Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım Allah verecekse inan olur her şekilde
senin oğlan kaç yaşında canım bu arada

7 yaşı bu ay bitiyor canım3 yıldırda kardeş bekliyoruz helede şu bir yıldıroğlumda acaip istiyor yaa şu aralar,bebekleri hiç sevmezdi şimdi bayılıyor çok ilgisini .çekiyor neden bizim olmuyor diyip duruyor

o hormonun adı canım ya ilacın adı olacağını sanmıyorum ama....inş.şifa olur canım bende düşürdüğüm için iyi biliyrmallah kimseye yaşatmasınayrıca o ettiğin duaların hepsine AAAAAMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNçok sağol canım benim inş.hepimiz çifter çifter bebişleri olur

canım fofudukum yaaa kız üzme kendini biz varız burdaaaaaaaaaa burda hepimiz birbirimizin dertlerini dinliyoruz,anlatıyoruz belkide kimseye anlatamadığımz kadar burda anlatıyoruz öyle değilmicanım benim kafanı takma esramın da dediği gibi rabbim verdimi o gece bu gece demez öyle bi anda verirki sende şaırırsın inan buna..ben yaşadım biliyorum oğlumda 4 ay ilç kullandım olmadı tam aşılama olacağım ay kendiliğinden hamile kalmışım hemde sadece 3 -4 kez ilişki oldu nasılsa bidahaki ay tedavi var diye hiç önemsemedik işte o ay olmuşyani psikoloji rahat olunca oluyor bu bi gerçek

nasip canım ya
benim ablamı oğluda aynıydı
anne babasına konuşmuyordu hatta kardeş olmadı diye
onlarında iknci çok zor oldu ama şimdi 1 kız galdi maşallah
seninde olacaktır sabret

canım öyle düşünme denke gelecekse gelir zaten enişte gelince boş geçme yeter
gurbet zordur bilirim evlendiğimden beri bende gurbetteyim canım
ama ne yapacaksın insan doğduğu yerde değil doyduğu yerde yaşıyor

kızlar aselde mail geldi buyrun okuyun

Canımcım belki haftaya acacaklar ineterneti J

Bakalım acılırsa geleceğim . evin orda internet cafe var ama kocam izin vermiyor

Ben iyiyim çok şükür halsizlik dışında başka bir rahatsızlık vermiyor olmadı ameliyat olurum kötü düşünmüyorum hiç alıştım bu duruma ve en kötüsünü de kabullendim J

Hafta sonu artık maillerime de bakamam sizi çok öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın mCx

haklısın canım gurbete geldiğime asla pişman değilim eşimle severek evlendik o neredeyse bende orada olacağım elbette ama buradaki insanların yaptıkları çok zoruma gidiyor oturduğum yerden memnun değilim evimden memnunum bir yıl içinde değiştirmek istemiyorum sanırım yalnızlıktan bunaldım canımsen nasılsın canım buarada?

canım çok haklısın ama çalışma olmayıncada üzülüyor insan 10 gündür adamda evde yok 18 saatten fazla çalışıyor birazda ondan bunaldım sanırım eşim olunca onunla vakit geçiyor çünkü çaydı kahveydi sohbetti derken yazık kıyamıyorum onada gelir gelmez yatıyor....haftaya da memlekete gidiyoruz kayınvalidemlere orada da çalışamayız aman haktan hayırlısı önce sağlığımız yerinde olsun inşallah mutlu olalım gerisi sırasıyla gelir......iyiki sizler varsınız gerçekten ablam filan yok hepinizi kız kardeşim olarak görüyorum bir annemle bu konuları konuşuyorum birde sizlerle hatta annemle bile bukadar ayrıntılı konuşamıyorumhepinizi çok seviyorum yüce mevlam hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallahhhhhh

canım bende eşimi çok sevdim o yüzden geldim onun yanına buralara
yoksa ben sakin yerlerin insanıyım kalabalık gürültü patırtı bana göre değil
orada bazı kişilerle sorununmu varki canın sıkılıyor canım böyle

pofudugummmmm hazir tedavi durmusken kafandan at bebek fikrini belki boyle daha iyi olur
canım attım attım zorda olsa ama çalışsakta fena olmaz haniiiiisenin durumlar nasıl canım inşallah bir problem çıkmazda aşılaman olur

evet canım komşularımla aram iyi değil çocuk yüzünden çok çektirdiler bana şimdi de adımı kısıra çıkarmışlar konuşmadığım şeylere konuştu demişler daha neler nelerüst komşum geçen sene taşınmıştı bende onunla biraz samimi olmuştum herşeyimi anlatmıştım onuda kendim gibi sanmışım çok saf bir kadınım ben ya yaşım 29 olacak ama ben hala iyi niyetle devam ediyorum çok kızıyorum kendimeeeeeben ne anlattıysam hepsini karşı komşuma anlatmış sonradan onunla çok samimi oldu beni haklı bulan kadın arkamdan iş çevirir oldu hepsini Allaha havale ediyorum birşey olmamış gibi yüzüme bakabiliyor....işte böyle canım evde oturduğum halde demediğim şeyleri deyip deyip üstüme atmışlar ben bu kadar cahil insan topluluğu görmemiştim rabbim büyük herşeyi görüyor herkes kalbinin gününü görürse yeter bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…