Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

laboguick canım testin adı çok teşekkür ederim sana hepiniz dualarımdasınız zaten...tekrardan geçmiş olsun rabbim şifa versin canım reglimin 7.günü yapmaya başlayacağım fotolarını memlekete gidene kadar koyarım canım orada da koymaya çalışırım çok sağol çokkkkkk

Benim iki oglum var kiz bebek istiyorum bisey duydum yumurtladan 2 gun once iliskiye girersem kiz olur diyolar hic deneyeniniz varmi birde benim gibi 21 yasinda olan 3.bebegi dusunen varmi acaba

Benim iki oglum var kiz bebek istiyorum bisey duydum yumurtladan 2 gun once iliskiye girersem kiz olur diyolar hic deneyeniniz varmi birde benim gibi 21 yasinda olan 3.bebegi dusunen varmi acaba

21 yaşında 3. çocuk yazısını gördüm ve şok oldum hemen atladım konuya
maşallah kız bu ne hız
İnşallah Allah gönlüne göre versin

kız maşallah sana bu ne hız kuşumah nasıl deneyelim canım bir taneyi yapamadık ki dahahiç duymadım ama belli de olmaz sen dene bakalım canım rabbim büyük

masallah canım masallah daha gencecık yasta 3. cocugu dusunuyorsun. çok cesaretlısın valla.bız daha 1.yi yapamadık soruna gelınce o konu ıle ılgılı bısey dıyemeyecegım canım.rabbım bılır bunu

aynen yaa daha bide nöbetleşe oturmazlarmı üstüne biri üç beş saat oturuo sonra erkegi gelio ötüşüuolar(sanırım konuşuolar)erkek oturuo dişi uçup gidio akşama dogru baktım yum.lar catlamış bir çift yavru analarının altından kafayı uzatıp uzatıp çekiolar..ayyyy ne güzel bir duygu inş rabbim peygamber efendimiz(sav) ve ebubekiri(ra) saklayan bu güvercinler hürmetine bizlerede cifter cifter yavru kuşlar nasip eder inş

Ay canim benim kusura bakma yaa güzel birseyimi paylasayim dedim sizinle herkezde hüzünlü bir ani... (((
Sizleri üzdüysem kusura bakmayin,canim benim sen nedenagladin elbet Allah sanada bir gün o güzel duyguyu yasaticak Insallah hepimize.
Belkide bir isaret o kuslarin balkonlarinizda yuva yapmasi?bizim burda kusa sans derler afedersiniz pislik yapsa balkona arabaya ya lotto oyna derler ya bir mucize olcak derler :))))) Insallah hepinizin ikizleri olur aminnnnn!!!!

olurmu canm ya ne kusuru sen demesende zaten bu kuşlar yavrulamış buraya sadece sen öle deyince aklıma geldi paylaştım eveett bende anneme dedim geçen izne geldigimde balkona sincap girmişti pislemişti patatesimi kuruttugum ekmegimi murdarlamıştı dedim şimdide pencerenin önüne kuş yuvalamış dedim oda dedi inş haberdir inş bebegin olur demişti sen napıyon gece gece benim uykum kaçtı birden girem bakam dedim

Sagol canim,merak etme asisi doktor muaynesi falan hepsi var :))
Eline zaten alamaz kizim cünkü bu tür cok korkak ele gelmeyi bir yana birak odaya girdigimde kafeste kacicak delik ariyorlar
Temizlige gelince,her gün ev temizliyorum zaten yani kafeside hemen temizliyorum titizlik tiki var malesef biraz asiri annemden kapmisim her gün ciddiden her gün bütün evi süpürüp silip toz alirim süpürüp silmek derken tabiki koltuklari cek halilari süpür cirp evet gina geliyor ama elimde degil (

