Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canımm çok sağol yaaa hicrancımm geldim bugün geçeli 3. günümdü 1483 çıktı degerim 5 haftanın içindeymişim yarın doktora gidicem bakalım inşallah keseyi kalp atışınıda zamanla görürüm rahatlarım..dualarım hepinizle.rabbim tez zamanda nasip etsin dileyen tüm arkadaşlarıma...

bu arada o kadar bu ay başıma gelenlerin karşısında nasıl hamile kalmışım anlatsam şaşarsınız...

aaaaaaa işte bu güzel haber :)))) tebrikler veracım nasıl sevindim anlatamam

teşekkürler canım ya bu arada vera yazmışsın bana inşallah ondanda iyi haberler alırız malum olmuştur belki hamilesin ya sen de..bu arada sanada hayırlı doğumlar.az önce konu açtım burayada kopyalıyım belki yardımcı olurum diğer arkadaşlarıma...

Öncelikle rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...bende günlerdir yerleşme kanaması lekenleme diye bir sürü konu aradım ama beni tatmin edicek biyer bulamamıştım bu konuyuda belki sizlere yardımcı olurum diye açtım... Öncelikle ben en son nisan 12 de adet oldum.normalde doktor takibinde 14.15gün yumurtlamam gözüküyodu.bende her ay az çok anlıyordum..ama bu ay o yumurta kıvamı dediğimiz akıntı 12.gün bariz bi şekilde geldi şaşırdım bende ilk defa bu kadar belli etti kendini diye.sonra 15 gün avuçiçi kadar çok açık pembe lekem geldi ve onun ardında tam 15 gün afedersiniz ama dolu dolu koyu kahve bazen zift gibi olan ve tam 12 gün süren lekelenmenin alasını yaşadım.. tabi
12gün sürdüğü içinde o dönemde hiçbir birliktelik yaşayamadım..dolayısıylada yumurtlama falan boşa gitmişti...adetime bir hafta kala kesildi bu lekeler ve 12sinde olmam gereken adet gelmedi.ben o kadar lekenin üstüne adetmi kalır gelen yeteri kadar geldi işte derken.bugün HAMİLE oldugumu öğrendim...bunları neden yazdım.eminim benim gibi lekelenme yerleşme kanaması yaşayan bi çok arkadaşım var..belki onlara bi nebzede olsa umut olurum..yarın doktor randevum var dualarınızı esirgemeyin.inşallah kesemizide kalp atışımızıda zamanla görürüz..rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

merhaba canım hakkında hayırlısı olsun canım çok sevindim ve duygulandım açıkçası. Allah öyle bir kudrete sahpki ollmayacak durumda bile veriyor işte şimdiden hayırlısı.dualarımız seninle cnm bnm :) buna benzer bende yaşadım ama benimki tüpler açıldığı için oldu caanım . yazdığın mesajın için teşekkür ederiz.

çok sağolun arkadaşla valla bencede mucize gibi..şöyle oldu 9.gün, 12.gün , bide dogru hatırlıyosam 13,14 zaten 15. günde lekeler başladı..büyük ihtimalle 12. gün oldu kızlar..

teşekkür ederim canım zaten sonraki gün adet oldum sanırım eski günümde olucam artık

çok sağolun arkadaşla valla bencede mucize gibi..şöyle oldu 9.gün, 12.gün , bide dogru hatırlıyosam 13,14 zaten 15. günde lekeler başladı..büyük ihtimalle 12. gün oldu kızlar..

hayırlı olsun cnım çok ssevindim de o değer nasıl bir değer maşllah bence ikiz gebelik olabilir 3 gün gecikmeye çok yüksekbide bitkisel takviyeler de kullandınmı anlat azcık

yaşasııınnnn
çok sevindim canım dur azcık oynıyım:118::118::118::118:
Allah tamamına erdirsin
topic için çok güzel oldu bu
Rabbim dileyip isteyen herkese nasip etsin inşallah

Yaren kiiiiiiiiiiiiiiiiiz? Inan tahmin edemezsin nasil sevindigimi anlatamam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok mutluyuuuuuuuuuuuuum,Allah saglikli kucagina almayida nasip eder Insallah! :)))))
Kiz az önce girdim okuyorum basta anlamadim kan sonucu falan yazmissin,bende kendi kendime diyorum ah garibim birsey mi intap oldu acaba.Sonra birden beta hcg hormonunun kaca ciktigini yazmissin dedim o ne? :)) hala düsünüyorumki bu ne bicim intap bu ne rekami :)))))))))))))) diger arkadaslarin halay mendillerini görünceee,
kendimi birden halayin icinde buldum :))))) ay cok güzel yaaa.Canim benim kendine cok iyi bak bizleride unutma burda haaaa :))) kocaman öpüyorum!!!

aaaaaaa işte bu güzel haber :)))) tebrikler veracım nasıl sevindim anlatamam

Kiz annecik :)) Allah mi dedirtti hamile hamile adimi yazmissin :)))
Malesef bende yine cok ilerlemis enfeksion var adini unuttum yine yaaa?idrar yollarimi oluyordu iste o ( baya bi agrim sizim vardi antibiotikum aldim bir kerelik cok agir ama agrilarim hafif var daha yumurtaliklarimda agriyor (( haftaya cuma düsmanlarim gelicek.
Bu arada senin lekelenme durdumu canim ne oldu?gecende sormustum galiba görmedin.Kendine cok iyi bak canim,öpüyorum!

Son düzenleme:
Ayyy canlarım benim alllah razı olsun darısı başınıza inşallah.devlet hastanesine gittim yok iki hafta sonra gel şimdi gözükmez bilmem ne gidende kabahat normalde gitmem şimdi bile bile niye gittiysem...oğlumda gittiğim özel doktorum özel bi hastanede çalışıyo şimdi ona randevu aldım bi saat sonraya ..kese gözükmesi falan değilde en azından düşük tehlikem varsa ilaç kullanmak..neden 15 gün bekliyimki.ben oğlumdada 3 ay progestan kullandım kese yanında kanaama gözüktüğü için ...bakalım hayırlısı neyse o olsun kızlar..daha detaylı konuşalım bi ara ayarlıyalımda...

Hepimizin kandili mübarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin evlat hasretiyle yanan gonullerimizi bi bebekle sogutsun ins.. Dua ilee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…