4. gün konuştuk test yapmıştı negatifti ama bende mesaj attım cevabını alamadım bende merak ediyorum sanırım netinde sorun var ....
evet 2 gündür benimde aklımda yazıştığımızda negatifti en son
hayırlısı artık hakkında
bu arada dün itibarıyla regl olmuş durumdayım kızlar
umutlar birdahaki aya kaldı yine
hayırlısı evet haklısın ....geç döllenme olabilir demiştim ama inşallah öyledir.....
Allahtan gelene nedenir canım üzülme hiç mi olmadı 8 yıldır bebeğin ??????????*hangi tedavileri denediniz
kızlar hcran renl olmuş maleseffffesram alıştık canım artık yaaa zaten gelmese gecikse şaşarım benimde koşa koşa 4 gün 3 gün önceden geliyor ne varsa
hayırlısı evet haklısın ....geç döllenme olabilir demiştim ama inşallah öyledir.....
Allahtan gelene nedenir canım üzülme hiç mi olmadı 8 yıldır bebeğin ??????????*hangi tedavileri denediniz
kızlar hcran renl olmuş maleseffffesram alıştık canım artık yaaa zaten gelmese gecikse şaşarım benimde koşa koşa 4 gün 3 gün önceden geliyor ne varsa
bu arada dün itibarıyla regl olmuş durumdayım kızlar
umutlar birdahaki aya kaldı yine
evet 2 gündür benimde aklımda yazıştığımızda negatifti en son
hayırlısı artık hakkında
Her zamanki gbi desene
ablaaaaaaa mujdeeee eve int baglattk artk sabah ögle aksam gireblcem oleeeeeeyyyyyy
evet canım her zamanki gibi
nasip işte elden gelen bişey yok
ayyy sevindim valla cnın sıkılmaz muhabbet ederiz canım
gunaydnnnnnnn güle güle olcak galiba cnku yarn aksama kadar yokum kaynanama gidyorum iftara smdi hoscakalnnnnn
canım benim çok haklısın karar vermek zor ama bencede gel yaaa gel vatanım seni bekler hem öyle almancı olayı falanda yok ertık o eskidenmişçocuğun içinde iyi bir karar bence hem sende diyorsun şartlar hastane dr olayları çok kötü diye rahat edersin inş. bide neden eskişehir ordamı iş kuracaksınız:26:
hayırlı ramazanlar canlarım ben geldim çok şükür nasılsınız bakalım var mı gelişme geçmişe bakamadım?beni soracak olursanız bu ay ov.testi yaptım ama bugün regl oldum malesef 2 saat önce orucum da gitti yapacak bişey yok haktan hayırlısı....hepinizi çok özledim beeeeee rüyamda hep sizlerle uğraştımmmmmmm
Ben geldim forumda neler oldu neler bitti bilmiyorum hala okumaktayim.Baya yogundum hic girip yazamadim.
Sende neler var? birazdan devam okicam Insallah herkez hamiledirEskisehir esimin memleketi keske benim oraya yerlessek ama bunu kendisinden istiyememki
Neyse canim kocamaaaan öpüyorum
canlarım hoca söyledi fetih suresini okuyorum sizlerde okuyun inşallah regl döneminde sizin yerinize başkası okuyabilir canlarım benimki yarım kaldı ama annemler okuyacak inşallah fetih suresi çok tesirli bir sure ben daha öncede 19 tane okumuştum rabbim bunun yüzü hürmetine yavrularımızı göndersin inşallahhhhhhhh.....
cumaretsi 1 tane,
pazar 3 tane,
p.tesi 5 tane,
salı 7 tane,
çarşamba 7 tane,
perşembe 7 tane
cuma 11 tane yalnız cuma günü hoca cuma selasına başlamadan önce okuman gerekiyor canım toplam 41 tane oluyor rabbimden dileğini isteyip okuyorsun........
canımyok bir gelişme hiç hamiş haberi yok henüz
demek regl oldun bende seninle aynı durumddayım canım
napalım hayırlısı artık
bizde seni çok özledik gel her zaman canım ya özletme
anladım canım ben de reglm bitince okuyayım bari
çok sağol paylaşımın için
hoşgeldin canım nerelerdesin sen ama ya
valla canım yok bi hamiş haberi filan hep aynı yani topiğimiz
eskişehiremi yerleşeceksiniz canım
çok güzel memlekettir eskişehir öğrenci memleketidir hatta
çok üni öğrencisi olduğu için öyle derler
sen nerelisin peki canım
anladığım kadarıyla bebiş konusunda sendede yok bir gelişme değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?