Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

bir süre sona alışıyor insan haklısın ... bana mesela regl olduğumda pek koymuyor artık gecikince yaptığım testler beni çok yıkıyordu ... son 3 4 aydır test yapmaya gerek kalmadan geliyor ...

Son düzenleme:

bu günnümüze şükür canım bende iyiyim evet canım umut her zaman var gerçekten
bizde pofudukla tam diyordukki sabır etmeliyiz

haklısın canım tedavi sürecinde ne kadar takmasanda normal zamanlardaki olmuyor elbetteki kararından sakın dönme bak benim çocukluk arkadaşımın eşinde problem olduğu halde doktor yinede hsg istedi öyle olmaz herşeye bakılması lazım demiş...kararından sakın dönme bişeycikte çıkmayacak inşallah stres yapma amaaaa heeeeeeee

rose merhaba canım hoşgeldin seninle karşılaşmadık sanırım ama kader arkadaşıyız

çok haklısın canım ancak evlatta dünya meyvasıdır
isteniyor işte
tabiii önemli olan bizim istememiz değil Rabbimin vermesi
allahım imtihanımızı kısa tutar inşallah ve hepimize nasip eder

bu günnümüze şükür canım bende iyiyim evet canım umut her zaman var gerçekten
bizde pofudukla tam diyordukki sabır etmeliyiz

evet herşeyin bbaşı sabır .... Allah büyük 7 yıldır hiç Allaha isyan etmedim inşallah etmeyeceğimde edersem hiç olmayacak çünkü ve bir şey kazanmış olmayacağım .... zaman herşeyin ilacı canım zaman zaman zaman!

bir süre sona alışıyor insan haklısın ... bana mesela regl olduğumda pek koymuyor artık gecikince yaptığım testler beni çok yıkıyordu ... son 3 4 aydır test yapmaya gerek kalmadan geliyor ...

boşver canım yapma yapma insanı asıl o kör olasıca testler strese sokuyor ben 2 yıldır yapmıyorum mesela sadece geçen ay yaptım 6 gün gecikti ve ben 6 adet test bitirdim zamanında gelmesi daha iyiteste hayırrrrrrrrrrrrr

çok haklısın doğru söze ne denir canım
ancak zaman ilaç olurken yaramza bir yandanda alıp götürüyor umutlarımızı
ben yaşındayım gün geçtikçe yaşlanıyorum. zamana akıp gitme demek istiyorum
ama malum olmuyor işte

evet canım bende pek rastlamıyorum baharata gelmez oldu iyidir umarım
dur özelinden yazıp bir sorayım
yaz bakalim esram aselden haber var mi peki

Banada cok sacma geldi gerek yoook demesi orda iki kadinla muhabbetimiz oldu ikisindende isyemis dedim benden israrla gerek yok dedi istemedi onlar da sasirdi .....hsgden tirsiyom acikcasi herjes cok agrili
Oldugunu soyluyor korkuyorum ama ne olursa olsun cekilcem yeter artik.....

çok haklısın canım ancak evlatta dünya meyvasıdır
isteniyor işte
tabiii önemli olan bizim istememiz değil Rabbimin vermesi
allahım imtihanımızı kısa tutar inşallah ve hepimize nasip eder

inşallah canım ya rabbim vefat ettiğimizde arkamızdan fatiha okuyacak nesiller versin hepimize de inşallah dua dua dua yer gök dua üzerine rabbim büyük....

annemin küçük halasının çocuğu olmamış hiç kızlar oyüzden bazen korkmuyor değilim...:18:anneme bile söylemedim bu düşüncemi kesin kızardı bana çünkü biliyorumama vesvese işte şeytan dürtüyor sanırım beniiii

aselde en son sıkıntı yoktu canım net sıkıntısı yüzünden gelemiyor sadece

kızlar eşim geldi bana müsade cevap veremediğim arkadaşlara yazarım mutlaka kusura bakmayın iyi geceler

haklısın canım ya benim korkumdan birisi de zaman dediğin gibi yaş oldu 29 zaman akıp gidiyor....ama rabbim ol dedikten sonra yaşa filan bakmaz elbetteki ama yinede millet sıkıyor insanın canını yaşımız ilerliyormuş sanki biz bilmiyoruz

İyi geceler esram yavas yavas bende kacayim sarjim bitio kapancak simdi tel optum sizi aeo

canım o vesvese değilki geliyor insanın aklına
bizdede hem eşimin hem benim halalarımızın çocuğu yok mesela
bende o yüzden endişelenmiyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…