öyle canım zaten herşey olacağına varır
geldim canım ben burdayım artık
merak ettirdiğim için kusura bakma ayrıca
sağolasın canım idare ediyorum işte çok hastayım
nefes alamıyorum:2::2::2::2:
iyiyim canim yemek topiklerini gezdim az once ahhh nerden gezdimmmm daha ezana cok var:111::111:
iyiyim canim yemek topiklerini gezdim az once ahhh nerden gezdimmmm daha ezana cok var:111::111:
Sen nasilsin bi tanem
dr islerine durumda canim bi daha ki ay mi basliyorsun
hoşgeldin canım aramızaewewt kızlar bnde sizden biriyimaranıza yeni katıldım paylaşılanları merakla takip ediyoruzzz
dr islerine durumda canim bi daha ki ay mi basliyorsun
hayirlisi olsun canim ins biz boyle beklerken oluverir geliverir......
hayirlisi olsun canim ins biz boyle beklerken oluverir geliverir......
Su bayram tekasi bi gitsin hastane arastitp reglden sonra cektircem canim ama tirsiyorum
efsane h g canım kendindenn az bahsetsen iydiesracım sende h g geçmiş olsun canım benim aman dikkat et kendine ablanın neyi var canım geçmiş olsn hicranım nasılsın canım:26 ofudukum,rose,ela ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bakalım:13:ben bu ara bayram yaklaşınca yine yoğunlaştım daha günüme var ama adet olacam gibi hissediyorum göğsüm çok hassas:111:
pofudugum anestezili biraz tuzlu yaa....rabbim yardimcimuz olsun...
efsane h g canım kendindenn az bahsetsen iydiesracım sende h g geçmiş olsun canım benim aman dikkat et kendine ablanın neyi var canım geçmiş olsn hicranım nasılsın canım:26 ofudukum,rose,ela ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bakalım:13:ben bu ara bayram yaklaşınca yine yoğunlaştım daha günüme var ama adet olacam gibi hissediyorum göğsüm çok hassas:111:
pofudugum anestezili biraz tuzlu yaa....rabbim yardimcimuz olsun...
ewewt kızlar bnde sizden biriyimaranıza yeni katıldım paylaşılanları merakla takip ediyoruzzz
ayilsamda bayilsamda gectircem hsg yi canim evlat hastetinden daha fazla canimi yakamaz bu hsg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?