elacım meraba canım nasılsın
üzülmek çare olsa inan bana günlerce hiç susmaksızın ağlardım
su yazdigini okurmusun? Öyle icten öyle derinden gelmiski...
Okurken gözlerim doldu yaslarima daha fazla sahip cikamadim tüglerim diken diken oldu dudaklarim ufak bir cocugun aglamadan önce dudaginin titremesi gibi titredi.......
Lütfen canlarim yazmayin böyle seyler artik Allah sahit yukardan herseyi görüyor icim gidiyor Vallahi Billahi yüregim parcalaniyor lütfen yapmayin.....Ah yüce Rabbim elimden yalvararak dua etmekten baska hic birsey gelmiyor
Üzülmemeye calisin ne Kadar zor olsada... Bir sey geldi aklima onu denicem sizin icin söz hepiniz icin dua Edip bunu denicem Insallah güzel Allah'im bunu Kabul eder.
Hepinizi öpüyorum Insallah bu ay son denemeniz olurda hamile kalirsiniz hepiniz,AMIN!!!
kız vera hayırdır merak ettim ne deniyecen bizim için:26::26:canım yaa ben hiç takmıyorum zannediyodum ama bayağıdır helede şu aralar benim oğlan üzüyor benierkek çocuğu olunca önceden hiç sevmezdi bebekleri hiç bakmazdı bu aralar varyaaa bi çocuk görsün içi gidiyor nasıl seviyor anlatamam anne neden benim kardeşim yok herkesin varda diyor çooookkk fazla istiyor kimin çocuğunu görse saatlerce oynuyor başından ayrılmıyor(eskiden hiç bakmazdı bile)buda babasınada banada çok dokunuyor resmen ukte oldu çocuktaa haliyle bendede psikolojik baskı oluşturuyor bu
İyim cnmmmmm nolsun sen naslsin
iy bende canım yaa ne olsun işteçalışma yapmak lazım ama işte 2 gündür yapmadık bu gece olması lazım,zaten sahura kadarda yatmıyoruz ama bende hiçççç istek yok
Merhabalar arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız fıstıklar ? iyisinizdir umarım .
Ben geçen hafta giremedim yine arada bir bakıyordum fırsat buldukça ama geçen hafta hastane hastane gezdim :) malum bebek tedavisine başlayacaz ya oradan git rapor al buradan git yok epikriz iste evrakları topla derken cuma günü randevuma gittim eylülde tedaviye başlamak için . Memorail a gittim Aylin hanım ile randevum vardı . Tahlillerime falan baktı rahim filmime baktı . Sol tupte genişleme varmış orada ödem gibi bir şey gördü tedaviden önce dedi buna bakmamız gerek . ya aldıracaksın ya da tüpü bağlatacaksın ki oradaki sıvı rahime gitmesin . belki bebek bundan bile ölmüş olabilir karnında dedi .
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . Zaten kaç aydır maddi manevi yıprandım biliyorsunuz . Tüp bebek parasını zar zor toparladım borç harç bir de ameliyat çıktı . Aylin hanım dedi ameliyatı ben yapmak isterim . fiyat 4.500 TL falan tabi benim gözler dışarda . Dedim hocam ameliyatı olursam bebek tedavisi kalır gelemem fiyatta bir şeyler yapın . o zaman dışarıda yaptır . olur mu dedim olur dedi . hiç yardımcı olmuyorlar orası da ayrı bir konu .
bir tahlil vs vs yazı 2.500 tl . çüşşşş diyesim geldi bir an . Neyse tahlilleri falan dışarıda bir şekilde hallederim dedim ya ameliyat ?
Dedim özel sigortam var buranın kadın doğum doktoru dedim provizyon isterse karşılar . yok diyorlar o şekilde yapamayız . Cinlendim resmen yaaa .
