Selam kizlar, arrr cim yapmak istedigim seyi mutlaka sizlerde duymussunuzdur. Kendin Tatli yapicaksin evinde kendin ama.
Onu 41 kere "Bismillahirrahmanirrahim" ile okuyup Allahtan istedigin dua'ni oku ve kocanin agzina ver ona bunu söyleme okunmus oldugunu (öyle deniliyor aslinda kocan yani neden denilmesin anlamadim)sonrada kendinde ye. Bu Kadar Ben yillar önce baska birsey icin yaptim üstelik inanilmaz birsey icin ve Kurban oldugum Rabbim Kabul etti duami. Isterseniz kendinizde deneyin ben sizin icinde yapicam ama su an ateslendim sanirim bir kac güne yaparim Insallah.
Simdi gelelim Lina'ma...gittik Doktor cok sasirdi hic birsey yok gibi sanki diyor ama anlattiklarimdan dolayi baska bir sehire cocuk Orthopädie sine götürmemizi istedi korktu yalnis Diagnostik veririm ve sonra basi agrir diye.Haftaya pazartesine Insallah randevu aliriz.Birde 3 gündür oda atesli...anali kizli hastayiz
Malesef hic birinizi yakalayamaz oldum yine.Hepinizi öpüyorum mutlu olun positiv olun Allahin izniyle hersey coooook güzel olucak Insallah,Amin!
Selam kizlar, arrr cim yapmak istedigim seyi mutlaka sizlerde duymussunuzdur. Kendin Tatli yapicaksin evinde kendin ama.
Onu 41 kere "Bismillahirrahmanirrahim" ile okuyup Allahtan istedigin dua'ni oku ve kocanin agzina ver ona bunu söyleme okunmus oldugunu (öyle deniliyor aslinda kocan yani neden denilmesin anlamadim)sonrada kendinde ye. Bu Kadar Ben yillar önce baska birsey icin yaptim üstelik inanilmaz birsey icin ve Kurban oldugum Rabbim Kabul etti duami. Isterseniz kendinizde deneyin ben sizin icinde yapicam ama su an ateslendim sanirim bir kac güne yaparim Insallah.
Simdi gelelim Lina'ma...gittik Doktor cok sasirdi hic birsey yok gibi sanki diyor ama anlattiklarimdan dolayi baska bir sehire cocuk Orthopädie sine götürmemizi istedi korktu yalnis Diagnostik veririm ve sonra basi agrir diye.Haftaya pazartesine Insallah randevu aliriz.Birde 3 gündür oda atesli...anali kizli hastayiz
Malesef hic birinizi yakalayamaz oldum yine.Hepinizi öpüyorum mutlu olun positiv olun Allahin izniyle hersey coooook güzel olucak Insallah,Amin!
canım sağol paylaştığın içinbende sizle ilginç bişey oldu onu paylaşayım;ben burdan bi arkadaştan öğrendim 41 hurmaya 41 meryem suresi okuyup hergün 1 tane yiyomuş kendide hamile kalmış 2 arkadaşıda bende eşime dedimki ramazan başında hadi bunu yapalım ben adet olunca 41 yapamıyorum sende yardım et birlikte okuyalım eşim tamam dedi evde hurma vardı aldım saymaya başladım veeee tam 41 hurma varmış evde ne 40 ne 42 çookk şaşırdım bunda bi hikmet var dedim eşime bunu mutlak okuyalım 25 41 yapacağız inş.şimdi bu senin dediğinide o hurmalara okusam sonuçta oda tatlı öyle olmazmı????????????
