Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

geldin geri kaçtın yoksun bende gidem yatam bari nede olsa hafta sonu yarın öglene kadar yatçem neyse iyi uykularrr yatamazsam geri gelirim kimse olmasza da kendim sorar kendim cevaplarım valla

kızz ben yazdım cvp bekledim baktım yazmadın öyle çıktım canımmmmben bu saatlerde giriyorum geneldede kimse olmyor

inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh canım inşallah.verir tabiki de işte illaki sınavlar var öyle hemen her istediğimiz olmuyor işteben oğlumdan sonra 4 yıl çok sıkı korundum,sandımki bırakıncada hemen olacak ana sınıfı zamanına doğmuş olacak ama nerdeeeee bak oğlan 1.sınıfı bitiriyo hala tık yokbilincindeyimki bu bir sınav inş.hakkıyla kazananlardan olur bebeklerimize kavuşuruz

günaydın canla nasılsınız
şu tiğe bir hamile daha lazım ya azcık milletin gaza gelmesi için

inşallah canım rabbim bütün imtihanımızı kolay eylesin inşallah.....insanoğluyuz işte her istediğimiz hemen olsun diyoruz ama bunda da vardır bir hayır tek canımı sıkan insanların davranışları ve bakış açıları canım
günaydın canla nasılsınız
şu tiğe bir hamile daha lazım ya azcık milletin gaza gelmesi için

evet esram haklısın canım hepimiz sırayla oluruz inşallah rabbim duy sesimizi şu mübarek üç aylarda inşallah

insallah canım insalahhhhh.herseyın bır zamanı var gercekten. bızımde daha zamanımız gelmemıs demkkı.

insallah canım insalahhhhh.herseyın bır zamanı var gercekten. bızımde daha zamanımız gelmemıs demkkı.

aynen cimbomum ama insanlara bunu anlatmaya çalışmak sinir ediyor insanıııııııııııbuarada esrammmmmm canım testi bu ay yapamayacağım kayınvalidemlere erken gideceğiz sanırım yarım kalabilir bende de şans yok bene yapayım bunda da vardır bir hayır annemde oluruna bırak bakalım kızım tedaviye ara vermişken dedi kafamı dinlerim enazından ama çalışmaya çalışırım:44:

pofudukum sen bırak insaanları yaa...insanları susuturamassın kibak bende böyle düşünüyodum bi çocuğum olsa daha ne isterim en azından insanlar susar diyodum ama nerdeeeeee,bi tane oldu hemen arkasından heni 2.niye yapmıyosunuz,bu çocuk kardeşsizmi kalacak vs.diyolaryani insanlar susmaz sen takma onu eşin sorun yapmadıktan sonra gerisi teferruat:44:

Aynen kiz,pazar günü mevlüt vardi nerdeyse herkezin 3 cocugu var,kadinlar döndü bana bu kiz seninmi dediler evet deyincede iyi en azinan bi tane yapmissin deyip güldüler tabi bende caktirmadim bende güldüm.Sonra kiz yapsana su kizcagiza bir kardes dediler,bende yok ben istemiyorum baska kaza ile olursa olur Allah bilir dedim eee ne yapayim
Artik soranlara böyle cevap susmayip konusanlarada

Bu arada papaganlarim iyiler soranlar,ellerinizden öperler

kız veraaaaa biliyomusun benim güvercin yavrularıda yumurtadan çıkmışlarbugün gördüm küçücükler,vede çok çirkinlerannelerenini bi gör hiç ayrılmıyor yaaa

haklısın canım ağzı olan susmuyor ne yapalım kaşınan olursa bundan sonra kaşımayı düşünüyorum tabiki diyebilirsem
kız veraaaaa biliyomusun benim güvercin yavrularıda yumurtadan çıkmışlarbugün gördüm küçücükler,vede çok çirkinlerannelerenini bi gör hiç ayrılmıyor yaaa

kız çok tatlılar varya benim kumru tüylendi teyzesi ellesen kanatlarını oynatıyor yumurtada hala duruyor öyleeeee anneleri nasılda gözü gibi koruyor....bugün haberleri izlediğimde şok oldum ya tamda yemek yiyecektim çinde kadın çocuğunu doğurup tuvalete atmış sonrada ağlama sesine yardım çağırmış öldürmeyen Allah öldürmez işte aman Allahım kanım çekildi yaaaaa kuşlar bile yavrularına kıyamazken biz insanoğlu ne hale geldik anlamadım gitti yemekte yiyemedim öyle dondum kaldım sinirlerim boşaldırabbim ıslah etsin böylelerini diyecek başka kelimem yok

aynen canım ayneenn o habere dakkalarca agladım rabbim dedim eminim bu bir imtihan hemde çok zor bir imtihan sen herşeyin hayırlısını bilirsin die.. sonra benm cam kenarındaki kumrularda öyle tüylendiler.. sabah baktım anneleri yoktu öglene kadar bakıp bakıp durdum geldimi gelecek mi die gelmedi aksama dogru hala yoktu kuşlar agzını acıp duruyordu okadar korktum üzüldüm ki allah bilir yüregim hop hop ediyordu yaa gelmezse terk ettiyse die işimi gücümi bırakıp aglamaklı bekliyordum camn kenarında tabi tül perde cekili gizlice bakıom öyle neyse ki namazdayken gelmiş nasıl sevindim annem gelmiş gibiiii:119:

