Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

cnm herhngi bı tatlı dmi ben kesin yapcm da cokkkkkk saolll

canım sağol paylaştığın içinbende sizle ilginç bişey oldu onu paylaşayım;ben burdan bi arkadaştan öğrendim 41 hurmaya 41 meryem suresi okuyup hergün 1 tane yiyomuş kendide hamile kalmış 2 arkadaşıdabende eşime dedimki ramazan başında hadi bunu yapalım ben adet olunca 41 yapamıyorum sende yardım et birlikte okuyalım eşim tamam dedievde hurma vardı aldım saymaya başladım veeee tam 41 hurma varmış evde ne 40 ne 42 çookk şaşırdımbunda bi hikmet var dedim eşime bunu mutlak okuyalım25 41 yapacağız inş.şimdi bu senin dediğinide o hurmalara okusam sonuçta oda tatlı öyle olmazmı????????????

aaaaaa süperms yaaaa şansa bak bncede yap hams kalırsan bnde yapymmmm:92:

Canim benim bildigim kendi evinde kendi yaptigin bir Tatli olmaliymis ancak düsünürsen herkez farkli birsey anlatiyor.Sonucta bence önemli olan Allaha ettigimiz dua.Istersen ikisinide dene sirayla ben sanirim yarina yaparim birsey Insallah bugün hala halsizim bir tuhafim
Benim güzel esram nerelerde? Acaba rahatsizmi oldu:44: Sabahlari mutlaka ugrardi merak ettim.
Insallah Hamile kalmistirda onun sokunu yasamaktan giremiyordur

Veracım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim . Benim sol tüp te genişleme olmuş sıvı geçisi var ama orada ayrıca ödem de var içi sıvı dolu tüpün . Doktorum dedi buradan rahime sıvı gidip bebeğe zarar vermiş olabilir eğer caresine bakmazsan riske atmış oluruz pıhtılaşmamda var ama bu da bir ihtimal diyor . onun için sol tüp ya bağlanacak ya da alınacak sana kalmış dedi . diğer tüpte bir sıkıntı yok sanırım . ya bende geniş geniş geziniyorum rahim filmim temiz tüplerim açık diye meğer sorun varmış kadın bana gösterdi ben bile gördüm nasıl genişleme var rahim filminde her şey ortada . onun için lap olacağım ama ameliyat için gittiğim doktor yumurtalığın çok arka tarafta dedi eğer alamazsak kapalıdan açığa döneriz diye . ya çok ilginç ki ben ilk tüp denememde rahimde polip vardı onu aldırmıştım lap ile o zaman neden acaba ameliyatımı yapan tüp doktorum tüplerime bakmamış
kızıyorum da boşuna işte . Bugün akşam 6 ya kadar hastaneden haber gelecek özel sigortam onay veriyormu ameliyata diye onay vermezse devlet yolunu tutacağım artık .

evet bnde cok mrak ettm inş kotu bsey yoktr

canım inşallah bugün hayırlı haberi alırsın imtihan peşimizi bırakmıyor işte üzülme her şerde bir hayır vardır inşallah dua ediyoruz kuşum sana

birşey çıkmaz inşallah canım miniğinde rabbim büyük....anasınıda kızınıda sevsinler çok geçmiş olsun canımtatlıyıda deneyeyim bariiiiii

asel canım ne yaptın ya akşam saat 6da haberin gelecekti merak ettim rabbim gönlüne göre versin inşallah canımmmmm

Canim seninki farkli birseymis:44: genisleme sivi akmasi ilginc hic duymamistim. Ama ben senin yerinde olsam aldiricagima baglatmayi tercih ederdim,cünkü aldirirsan o alinan yerde yapisiklar cikar ve yine sorun yasarsin baglatirsan birsey olmaz diye düsünüyorum.Kolay olani degil ameliyatin vercegi sonucu düsün bence.Gerci mutlaka herseyini düsünüyorsundur sen ama belki su an kafan karisiktir diye düsündügüm icin yazdim canim sakin yalnis anlama güzelim benim tabiki senin bilcegin sey iyi düsün canim. Bu arada Insallah hayirli bir haber gelmistir dün aksam.
Icimden iyi seyler geciyor düsünsene ameliyatini olduktan sonraki ay hamile kaliyormmussun Insallah güzel kiz sana bol bol ve diger fistiklarimada dua edicem. Rahat olmaya Calis morelini güzel tut hersey zaten olacagina variyor güzel düsün güzel olsun hersey Haberini bekliyoruz

Son düzenleme:
dünkü selamıma kimse cvp vermemiş ama esramı merak ettim ben yaaa nerelerde bu kız:26:asel hadi heber ver canım meraktayız

iy bende canım yaa ne olsun işteçalışma yapmak lazım ama işte 2 gündür yapmadık bu gece olması lazım,zaten sahura kadarda yatmıyoruz ama bende hiçççç istek yok

canım isteksiz olunca zaten hamile kalmak güçleşiyor
bu bilimsel olarak kanıtlanmış benden söylemesi

canım benim zor günler yaşıyorsun farkındayım ama sabır canım geçecek
herşeyde bir hayır vardır güzelim ya
Allah yardımcın olsun

canım benim çok geçmiş olsun kıyamam ben o meleğe
iyi olur inşallah canım
canım lüzumsuz konuşmak istemem ama sen onu bence başka doktora götür
aynı şeyleri 5-6 yaşında eşimde yaşamış canım
herkes oyun yapıyor zannetmiş ama sonra eklem romatizması çıkmış
tedavi olmuş uzun zaman
yanlış anlama lina da hastadır demiyorum sadece biran önce baktırman için tavsiyede bulunuyorum

canım benim kimseyi üzmek için yazmadım ben onu
arkadaşlardan birine üzülmemesi için teselli vermey çalışıyordum
nasip canım ya ben buna yüraktan inanıyorum
nasipte varsa mutlaka olur yoksa ne yapparsak yapalım olmaz
herşeyin heyırlısı

ilahi canım ya hamile olsam hiç beklemez size haber ederim
bırak hamile olmayı
bu ay ikinci kez adet gördüm

evet bnde cok mrak ettm inş kotu bsey yoktr

canım benim biraz hastayım ama merak edilecek birşey yok
kusura bakmayın endişelendirdim sizide
ablamın rahatsızlığı sebebiyle gelemiyorum
az sonrada kendisini bir operasyonu var
yoksa sizi ihmal edrmiyim hiç

dünkü selamıma kimse cvp vermemiş ama esramı merak ettim ben yaaa nerelerde bu kız:26:asel hadi heber ver canım meraktayız

geldim canım geldim kusura bakmayın biraz endişelendirdim sizi
bende aseli merrak ettim canım ya cidden
neye karar verdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…