çıktık ağlaya ağlaya eşimle birlikte . Hep engel çıkıyor hep bir şeyler önümüzü kapatıyor çok mu zorluyoruz dedim .
saçmalama dedi . O kdar uğraştın bir ameliyat mı engelliyor seni bulacaz çaresini dedi . hafta sonu cumartesi başka hastanelere gittim fiyat aldım . En son cağınere gittim orada bir tanıdık bulduk . sigortam ile girişi yaptım onay bekliyorum onay gelirse cumartesi hoca alacak beni ameliyata . Laparoskopi ile alacak tüpü ama çok arkada yumurtalığın dedi eğer kapalı alamazsam açık ameliyata dönerim mümkün olduğu kadar az keserim engel olmaz tedavine dedi . Tamam hocam dedim . Şimdi hastaneyi aradım bana ne zaman dönersiniz diye öğleden önce bilgi veririz dediler .
memorial daki doktordan da eşim memnun kalmadı . Kadın iyi bir doktor ama neden bilmem eşim ısınamadım çok soğuk falan dedi biraz öyle ama ne yapim bilmiyorum başka bir doktora mı geçsem . kızlar iyice kafayı yedim son 1 hafta da ya düşünemiyorum bile(((( bana akıl verin yoksa kafayı toptan sıyırıcam .
Aselimmmm canimmmm bitaneemmmmmm kiyamam sanaaaa cok gecmis olsuuunnnn......ya bu odemin ilacla tedavisi yok muymusssss cok uzuldummmm rabbim yar ve yardimcin olsun hep aklimdasin ne yapti nasil oldu gelse bize bi muhtesem haber verse dieee......rabbim seni ikiz ikiz mukafatlandirsin ins canim
kuzum ya sıkma canını bir kapıyı kapatan rabbim diğerini açar.....çok geçmiş olsun imtihan işte gülüm ama sağlığın daha önemli elbetteki devlet hastanesi de ameliyatını yaptıramaz mısın canım?rabbim daraltır ama bunaltmaz aman dur kafanı filen sıyırma canım ne desem bilemedim dualarımdasın hakkında hayırlısı olsun gülüm....
canım benim yaaa offf allahım yardımcın olsun canım, bunca yıldır sabrettin biraz daha sabret canım yaaMerhabalar arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız fıstıklar ? iyisinizdir umarım .
Ben geçen hafta giremedim yine arada bir bakıyordum fırsat buldukça ama geçen hafta hastane hastane gezdim :) malum bebek tedavisine başlayacaz ya oradan git rapor al buradan git yok epikriz iste evrakları topla derken cuma günü randevuma gittim eylülde tedaviye başlamak için . Memorail a gittim Aylin hanım ile randevum vardı . Tahlillerime falan baktı rahim filmime baktı . Sol tupte genişleme varmış orada ödem gibi bir şey gördü tedaviden önce dedi buna bakmamız gerek . ya aldıracaksın ya da tüpü bağlatacaksın ki oradaki sıvı rahime gitmesin . belki bebek bundan bile ölmüş olabilir karnında dedi .
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . Zaten kaç aydır maddi manevi yıprandım biliyorsunuz . Tüp bebek parasını zar zor toparladım borç harç bir de ameliyat çıktı . Aylin hanım dedi ameliyatı ben yapmak isterim . fiyat 4.500 TL falan tabi benim gözler dışarda . Dedim hocam ameliyatı olursam bebek tedavisi kalır gelemem fiyatta bir şeyler yapın . o zaman dışarıda yaptır . olur mu dedim olur dedi . hiç yardımcı olmuyorlar orası da ayrı bir konu .
bir tahlil vs vs yazı 2.500 tl . çüşşşş diyesim geldi bir an . Neyse tahlilleri falan dışarıda bir şekilde hallederim dedim ya ameliyat ?
Dedim özel sigortam var buranın kadın doğum doktoru dedim provizyon isterse karşılar . yok diyorlar o şekilde yapamayız . Cinlendim resmen yaaa .
çıktık ağlaya ağlaya eşimle birlikte . Hep engel çıkıyor hep bir şeyler önümüzü kapatıyor çok mu zorluyoruz dedim .
saçmalama dedi . O kdar uğraştın bir ameliyat mı engelliyor seni bulacaz çaresini dedi . hafta sonu cumartesi başka hastanelere gittim fiyat aldım . En son cağınere gittim orada bir tanıdık bulduk . sigortam ile girişi yaptım onay bekliyorum onay gelirse cumartesi hoca alacak beni ameliyata . Laparoskopi ile alacak tüpü ama çok arkada yumurtalığın dedi eğer kapalı alamazsam açık ameliyata dönerim mümkün olduğu kadar az keserim engel olmaz tedavine dedi . Tamam hocam dedim . Şimdi hastaneyi aradım bana ne zaman dönersiniz diye öğleden önce bilgi veririz dediler .
memorial daki doktordan da eşim memnun kalmadı . Kadın iyi bir doktor ama neden bilmem eşim ısınamadım çok soğuk falan dedi biraz öyle ama ne yapim bilmiyorum başka bir doktora mı geçsem . kızlar iyice kafayı yedim son 1 hafta da ya düşünemiyorum bile(((( bana akıl verin yoksa kafayı toptan sıyırıcam .
