Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım pek kimse uğramıyor buraya artıkilaçlar yanında mutlaka eşine keçi boynuzuda içir,kendinde ya ballaı çörek otlu kürü yap yada incir kürünü daha çok fayda görürsün inş
btç sevmiyorum da inciri hiç denemedim açıkcası denemek istiyorum canım

demek aselde uğramıyomuş buralara
tatlım hg tedavin hayırlı olsun senden gusel haberler bekliyoruz artık bide adım adım gidiyoruz sırada aşılama var iki hafta sonra aşılama oluyorum ins rabbim hic birimizin kucağını boş bırakmasın
hadi bakalım canım. sizede sorun neydi

getiren götüren saolsun canım :)
aselı de cok özledık bır an once donsun buraya.guzel haberler yakında olacaktır ınsallah.

canim bu kronik bi rahatsizlik cozum yok sadece kontrol altina alinio yumuslar gelisirken tam olgunsamiyor catlamayip yumurtalik icinde kiste donusuyo yumurta catlamadigi icin adet coj gec oluyorsun aylar gectikce yumurtaliktaki kistler cogaliyo bi suru kucuk.kist oluyor bunlar zararsiz ve sokturucu ile adetle atiliyor hormonlarin alt ust oluyo tuylenme kilo vs yapiyo böyle iste tatlım

canımm ya üzüldüm doğrusu zor bi has.mışrabbim yardımcın olsun diyeyim,peki hamile kalmaya engelmi yani bu şekilde hamile kalan sayısı azmı:26: soğan suyunun iyi geldiğini duymuştum canım denedinmi?

Hamile degilim,iki kücük papagan yavrusu aldim yani su büyümeyen cinsten cok tatlilar :))
Artik onlari aldim kafa tam dagilsin gecen haftadan beri periodemin gününü yok belirti varmi falan herseyi unuttum valla iyi ilac oldu bunlar hepinize tavsiye ederim.Yada muhabbet kusu alin kedi köpek ciddiden size unutturuyor herseyi bir bakmissiniz hepimiz hamilemisiz

evet biraz fazla kaldım canımın içi ya iyi oldu benim için haziranda da eşim izne ayrılacak kayınvalidelere gideceğiz artıkbuarada bugün doktora gittim canım reglimin 3.günüydü doktor baktı kistlerin kalmamış kadar az dedi aşılama tedavini devam ettirmek istiyor musun dedi bende evet dedim ama haziran ayının 5ine filan gideceğiz doktor ozaman tedavin yarım kalabilir dedi bende 2 ay erteledim ramazanlıkta giriyor araya ibadetim daha önemli rabbim büyük bunda da vardır bir hayır inşallah kuşum işte böyle
canım geçmiş olsun eşine keçiboynuzu kürü yap kuşumhadı bakalım tedavin hayırlı olsun canım rabbim hepimize yardım etsin inşallah

canım papağanların hayırlı olsunbenimde muhabbet kuşum var çok tatlı konuşmayı öğrettim bana eşlik ediyor evde yalnız olmaktansa bir canlı olduğunu bilmek çok güzel bir duyguuuuu

günaydın canım napıyosun
iyiiym saol canım.bugun cıktım gezdım bol bol dısarda. sen nasılsın sapıyorsun ?

kız bende mutluum dıyınce hamılesın sandım allttakı mesajı okuyunca gülmeye basladım kendı kendıme hayırlı olsun papaganların konusuyorlarmı bari ?

kız bende mutluum dıyınce hamılesın sandım allttakı mesajı okuyunca gülmeye basladım kendı kendıme hayırlı olsun papaganların konusuyorlarmı bari ?[/QUOTE]

Yok canim bu tür malesef konusamiyor sadece maymun gibi bütün yaptiklarinin taklidini yapiyor:90: ama okadar güzel renkleri varki,parliyor yesili kafasi turunc kuyrugu mavi gögüs kismi sari ama hep parlak renkler acayip bir sey yaaaa güzelligine bak doyamazsin okadar yani :))))

slm kızcegizler.. bilen bilir tatildeydim geçen hafta geldim gelir gelmez pencereleri vs. acyım dedim ön pencereyi actım ne görem anaaaaaaaaa bir kumru yuva yapmış kovim gitsin dedim dogurmadan azcık itiştirdim baktım kakmıyo anladım dogurmuş bir çift görseniz eşim arkadan geldi tabi ben oturdum aglamaya basladım nie aglıon deli dedi bende bakk sessizligimizden kumru yuva yapmış bizim yapamadıgımızı 5 günde yapmış ikiz dogurmuş ddim oda güldü ama geldigimden beri bakıp bakıp dalıyorm... veracım papagan dedi de anlatatım dedim

canım yaaakız niye öyle düşünüyosun elbet bigün seninde burdaki diğer arkadaşlarımızında olacaaaaaaaaaaaakkkkk eninde sonunda olacakkkkkkkkk:13::13:böyle ümidi kesersen bak bu olmaz iştebu arada benzer bir olayda benim başıma geldi,baktım balkondan güvevrcin hiç gitmiyo kovuyorum az sonra geri geliyo sonra ne göreyim 2 tane yumurta bırakmışyuva yapmaya çalışıyo çöpleri toplayıp getirmişbalkonu yıkarken yumurtalara zarar vercem diye balkondan o tarafa gitmiyor bende çok etkilendim demek annelik her canlıda böyle bişey

ilahi mutluyum deince bende gaza geldim canım ya
bende hayvanlara bayılırım canım ama nedense evde besleyemem
antipatim var
ama papağan çok şekerdir ya iyi etmişsin canım
yalnız temizliklerine çok özen göster canım senin 1 tane kızın vardı heralde fazla eline filan almasın
tüyünden fian rahatsızlanabilir Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…