pofudukum sağol canım paylaşım için.hoca bunu çocuk içimi önerdi yoksa her dilek veya hastalık için oluyormu:26:fetih suresini ezbereyim bende okuyayım inş.eşimle birlikte 41 hurmaya 41 meryem sur. okuryoruz ramazan hürmetine llahım güldürür inş.hepimizin yüzünücanlarım hoca söyledi fetih suresini okuyorum sizlerde okuyun inşallah regl döneminde sizin yerinize başkası okuyabilir canlarım benimki yarım kaldı ama annemler okuyacak inşallah fetih suresi çok tesirli bir sure ben daha öncede 19 tane okumuştum rabbim bunun yüzü hürmetine yavrularımızı göndersin inşallahhhhhhhh.....
cumaretsi 1 tane,
pazar 3 tane,
p.tesi 5 tane,
salı 7 tane,
çarşamba 7 tane,
perşembe 7 tane
cuma 11 tane yalnız cuma günü hoca cuma selasına başlamadan önce okuman gerekiyor canım toplam 41 tane oluyor rabbimden dileğini isteyip okuyorsun........
Kiz bayadir girmedim beni unutmussunIzmir Manisa hatta ablan turgutluda kalmis kisa bir süre yazmistin hatirladinmi?
Benim ablam evlenip taaaaaaaa Berline gitti o gelmisti iki haftaligina onun ile ilgileniyordum ev kalabalikti baya birde ramazan. iftarlar duymussundur burada baya gec aciliyor ilk gün 21:52 di.
Kizim rahatsiz hala ayagindan yürüyemiyor fazla 1,5 yil oldu nerdeyse.Birsey bulamiyorlar,bakalim pazartesi doktora gidicez.
Hamilelik yok Dogru tahmininolsa önce ben sasirirdim ancak bugünlerde yine bekliyorum bakalim yumurtlamam ayin 23'deydi yani sali.Oooohooo daha varmis regel olmama bende bu günlerde bekliyorum yazmisim.
Insallah bu mübarek raman ayi hepimize hayirli Ugurlugelirde hepimiz ayni anda hamile oldugumuzu ögreniriz,Amin!!!
Ev alanlar tasinanlar hepinize hayirli olsun güle güle oturun Allah isteyen herkeze versin.Insallah istediginiz gibidir, icinide gönlünüz nasil istiyorsa öyle yapabilirsiniz bol bol paraniz cocuklariniz olsun dertler hastaliklar kötülükler uzak olsuuuun,Amiiin!!!
Hepinizi kucaklayarak öpüyorum
pofudukum sağol canım paylaşım için.hoca bunu çocuk içimi önerdi yoksa her dilek veya hastalık için oluyormu:26:fetih suresini ezbereyim bende okuyayım inş.eşimle birlikte 41 hurmaya 41 meryem sur. okuryoruz ramazan hürmetine llahım güldürür inş.hepimizin yüzünübide eşimle ortaklaşa okusak oda olur demi????????
yine hepimiz aynı durumdayız desene canım hayırlısı neyse o olsun rabbim büyük evine taşındın mı canım?ne demek canım ne duyarsam sizinle paylaşacağım tabiki kız kardeşim yok ama sizler varsınız kardeşim olarak ne kadarda burası sanalda olsa benim için insanların yüreği önemlidir canım
Kiz bayadir girmedim beni unutmussunIzmir Manisa hatta ablan turgutluda kalmis kisa bir süre yazmistin hatirladinmi?
Benim ablam evlenip taaaaaaaa Berline gitti o gelmisti iki haftaligina onun ile ilgileniyordum ev kalabalikti baya birde ramazan. iftarlar duymussundur burada baya gec aciliyor ilk gün 21:52 di.
Kizim rahatsiz hala ayagindan yürüyemiyor fazla 1,5 yil oldu nerdeyse.Birsey bulamiyorlar,bakalim pazartesi doktora gidicez.
Hamilelik yok Dogru tahmininolsa önce ben sasirirdim ancak bugünlerde yine bekliyorum bakalim yumurtlamam ayin 23'deydi yani sali.Oooohooo daha varmis regel olmama bende bu günlerde bekliyorum yazmisim.
Insallah bu mübarek raman ayi hepimize hayirli Ugurlugelirde hepimiz ayni anda hamile oldugumuzu ögreniriz,Amin!!!
