Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

bu arada dün itibarıyla regl olmuş durumdayım kızlar
umutlar birdahaki aya kaldı yine

evet 2 gündür benimde aklımda yazıştığımızda negatifti en son
hayırlısı artık hakkında

hayırlısı evet haklısın ....geç döllenme olabilir demiştim ama inşallah öyledir.....

bu arada dün itibarıyla regl olmuş durumdayım kızlar
umutlar birdahaki aya kaldı yine

Allahtan gelene nedenir canım üzülme hiç mi olmadı 8 yıldır bebeğin ??????????*hangi tedavileri denediniz

kızlar hcran renl olmuş maleseffffesram alıştık canım artık yaaa zaten gelmese gecikse şaşarımbenimde koşa koşa 4 gün 3 gün önceden geliyor ne varsa

kızlar hcran renl olmuş maleseffffesram alıştık canım artık yaaa zaten gelmese gecikse şaşarımbenimde koşa koşa 4 gün 3 gün önceden geliyor ne varsa

öylemiii....üzüldüm vallahi neyse inşallah en kısa zmanda rabbim verir hepimize......Allahın taktiri isyan etmek olmaz ne yapalım .......

olmamış hicranın üzüldüm cidden hayırlısı hakkında

hayır canım 9 yılı bitirmemize az kaldı ama hiç olmadı
yani hiç gebelik yaşamadım
tabii Allahtan gelene inancım var canım kısmet işi bunlarda
nasipse anne olmak oluruz elbet

yok canım ya üzülmedim zaten ne yapalım nasip işi bunlarda
cidden benimde gecikmez dakkasında gelir yani
ama bunada şükür adet olamayn arkadaşları düşününce

hicran da benim gibi önümüzdeki aya göz dikecek artık canım

evet canım her zamanki gibi
nasip işte elden gelen bişey yok

ayyy sevindim valla cnın sıkılmaz muhabbet ederiz canım

gunaydnnnnnnn güle güle olcak galiba cnku yarn aksama kadar yokum kaynanama gidyorum iftara smdi hoscakalnnnnn

hayırlı ramazanlar canlarım ben geldim çok şükür nasılsınız bakalım var mı gelişme geçmişe bakamadım?beni soracak olursanız bu ay ov.testi yaptım ama bugün regl oldum malesef 2 saat önce orucum da gitti yapacak bişey yok haktan hayırlısı....hepinizi çok özledim beeeeee rüyamda hep sizlerle uğraştımmmmmmm

canlarım hoca söyledi fetih suresini okuyorum sizlerde okuyun inşallah regl döneminde sizin yerinize başkası okuyabilir canlarım benimki yarım kaldı ama annemler okuyacak inşallah fetih suresi çok tesirli bir sure ben daha öncede 19 tane okumuştum rabbim bunun yüzü hürmetine yavrularımızı göndersin inşallahhhhhhhh.....
cumaretsi 1 tane,
pazar 3 tane,
p.tesi 5 tane,
salı 7 tane,
çarşamba 7 tane,
perşembe 7 tane
cuma 11 tane yalnız cuma günü hoca cuma selasına başlamadan önce okuman gerekiyor canım toplam 41 tane oluyor rabbimden dileğini isteyip okuyorsun........

Ben geldim forumda neler oldu neler bitti bilmiyorum hala okumaktayim.Baya yogundum hic girip yazamadim.
Sende neler var? birazdan devam okicam Insallah herkez hamiledir Eskisehir esimin memleketi keske benim oraya yerlessek ama bunu kendisinden istiyememki
Neyse canim kocamaaaan öpüyorum

canımyok bir gelişme hiç hamiş haberi yok henüz
demek regl oldun bende seninle aynı durumddayım canım
napalım hayırlısı artık
bizde seni çok özledik gel her zaman canım ya özletme

hoşgeldin canım nerelerdesin sen ama ya
valla canım yok bi hamiş haberi filan hep aynı yani topiğimiz
eskişehiremi yerleşeceksiniz canım
çok güzel memlekettir eskişehir öğrenci memleketidir hatta
çok üni öğrencisi olduğu için öyle derler
sen nerelisin peki canım
anladığım kadarıyla bebiş konusunda sendede yok bir gelişme değilmi

anladım canım ben de reglm bitince okuyayım bari
çok sağol paylaşımın için

canımyok bir gelişme hiç hamiş haberi yok henüz
demek regl oldun bende seninle aynı durumddayım canım
napalım hayırlısı artık
bizde seni çok özledik gel her zaman canım ya özletme

anladım canım ben de reglm bitince okuyayım bari
çok sağol paylaşımın için

yine hepimiz aynı durumdayız desene canım hayırlısı neyse o olsun rabbim büyük evine taşındın mı canım?ne demek canım ne duyarsam sizinle paylaşacağım tabiki kız kardeşim yok ama sizler varsınız kardeşim olarak ne kadarda burası sanalda olsa benim için insanların yüreği önemlidir canım

Kiz bayadir girmedim beni unutmussun Izmir Manisa hatta ablan turgutluda kalmis kisa bir süre yazmistin hatirladinmi?
Benim ablam evlenip taaaaaaaa Berline gitti o gelmisti iki haftaligina onun ile ilgileniyordum ev kalabalikti baya birde ramazan. iftarlar duymussundur burada baya gec aciliyor ilk gün 21:52 di.
Kizim rahatsiz hala ayagindan yürüyemiyor fazla 1,5 yil oldu nerdeyse.Birsey bulamiyorlar,bakalim pazartesi doktora gidicez.
Hamilelik yok Dogru tahminin olsa önce ben sasirirdim ancak bugünlerde yine bekliyorum bakalim yumurtlamam ayin 23'deydi yani sali.Oooohooo daha varmis regel olmama bende bu günlerde bekliyorum yazmisim.

Insallah bu mübarek raman ayi hepimize hayirli Ugurlu gelirde hepimiz ayni anda hamile oldugumuzu ögreniriz,Amin!!!
Ev alanlar tasinanlar hepinize hayirli olsun güle güle oturun Allah isteyen herkeze versin.Insallah istediginiz gibidir, icinide gönlünüz nasil istiyorsa öyle yapabilirsiniz bol bol paraniz cocuklariniz olsun dertler hastaliklar kötülükler uzak olsuuuun,Amiiin!!!
Hepinizi kucaklayarak öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…