Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

ayilsamda bayilsamda gectircem hsg yi canim evlat hastetinden daha fazla canimi yakamaz bu hsg

merhaba hicranım üzülme .... bak bem canıım çok tatlı sen bakma he başıma bir şey geldiğinde doktora gitmediğime adaamın başının etini yerim hassta olduğumda.... ben hsg ya dayanabildiysem eminim sen hayli dayanırsın hsg öncesi verdikleri ilaç ağrı kesici diye biliyorum accıyı azda olsa azaltıyormuş canım .... o yüzden korkulacak bir şey yok...

iki gündür arkadaşlardaydım iftara ondan yoktum canım .. bugün evdeyim bir bakınayım dedim nasılsın yasakımm girmiş görüştün mü ??online şuan

canım çok sağol eksik olma
ablamın çok şükür sonuçları iyi çıktı canım
kolonlarına bakıldı işte
parça filan alındı
patolojiden sonuç bekleyeceğiz ama doktoru kötü bir rahatsızlık yok dedi

mrb esracimmm gecmis olsun grip falan mi oldun dikkat et kendine.......

Ablanin neyi vardi kusura bakma unuttum çok geçmiş olsun bizi habersiz bırakma....

yok canım estafurullah ne kusuru
ben saman nezlesi oldunm ccanım zaten kronik bende
bademciklerimde şişti çok ya sorma
ablam iyi canım şükür
1 değil iki kez operasyon olmak zorunda kaldı
ama doktoru bir anormallik olmadığını patolojiden kötü bir sonuç beklemediğini söyledi
teşekkür ederim iyyi dileklerin için

ayyy ablanada sanada buyuk gecmis olsun.....yaz ayinda grip kotu olur yaw dikkat et kendine ....bende su oksurekten biktim allahimin gucune gitmesinnn...

sağolasın canım eksik lma
öksürük bendede var boğulacak gibi oluyorum
günlerdir gözüme uyku girmedi inanki tatlım ya

ayy canım yaa zormuş bu beklemelerannemde rahmini aldırdı 15 gün önce patolojiden sonuç geldi biz netten bakıp yorumluyoruz ama annem bi türlü ikna olmuyordr şehir dışında kontrolü var 3 hafta sonra o zaman göstereceğiz ama beklemek annemi yorduablanında bişeysi yoktur inş.canım allah tüm hastalara şifa versinbizlerede acilen bebeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bide kızlar size bişey soracam...benim adetime 3-5 gün bişey kaldı,bu ay nerdeyse hiç akıntım oldu hiç bu şekilde olmazdıadet sonrasında yada ortasında çokmolurdu akıntımama bu ay nedense adet günüm gelmiş bu gün çok yoğun bir akıntı geldibu nedirki beleeeşimdi yumurtlamış olamam demi:26:

cnm bazı insanlarn adet gnüne yakn yumurtalrı catlıyo belkı ondandr bgun bı deneseydnz ama gectiii

çok geçmiş olsun sizede canım benim
annemde 2 yıl önce aldırdı rahmini ne yaşadığınızı anlayabiliyorum
ama merak etme bizim doktor anneme dediki en kötü ihtimal kanser bile olsan ki Allah korusun
rahim alındıktan sonra kesinlikle ilerleyemez
o yüzden içiniz rahat olsun
bizimki temiz çıkmıştı sizinkide temiz çıksın inşallah

canım geç döllenme diye bişey var biliyormusun
yani bazen tam adete yakın yumurtlama olursa ve o günlerde hamiş kalırsan geç döllenme oluyor
demekki adete yakın yumurtlamakta mümkün
sen boş geçme değildir deme
değerlendir mutlaka
aman ne olacak taş attında kolunmu yorulacak hı hı hı

bu gece kadir gecesi bişey diyemem ama yarın akşama kadar adet olmassan yarın akşam enişteyi yakala

evet ciddiyim canm rica ederim Allah şifa versin çok zor vallahi ben öyle yapıyorum 2 günde hafifliyor hhemen geçiyor sonra

sağol canım ya iyi gelir umarım
tadı nasıl oluyor peki acımı öyle değişik şeylerden midem bulanırda o yüzden soruyorum

Son düzenleme:

ilahi canım yaa güldürdün benine bileyim canım artık bu ayda öylemi oldu bi tane ovü testi vardı onu yapayım bi bakayımenişteyi yakalamaya gerek yok ki o hep hazır ve nazır annem içinse saağol canım inş.öyle olur zaten parça alıdndığnda ki patoloji temizdi bence şimdide öyledir de işte annemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…