Ev alanlar tasinanlar hepinize hayirli olsun güle güle oturun Allah isteyen herkeze versin.Insallah istediginiz gibidir, icinide gönlünüz nasil istiyorsa öyle yapabilirsiniz bol bol paraniz cocuklariniz olsun dertler hastaliklar kötülükler uzak olsuuuun,Amiiin!!!
Hepinizi kucaklayarak öpüyorum
merhab kısçler uzun zaman oldu girmeyeli nasılsınız neler yapıyorsunuz çok sakn bu aralar topiklr
Esrammmmmmm
canım belki çok amiyane bir tabir olacak ama nasrettin hoca ne demiş eşekten düşünce
benim halimden ancak yine eşekten düşmüş birisi anlar demiş
biz birbirimizin halinden anlıyoruz canım şünkü aynı dertten müzdaripiz
sıkıntımız aynı kederimizin kaynağı ortak
o yüzden bende buradaki arkadaşlarımı kendime çok yakın buluyorum
dualarımda hepiniz tek tek varsınız
canımsınız ya hepinizi çok seviyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhh
Veracim hg canim ozlettin kendini....
Pofudugum nasilsin neler yapiyorsun gorusemiyoruz artik ahh benim bu net
Esram her yeni ay yeni umutlar demek.bizim icin bi gun olacak ins....
Aselimmmm canim benim cok gecmis olsun tekrar ugra arada sirada....
Talesimmm guzel annem kizimiz oluyomus ayy ne guzel cok sevindim saglikla al kucagina isim dusundunuz mu
Benim regl bitti bu ay ikinci asilama icin cagirmisti dr ama gitmedim onumuzdeki ay reglden sonra hsg cektirmeyi dusunuyorum eger ki temiz cikarsa bir iki ay aradan sonra tedaviye devam edicem..hazir ilac kullanmazken sogan kurunun ikinci asamasini yapcam adetlerim duzensizlesmesin belki bi faydasi olur.
amin canım bende seni ve hapinizi seviyorum
sabır canım ya sabır cidden sonu huzur olan bi durum
nereye kadar deme sakın
işte en sonuna kadar.............
çok haklısın canım ilk zamanlar nereye kadar ne zaman olacak vs çok söyleniyordum rabbim affetsin ama artık tevekkül ettim çok şükür adet olunca zır zır ağlayan ben asla ağlamadım sadece orucum gitti geç vakit gelince ona biraz üzüldüm...rabbim vermezse imtihanım deyip çekeceğim hayatta sadece bu dünyayla sınırlı değil asıl gerçek hayat ahirette başlayacak rabbim elbette mükafatını kat be kat verecek....bu dünyada da dayanma gücümüzü arttırsın inşallah canım
tuz karabiber vardi nerelerdeki hic ugramaz oldu esram
iyi canım ya ama güzel haber yok tbiki sen nasılsın
canım burdayım söyle
Dr ne derse desin cektircem canim bu sefer kararliyim iyice psikolojim bozulbu bu iki aylik ara bana cok iyi geldi inan igne ilac kullaninca daha.bi umutlu oluyorsun regl oluncada kendimi yerden yee vurasim gelio ama yavas yavas alisiyorum galiba bu durumacanım bencede önce hsgni çekin sonra devam edersin tedaviye sen o doktoruna bakma hsgni kesin çektir kuşumadet bittikten hemen sonra yapılıyor zaten bir kaç gün sonra önümüzdeki ay yaptır sen canım güzel haberlerle gel bize de inşallah netine ne oldu senin yahuuuu
vera canım geçmiş olsun ne oldu senin minik yaramazına rabbim şifalar versin inşallah canım
iyi canım ya ama güzel haber yok tbiki sen nasılsın
güzel haber olmasa umut her zaman var canım .... inşallah ogünlerde gelecek .... ALLAH büyük .... iyi diyeyim iyi olayım canım iyiyim demek adettendir....
sen nasılsın iyi misin ????
üzülmek çare olsa inan bana günlerce hiç susmaksızın ağlardım
nasılki herkesin bir imtihanı var buda bizimki Allahım daha zor şeylerle imtihan etmesin
ne durumda yaşamaya mecbur insanlar gördüm ben
elbette iyi ya da kötü bu bekleyişinde sonu olacak o zamana kadar sabır canım
başka bişey dileyemiyorum hem kendim hemde sizler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?