyor?bilen varmi?

canım ben hiç hamilelik geçirmedim ama en yakın arkadaşımdan biliyorum
bir ilaç ve birde rahim ağzından kullanılan fitil verdi ona
doğuma kadar kullan hem düşük riskini kaldırır hemde erken doğum riskini demişti
çünkü arkadaşım hen düşük hem erken doğum riski taşıyordu
hatta ilk iki bebeğii 6,5 aylık doğurdu
ama ilaç kullandığı vakit hiç bir sorun olmadı
düşük filan olmadığı gibi tam zamanında doğurdu
ama ilaçların adını bilemiycem
merak ettim ne için sordun
hamişlik filanmı var yoksa

Ne kadar cok sasirdim arkadasinin olayinina,Allah saglik versin hepsine ömür boyu.
Yok canim hamile degilim :) daha dogrusu haftaya belli olucak persembe.
Dün yaren yazmisya hani (Allah korusun) düsük riski falan varsa ilac falan alirim diye ondan merak ettim.Bende hic birsey yapmadilar ne hastanede nede doktorum.Hatta sormustum o zamanlar birsey yapilamazmi diye ilac falan,bana hayir sadece yat demislerdi ( Hiyar agalari!!! Magnesium hapi kullandim oda agrilari kaslari rahatlatiyorya yani agri dinsin diye.Cok ilginc ya ben uzayli degilmisim sadece,uzaydada yasiyormusumda haberim yok :)))

o düşük ilacını ben de kullanıyorum kızlar progesteron hormonu içeriyor. kanamayı durdurmuyo hatta doktor arttırabilir bile demişti. bebeğin tutunmasını sağlayan progesteron hormonu seviyesi düşükse işte onu dengeliyo. ama dehşet yan etkileri var. ani baş dönmeleri,halsizlik ve mide bulantısını 10 kat arttırıyor iki haftadır hayatım kabus benim ( hala raporluyum zaten evde yatıyorum depresyona girdim yatıp kusmaktan kendimi hiç ii hissetmiyorum

Canim bilgilerin icin cook tesekkürler,migde bulantisi konusuna gelince canim,seni bu konuda herhalde benden daha iyi hic kimse anlayamaz :))) migde bulantisi hakkinda gecen sayfalarda basima geleni yazmistim hamileligimde.10 kilo vermistim 2 ayda,
mutfaga girmeyi bir yana birak önünden gecerken yemin ederim basimi cama cevirip öyle geciyordum yanindan :))))) yemek,gida,yicek,icecek,su,besin,gida,aclik,susuzluk,.....bu kelimeleri yanimda hic kimse kullanamiyordu saka yapmiyorum ciddiden yasak koymustum.Tv de reklamlarda hemen kapatiyordum o kadar kötüydüm.

Hamilelikteki migde bulantisi sanki cok daha bir farkli degilmi?normal migde bulantisi ile arasinda bence coooook fark var.
Onun icin sana gecenlerde sormustumya migde bulantisi basladimi diye.Ama güzel yani ise,cocugun iyi oldugunu böyle anliyorsun.Hamileliginin iyi gittigini falan onun icin sabret canim en gec bir aya gecer Insallah güzelim.Sana tavsiyem bende ise yaramadi ama diger herkezde ise yaradi ve yariyor limon kolonyasi dök mendile onu kokla yada limon yagi portakal yagi oluyorya üzerine mum yakiyorsun onu odana koy odan ondan koksun bütün gün.tuzlu cibuk craker ye ve cola ic bunlarda migde bulantisina karsi iyi geliyor cici annemiz.Seni kocaman öpüyorum kendinize iyi bakin :))))

aynen dediğin gibi canım lafını bile ettirmiyorum. anneme geldim ne yapayım akşama şunu mu şunu mu diyo, sus sayma sakın sayma diyorum adını duymak bile kusmama yetiyo kesinlikle normal zamandaki bulantıyla kıyaslanamaz bile. bakalım pazartesi doktor işbaşı verirse ne rezillikler olcak milletin içinde.tavsiyelerin için de çok sağol

Ay canim yaa valla Allah kolaylik versin Insallah devam rapor yazar doktorun.
Caktirmadan yanindada ö mö yap hep :)))))))) hemen izin yazar belki :))))))

hadı hayrılı haberlerını beklıyoruz veracım ınsallah hamılesındır :)

hadı hayrılı haberlerını beklıyoruz veracım ınsallah hamılesındır :)

Insallah canim ama ben kendimden daha cok asel ile esra´nin önce hamile kalmasini istiyorum.Insallah hepimiz ayni anda oluruzda ama eger bu ayda tutmazsa,bari asel ile esra olsun Senin batin ne zaman canim?

Insallah canim ama ben kendimden daha cok asel ile esra´nin önce hamile kalmasini istiyorum.Insallah hepimiz ayni anda oluruzda ama eger bu ayda tutmazsa,bari asel ile esra olsun Senin batin ne zaman canim?

canım ne kadar ince düşünmüşsün çok sağol
ne bileyim benim umudum yok artık
Allahtan umut kesilmez ama ben bu ay çok tuhafm
canım hiç bişey yapmak istemiyor

canım ilk bebek öldü ama diğrleri yaşıyor şükürki
anladım canım evet genelde düşük riskine karşı ilaç veriliyor diye biliyoum

slm kızlar nabersiziniz uzun zamandır giremiyordum kafamı dinleyeyim dedim yarın dr a gidicem inş 2.asılama için umrım busefer tutar taabi hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…