Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Şart canım şart gerçi bakıyorum herkes hamile istemeden oldu diyorlar aklım almıyor valla bizim niye olmuyor o kadar uğraşıyoruz allahın işi iste bizi de böyle sınıyordur belki

haklısın canım
benimde yakın çevremde kaç arkadaşımın istek dışı oldu
işte nasip burda devreye giriyor sanırım

haklısın canım
benimde yakın çevremde kaç arkadaşımın istek dışı oldu
işte nasip burda devreye giriyor sanırım

Benim yengem 22 yaşında oğlu varken ve hapla korunurken hamile kaldı amcamin yanında gördüklerinde torunun mu diyorlarmis

Benim yengem 22 yaşında oğlu varken ve hapla korunurken hamile kaldı amcamin yanında gördüklerinde torunun mu diyorlarmis

ciddimisin canım işte Allahın işi ne diyceksin
benim bi komşmda hamile kaldı istemeden ve bebeği aldırdı geçen yıl ben bile duyunca çok üzüldüm canım

ciddimisin canım işte Allahın işi ne diyceksin
benim bi komşmda hamile kaldı istemeden ve bebeği aldırdı geçen yıl ben bile duyunca çok üzüldüm canım

Ben de çok üzülüyorum kimi ister olmaz kimi gider aldırır hiç anlamıyorum böyle insanları

yine gel bizi yalnız bırakma yavru kuşum kendine de dikkat et name limon falan iç bazen ilk hamilelik dönemin de bağışıklık sistemi zayıf düştüğün de grip falan oluyormuşsun kiss

ahanda geldim ... amannnnnnnnnnnn saat 6 olsun eve gideyim kız her yerim ağrıyor ya kesin grippp oluyorum . tabi kıcın başın açık gezersen üşütürsün der annem hep

ama tatlim bazen düsünüyorum ya esimde sorun varsa????:26:

ama o diyor ok test yapmaya gidecegim...bakalim.

canım bir gidip baktırsın sperm sayısında sorun varsa zaten hopppppppppp keçiboynuzu çakşır tozu iki ayda tavan yapar

aSeL_k,
didem_brs,
asudesude,
HICRAN4242,
tuz_karabiber+

tuzluğum biberim :)))) canım yeni arkadaşlar da geldi ve ben yeteneksizzzzzzzzzzzzzzzzz tablo olayını bilmem sen ekler misin becerikli ve biricik yiğenimin anası

Burda bi sürü teyzesi olacak oglusumun oğlum demek istiyorum bi an öyle geldi içimden ahhhhh

yirin senin oğlunuuuuuuuuuuuuu ben kaçıom datlular .
eve gideyim bir an önce dayanamıom .
cici kalın grşz telden bakarım size . öpüldünüz

teyzecikleri şimd hepsinin anasını eklicek tabloya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…