Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

iy bende canım yaa ne olsun işteçalışma yapmak lazım ama işte 2 gündür yapmadık bu gece olması lazım,zaten sahura kadarda yatmıyoruz ama bende hiçççç istek yok

Heeeeee bzmde bgun gunumz 2ye kadr vaktimz var snra yemk hazrliyorum cnm hadi hadi sende durma surda 1 saat kaldi

Merhabalar arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız fıstıklar ? iyisinizdir umarım .
Ben geçen hafta giremedim yine arada bir bakıyordum fırsat buldukça ama geçen hafta hastane hastane gezdim :) malum bebek tedavisine başlayacaz ya oradan git rapor al buradan git yok epikriz iste evrakları topla derken cuma günü randevuma gittim eylülde tedaviye başlamak için . Memorail a gittim Aylin hanım ile randevum vardı . Tahlillerime falan baktı rahim filmime baktı . Sol tupte genişleme varmış orada ödem gibi bir şey gördü tedaviden önce dedi buna bakmamız gerek . ya aldıracaksın ya da tüpü bağlatacaksın ki oradaki sıvı rahime gitmesin . belki bebek bundan bile ölmüş olabilir karnında dedi .
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . Zaten kaç aydır maddi manevi yıprandım biliyorsunuz . Tüp bebek parasını zar zor toparladım borç harç bir de ameliyat çıktı . Aylin hanım dedi ameliyatı ben yapmak isterim . fiyat 4.500 TL falan tabi benim gözler dışarda . Dedim hocam ameliyatı olursam bebek tedavisi kalır gelemem fiyatta bir şeyler yapın . o zaman dışarıda yaptır . olur mu dedim olur dedi . hiç yardımcı olmuyorlar orası da ayrı bir konu .
bir tahlil vs vs yazı 2.500 tl . çüşşşş diyesim geldi bir an . Neyse tahlilleri falan dışarıda bir şekilde hallederim dedim ya ameliyat ?
Dedim özel sigortam var buranın kadın doğum doktoru dedim provizyon isterse karşılar . yok diyorlar o şekilde yapamayız . Cinlendim resmen yaaa .
çıktık ağlaya ağlaya eşimle birlikte . Hep engel çıkıyor hep bir şeyler önümüzü kapatıyor çok mu zorluyoruz dedim .
saçmalama dedi . O kdar uğraştın bir ameliyat mı engelliyor seni bulacaz çaresini dedi . hafta sonu cumartesi başka hastanelere gittim fiyat aldım . En son cağınere gittim orada bir tanıdık bulduk . sigortam ile girişi yaptım onay bekliyorum onay gelirse cumartesi hoca alacak beni ameliyata . Laparoskopi ile alacak tüpü ama çok arkada yumurtalığın dedi eğer kapalı alamazsam açık ameliyata dönerim mümkün olduğu kadar az keserim engel olmaz tedavine dedi . Tamam hocam dedim . Şimdi hastaneyi aradım bana ne zaman dönersiniz diye öğleden önce bilgi veririz dediler .

memorial daki doktordan da eşim memnun kalmadı . Kadın iyi bir doktor ama neden bilmem eşim ısınamadım çok soğuk falan dedi biraz öyle ama ne yapim bilmiyorum başka bir doktora mı geçsem . kızlar iyice kafayı yedim son 1 hafta da ya düşünemiyorum bile (((( bana akıl verin yoksa kafayı toptan sıyırıcam .

Ayyyyy kiyamammm ben linosaaaaaa cok gecmis olsun canim ins sorunsuz atlatirsiniz bu durumu bencede tek dr ile yetinme canim baska dr da gotur ins hersey duzelirrr.........

Canim hsg rahim filmi yani rahimden ilac veriyorlar tuplerinin acik mi yapisik mi olduguna bakiyorlar

Aselimmmm canimmmm bitaneemmmmmm kiyamam sanaaaa cok gecmis olsuuunnnn......ya bu odemin ilacla tedavisi yok muymusssss cok uzuldummmm rabbim yar ve yardimcin olsun hep aklimdasin ne yapti nasil oldu gelse bize bi muhtesem haber verse dieee......rabbim seni ikiz ikiz mukafatlandirsin ins canim

kuzum ya sıkma canını bir kapıyı kapatan rabbim diğerini açar.....çok geçmiş olsun imtihan işte gülüm ama sağlığın daha önemli elbetteki devlet hastanesi de ameliyatını yaptıramaz mısın canım?rabbim daraltır ama bunaltmaz aman dur kafanı filen sıyırma canım ne desem bilemedim dualarımdasın hakkında hayırlısı olsun gülüm....