Banyo yaptimmistim demin sonra dedim surda iki lokma tikinayim derken diger taraftanda bir bakayim forumda kimler var kimler yok diye.Ama malesef simdi cikmaliyim sabah erken kalkicam arkadasimin mevlüttü var sabah oraya gitcem,birde kizim erkenden hortluyor bari azicik uyuyayim Allah rahatlik ve bebek versin canim

vera papağan nasıl bakim..asyalı kız hadi bakalım inş.bu yumurtlarala birlikte bizede allah ikiz bebekler verir yaaa onca balkon varken gelmiş benimkine yumurtlamış kuşçeler

allah seni varyaaaaaaa kızım sen delimisin yav hergün ev süpürülürmü naaptın senkapa kapa annenden onumu kaptınbenim annemdede var ama ben bekarken okadar bıkmışımki hergün kalk düzenlli olarak sil süpür evlenince rahatladım ohhhhhh istersem yapıyorum istemessem yatıyorum

uyu uyu allah sanada rahatlık hatta bebek versin de rahat uyuyamayasın inş.

vera papağan nasıl bakim..asyalı kız hadi bakalım inş.bu yumurtlarala birlikte bizede allah ikiz bebekler verir yaaa onca balkon varken gelmiş benimkine yumurtlamış kuşçeler

geldin geri kaçtın yoksun bende gidem yatam bari nede olsa hafta sonu yarın öglene kadar yatçem neyse iyi uykularrr yatamazsam geri gelirim kimse olmasza da kendim sorar kendim cevaplarım valla

hah canım kaset tipi yani güzel o test hatta bendede şu an o testten var
bişey değil canım ne olacak
bakar yorum yaparız
yumurtlama gününü tespit eederiz üzülme

haaa valla canım 10 takla atsandda Allah ne verecekse o olur ben hiç inanmam cinsiyet belirleme olayına
birde senin gibi 3. düşünen bu topicten çıkmaz
çünkü burda genelde henüz 1 tane bile evladı olamayanlar olarak toplandık

anladım canım yanlış alama kardeşimin evindede 3 tane kuş vardı
yigenim hastalanınca doktor hemen anlamış kuşmu beslediniz demiş
yiğenimde çok sever hayvanları yanlarına gitmiş çok başlarında oturuyormuş
oda daha 3 yaşında
şimdi kuşları verip balıkm aldılar
o yüzden uyardım canım yoksa bende çok severim kuşları

bu arada arkadaşlar ben bir topice daha yazıyorum
oradaki arkadaşlar bu konuyu herkesla paylaşmak istiyor
konu şöyle önce kendine masrafsız bir kumbara ayarlıyorsun
bu pet şişe bile olur çünkü yapan arkadaşlar var
sora hergün o kumbaraya bir miktar para atıyorsun
bu miktar 5 kuruşta olabilir daha fazlada o farketmiyor
maksat elimizdeki bozuk paraları değerlendirip bir araya getirip çoğalmasını ve işe yaramasını sağlamak üzere biriktirmek
yüksek miktarlar şart değil
topic çok güzel ama henüz katılım az
kural ise çok basit topiğe günde 1 kez ne kadar para atıığını yazıyorsun
her ayın 15.de konu sahibine bu ay şu kadar biriktirdim diye özelden msj atıyorsun bu kadar
gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz
buyrun aşağıda linki

http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/598800-5-kurus-10-kurus-deme-gel-vatandassss-gellll-110.html

Son düzenleme:
hah canım kaset tipi yani güzel o test hatta bendede şu an o testten var
bişey değil canım ne olacak
bakar yorum yaparız
yumurtlama gününü tespit eederiz üzülme
sağol canım rabbim tez zamanda sanada banada tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar versin tez zamanda inşallah Allahım inşallahhhhhh

canım benim arka balkonumda da kumru yavrusu var kıyamam nasıl tatlı yanında da yumurta varel kadar oldu 10 gün içerisinde tüylendi eşim elliyor seviyor annesi yokkenrabbim bizlerede nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar hergün o odamda namazımı kılarım kuşuma bakmayı ihmal etmiyor sonrada hepimize dua ediyorum çiğ yumurtaya can veren rabbim bizlerede ver diye inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…