ayilsamda bayilsamda gectircem hsg yi canim evlat hastetinden daha fazla canimi yakamaz bu hsg
gecmş olsun ablaaaaam
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineeeeee
4:
ewewt kızlar bnde sizden biriyimaranıza yeni katıldım paylaşılanları merakla takip ediyoruzzz
efsane h g canım kendindenn az bahsetsen iydiesracım sende h g geçmiş olsun canım benim aman dikkat et kendine ablanın neyi var canım geçmiş olsn hicranım nasılsın canım:26 ofudukum,rose,ela ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bakalım:13:ben bu ara bayram yaklaşınca yine yoğunlaştım daha günüme var ama adet olacam gibi hissediyorum göğsüm çok hassas:111:
mrb esracimmm gecmis olsun grip falan mi oldun dikkat et kendine.......
Ablanin neyi vardi kusura bakma unuttum çok geçmiş olsun bizi habersiz bırakma....
benim canimda cok tatli roseeemmmm.... Ama her seyi goze aldim artik....
ayyy ablanada sanada buyuk gecmis olsun.....yaz ayinda grip kotu olur yaw dikkat et kendine ....bende su oksurekten biktim allahimin gucune gitmesinnn...
ayyy ablanada sanada buyuk gecmis olsun.....yaz ayinda grip kotu olur yaw dikkat et kendine ....bende su oksurekten biktim allahimin gucune gitmesinnn...
benim canimda cok tatli roseeemmmm.... Ama her seyi goze aldim artik....
Yasaki gormedim galiba bakip cikti[/
hakkımızda hayırlısı canım .........inşallah yabbim sesimizi duyur bir an öncee....nelei göze almadık ki !!!
evet çıkmış özelden mesaj attım ama cevap yazmadı ....
sağolasın canım eksik lma
öksürük bendede var boğulacak gibi oluyorum
günlerdir gözüme uyku girmedi inanki tatlım ya
zencefil tozu al canım balla karıştır yee 2 güne kalmaz geçer.....
ciddimisin caım ya hemen alır yerim yarın
çok sağol
canım çok sağol eksik olma
ablamın çok şükür sonuçları iyi çıktı canım
kolonlarına bakıldı işte
parça filan alındı
patolojiden sonuç bekleyeceğiz ama doktoru kötü bir rahatsızlık yok dedi
bide kızlar size bişey soracam...benim adetime 3-5 gün bişey kaldı,bu ay nerdeyse hiç akıntım oldu hiç bu şekilde olmazdıadet sonrasında yada ortasında çokmolurdu akıntım ama bu ay nedense adet günüm gelmiş bu gün çok yoğun bir akıntı geldi bu nedirki beleee şimdi yumurtlamış olamam demi:26:
ayy canım yaa zormuş bu beklemelerannemde rahmini aldırdı 15 gün önce patolojiden sonuç geldi biz netten bakıp yorumluyoruz ama annem bi türlü ikna olmuyor dr şehir dışında kontrolü var 3 hafta sonra o zaman göstereceğiz ama beklemek annemi yordu ablanında bişeysi yoktur inş.canım allah tüm hastalara şifa versin bizlerede acilen bebeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bide kızlar size bişey soracam...benim adetime 3-5 gün bişey kaldı,bu ay nerdeyse hiç akıntım oldu hiç bu şekilde olmazdıadet sonrasında yada ortasında çokmolurdu akıntım ama bu ay nedense adet günüm gelmiş bu gün çok yoğun bir akıntı geldi bu nedirki beleee şimdi yumurtlamış olamam demi:26:
evet ciddiyim canm rica ederim Allah şifa versin çok zor vallahi ben öyle yapıyorum 2 günde hafifliyor hhemen geçiyor sonra
canım geç döllenme diye bişey var biliyormusun
yani bazen tam adete yakın yumurtlama olursa ve o günlerde hamiş kalırsan geç döllenme oluyor
demekki adete yakın yumurtlamakta mümkün
sen boş geçme değildir deme
değerlendir mutlaka
aman ne olacak taş attında kolunmu yorulacak hı hı hı
bu gece kadir gecesi bişey diyemem ama yarın akşama kadar adet olmassan yarın akşam enişteyi yakala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?