selam kızlar..hepinize mutlu hayırlı günler nasılsınız
btç sevmiyorum da inciri hiç denemedim açıkcası denemek istiyorum canımcanım pek kimse uğramıyor buraya artıkilaçlar yanında mutlaka eşine keçi boynuzuda içir,kendinde ya ballaı çörek otlu kürü yap yada incir kürünü daha çok fayda görürsün inş
kızlar aselden mail var
sizede kopyalıyorum yakında aramızda inşallah
Tatlım Merhaba ;
Mesajımı ilettiğin için çok teşekkür ederim J
Bu hafta tarife değişikliği yapacağım sürem doldu inşl haftaya açılacak hattımın interneti .
İşyrinden hala giremiyorum sıkı yönetim devam ediyor J
Ben gelene kadar inşlllllllllllllllllllll hamişler artar haydi güzel haberleri bekliyoruz J
hadi bakalım canım. sizede sorun neyditatlım hg tedavin hayırlı olsun senden gusel haberler bekliyoruz artık bide adım adım gidiyoruz sırada aşılama var iki hafta sonra aşılama oluyorum ins rabbim hic birimizin kucağını boş bırakmasın
pko canim sorunummm
kızlar aselden mail var
sizede kopyalıyorum yakında aramızda inşallah
Tatlım Merhaba ;
Mesajımı ilettiğin için çok teşekkür ederim J
Bu hafta tarife değişikliği yapacağım sürem doldu inşl haftaya açılacak hattımın interneti .
İşyrinden hala giremiyorum sıkı yönetim devam ediyor J
Ben gelene kadar inşlllllllllllllllllllll hamişler artar haydi güzel haberleri bekliyoruz J
canim bu kronik bi rahatsizlik cozum yok sadece kontrol altina alinio yumuslar gelisirken tam olgunsamiyor catlamayip yumurtalik icinde kiste donusuyo yumurta catlamadigi icin adet coj gec oluyorsun aylar gectikce yumurtaliktaki kistler cogaliyo bi suru kucuk.kist oluyor bunlar zararsiz ve sokturucu ile adetle atiliyor hormonlarin alt ust oluyo tuylenme kilo vs yapiyo böyle iste tatlım
getiren götüren saolsun canım :)
aselı de cok özledık bır an once donsun buraya.guzel haberler yakında olacaktır ınsallah.
gunayyydıınnn herkeseeeee
canim bu kronik bi rahatsizlik cozum yok sadece kontrol altina alinio yumuslar gelisirken tam olgunsamiyor catlamayip yumurtalik icinde kiste donusuyo yumurta catlamadigi icin adet coj gec oluyorsun aylar gectikce yumurtaliktaki kistler cogaliyo bi suru kucuk.kist oluyor bunlar zararsiz ve sokturucu ile adetle atiliyor hormonlarin alt ust oluyo tuylenme kilo vs yapiyo böyle iste tatlım
canim teşekkür ederim bu pko hamislige engel değil fakat coj sabır istiyor tedavisiz hamis kalanda var yani ben iğne iksv kullandığım için kür yapmiyorum ara verirsem o zaman yapcam
evet biraz fazla kaldım canımın içi ya iyi oldu benim için haziranda da eşim izne ayrılacak kayınvalidelere gideceğiz artıkaşılama yapmayalım bu ayda böyle deneyelim dedi drum canım yine olması bu kez yaptircam ins his geldin bu arada nasıl tatil yaradi merak ettim hep seni iki hafta dedin daha çok kaldın sanki:26: geçmiş olsun hem muck gel bi sarilammmm
canım geçmiş olsun eşine keçiboynuzu kürü yap kuşumkızlarrrrrrrr.......................... uzun bir aradan sonra yine burdayım. sizde biliyorsunuz ki dr tedavisine basladım hemen olanları özet geyçim hormon degerlerim normalmiş, eşimde sperm yetersizliği çıktı, ilaç başladı dr, bana da yumurta çoğaltıcı baslıcak. hadi bakalım hayırlısı sizde ne var ne yok aselim, hicranım, pofuduğum, talesim, cimbomum ve diğer arkadeslerimmmm
Hamile degilim,iki kücük papagan yavrusu aldim yani su büyümeyen cinsten cok tatlilar :))
Artik onlari aldim kafa tam dagilsin gecen haftadan beri periodemin gününü yok belirti varmi falan herseyi unuttum valla iyi ilac oldu bunlar hepinize tavsiye ederim.Yada muhabbet kusu alin kedi köpek ciddiden size unutturuyor herseyi bir bakmissiniz hepimiz hamilemisiz
iyiiym saol canım.bugun cıktım gezdım bol bol dısarda. sen nasılsın sapıyorsun ?günaydın canım napıyosun
Hamile degilim,iki kücük papagan yavrusu aldim yani su büyümeyen cinsten cok tatlilar :))
Artik onlari aldim kafa tam dagilsin gecen haftadan beri periodemin gününü yok belirti varmi falan herseyi unuttum valla iyi ilac oldu bunlar hepinize tavsiye ederim.Yada muhabbet kusu alin kedi köpek ciddiden size unutturuyor herseyi bir bakmissiniz hepimiz hamilemisiz
slm kızcegizler.. bilen bilir tatildeydim geçen hafta geldim gelir gelmez pencereleri vs. acyım dedim ön pencereyi actım ne görem anaaaaaaaaa bir kumru yuva yapmış kovim gitsin dedim dogurmadan azcık itiştirdim baktım kakmıyo anladım dogurmuş bir çift görseniz eşim arkadan geldi tabi ben oturdum aglamaya basladım nie aglıon deli dedi bende bakk sessizligimizden kumru yuva yapmış bizim yapamadıgımızı 5 günde yapmış ikiz dogurmuş ddim oda güldü ama geldigimden beri bakıp bakıp dalıyorm... veracım papagan dedi de anlatatım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?