canım Allah verecekse inan olur her şekilde
senin oğlan kaç yaşında canım bu arada
Canim burada sanirim adi Progesteron ve bu bildigim kadar recetesiz alinamiyor böyle, malesef, yani mejbur doktora söylememiz gerekiyor ama verirmi bilmiyorum.
Ama zaten kendisi ve ablasi eczaneci yani alabilirler sanirim coooooook coook tesekkürler canim Allah senden razi olsun,Allah ne muradin varsa versin,Allah tuttugunu altin etsin,Allah sana ikiz bebisler versin,Amiiiin!!!!
kızlar ya dün boş geçtiiiiiiiiiiii bu saat oldu eşim hala gelmedi ve geleceği saat belli değil gurbette olmak ne zormuş ya kapımı çalan yok ailemden kimse yok çok bunaldım çokkkkkkkçalışmada yok bugünde yattı neyse haktan hayırlısı artık bunda da vardır bir hayır rabbim gönlümüze göre ver inşallah
selammmmmmmmmm
bende sana yazmistim gelde konusalim die
cnm profilime resmimi koydummmm bak :115::115:
7 yaşı bu ay bitiyor canım3 yıldırda kardeş bekliyoruz helede şu bir yıldır oğlumda acaip istiyor yaa şu aralar,bebekleri hiç sevmezdi şimdi bayılıyor çok ilgisini .çekiyor neden bizim olmuyor diyip duruyor
cnm profilime resmimi koydummmm bak :115::115:
kızlar ya dün boş geçtiiiiiiiiiiii bu saat oldu eşim hala gelmedi ve geleceği saat belli değil gurbette olmak ne zormuş ya kapımı çalan yok ailemden kimse yok çok bunaldım çokkkkkkkçalışmada yok bugünde yattı neyse haktan hayırlısı artık bunda da vardır bir hayır rabbim gönlümüze göre ver inşallah
canım öyle düşünme denke gelecekse gelir zaten enişte gelince boş geçme yeter
gurbet zordur bilirim evlendiğimden beri bende gurbetteyim canım
ama ne yapacaksın insan doğduğu yerde değil doyduğu yerde yaşıyor
canım fofudukum yaaa kız üzme kendini biz varız burdaaaaaaaaaa burda hepimiz birbirimizin dertlerini dinliyoruz,anlatıyoruz belkide kimseye anlatamadığımz kadar burda anlatıyoruz öyle değilmicanım benim kafanı takma esramın da dediği gibi rabbim verdimi o gece bu gece demez öyle bi anda verirki sende şaırırsın inan buna..ben yaşadım biliyorum oğlumda 4 ay ilç kullandım olmadı tam aşılama olacağım ay kendiliğinden hamile kalmışım hemde sadece 3 -4 kez ilişki oldu nasılsa bidahaki ay tedavi var diye hiç önemsemedik işte o ay olmuş yani psikoloji rahat olunca oluyor bu bi gerçek
pofudugummmmm hazir tedavi durmusken kafandan at bebek fikrini belki boyle daha iyi olur
esracimmmmmm ins karsilasirsak yine koyarim
haklısın canım gurbete geldiğime asla pişman değilim eşimle severek evlendik o neredeyse bende orada olacağım elbette ama buradaki insanların yaptıkları çok zoruma gidiyor oturduğum yerden memnun değilim evimden memnunum bir yıl içinde değiştirmek istemiyorum sanırım yalnızlıktan bunaldım canımsen nasılsın canım buarada?
esracimmmmmm ins karsilasirsak yine koyarim
esracimmm cnmm.burdamisin.
canım attım attım zorda olsa ama çalışsakta fena olmaz haniiiiipofudugummmmm hazir tedavi durmusken kafandan at bebek fikrini belki boyle daha iyi olur
canım bende eşimi çok sevdim o yüzden geldim onun yanına buralara
yoksa ben sakin yerlerin insanıyım kalabalık gürültü patırtı bana göre değil
orada bazı kişilerle sorununmu varki canın sıkılıyor canım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?