canım ortalama adet döngünü 23 gün kabul edelim
çünkü son aylarda ortalama 23 günde bir olmuşsun
bu demek oluyorki canım adetiin damlamaya başladığı günden başlayarak sayacaksın ve 7. gün test yapmaya başlayacaksın
her test yaptığında çok silikte olsa çizgi çıkabilir
silik çizgiler negatifi işaret eder
testin çalıştığını gösteren bir çizgi çıkacak
işte diğer çizgide en az onun kadar belirgin ve koyu renk çıkana kadar testi tekrarla
bence 11. 12. 13. 14. 15. günler yumurtlaman ihtimal ama tabii olmayadabilir
zaten testide bunun için kullanıyoruz
testi genelde benzer saatlerde ve mümkünse öğlen sıralarında veya öğleden sora ya
ve yapmadan 2 saat önce sıvı içme
tekrar sormak istediğin birşey olurs amutlaka yaz cevaplarım canım
hatta testlerinin resimlerini paylaşırsan okumanda yardımcı olurum
test iki gün aynı koyulukta çıkailir
bu doğal benimde genelde öyle oluyor ama daha sora renk incelip silik olacaktır
işte o vakitten sora testi yapmana gerek kalmaz boşa harcama
hangi marka aldın testini bu arada merak ettim
kaynanam vertigo oldu canım bu arada sormuşsun
baya kötüydü ama lşimdi şükürki iyi çok sağol sorduğun için
ayrıca hakkım varsa helal olsun ne demek canım
Benim iki oglum var kiz bebek istiyorum bisey duydum yumurtladan 2 gun once iliskiye girersem kiz olur diyolar hic deneyeniniz varmi birde benim gibi 21 yasinda olan 3.bebegi dusunen varmi acaba
Benim iki oglum var kiz bebek istiyorum bisey duydum yumurtladan 2 gun once iliskiye girersem kiz olur diyolar hic deneyeniniz varmi birde benim gibi 21 yasinda olan 3.bebegi dusunen varmi acaba
canım yaaakız niye öyle düşünüyosun elbet bigün seninde burdaki diğer arkadaşlarımızında olacaaaaaaaaaaaakkkkk eninde sonunda olacakkkkkkkkk:13::13:böyle ümidi kesersen bak bu olmaz işte bu arada benzer bir olayda benim başıma geldi,baktım balkondan güvevrcin hiç gitmiyo kovuyorum az sonra geri geliyo sonra ne göreyim 2 tane yumurta bırakmış yuva yapmaya çalışıyo çöpleri toplayıp getirmiş balkonu yıkarken yumurtalara zarar vercem diye balkondan o tarafa gitmiyor bende çok etkilendim demek annelik her canlıda böyle bişey
slm kızcegizler.. bilen bilir tatildeydim geçen hafta geldim gelir gelmez pencereleri vs. acyım dedim ön pencereyi actım ne görem anaaaaaaaaa bir kumru yuva yapmış kovim gitsin dedim dogurmadan azcık itiştirdim baktım kakmıyo anladım dogurmuş bir çift görseniz eşim arkadan geldi tabi ben oturdum aglamaya basladım nie aglıon deli dedi bende bakk sessizligimizden kumru yuva yapmış bizim yapamadıgımızı 5 günde yapmış ikiz dogurmuş ddim oda güldü ama geldigimden beri bakıp bakıp dalıyorm... veracım papagan dedi de anlatatım dedim
Ay canim benim kusura bakma yaa güzel birseyimi paylasayim dedim sizinle herkezde hüzünlü bir ani...(((
Sizleri üzdüysem kusura bakmayin,canim benim sen nedenagladin elbet Allah sanada bir gün o güzel duyguyu yasaticak Insallah hepimize.
Belkide bir isaret o kuslarin balkonlarinizda yuva yapmasi?bizim burda kusa sans derler afedersiniz pislik yapsa balkona arabaya ya lotto oyna derler ya bir mucize olcak derler :))))) Insallah hepinizin ikizleri olur aminnnnn!!!!
ilahi mutluyum deince bende gaza geldim canım ya
bende hayvanlara bayılırım canım ama nedense evde besleyemem
antipatim var
ama papağan çok şekerdir ya iyi etmişsin canım
yalnız temizliklerine çok özen göster canım senin 1 tane kızın vardı heralde fazla eline filan almasın
tüyünden fian rahatsızlanabilir Allah korusun
olurmu canm ya ne kusuru sen demesende zaten bu kuşlar yavrulamış buraya sadece sen öle deyince aklıma geldi paylaştım eveett bende anneme dedim geçen izne geldigimde balkona sincap girmişti pislemişti patatesimi kuruttugum ekmegimi murdarlamıştı dedim şimdide pencerenin önüne kuş yuvalamış dedim oda dedi inş haberdir inş bebegin olur demişti sen napıyon gece gece benim uykum kaçtı birden girem bakam dedim
Sagol canim,merak etme asisi doktor muaynesi falan hepsi var :))
Eline zaten alamaz kizim cünkü bu tür cok korkak ele gelmeyi bir yana birak odaya girdigimde kafeste kacicak delik ariyorlar
Temizlige gelince,her gün ev temizliyorum zaten yani kafeside hemen temizliyorum titizlik tiki var malesef biraz asiri annemden kapmisim her gün ciddiden her gün bütün evi süpürüp silip toz alirim süpürüp silmek derken tabiki koltuklari cek halilari süpür cirpevet gina geliyor ama elimde degil (
vera papağan nasıl bakim..asyalı kız hadi bakalım inş.bu yumurtlarala birlikte bizede allah ikiz bebekler verir yaaa onca balkon varken gelmiş benimkine yumurtlamış kuşçeler
Banyo yaptimmistim demin sonra dedim surda iki lokma tikinayimderken diger taraftanda bir bakayim forumda kimler var kimler yok diye.Ama malesef simdi cikmaliyim sabah erken kalkicam arkadasimin mevlüttü var sabah oraya gitcem,birde kizim erkenden hortluyor bari azicik uyuyayim Allah rahatlik ve bebek versin canim
vera papağan nasıl bakim..asyalı kız hadi bakalım inş.bu yumurtlarala birlikte bizede allah ikiz bebekler verir yaaa onca balkon varken gelmiş benimkine yumurtlamış kuşçeler
laboguick canım testin adı çok teşekkür ederim sana hepiniz dualarımdasınız zaten...tekrardan geçmiş olsun rabbim şifa versin canım reglimin 7.günü yapmaya başlayacağım fotolarını memlekete gidene kadar koyarım canım orada da koymaya çalışırım çok sağol çokkkkkk
Sagol canim,merak etme asisi doktor muaynesi falan hepsi var :))
Eline zaten alamaz kizim cünkü bu tür cok korkak ele gelmeyi bir yana birak odaya girdigimde kafeste kacicak delik ariyorlar
Temizlige gelince,her gün ev temizliyorum zaten yani kafeside hemen temizliyorum titizlik tiki var malesef biraz asiri annemden kapmisim her gün ciddiden her gün bütün evi süpürüp silip toz alirim süpürüp silmek derken tabiki koltuklari cek halilari süpür cirpevet gina geliyor ama elimde degil (
sağol canım rabbim tez zamanda sanada banada tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar versin tez zamanda inşallah Allahım inşallahhhhhhhah canım kaset tipi yani güzel o test hatta bendede şu an o testten var
bişey değil canım ne olacak
bakar yorum yaparız
yumurtlama gününü tespit eederiz üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?