hımmmm bende denedim 1 kez ama gülmekten zor oldu yapması bakalım deneyeceğiz yine
ilahiiiiii ne diyim
nasip işi bunlar taiki ama azmetmekte şart
Şart canım şart gerçi bakıyorum herkes hamile istemeden oldu diyorlar aklım almıyor valla bizim niye olmuyor o kadar uğraşıyoruz allahın işi iste bizi de böyle sınıyordur belki
şimdi böyle olumsuz düşüneyim de sonuçu görünce üzülmeyeyim diye öyle diyorum
inşallah güzel sonuç alırsın canım ne diyim
bu arada alıntılar garipleşti değil mi?
Şart canım şart gerçi bakıyorum herkes hamile istemeden oldu diyorlar aklım almıyor valla bizim niye olmuyor o kadar uğraşıyoruz allahın işi iste bizi de böyle sınıyordur belki
Ins hepimiz güzel sonuç alırız bi mucize olsun allahım duy sesimizi
Biraz karıştı canım ivet he he
haklısın canım
benimde yakın çevremde kaç arkadaşımın istek dışı oldu
işte nasip burda devreye giriyor sanırım
evet canım hayırlısı
bi garip oldu cidden kim ne yazdı karıştı ama çözdük sanırım şu an
Benim yengem 22 yaşında oğlu varken ve hapla korunurken hamile kaldı amcamin yanında gördüklerinde torunun mu diyorlarmis
Evet canım kızlar gitti galiba
gittiler ama boş kalmıyor toic yinede canım bu güzel birşey
adetine 3 günmü var normalde
ciddimisin canım işte Allahın işi ne diyceksin
benim bi komşmda hamile kaldı istemeden ve bebeği aldırdı geçen yıl ben bile duyunca çok üzüldüm canım
yine gel bizi yalnız bırakma yavru kuşum kendine de dikkat et name limon falan iç bazen ilk hamilelik dönemin de bağışıklık sistemi zayıf düştüğün de grip falan oluyormuşsun kiss
ama tatlim bazen düsünüyorum ya esimde sorun varsa????:26:
ama o diyor ok test yapmaya gidecegim...bakalim.
hadi söyleyiverin batlarınızı hemencecik yapıyım[/Q
bende pko varbu ay da tedavim yok basarısız bir aşılamadan çıktım çatlamamış yumrtm oldgu için bu ay ara bende yarından itibaren soğan kürü yapicim o yüzden bat belli değil bilirsiniz ki pko da adet bitürlü gelmek bilmez inatçı şey
bendede var o nalet pko . soğan kürü yaptım bu ay ben 3 ay yapacam kısmetse pkonun en iyi tedavisi diyor saraçoğlu çok iddalı konuşuyor bilmiyorum artık göreceğim . sende sakın içemiom yapamıom deme yap canım mutlaka
Yok canım su afn değilim ama 5 gün sonra olabilirim bat 3 nisan
olmayacaksın bebeşin seninle anası
3 tane doktora gittim ama hiçbiri kimyasal gebelik demedi ama bencede kimyasal olabilir.. Doktorun 2 tanesi korunma dedi 1 tanesi korun dedi bende ne yapacağımı şaşırdım 2 kere korunmasız oldu sadece. ama bu kadar erken göğüste şişme olurmu anlamadım... kafayı yedim evde düşünürken bi hamile olabilirim (inşallah) diyorum, bi prolaktinim mi yükseldi diyorum, kis mi var acaba demeye başladım bu stres çok kötü çok... günler geçmiyo....
asude kimyasal gebelik olsa bile ilki kanama hemen başlardı . durum biraz karşık sanırım artık hamiş kalırsan da yapcek bişe yok ben teyzesi olarak bağrıma basacağım yavrunuay bende sigortalar yandı artık
canım hayırlısı olsun ama su anda göğüslerdeki belirti için çok erken senin için . hiçççççççççççççççç belli olmaz bebişin seninledir belkide . biraz sık dişini bekleyelim hep birlikte . Dua edeceğim senin için .
mrb arkadaşlar ben yeni katıldm aranzaa ...benimde batıma 13 gün var başka topiklerede yazdm dün belim çok ağrıdı2 gündür idrarım koyu renkete ve bugünde akıntım var yumurtlama dönemimdemiyim anlamadm gitti yani ... son adetm 10 mart 5 gün sürdü normalde 7 gün sürerdi bide geçtğmiz ay prolaktin hormon tedavisi gördm allah şükür 1 jaftada 1 e dşütü doktor hiçbi problamimin kalmadğnı söledi adet düzenleyici vermeyeceğini söledi bebek düşündğm için yoksa adetm hep düzensizdr o yüzden yumurtlamamı hesaplayamadm yanii... dün akşam eşime bi şaka yapm dedm hamileym dedm çok üzüldü şaka olduğunu söleyince çok kötü oldum bundan1 sene önce bi bebeğimi kaybettm kalbi durdu karnımda 11 haftalıktı ilk gebeliğimdi bu ayın 12 sinde 1 sene oldu kürtaj olalı ve yaklaşık10 aydır bebeğimiz olmuyo ne olur birbirimize dua edelim çok istyorm ben ve eşim rabbim tüm isteyenlere verir inşallah çoookkkkkkk üzülyorm
İlknur hoş geldin canım . ilknurcum bebeğini neden kaybettin araştırmadılar mı ? Deneyimli biri olarak bence bir kaybın var genetik testlerini yaptır derim . kan pıhtılaşması olabilir sende . ve kan pıhtılaşmasından dolayı bebeğin kalbi duruyor . buna baktır kesinlikle .
Selam canim hosgeldin,
bende 2 yila yakindir hic hamile kalamadim,taktiri ilahi artik bekliyecez.
testler yapiliyor bende bu aralar,hatta bugün uykuda kalip bi tesimi yaptiramadimbebegim gelmemis ise 1 ay sonra bu testi yapmaliyim.
anlyacagin cogumuzun derdi ayni burada,Allahin izniyle aliriz kucagimiza yavrularimizi
yirin senin bebeğini1 ay sonra unutma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn testini valla dayak yersin benden
Ben de seviyorum bu topici benim düzensiz canım ilaç kullandım iki gün önce bitti bebiş yoksa bir hafta içinde kesin olurum
hımmm inşallah olmassında canım topicin ilk bebeği seninki olur canım
hepimiz yeriz sora onu
Burda bi sürü teyzesi olacak oglusumun oğlum demek istiyorum bi an öyle geldi içimden ahhhhh
aSeL_k,
didem_brs,
asudesude,
HICRAN4242,
tuz_karabiber+
tuzluğum biberim :)))) canım yeni arkadaşlar da geldi ve ben yeteneksizzzzzzzzzzzzzzzzz tablo olayını bilmem sen ekler misin becerikli ve biricik yiğenimin anası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?