Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

pofudukum sağol canım paylaşım için.hoca bunu çocuk içimi önerdi yoksa her dilek veya hastalık için oluyormu:26:fetih suresini ezbereyim bende okuyayım inş.eşimle birlikte 41 hurmaya 41 meryem sur. okuryoruz ramazan hürmetine llahım güldürür inş.hepimizin yüzünübide eşimle ortaklaşa okusak oda olur demi????????

canım veraaaaaaaaammmmmm kız sen nerelerdeydin hatta mesajda attım sana,burdada esrama sormuştum vera nerelerde diye:13:yoğunluk hepimizde aynın canım yaa allahım böyle tatlı telaşlar versin hepkızın neden yürüyemiyor canım yaa üzüldüm canım benimmmçoooooooooooookkkkkkk güzel dilekler yazmışsın inş.kabul olsun canım şu güzel cuma günü ramazan günü hürmetine:13:

her dilek içinde olur canım neden olması içimizi bilen rabbim değil mi canım ondan istiyoruz....41 meryem suresini bende suya okuyup içmiştim bir kaç ay önce rabbim onların hürmetine bizlere hayırlı salih ve saliha evlatlar versin inşallah....sen okursan daha iyi olur canım regl döneminde eşin okusun ara vermeden okuyun inşallah

canım belki çok amiyane bir tabir olacak ama nasrettin hoca ne demiş eşekten düşünce
benim halimden ancak yine eşekten düşmüş birisi anlar demiş
biz birbirimizin halinden anlıyoruz canım şünkü aynı dertten müzdaripiz
sıkıntımız aynı kederimizin kaynağı ortak
o yüzden bende buradaki arkadaşlarımı kendime çok yakın buluyorum
dualarımda hepiniz tek tek varsınız

ayyy çok afedersin hayatım unutuşum o konuşmamızı
yalnız unutma işi bende rahatsızlık seviyesinde canım ve gerilim tipi bir hastalık
yani unutmamak elimde değil kusura bakma
ablan geldi gitti demek ne güzel bişey insanın kardeşi olması ya
benimde yarın ablacığım gelicek ama rahatsız kendisi
ankarada iyi hastaneler var gideceğiz baktıracağız canım
senin minişin nesi var canım ya
ayağımı rahatsız belki bunuda anlaymışsındırda unutmuşumdur canım
duaların içinde Allah razı olsun
bende seni öpüyorum canım hadi senden güzel haberler bekliyorum bu ay artık

Veracim hg canim ozlettin kendini....

Pofudugum nasilsin neler yapiyorsun gorusemiyoruz artik ahh benim bu net

Esram her yeni ay yeni umutlar demek.bizim icin bi gun olacak ins....

Aselimmmm canim benim cok gecmis olsun tekrar ugra arada sirada....

Talesimmm guzel annem kizimiz oluyomus ayy ne guzel cok sevindim saglikla al kucagina isim dusundunuz mu

Benim regl bitti bu ay ikinci asilama icin cagirmisti dr ama gitmedim onumuzdeki ay reglden sonra hsg cektirmeyi dusunuyorum eger ki temiz cikarsa bir iki ay aradan sonra tedaviye devam edicem..hazir ilac kullanmazken sogan kurunun ikinci asamasini yapcam adetlerim duzensizlesmesin belki bi faydasi olur.

merhab kısçler uzun zaman oldu girmeyeli nasılsınız neler yapıyorsunuz çok sakn bu aralar topiklr

canımsınız ya hepinizi çok seviyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhh

canımsınız ya hepinizi çok seviyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhh

amin canım bende seni ve hapinizi seviyorum
sabır canım ya sabır cidden sonu huzur olan bi durum
nereye kadar deme sakın
işte en sonuna kadar.............

canım bencede önce hsgni çekin sonra devam edersin tedaviye sen o doktoruna bakma hsgni kesin çektir kuşumadet bittikten hemen sonra yapılıyor zaten bir kaç gün sonra önümüzdeki ay yaptır sen canım güzel haberlerle gel bize de inşallahnetine ne oldu senin yahuuuu

vera canım geçmiş olsun ne oldu senin minik yaramazına rabbim şifalar versin inşallah canım

amin canım bende seni ve hapinizi seviyorum
sabır canım ya sabır cidden sonu huzur olan bi durum
nereye kadar deme sakın
işte en sonuna kadar.............

çok haklısın canım ilk zamanlar nereye kadar ne zaman olacak vs çok söyleniyordum rabbim affetsin ama artık tevekkül ettim çok şükür adet olunca zır zır ağlayan ben asla ağlamadım sadece orucum gitti geç vakit gelince ona biraz üzüldüm...rabbim vermezse imtihanım deyip çekeceğim hayatta sadece bu dünyayla sınırlı değil asıl gerçek hayat ahirette başlayacak rabbim elbette mükafatını kat be kat verecek....bu dünyada da dayanma gücümüzü arttırsın inşallah canım

üzülmek çare olsa inan bana günlerce hiç susmaksızın ağlardım
nasılki herkesin bir imtihanı var buda bizimki Allahım daha zor şeylerle imtihan etmesin
ne durumda yaşamaya mecbur insanlar gördüm ben
elbette iyi ya da kötü bu bekleyişinde sonu olacak o zamana kadar sabır canım
başka bişey dileyemiyorum hem kendim hemde sizler için

esram ya rabbim önce sağlığımızdan etmesin sağlık çok önemli bir başım ağrıdığında bile evin yanıyor deseler umurumda olmuyor inanki....kendime diyorumki artık senin dünya ya gelme amacın sadece evlat sahibi olmak değil asıl amaç rabbimize kulluk edebilmek imtihanımızı kazanalım ki rabbim mükafatını versin inşallah....hz.ibrahim peygamberimiz bile evlatsızlıkla sınanıyor sonra rabbim evlat veriyor ve onu kurban etmesini istiyor yani peygamberler bile çetin sınavlardan geçmiş ben kimimki sadece aciz bir kul

iyi canım ya ama güzel haber yok tbiki sen nasılsın

canım burdayım söyle
tuz karabiber vardi nerelerdeki hic ugramaz oldu esram

Dr ne derse desin cektircem canim bu sefer kararliyim iyice psikolojim bozulbu bu iki aylik ara bana cok iyi geldi inan igne ilac kullaninca daha.bi umutlu oluyorsun regl oluncada kendimi yerden yee vurasim gelio ama yavas yavas alisiyorum galiba bu duruma

haklısın canım ya bazen diyorumki çocuğum oldu ama imtihanım başka ve daha ağır olursa?rabbim elbette kaldıramayacağımızdan fazlasını yüklemezmiş ama yinede insan acaba diyor işte....şuan için tek canımı sıkan insanların tutumları nasıl cevap vereceğimi şaşırıyorum öyle donup kalıyorum sonrada çok üzülüyorum kızıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…