22 yasindayim abla bn 14 aylik ta evliyim hic korunmadk cnku cocuklari cok sevyoruz esimde istiyo artk kndi cocuklarmizi sevmk istyoruz biz
canım sen niye utanasın ki karışanlar burnunu sokanlar utansıınyaa esram ben neden böyleyim yaa:26:bu gün 10.günüm eşim yapalım diyor ben hiç istemiyorum..banyo işide sıkıntılı olunca hiç istemiyorum,,hiç akıntı falanda yok yumurtlama zamanında değil diyee iyce astım füfffffff ya bu bizim vera nerelerdeki yaaa özledim onu ben bu kadar boş bırakmazdı o buraları:26:
demekki benim gibi genç evlendin canım
evliliğe alışma süreci eşine yeni hayatına alışma süreci bunları göz önünde bulundur
olmayacak gibi düşünme
daha çok yeni evlisin ve çok küçüksün
ovulasyon testi denedinmi sen
hastane işlerine girmeden bi denemeni tavsiye ediyorum şiddetle canımeşinle konuş akışına bırakın 1 ay birde ovu testini dene
olacaktır belkide
mübarek ayda verir rabbim canım
canım sen niye utanasın ki karışanlar burnunu sokanlar utansıınyaa esram ben neden böyleyim yaa:26:bu gün 10.günüm eşim yapalım diyor ben hiç istemiyorum..banyo işide sıkıntılı olunca hiç istemiyorum,,hiç akıntı falanda yok yumurtlama zamanında değil diyee iyce astım füfffffff ya bu bizim vera nerelerdeki yaaa özledim onu ben bu kadar boş bırakmazdı o buraları:26:
Olemi diyosun abla bide ovu testimi yapaym eczanlrden alinyo dmi
evet caım ovu tetini kesin dene ya sen
belki yumurtlama günüüne denk gelmedi
nette daha ucuz oluyor canım ovu testi
gitti gidiyorda var
ama yok oran almam dersen eczaneden al dene
ovu testi konusunda uzman oldum ben yardımcıda olurum san okumanda ilan
ama galenik marka alma canım
okuması zor oluyor onu
bi dene bakalım ne kaybedeceksin
birde hergün ilişki olmasın canım gün aşırı olsun spermler kaliteli olmaz yoksa
ok.
arkadaşlar bende yeniyim hamile kalmak için uğraşanlarsınız diymi eski topikleri okumadım daha uğraşanlar vardır heralde benim gibi bende yeni duyduğum hayıt suyunu paylaşmak istedim daha denemedim fkat9 yıl çoçuğu olmayıp bununla kalan varmış paylaşıyom dedim belki burdada denemiş olan vardır
Ama yapinca kesin gosteryomu ovu testnde abla esimi gun asiri nerde buluymki isten glince ztn yorgun oluo sadce br kere ypyoruz
arkadaşlar bende yeniyim hamile kalmak için uğraşanlarsınız diymi eski topikleri okumadım daha uğraşanlar vardır heralde benim gibi bende yeni duyduğum hayıt suyunu paylaşmak istedim daha denemedim fkat9 yıl çoçuğu olmayıp bununla kalan varmış paylaşıyom dedim belki burdada denemiş olan vardır
teşekkürler hoşbuldum ben 2. bebeiş için alışmaya başladım ama ilkindede çok uğraştım benim dış gebelik öyküm va malesef ondan dolayı tek tüpüm kapalı yüksek ihtimalle doktorun dediği o ama aallah nasip etti bir kızım var 4.5 yaşındaaslında yakın zamana kadar 2.düşünmüyordum zor bi çocuk fakat kolay hamile kalamadığım için şimdiden başladık çalışmaya.ben kızım için uğraşırken son ayda arpa yani buğdayı kaynar suya döküp buharına oturmuştum faydası oldu sanırım çünkü hamile kaldım bu seferde yapıcam bence denyin.hayıt suyunuda yeni duydum ama memnun kalan çokmuş aktardan direk hayıt suyu diye alınıyor farklı markalarda varmış ben daha almadım ama tohumunu veya kurusunu içmek tat olarak çok kötü olduğu için içilemiyomuş bu hazır olanı suyla karıştırıp yarı yarıya içiliyormuş.hormon dengesi bozuk olanlar için falan adet düzensizliğindebire bir diye okudum duyanlar duymayanlara duyursun hatta ilçsız adet olamayanlar bile kullanıp oluyolar...
teşekkürler hoşbuldum ben 2. bebeiş için alışmaya başladım ama ilkindede çok uğraştım benim dış gebelik öyküm va malesef ondan dolayı tek tüpüm kapalı yüksek ihtimalle doktorun dediği o ama aallah nasip etti bir kızım var 4.5 yaşındaaslında yakın zamana kadar 2.düşünmüyordum zor bi çocuk fakat kolay hamile kalamadığım için şimdiden başladık çalışmaya.ben kızım için uğraşırken son ayda arpa yani buğdayı kaynar suya döküp buharına oturmuştum faydası oldu sanırım çünkü hamile kaldım bu seferde yapıcam bence denyin.hayıt suyunuda yeni duydum ama memnun kalan çokmuş aktardan direk hayıt suyu diye alınıyor farklı markalarda varmış ben daha almadım ama tohumunu veya kurusunu içmek tat olarak çok kötü olduğu için içilemiyomuş bu hazır olanı suyla karıştırıp yarı yarıya içiliyormuş.hormon dengesi bozuk olanlar için falan adet düzensizliğindebire bir diye okudum duyanlar duymayanlara duyursun hatta ilçsız adet olamayanlar bile kullanıp oluyolar...
Tatlimmmmmmm sen biraz tembelsin galiba bizim gecen ay br gun sular gitmisti belki yumurtlma gunumdr dye vala kalktm koca duduklude su isitdmndn olmasin sen isini garantiye alda gerisini bosver iliskiye ara vermeden devam cnm
işte canım ya toplumumuzda nedense herkesin herşeye karışmaya hakkı var........
nedenmi istemiyorsun eşini ben biliyorum canım tembellikten
su ısıtmaya filan erindiğin için
canım ille akıntının olmasına grek yokki
benim her ay yumurtlama akıntım olmaz mesela
çalış canım çalış çalışmayana bebiş yok
kız hani nerelerdesin test yaptırdınmı seni merak ediyorum..6 gün oldu gailbe bu gün haber ver bize
haklısın canım da işte.......ya zaten bende hiç anlamıyordum bu akıntı yumurtlama olaylarından,burda ne öğrendiysem2 kez hamile kaldım 1 oğlum var ama ne akıntı bilirdim ne yumurtlama testleri,şimdi neler duydum neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?