HİCRANCIMMMMMMMMMMMMMMM canım ya özledim sizi kız cidden . Amin cümlemize ikizler üçüzler nasip etsin rabbim
ilaçla olmuyor canım tüp çok genişlemiş alınacak ya da bağlanacakmışbilemedim bende şaşırdım kaldım .
Pofudukcum devlet hastanalerine hiç bakmadım ne yalan söylim . özel sigortam var diye özele gideyim dedim . sigort onay vermezse devlete gidecem ama devlette ne zamana atar ameliyatı Allah bilir . Bilmiyorum yahu ne yapacam .
sizler napıyorsunuz bakalım ne durumdasınızzzzzzzzzzzzzz
bizlerde aynıyız canım ne olsun ben reglim bugün 5.günüm bu ayda memlekete gideceğim yine yattı bizim iş:)şaka bir yana herşey kısmet meselesi rabbim dileyecek yeterki gülüm sende selamete çıkarsın inşallah tez zamanda....önce sağlık sağlık sağlık hepimiz için geçerli bu rabbim iman,sağlık huzur versin önce ben hep öyle dua ediyorum hepimiz için canım sonra hayırlı sağlıklı,sıhhatli hayırlı evlatlar versin rabbim çifter çifter hepimize...sen bilirsin tabiki canım ama devlette olmasan bile araştır derim ben....ne bileyim özelden korkar oldum ya resmen ticarethane gibi işliyorlar malesefmesela ben arkadaşın kardeşinin bikini bölgesinde sivilce çıkıyor nohut büyüklüğünde bir kaç kere bende de çıkmıştım benimkiler ilaçla patlamıştı onunki patlamamış özeldeki doktor 450tlye alayım demiş pahalı dediler diye 200tlye indirmiş şaka gibi ya sağlık bu be başka birşeye benzemez....rabbim seninle olsun inşallah gülüm...
Merhabalar arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız fıstıklar ? iyisinizdir umarım .
bizlerde aynıyız canım ne olsun ben reglim bugün 5.günüm bu ayda memlekete gideceğim yine yattı bizim iş:)şaka bir yana herşey kısmet meselesi rabbim dileyecek yeterki gülüm sende selamete çıkarsın inşallah tez zamanda....önce sağlık sağlık sağlık hepimiz için geçerli bu rabbim iman,sağlık huzur versin önce ben hep öyle dua ediyorum hepimiz için canım sonra hayırlı sağlıklı,sıhhatli hayırlı evlatlar versin rabbim çifter çifter hepimize...sen bilirsin tabiki canım ama devlette olmasan bile araştır derim ben....ne bileyim özelden korkar oldum ya resmen ticarethane gibi işliyorlar malesefmesela ben arkadaşın kardeşinin bikini bölgesinde sivilce çıkıyor nohut büyüklüğünde bir kaç kere bende de çıkmıştım benimkiler ilaçla patlamıştı onunki patlamamış özeldeki doktor 450tlye alayım demiş pahalı dediler diye 200tlye indirmiş şaka gibi ya sağlık bu be başka birşeye benzemez....rabbim seninle olsun inşallah gülüm...
pofudugum esra ablam nerde hıc sesi ckmyo:44:
bende merak ettim canı esracığım hergün uğrardı umarım kötü birşey yoktur:26:sen nasılsın bakalım canım sormak istediğin birşey olursa bende yardımcı olabilirim sana elimden geldiği kadar
inş kotu bsey yoktur ck mrk ettm:18: bnde iyim kc gundr cnm cktı ev temizledmsmdilk adet gununu bekliyorum cnm ck teskkr ettm yardmcı oluyorsunz allh razı olsun sen napyosun bakalm bgun
canım benimmmmm bizde seni özledik inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?