Canimin icin cok gecmis olsun güzelim,bence korkma ne yapicaginada sasirma. Sadece bir kere karnindan veya rahiminden ameliyat olan her kadinda yapisiklar cikiyor.Statistik olarak ameliyattan 3 yil sonra cikiyormus ama kiminde 5 kiminde 10 yil kimi ise hic anlamiyormus. Sen apantistinden olmussun demekki yapisikliklar olabilir. Senin karninda veya yumurtaliklarinin orada agri oluyormu sürekli? eger evet ise bu baya ilerlemis olabilir ama agrin yoksa tüplerin yapismistir ve bu yapisiklik benim bildigim Kadar ne röntgende nede ultrasonda gözükmüyor. Bu ameliyattan sonra oralarin okadar hasas oluyorki,ilk veya sonraki ay hamile kaliniyor ama mikropta kapabilir cok dikkat etmelisin sakin iliskiden sonra fazla yatma.Bunu sana doktorlarda söylicektir eminim.Ihtimal cok yüksek oldugu icin bu ameliyatta,Adetin biter bitmez ameliyat ediyorlar ona göre randevu veriyorlar zaten,hemen yumurtlamana denk getirmek icin canim benim.
Bunlari seninle paylasmak istedim icin rahat olsun bunlar benimde basimdan gecmisti.Sanirim bende yine aynisini yaptiricagim.
Insallah birde maddi yönden rahata kavusursunuzda hic bir engel kalmaz.Dualarimiz hep seninle güzel kizYalniz su tüp gelismesini anlamadim? tüplerini baglatmamani tavsiye ederim her ne derlerse desin doktorlar.Unutma benim hikayemi benimde kizim dogmadan önce rahimimi alicaklardi kiz arkadaslarim durdurdular beni ve doktorlari ve simdi düsünüyorum iyiki canim arkadaslarimi dinlemisim .....
Canim benim bildigim kendi evinde kendi yaptigin bir Tatli olmaliymis ancak düsünürsen herkez farkli birsey anlatiyor.Sonucta bence önemli olan Allaha ettigimiz dua.Istersen ikisinide dene siraylaben sanirim yarina yaparim birsey Insallah bugün hala halsizim bir tuhafim
Benim güzel esram nerelerde? Acaba rahatsizmi oldu:44: Sabahlari mutlaka ugrardi merak ettim.
Insallah Hamile kalmistirda onun sokunu yasamaktan giremiyordur
Aynen tatlım haklısın . bu zamana kadar soyuldum soğana cevrildim inan bana . Bu hastanede cağınerde eşimin kuzeninin iyi bir arkadaşı vardı o yardımcı olacak diye gittik . zaten şu saate kadar sigorta dan ses soluk çıkmadı sanırım kaşılamayacak .
benim özel sigortam üreme ile ilgili hiç bir şeyi karşılamıyor. Ah tatlım doktor karnından daha önce ameliyat oldun mu diye sordu ben yıllar önce apandisit ameliyatı olmuştum ameliyat esnasında komplikasyon oluşmuş olabilir fallop tüpünde diyor .
kolay kolay olmazmış genişleme . ya tıkanıklık olurmuş ya yapışıklık. apandisit ameliyatını eğitim hastanesinde olmuştum resmen kasap gibi kestiler beni . hakkımızda hayırlısı olsun
Veracım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim . Benim sol tüp te genişleme olmuş sıvı geçisi var ama orada ayrıca ödem de var içi sıvı dolu tüpün . Doktorum dedi buradan rahime sıvı gidip bebeğe zarar vermiş olabilir eğer caresine bakmazsan riske atmış oluruz pıhtılaşmamda var ama bu da bir ihtimal diyor . onun için sol tüp ya bağlanacak ya da alınacak sana kalmış dedi . diğer tüpte bir sıkıntı yok sanırım . ya bende geniş geniş geziniyorum rahim filmim temiz tüplerim açık diye meğer sorun varmış kadın bana gösterdi ben bile gördüm nasıl genişleme var rahim filminde her şey ortada . onun için lap olacağım ama ameliyat için gittiğim doktor yumurtalığın çok arka tarafta dedi eğer alamazsak kapalıdan açığa döneriz diye . ya çok ilginç ki ben ilk tüp denememde rahimde polip vardı onu aldırmıştım lap ile o zaman neden acaba ameliyatımı yapan tüp doktorum tüplerime bakmamış
kızıyorum da boşuna işte . Bugün akşam 6 ya kadar hastaneden haber gelecek özel sigortam onay veriyormu ameliyata diye onay vermezse devlet yolunu tutacağım artık .
