Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

selam kısçeler nasılsınız bakalım bugün pek kalamayacağım dün arkadaa davetliydim iftara bugünde yeni hamiş arkadaşıma gideceğim ...... gitmeden bir bakınayım dedim ....nasılsınız bakalım heysey yolunda mı

ewewt kızlar bnde sizden biriyim aranıza yeni katıldım paylaşılanları merakla takip ediyoruzzz
hoşgeldin canım aramızakendinden bahset bakem bizeeee
dr islerine durumda canim bi daha ki ay mi basliyorsun

canım eylül yada ekim gibi başlayacağım 4 güne kadar memlekete gideceğim 2 haftadan fazla kalabilirim dönüşte annemi de getireceğimeylül yada ekim gibi başlarım inşallah gerek kalmadan hamile kalırız hepimiz ya rabbim doktorlara gerek kalmadan versin inşallahsende hsgyi kesin çektir canım oldu mu

hayirlisi olsun canim ins biz boyle beklerken oluverir geliverir......

Su bayram tekasi bi gitsin hastane arastitp reglden sonra cektircem canim ama tirsiyorum

canım tırsıyorsan anestezili yaptırsana benim gibi yaptırda nasıl yaptırırsan yaptır gülüm sakın erteleme korkma ya rabbim büyük yardım eder inşallah canım

efsane h g canım kendindenn az bahsetsen iydiesracım sende h g geçmiş olsun canım benim aman dikkat et kendineablanın neyi var canım geçmiş olsnhicranım nasılsın canım:26ofudukum,rose,ela ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bakalım:13:ben bu ara bayram yaklaşınca yine yoğunlaştımdaha günüme var ama adet olacam gibi hissediyorum göğsüm çok hassas:111:

nasl olalm cnmmmm iyiyz sahur hazrlcam smdi sen napysn naslsn

inşallah adet olmazsın canım hakkında hayırlısı olsun bende haftaya memlekete gideceğim eşim gelemiyor yumurtlama dönemimi yalnız geçireceğim haktan hayırlısı olsun canım ne yapalım rızkı ne zamansa rabbim ozaman gönderecek meleklerimizi

pofudugum anestezili biraz tuzlu yaa....rabbim yardimcimuz olsun...

evet canım haklısın ben 250 civarı vermiştim sanırım öyle hatırlıyorum canım...korkma ya benim arkadaş oldu 2 ay önce acıdı ama sinirden eşine saydırmış doktorda gülüp durmuş kocişinin suçu neyse artık ama herkeste öyle olacak diye birşey yok birsürü acıya göğüs geriyoruz bebek için ne yapalım canım rabbim yardımcımız olsun inşallah...

ESRA canım ablanın ameliyatı nasıl geçti acaba ya inşallah iyi geçmiştir rabbim yardımcınız olsun canım....

kızlar ya ASELden haber yok değil mi onuda merak ediyorum ama yaaaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…