tuz karabiber vardi nerelerdeki hic ugramaz oldu esram
Dr ne derse desin cektircem canim bu sefer kararliyim iyice psikolojim bozulbu bu iki aylik ara bana cok iyi geldi inan igne ilac kullaninca daha.bi umutlu oluyorsun regl oluncada kendimi yerden yee vurasim gelio ama yavas yavas alisiyorum galiba bu duruma
iyi canım ya ama güzel haber yok tbiki sen nasılsın
güzel haber olmasa umut her zaman var canım .... inşallah ogünlerde gelecek .... ALLAH büyük .... iyi diyeyim iyi olayım canım iyiyim demek adettendir....
sen nasılsın iyi misin ????
a
Dr ne derse desin cektircem canim bu sefer kararliyim iyice psikolojim bozulbu bu iki aylik ara bana cok iyi geldi inan igne ilac kullaninca daha.bi umutlu oluyorsun regl oluncada kendimi yerden yee vurasim gelio ama yavas yavas alisiyorum galiba bu duruma
esram ya rabbim önce sağlığımızdan etmesin sağlık çok önemli bir başım ağrıdığında bile evin yanıyor deseler umurumda olmuyor inanki....kendime diyorumki artık senin dünya ya gelme amacın sadece evlat sahibi olmak değil asıl amaç rabbimize kulluk edebilmek imtihanımızı kazanalım ki rabbim mükafatını versin inşallah....hz.ibrahim peygamberimiz bile evlatsızlıkla sınanıyor sonra rabbim evlat veriyor ve onu kurban etmesini istiyor yani peygamberler bile çetin sınavlardan geçmiş ben kimimki sadece aciz bir kul
bu günnümüze şükür canım bende iyiyim evet canım umut her zaman var gerçekten
bizde pofudukla tam diyordukki sabır etmeliyiz
bir süre sona alışıyor insan haklısın ... bana mesela regl olduğumda pek koymuyor artık gecikince yaptığım testler beni çok yıkıyordu ... son 3 4 aydır test yapmaya gerek kalmadan geliyor ...
evet herşeyin bbaşı sabır .... Allah büyük 7 yıldır hiç Allaha isyan etmedim inşallah etmeyeceğimde edersem hiç olmayacak çünkü ve bir şey kazanmış olmayacağım .... zaman herşeyin ilacı canım zaman zaman zaman!
yaz bakalim esram aselden haber var mi peki
evet canım bende pek rastlamıyorum baharata gelmez oldu iyidir umarım
dur özelinden yazıp bir sorayım
Banada cok sacma geldi gerek yoook demesi orda iki kadinla muhabbetimiz oldu ikisindende isyemis dedim benden israrla gerek yok dedi istemedi onlar da sasirdi .....hsgden tirsiyom acikcasi herjes cok agrilihaklısın canım tedavi sürecinde ne kadar takmasanda normal zamanlardaki olmuyor elbetteki kararından sakın dönme bak benim çocukluk arkadaşımın eşinde problem olduğu halde doktor yinede hsg istedi öyle olmaz herşeye bakılması lazım demiş...kararından sakın dönme bişeycikte çıkmayacak inşallah stres yapma amaaaa heeeeeeee
rose merhaba canım hoşgeldin seninle karşılaşmadık sanırım ama kader arkadaşıyız
çok haklısın canım ancak evlatta dünya meyvasıdır
isteniyor işte
tabiii önemli olan bizim istememiz değil Rabbimin vermesi
allahım imtihanımızı kısa tutar inşallah ve hepimize nasip eder
yaz bakalim esram aselden haber var mi peki
Banada cok sacma geldi gerek yoook demesi orda iki kadinla muhabbetimiz oldu ikisindende isyemis dedim benden israrla gerek yok dedi istemedi onlar da sasirdi .....hsgden tirsiyom acikcasi herjes cok agrili
Oldugunu soyluyor korkuyorum ama ne olursa olsun cekilcem yeter artik.....
çok haklısın doğru söze ne denir canım
ancak zaman ilaç olurken yaramza bir yandanda alıp götürüyor umutlarımızı
ben yaşındayım gün geçtikçe yaşlanıyorum. zamana akıp gitme demek istiyorum
ama malum olmuyor işte
kızlar eşim geldi bana müsade cevap veremediğim arkadaşlara yazarım mutlaka kusura bakmayın iyi geceler
inşallah canım ya rabbim vefat ettiğimizde arkamızdan fatiha okuyacak nesiller versin hepimize de inşallah dua dua dua yer gök dua üzerine rabbim büyük....
annemin küçük halasının çocuğu olmamış hiç kızlar oyüzden bazen korkmuyor değilim...:18:anneme bile söylemedim bu düşüncemi kesin kızardı bana çünkü biliyorumama vesvese işte şeytan dürtüyor sanırım beniiii
canım o vesvese değilki geliyor insanın aklına
bizdede hem eşimin hem benim halalarımızın çocuğu yok mesela
bende o yüzden endişelenmiyor değilim
aselde en son sıkıntı yoktu canım net sıkıntısı yüzünden gelemiyor sadece
rabbim bizim kaderlerimizi onlarınki gibi yapmaz inşallah canım(Amin).
Hayrli sahurlr abla aglayrak hpnze dua ediyorum suan
amin cnım amin inşallah
ne oldu canımın içi neden ağladın üzme benide ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?