HİCRANCIMMMMMMMMMMMMMMM canım ya özledim sizi kız cidden . Amin cümlemize ikizler üçüzler nasip etsin rabbim
ilaçla olmuyor canım tüp çok genişlemiş alınacak ya da bağlanacakmış bilemedim bende şaşırdım kaldım .

Pofudukcum devlet hastanalerine hiç bakmadım ne yalan söylim . özel sigortam var diye özele gideyim dedim . sigort onay vermezse devlete gidecem ama devlette ne zamana atar ameliyatı Allah bilir . Bilmiyorum yahu ne yapacam .
sizler napıyorsunuz bakalım ne durumdasınızzzzzzzzzzzzzz

canım benim yaaa offf allahım yardımcın olsun canım, bunca yıldır sabrettin biraz daha sabret canım yaahicranımın da dedği gibi rabbim illaki mükafatını verecekanlamadığım şey sen onca tedavi gördün hiç mi görmedi bunu dr lar yoksa yenimi oluşmuş:26:haa bide bu erkekleri anlamak zor yaa dr iyi olsun bilgili olsunda soğuk olsun ne olacak sen sevme ne olacak:26:sen onlara takılma bence eğer senin içine sindiyse devam et,her dr ayrı şey söyler iyce canın sıkılır

bizlerde aynıyız canım ne olsun ben reglim bugün 5.günüm bu ayda memlekete gideceğim yine yattı bizim iş:)şaka bir yana herşey kısmet meselesi rabbim dileyecek yeterki gülüm sende selamete çıkarsın inşallah tez zamanda....önce sağlık sağlık sağlık hepimiz için geçerli bu rabbim iman,sağlık huzur versin önce ben hep öyle dua ediyorum hepimiz için canım sonra hayırlı sağlıklı,sıhhatli hayırlı evlatlar versin rabbim çifter çifter hepimize...sen bilirsin tabiki canım ama devlette olmasan bile araştır derim ben....ne bileyim özelden korkar oldum ya resmen ticarethane gibi işliyorlar malesefmesela ben arkadaşın kardeşinin bikini bölgesinde sivilce çıkıyor nohut büyüklüğünde bir kaç kere bende de çıkmıştım benimkiler ilaçla patlamıştı onunki patlamamış özeldeki doktor 450tlye alayım demiş pahalı dediler diye 200tlye indirmiş şaka gibi ya sağlık bu be başka birşeye benzemez....rabbim seninle olsun inşallah gülüm...

Aynen tatlım haklısın . bu zamana kadar soyuldum soğana cevrildim inan bana . Bu hastanede cağınerde eşimin kuzeninin iyi bir arkadaşı vardı o yardımcı olacak diye gittik . zaten şu saate kadar sigorta dan ses soluk çıkmadı sanırım kaşılamayacak .
benim özel sigortam üreme ile ilgili hiç bir şeyi karşılamıyor. Ah tatlım doktor karnından daha önce ameliyat oldun mu diye sordu ben yıllar önce apandisit ameliyatı olmuştum ameliyat esnasında komplikasyon oluşmuş olabilir fallop tüpünde diyor .
kolay kolay olmazmış genişleme . ya tıkanıklık olurmuş ya yapışıklık. apandisit ameliyatını eğitim hastanesinde olmuştum resmen kasap gibi kestiler beni . hakkımızda hayırlısı olsun

cnmmmmmmmm yaaaa ck uzuldum cok gecms olsun allhm yardmcn olsun sen o doktoru brakta bide basks doktora gorun tatlmmmmmm kıyamam yaaaaa

pofudugum esra ablam nerde hıc sesi ckmyo:44:

