Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

bu arada kızlar bugün itibarıyla adet olmuş bulunmaktayım müjdemi isterim

olmasaydı iyiydi ama olmuş artıkkız esra geldinde benim soruma neden cvp yazmadan gittin sen bu işlerde uzmansın akıntıyı sormuştum ben:119::119:

bu arada kızlar bugün itibarıyla adet olmuş bulunmaktayım müjdemi isterim

hakkında hayırlısı böyleymiş canım ama olmamanı tercih ederdim bütün kalbimle ama rabbimin bir bildiği vardır bizler bilemeyiz esracığımcanım benim bugün 9.günüm iç çamaşırım azbişey ıslanmaya başladı akıntım yani....eşimde 18 saaten fazla çalışıyor ya adamda yok bu ayda mı fos çıkacağım acabaneyse haktan hayırlısı

ay canım aselciğim ya rabbim tez zamanda şifa versin inşallah önemli birşey çıkmaz:18:imtihan dünyası işte her konuda sınanıyoruz dualrım hepinizle rabbim her işimizin sonunu hayır eylesin inşallah....

ya kızlar benden şimdi akıntı geldi biraz bugün 12.günüm yumurtmı çatladı aceeppp:26ek anlamıyorum da ben...bide eşim uyudu uyandırıp yapsakmı yoksa çatlamadan 12 saat sonramı dölleniyodu yaa
yumurtan çatlamış bariz inşallah herifi dürtüp yapmışnızdır eger yapmadıysanız bugun muhakkak olması lazm derim ben

caım yok fos çıkmaz merak etme
eniişte gelince zamanın dolmuş oluyor davran sen

Gecmis olsun güzelim Allah acil sifalar verir Insallah tatlim,Amin!
En kisa zamanda tekrar burada bulusuruz seninle Insallah canim ve bize döndügün gün hepimiz burada hamile oldugumuzu yazariz birbirimize,Amiiiiiiiiin!!!

Kizlar gecen birsey sormustum düsük riskinde kanamada ilac veriliyormu diye,esimin yigeni cumartesi 16 aylik olcak hamile yani ve bugün asiri kanamasi baslamis cok mus kanamasi yatirmislar hastanedeymis ve aynen bendeki gibi sadece magnesium hapi vermisler.Cok üzülüyorum bana düsügümü hatirlatiyor
Türkiyede verilen bu ilacin adini bilen varsa yazabilirmi lütfen?buradaki doktorlara sorucagiz.
Simdiden tesekkürler canlarim...

progestan canım ben dr abile sormanıza gerek yok hemen alın kullanın derim..çünkü aşılamadan sonra bile bebek tutunsun diye veriyolar bende aşılamadan sonra kullandım..hamileleğimdede kullandım

canım dün uyandırmadımda bugünde 2-3 kez geldi akıntı..nettende araştırdım akıntıdan sonra 4 gün önemliymiş,oğlan uyursa inş.bu gece icraaat dua edin

canım Allah verecekse inan olur her şekilde
senin oğlan kaç yaşında canım bu arada

arkadaşlar
asel salı günü kontrole gidecekmiş o zaman haber verecek bize sonuçları
sizlere çok selamı var

Aselllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cnm acil şifalar diliyorum ve merakla seni bekliyorum

Insallah aselimize hic birseycikler olmaz yüce Rabbimize dua edelim.
Sali günüde güzel haberler yollar bize INSALLAH :)

progestan canım ben dr abile sormanıza gerek yok hemen alın kullanın derim..çünkü aşılamadan sonra bile bebek tutunsun diye veriyolar bende aşılamadan sonra kullandım..hamileleğimdede kullandım

Canim burada sanirim adi Progesteron ve bu bildigim kadar recetesiz alinamiyor böyle, malesef, yani mejbur doktora söylememiz gerekiyor ama verirmi bilmiyorum.
Ama zaten kendisi ve ablasi eczaneci yani alabilirler sanirim coooooook coook tesekkürler canim Allah senden razi olsun,Allah ne muradin varsa versin,Allah tuttugunu altin etsin,Allah sana ikiz bebisler versin ,Amiiiin!!!!

kızlar asele mail atmıştım hastalığının seviyesini öğrenmek için cevap gelmiş
sizlerede kopyalıyacağımı yazmıştım
buyurun gelen mail

Merhabalar Esram J

Canım tabiki birlikte okuyunnnnnnnnnnnnnnnnn böyle sanki oradaymışım gibi oluyor J

Tatlım kitle iyi değildi ilaca cevap alınamayınca ameliyat demişti doktorum o sebebten ameliyat olmuştum . Hatta ameliyat kesin çözüm falan demişti ama ameliyattan 4 ay sonra tekrarladı . uzun süren ilaç tedavisi ile kontrol altına alındı . küçülmüştü . bu tüp bebek tedavisinde falan aldığım ilaçlar besliyormuş aslında almamam gerekiyor . kontrol altında yapılırsa bir şey olmaz demişti doktorum . zaten tüp bebeği yapan yer senin diğer hastalıklarınla çok ilgilenmiyor yorum yapmıyor . tüp bebek iki kez yaptırdığım için vucudum yine büyütmeye başlamıştı . tedavilerden sonra hastalığım için kullandığım ilaçlar falan derken iyi geldi küçülmüştü ... Hatta nisanda cerrahpaşa da kontrolüm vardı her şey normaldi . ne oldu ise bu ay oldu . Kitlenin etrafı apselenmiş ve apsenin vucuda dağılmasından korkuyorlar . oradan yayılacak apse vucuda zarar verebilir miş falanmış filanmış

Bende kocamla konuşmuştum temmuzda kredi çekip tüp bebeğe gidecektim ama şimdilik sanırım o da kaldı . eşimde boşver önce sen iyi ol biraz erteleyelim diyor .

Bakalım önümüzdeki hafta durumumla ilgili kesin bir şey söylerler sanırım . iyi olacağına inanıyorum ben dualarınızı esirgemeyin .

canım dualarımız seninle birşeyin çıkmayacak Allahın izniyleeeeee.....

kızlar ya dün boş geçtiiiiiiiiiiii bu saat oldu eşim hala gelmedi ve geleceği saat belli değil gurbette olmak ne zormuş ya kapımı çalan yok ailemden kimse yok çok bunaldım çokkkkkkkçalışmada yok bugünde yattı neyse haktan hayırlısı artık bunda da vardır bir hayır rabbim gönlümüze göre ver inşallah

Son düzenleme:
canım bilirim gurbetligii ahh ahh üzülme hemen eşin sabah gelmicekmi gelir gelmez hallediverin şipşak yetşrsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…