pis mikroplar tabi nüfus çok, doğurmak yasak gibi bişey oralarda,öyle yapar çöpe atar gerizekalılargerçi sanki bizim ülkemizde yokmu,baksana kürtaj yasak diye ayağı kalktılar,tabi yapıp yapıp aldırması kolaybilmiyolarki biz ne çekiyoruz buralarda hergün bi umutla topic topic gezip çare arıyoruzhayvanlar bile içgüdüsel olarak böyle yavrularını koruyunca dediğin gibi insan daha çok kızıyor

canım gündüzleri anneleri arada geliyor gecede yumurtanın üzerine oturuyorlar sabaha kadar bende senin gibi perdenin arkasından takip ediyorum hephatta bgün kapıyı açtım kumru yavrusu yok anam bu uçtu mu acaba derken bitane balkonda kolim vardı onun taa kçşesine girmiş yazık beni görünce tedirgin oldu kıyamam kız nasılda sevimli hemen kapıyı kapattım bende korkmasın diye düşün yani balkonu bile açmıyorum rahatsız olmasınlar diyediğer olaya gelince bebeği de gösterdiler kuzum ya bişeyden haberi yok ayakları filan ezilmiş nasıl içim parçalandı bir bilsen hemen kalan değiştirdim sonra diğer kanallarda veriyorlar tvyi kapattım çok fena oldum çok

haklısın canım ya oh kürtaj ol kurtul iyimiş vallahi sanki kürtaj olunca herşey bitiyor ahirette nasıl hesap verecekler acaba inşallah rabbimin huzurunda hesap veremesinlerimtihan dünyası işte canım insanlarımız her konuda acımasız olmuş kimseye güvenmiyorum artık hatta güvenemiyorum rabbim sonumuzu hayır eylesin inşallah.....

ya kızlar benden şimdi akıntı geldi biraz bugün 12.günüm yumurtmı çatladı aceeppp:26ek anlamıyorum da ben...bide eşim uyudu uyandırıp yapsakmı yoksa çatlamadan 12 saat sonramı dölleniyodu yaa

ya kızlar benden şimdi akıntı geldi biraz bugün 12.günüm yumurtmı çatladı aceeppp:26ek anlamıyorum da ben...bide eşim uyudu uyandırıp yapsakmı yoksa çatlamadan 12 saat sonramı dölleniyodu yaa

:) eşini uyandırabilcenmi ama ne zaman yaptınız bilmiyorum da spermler kadın rahminde 72 saat canlı kalabilir 14. günü bekle bence bu arada ben elif

:) eşini uyandırabilcenmi ama ne zaman yaptınız bilmiyorum da spermler kadın rahminde 72 saat canlı kalabilir 14. günü bekle bence bu arada ben elif

ya yok canım vaz geçtim açıkcası ben çok üşeniyorum zaten bu işe şimdi hazır bahane uymuş uynadırmayımgün aşırı ilşki yapmaktan fenalık geldi bananetten baktım bu akıntı sonrası 4 gün önemliymiş:13:yarın yaparız artık.72 değilde 24 32 saat arası canlı kalıyomuş spermciklerbizde dün değil önceki gece yaptık zatenhayırlısı artık.sende durumlar nasıl?

canlarım nasılsınız sizlere aselden haberler getirdim ama bu sefer haberlerim pek iyi değil
sizden ricam hepimiz onun için dua edelim
gelen maili aşağıya kopyalıyorumki sizlerde haberdar olun

Esrammmmm Merhaba J

Tatlım bir önceki mailini yeni gördüm lütfen kusura bakma L

Ben iyiyim işerim biraz yoğun bu aralar . Evde de gelen giden çok oldu biraz yorucu ve yoğun geçti . kuzenimi bu hafta Salı günü uğurlayacağım kısmetse . Bazı ailevi sorunlar var bizi hem maddi hem manevi yoran onun dışında başka bir şey yok . Bu ay ben zaten çok takip yapamadım dinlendim diyeyim J test falan almadım kendi haline saldım gidiyor J daha önce geçirdiğim bir rahatsızlık vardı o tekrarladı . ben meme de kitleden dolayı uzun süre tedavi görmüş ve sonuc alınamayınca ameliyat olmak durumunda kalmıştım . ameliyattan sonra da yine tekrarladı ama riskli boyutta olmadığı için kontrol altına almışlardı düzenli kontrollerimi oluyordum . çok ağrım olmaya başladı . olduğu yerin etrafı iltihap olmuş biraz ateş yapıyor biraz halsizlik yapıyor bu aralar onun için doktora gidiyorum sürekli . iltihap kuruduktan sonra belki tekrar ameliyat olabilir ya da komple meme dokuları alınabilir miş LLLL... doktorum hep stresten diyor ama ben inatla bünye üretiyor iyi olmayan her şeyi diyorum JJJJ

İşyerinde kısıtlı internet kullanımı devam ediyor herkes şikayet ediyor belki önümüzdeki hafta bir şeyler yapabilirler . sizleri çok özledim . en azından oraya girince kafamı dağıtıyordum . ama en kısa zamanda aranıza katılacağım inşl J umarım ben gelene kadar bir kaç kişi daha hamiş kalır güzel haberler alırım . beni merak etmenize çok sevindim , değer verildiğini bilmek çok güzel bir şey J

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…