bende merak ettim canı esracığım hergün uğrardı umarım kötü birşey yoktur:26:sen nasılsın bakalım canım sormak istediğin birşey olursa bende yardımcı olabilirim sana elimden geldiği kadar

inş kotu bsey yoktur ck mrk ettm:18: bnde iyim kc gundr cnm cktı ev temizledm smdilk adet gununu bekliyorum cnm ck teskkr ettm yardmcı oluyorsunz allh razı olsun sen napyosun bakalm bgun

inş kotu bsey yoktur ck mrk ettm:18: bnde iyim kc gundr cnm cktı ev temizledm smdilk adet gununu bekliyorum cnm ck teskkr ettm yardmcı oluyorsunz allh razı olsun sen napyosun bakalm bgun

aynı şekilde canım ev temizliği çamaşır hiç bitmiyor biraz sonrada akşam yemeğini yapacağım canım işte böyle arada kkya giriyorum duramıyorum

Canimin icin cok gecmis olsun güzelim,bence korkma ne yapicaginada sasirma. Sadece bir kere karnindan veya rahiminden ameliyat olan her kadinda yapisiklar cikiyor.Statistik olarak ameliyattan 3 yil sonra cikiyormus ama kiminde 5 kiminde 10 yil kimi ise hic anlamiyormus. Sen apantistinden olmussun demekki yapisikliklar olabilir. Senin karninda veya yumurtaliklarinin orada agri oluyormu sürekli? eger evet ise bu baya ilerlemis olabilir ama agrin yoksa tüplerin yapismistir ve bu yapisiklik benim bildigim Kadar ne röntgende nede ultrasonda gözükmüyor. Bu ameliyattan sonra oralarin okadar hasas oluyorki,ilk veya sonraki ay hamile kaliniyor ama mikropta kapabilir cok dikkat etmelisin sakin iliskiden sonra fazla yatma.Bunu sana doktorlarda söylicektir eminim.Ihtimal cok yüksek oldugu icin bu ameliyatta,Adetin biter bitmez ameliyat ediyorlar ona göre randevu veriyorlar zaten,hemen yumurtlamana denk getirmek icin canim benim.
Bunlari seninle paylasmak istedim icin rahat olsun bunlar benimde basimdan gecmisti.Sanirim bende yine aynisini yaptiricagim.
Insallah birde maddi yönden rahata kavusursunuzda hic bir engel kalmaz.Dualarimiz hep seninle güzel kiz Yalniz su tüp gelismesini anlamadim? tüplerini baglatmamani tavsiye ederim her ne derlerse desin doktorlar.Unutma benim hikayemi benimde kizim dogmadan önce rahimimi alicaklardi kiz arkadaslarim durdurdular beni ve doktorlari ve simdi düsünüyorum iyiki canim arkadaslarimi dinlemisim.....

Selam kizlar, arrr cim yapmak istedigim seyi mutlaka sizlerde duymussunuzdur. Kendin Tatli yapicaksin evinde kendin ama.
Onu 41 kere "Bismillahirrahmanirrahim" ile okuyup Allahtan istedigin dua'ni oku ve kocanin agzina ver ona bunu söyleme okunmus oldugunu (öyle deniliyor aslinda kocan yani neden denilmesin anlamadim) sonrada kendinde ye. Bu Kadar Ben yillar önce baska birsey icin yaptim üstelik inanilmaz birsey icin ve Kurban oldugum Rabbim Kabul etti duami. Isterseniz kendinizde deneyin ben sizin icinde yapicam ama su an ateslendim sanirim bir kac güne yaparim Insallah.

Simdi gelelim Lina'ma...gittik Doktor cok sasirdi hic birsey yok gibi sanki diyor ama anlattiklarimdan dolayi baska bir sehire cocuk Orthopädie sine götürmemizi istedi korktu yalnis Diagnostik veririm ve sonra basi agrir diye.Haftaya pazartesine Insallah randevu aliriz.Birde 3 gündür oda atesli...anali kizli hastayiz
Malesef hic birinizi yakalayamaz oldum yine.Hepinizi öpüyorum mutlu olun positiv olun Allahin izniyle hersey coooook güzel olucak Insallah,Amin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…