bu arada kızlar bugün itibarıyla adet olmuş bulunmaktayım müjdemi isterim
bu arada kızlar bugün itibarıyla adet olmuş bulunmaktayım müjdemi isterim
canlarım nasılsınız sizlere aselden haberler getirdim ama bu sefer haberlerim pek iyi değil
sizden ricam hepimiz onun için dua edelim
gelen maili aşağıya kopyalıyorumki sizlerde haberdar olun
Esrammmmm Merhaba J
Tatlım bir önceki mailini yeni gördüm lütfen kusura bakma L
Ben iyiyim işerim biraz yoğun bu aralar . Evde de gelen giden çok oldu biraz yorucu ve yoğun geçti . kuzenimi bu hafta Salı günü uğurlayacağım kısmetse . Bazı ailevi sorunlar var bizi hem maddi hem manevi yoran onun dışında başka bir şey yok . Bu ay ben zaten çok takip yapamadım dinlendim diyeyim J test falan almadım kendi haline saldım gidiyor J daha önce geçirdiğim bir rahatsızlık vardı o tekrarladı . ben meme de kitleden dolayı uzun süre tedavi görmüş ve sonuc alınamayınca ameliyat olmak durumunda kalmıştım . ameliyattan sonra da yine tekrarladı ama riskli boyutta olmadığı için kontrol altına almışlardı düzenli kontrollerimi oluyordum . çok ağrım olmaya başladı . olduğu yerin etrafı iltihap olmuş biraz ateş yapıyor biraz halsizlik yapıyor bu aralar onun için doktora gidiyorum sürekli . iltihap kuruduktan sonra belki tekrar ameliyat olabilir ya da komple meme dokuları alınabilir miş LLLL... doktorum hep stresten diyor ama ben inatla bünye üretiyor iyi olmayan her şeyi diyorum JJJJ
İşyerinde kısıtlı internet kullanımı devam ediyor herkes şikayet ediyor belki önümüzdeki hafta bir şeyler yapabilirler . sizleri çok özledim . en azından oraya girince kafamı dağıtıyordum . ama en kısa zamanda aranıza katılacağım inşl J umarım ben gelene kadar bir kaç kişi daha hamiş kalır güzel haberler alırım . beni merak etmenize çok sevindim , değer verildiğini bilmek çok güzel bir şey J
yumurtan çatlamış bariz inşallah herifi dürtüp yapmışnızdır eger yapmadıysanız bugun muhakkak olması lazm derim benya kızlar benden şimdi akıntı geldi biraz bugün 12.günüm yumurtmı çatladı aceeppp:26ek anlamıyorum da ben...bide eşim uyudu uyandırıp yapsakmı yoksa çatlamadan 12 saat sonramı dölleniyodu yaa
olmasaydı iyiydi ama olmuş artıkkız esra geldinde benim soruma neden cvp yazmadan gittin sen bu işlerde uzmansın akıntıyı sormuştum ben:119::119:
hakkında hayırlısı böyleymiş canım ama olmamanı tercih ederdim bütün kalbimle ama rabbimin bir bildiği vardır bizler bilemeyiz esracığımcanım benim bugün 9.günüm iç çamaşırım azbişey ıslanmaya başladı akıntım yani....eşimde 18 saaten fazla çalışıyor ya adamda yok bu ayda mı fos çıkacağım acaba neyse haktan hayırlısı
Kizlar gecen birsey sormustum düsük riskinde kanamada ilac veriliyormu diye,esimin yigeni cumartesi 16 aylik olcak hamile yani ve bugün asiri kanamasi baslamis cok mus kanamasi yatirmislar hastanedeymis ve aynen bendeki gibi sadece magnesium hapi vermisler.Cok üzülüyorum bana düsügümü hatirlatiyor
Türkiyede verilen bu ilacin adini bilen varsa yazabilirmi lütfen?buradaki doktorlara sorucagiz.
Simdiden tesekkürler canlarim...
canım çatlamış yumurtan icraata başla canım benim
canım dün uyandırmadımda bugünde 2-3 kez geldi akıntı..nettende araştırdım akıntıdan sonra 4 gün önemliymiş,oğlan uyursa inş.bu gece icraaat dua edin
progestan canım ben dr abile sormanıza gerek yok hemen alın kullanın derim..çünkü aşılamadan sonra bile bebek tutunsun diye veriyolar bende aşılamadan sonra kullandım..hamileleğimdede kullandım
kızlar asele mail atmıştım hastalığının seviyesini öğrenmek için cevap gelmiş
sizlerede kopyalıyacağımı yazmıştım
buyurun gelen mail
Merhabalar Esram J
Canım tabiki birlikte okuyunnnnnnnnnnnnnnnnn böyle sanki oradaymışım gibi oluyor J
Tatlım kitle iyi değildi ilaca cevap alınamayınca ameliyat demişti doktorum o sebebten ameliyat olmuştum . Hatta ameliyat kesin çözüm falan demişti ama ameliyattan 4 ay sonra tekrarladı . uzun süren ilaç tedavisi ile kontrol altına alındı . küçülmüştü . bu tüp bebek tedavisinde falan aldığım ilaçlar besliyormuş aslında almamam gerekiyor . kontrol altında yapılırsa bir şey olmaz demişti doktorum . zaten tüp bebeği yapan yer senin diğer hastalıklarınla çok ilgilenmiyor yorum yapmıyor . tüp bebek iki kez yaptırdığım için vucudum yine büyütmeye başlamıştı . tedavilerden sonra hastalığım için kullandığım ilaçlar falan derken iyi geldi küçülmüştü ... Hatta nisanda cerrahpaşa da kontrolüm vardı her şey normaldi . ne oldu ise bu ay oldu . Kitlenin etrafı apselenmiş ve apsenin vucuda dağılmasından korkuyorlar . oradan yayılacak apse vucuda zarar verebilir miş falanmış filanmış
Bende kocamla konuşmuştum temmuzda kredi çekip tüp bebeğe gidecektim ama şimdilik sanırım o da kaldı . eşimde boşver önce sen iyi ol biraz erteleyelim diyor .
Bakalım önümüzdeki hafta durumumla ilgili kesin bir şey söylerler sanırım . iyi olacağına inanıyorum ben dualarınızı esirgemeyin .
canım bilirim gurbetligii ahh ahhkızlar ya dün boş geçtiiiiiiiiiiii bu saat oldu eşim hala gelmedi ve geleceği saat belli değil gurbette olmak ne zormuş ya kapımı çalan yok ailemden kimse yok çok bunaldım çokkkkkkkçalışmada yok bugünde yattı neyse haktan hayırlısı artık bunda da vardır bir hayır rabbim gönlümüze göre ver inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?