Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

22 yasindayim abla bn 14 aylik ta evliyim hic korunmadk cnku cocuklari cok sevyoruz esimde istiyo artk kndi cocuklarmizi sevmk istyoruz biz

demekki benim gibi genç evlendin canım
evliliğe alışma süreci eşine yeni hayatına alışma süreci bunları göz önünde bulundur
olmayacak gibi düşünme
daha çok yeni evlisin ve çok küçüksün
ovulasyon testi denedinmi sen
hastane işlerine girmeden bi denemeni tavsiye ediyorum şiddetle canımeşinle konuş akışına bırakın 1 ay birde ovu testini dene
olacaktır belkide
mübarek ayda verir rabbim canım

işte canım ya toplumumuzda nedense herkesin herşeye karışmaya hakkı var........

nedenmi istemiyorsun eşini ben biliyorum canım tembellikten
su ısıtmaya filan erindiğin için
canım ille akıntının olmasına grek yokki
benim her ay yumurtlama akıntım olmaz mesela
çalış canım çalış çalışmayana bebiş yok

Olemi diyosun abla bide ovu testimi yapaym eczanlrden alinyo dmi

Tatlimmmmmmm sen biraz tembelsin galiba bizim gecen ay br gun sular gitmisti belki yumurtlma gunumdr dye vala kalktm koca duduklude su isitdm ndn olmasin sen isini garantiye alda gerisini bosver iliskiye ara vermeden devam cnm

Olemi diyosun abla bide ovu testimi yapaym eczanlrden alinyo dmi

evet caım ovu tetini kesin dene ya sen
belki yumurtlama günüüne denk gelmedi
nette daha ucuz oluyor canım ovu testi
gitti gidiyorda var
ama yok oran almam dersen eczaneden al dene
ovu testi konusunda uzman oldum ben yardımcıda olurum san okumanda ilan
ama galenik marka alma canım
okuması zor oluyor onu
bi dene bakalım ne kaybedeceksin
birde hergün ilişki olmasın canım gün aşırı olsun spermler kaliteli olmaz yoksa
ok.

Ama yapinca kesin gosteryomu ovu testnde abla esimi gun asiri nerde buluymki isten glince ztn yorgun oluo sadce br kere ypyoruz

arkadaşlar bende yeniyim hamile kalmak için uğraşanlarsınız diymi eski topikleri okumadım daha uğraşanlar vardır heralde benim gibi bende yeni duyduğum hayıt suyunu paylaşmak istedim daha denemedim fkat9 yıl çoçuğu olmayıp bununla kalan varmış paylaşıyom dedim belki burdada denemiş olan vardır

Hayt suyu dedgn nasl oluo bi tarf edermsn bn denemdm ama topigmzde deneyn vardr belki

Ama yapinca kesin gosteryomu ovu testnde abla esimi gun asiri nerde buluymki isten glince ztn yorgun oluo sadce br kere ypyoruz

ilahi canım tama eşin müsait olunca çalışın o zaman
ben her gün yapmayın demeye getirmiştim
ama sen şu ovu testini al yumurtlama gününü bi belirle
ovu testi gününü kesin gösteriyor canım tabi
ama yapıncada bebiş olcak diye bişey yok
ben aylarca yaptım gününüde değerlendirdik ama olmayınca olmuyor işte
ben sadece tavsiyede bulunayım dedim

hoşgeldin canım aramıza
evet burası bebiş isteyen ama bitürlü bebişi olamayanların tpiği
sende gel istediğin zaman konuşuruz
o dediğin suyu bilmiyorum canım bende nedir tarif edermisin

teşekkürler hoşbuldum ben 2. bebeiş için alışmaya başladım ama ilkindede çok uğraştım benim dış gebelik öyküm va malesef ondan dolayı tek tüpüm kapalı yüksek ihtimalle doktorun dediği o ama aallah nasip etti bir kızım var 4.5 yaşındaaslında yakın zamana kadar 2.düşünmüyordum zor bi çocuk fakat kolay hamile kalamadığım için şimdiden başladık çalışmaya.ben kızım için uğraşırken son ayda arpa yani buğdayı kaynar suya döküp buharına oturmuştum faydası oldu sanırım çünkü hamile kaldım bu seferde yapıcam bence denyin.hayıt suyunuda yeni duydum ama memnun kalan çokmuş aktardan direk hayıt suyu diye alınıyor farklı markalarda varmış ben daha almadım ama tohumunu veya kurusunu içmek tat olarak çok kötü olduğu için içilemiyomuş bu hazır olanı suyla karıştırıp yarı yarıya içiliyormuş.hormon dengesi bozuk olanlar için falan adet düzensizliğindebire bir diye okudum duyanlar duymayanlara duyursun hatta ilçsız adet olamayanlar bile kullanıp oluyolar...

Ozamn bnm hmen icmem lazmmmmmmmm uleeeeeeeeeen getrin bna hayt suyu

neden olmasın canım dnemeye değer
teşekkürler bilgiler için
kızınıda Allah bağışlasın
hayırlı bir evlat daha versin Rabbim

hoşgeldin..ortak noktamız seninle,ikimizde 2.ye uğraşıyoruz bende 3 yıldır istiyorum ama hala yokkbu forumdada var onunla ilgili yazılar oku istersenzaten hayıt adeti düzenliyor,benim adet düzenli olunca denemedim.sadece hayıt meyveli bi macun yedim ondadana bi fayda olmadı

Tatlimmmmmmm sen biraz tembelsin galiba bizim gecen ay br gun sular gitmisti belki yumurtlma gunumdr dye vala kalktm koca duduklude su isitdm ndn olmasin sen isini garantiye alda gerisini bosver iliskiye ara vermeden devam cnm

arkadaşım haklısın yaaa biraz öyleyim malesefben zaten nomaldede inatçı tuttuğunu koparan biri değilim çabuk vazgeçerim bu konundada bıktım artık 3 yıldır istiyoruz ama 2 yıldır da gün aşırır ilşki usandım yani ne bileyim yaa nasip işte vardır bi zamanırabbim daha fazla bekletmeden versin hepimize inş.

haklısın canım da işte.......ya zaten bende hiç anlamıyordum bu akıntı yumurtlama olaylarından,burda ne öğrendiysem 2 kez hamile kaldım 1 oğlum var ama ne akıntı bilirdim ne yumurtlama testleri,şimdi neler duydum neler

kız hani nerelerdesin test yaptırdınmı seni merak ediyorum..6 gün oldu gailbe bu gün haber ver bize

kız hani nerelerdesin test yaptırdınmı seni merak ediyorum..6 gün oldu gailbe bu gün haber ver bize

4. gün konuştuk test yapmıştı negatifti ama bende mesaj attım cevabını alamadım bende merak ediyorum sanırım netinde sorun var ....

evet canım ya haklısın bilmeden oluyor araştırmaya gerek kalmıyor bazı kişilerde
ama bizde habbire araştırıyoruz
bebek istediğimden beri bende araştıra soruştura uzman oldum artık
akıntının yomurtlama belirtisi olduğunu bende inan bu forumdan öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…