Napym ablaaa okuruna braktim artkkkk yapck bsey yok
güzel anne adaylarım kimsecikler yok yahu hu hu nirdesinizzzzzzzz
iy bende canım yaa ne olsun işteçalışma yapmak lazım ama işte 2 gündür yapmadık bu gece olması lazım,zaten sahura kadarda yatmıyoruz ama bende hiçççç istek yok
Merhabalar arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız fıstıklar ? iyisinizdir umarım .
Ben geçen hafta giremedim yine arada bir bakıyordum fırsat buldukça ama geçen hafta hastane hastane gezdim :) malum bebek tedavisine başlayacaz ya oradan git rapor al buradan git yok epikriz iste evrakları topla derken cuma günü randevuma gittim eylülde tedaviye başlamak için . Memorail a gittim Aylin hanım ile randevum vardı . Tahlillerime falan baktı rahim filmime baktı . Sol tupte genişleme varmış orada ödem gibi bir şey gördü tedaviden önce dedi buna bakmamız gerek . ya aldıracaksın ya da tüpü bağlatacaksın ki oradaki sıvı rahime gitmesin . belki bebek bundan bile ölmüş olabilir karnında dedi .
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . Zaten kaç aydır maddi manevi yıprandım biliyorsunuz . Tüp bebek parasını zar zor toparladım borç harç bir de ameliyat çıktı . Aylin hanım dedi ameliyatı ben yapmak isterim . fiyat 4.500 TL falan tabi benim gözler dışarda . Dedim hocam ameliyatı olursam bebek tedavisi kalır gelemem fiyatta bir şeyler yapın . o zaman dışarıda yaptır . olur mu dedim olur dedi . hiç yardımcı olmuyorlar orası da ayrı bir konu .
bir tahlil vs vs yazı 2.500 tl . çüşşşş diyesim geldi bir an . Neyse tahlilleri falan dışarıda bir şekilde hallederim dedim ya ameliyat ?
Dedim özel sigortam var buranın kadın doğum doktoru dedim provizyon isterse karşılar . yok diyorlar o şekilde yapamayız . Cinlendim resmen yaaa .
çıktık ağlaya ağlaya eşimle birlikte . Hep engel çıkıyor hep bir şeyler önümüzü kapatıyor çok mu zorluyoruz dedim .
saçmalama dedi . O kdar uğraştın bir ameliyat mı engelliyor seni bulacaz çaresini dedi . hafta sonu cumartesi başka hastanelere gittim fiyat aldım . En son cağınere gittim orada bir tanıdık bulduk . sigortam ile girişi yaptım onay bekliyorum onay gelirse cumartesi hoca alacak beni ameliyata . Laparoskopi ile alacak tüpü ama çok arkada yumurtalığın dedi eğer kapalı alamazsam açık ameliyata dönerim mümkün olduğu kadar az keserim engel olmaz tedavine dedi . Tamam hocam dedim . Şimdi hastaneyi aradım bana ne zaman dönersiniz diye öğleden önce bilgi veririz dediler .
memorial daki doktordan da eşim memnun kalmadı . Kadın iyi bir doktor ama neden bilmem eşim ısınamadım çok soğuk falan dedi biraz öyle ama ne yapim bilmiyorum başka bir doktora mı geçsem . kızlar iyice kafayı yedim son 1 hafta da ya düşünemiyorum bile(((( bana akıl verin yoksa kafayı toptan sıyırıcam .
he canım yaa ben tasarruflu kadınım nede olsasen nasılsın şeker
Selam hicrancim,kararinda 100 de 100 hak veriyorum sana ve arkandayiz canim benim!!! (caktirmada bu arada cektirmek istedigin ne oluyor tam olarak)?
Diger arkadaslara aramiza hosgeldiniz insallah burada herkeze sans getirirsiniz de hepimiz Hamis kaliriz
Profuduknazim canim benim güzel insan Allah sanada bir an önce ücüz verir Insallah,Amin! sorma neden ücüz icin dua ettigimi bilmiyorum icimden geldi
Bu arada kizlar sagolun linosumu merak Edip sormussunuz. yaklasik 1,5 yildir benim kiz ayagindan baya sikayetci.Basta hepimiz yürümeye üsendigini düsünmüstük ancak bu git gide ilerlemeye basladi.Mesela parkta yarim Saat oynadiktan sonra oldugu yere oturup "anne ayagim aciyor"diye aglamasi veya gece uyurken uykusunda aglamaya baslayip uyanip yine ayni seyi demesi ayagini tutarak.Agri kesici vermek zorunda kaliyorum cogu Zaman ama buda bir care degilki
Bundan bir ay önce Orthopädie ye götürdük ayakkabisina... :26:mmmmm??? adini bilmiyorum hani Dogru basamayan kisilere düz yürümesi icin ayakkabisinin icine birsey verirlerya,ondan yaptirdik onuda ayak uzmani yalnis yapmismilina'min ayagi yara olmus hep kanayip kurumus su toplamis bagzi yerleri yavrum benim bende eve Kadar yürütmüstüm ona bahane edip cikarmak istiyor sanmistim Dogru doktora gidip sikayet ettik oda eylül ayina Kadar takmasin bekleyelim dedi bakalim ne olcakmis be salak!!afedersiniz ama sinirleniyorum.Bu sikayet bayadir var daha ne bekletiyorsun?sabah cocuk doktoruna gidiceyiz randevumuz var mejbur bir sey yapmak zorundalar artik.artik mutfaga zor gelebiliyor yahu.Cocuk arabasi kullaniyorum hala ekimde 4 yasina giricek millet bakiyor birde yasindan baya büyük görünüyor 6 saniyorlar ee utaniyorumda bir yandan.
Ayyyyy kizlar valla dalmisim bayada yazmisim yaaa:26: kusura bakmayin cok oldu:26: neyse fistiklarim yarin aksam gelirim yine hepinizi bekliyorum kahveler benden
[
su yazdigini okurmusun? Öyle icten öyle derinden gelmiski...
Okurken gözlerim doldu yaslarima daha fazla sahip cikamadim tüglerim diken diken oldu dudaklarim ufak bir cocugun aglamadan önce dudaginin titremesi gibi titredi.......
Lütfen canlarim yazmayin böyle seyler artik Allah sahit yukardan herseyi görüyor icim gidiyor Vallahi Billahi yüregim parcalaniyor lütfen yapmayin.....Ah yüce Rabbim elimden yalvararak dua etmekten baska hic birsey gelmiyor
Üzülmemeye calisin ne Kadar zor olsada... Bir sey geldi aklima onu denicem sizin icin söz hepiniz icin dua Edip bunu denicem Insallah güzel Allah'im bunu Kabul eder.
Hepinizi öpüyorum Insallah bu ay son denemeniz olurda hamile kalirsiniz hepiniz,AMIN!!!
Canim benim bildigim kendi evinde kendi yaptigin bir Tatli olmaliymis ancak düsünürsen herkez farkli birsey anlatiyor.Sonucta bence önemli olan Allaha ettigimiz dua.Istersen ikisinide dene siraylaben sanirim yarina yaparim birsey Insallah bugün hala halsizim bir tuhafim
Benim güzel esram nerelerde? Acaba rahatsizmi oldu:44: Sabahlari mutlaka ugrardi merak ettim.
Insallah Hamile kalmistirda onun sokunu yasamaktan giremiyordur
evet bnde cok mrak ettm inş kotu bsey yoktr
dünkü selamıma kimse cvp vermemişama esramı merak ettim ben yaaa nerelerde bu kız:26:asel hadi heber ver canım meraktayız
mrb esracimmm gecmis olsun grip falan mi oldun dikkat et kendine.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?