Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Başlamadan önce wc ye git canım ben en az bir saat yatıyorum belime yastık ayaklarım havada

amin hepimizee sabır verir inş ayy ben bu topiğe takllm en iisi yaa gün sayalm ben şimdi çıkmalıyım grşmek üzereeee akşam yine girerm tabi vakit çoookkk yapck bişi olmayıncaa

Benim de 3 nisan canım ama geçmesini bekleyem ben ins hepimiz hamileyizdir

hicran beklemek en sağlıklı olanmış ama biliyomusun
psikolojik olarak filanda insanı germiyormuş
tabii bunları adetine 5 gün kala bile habire test yapan ben söyleyince çok mantıklı gelmeyebilir

Başlamadan önce wc ye git canım ben en az bir saat yatıyorum belime yastık ayaklarım havada

evet canım en iyisi dediğinde ne kadar ihtiyacım olmasada bilmiyorum sebebini ama çok sıkışıyorum ya
birde o ayaklar havada yorulmuyormu
ille bi yere dayaman gerekr dimi

canım yumurtlama gününse mutlaka yatmaya çalış hatta benim bir arkadaşım beline yastık koyuyordu 1 saat falan öyle hamile kaldı ama hemen kalkmasan iyi edersin bende senin gibiydim ama mecburen yatıyorum artık....

hicran beklemek en sağlıklı olanmış ama biliyomusun
psikolojik olarak filanda insanı germiyormuş
tabii bunları adetine 5 gün kala bile habire test yapan ben söyleyince çok mantıklı gelmeyebilir

Bugün nerdeyse yapacaktım ben de zir tuttum kendimi yapmadım belim ağrıyor belkide hasta olcam test bari boşa gitmesin he he he:9215

Canim dene bakalim,hayirlisiyla görelim ne olacak

bende ihtiyac hissi olmuyo:26:

anaaaaa bende mi anormallik var

haklısın canım artık katlanıcaz ben en fazla 20 dakika flan yattım şimdiye kadar ama sabredicem artık

Bugün nerdeyse yapacaktım ben de zir tuttum kendimi yapmadım belim ağrıyor belkide hasta olcam test bari boşa gitmesin he he he:9215

evet bende her ay birsürü test harcıyorum gereksiz yre ama işte insan heves ediyor ve hemen öğrenmek istiyor

Canim dene bakalim,hayirlisiyla görelim ne olacak

bende ihtiyac hissi olmuyo:26:

anaaaaa bende mi anormallik var

yok canım anormallik sende değil bende sanırsam ama elmden geldiğince sabredicem bu sefer kararlıyım

Aman nasılsa tek çizgi çıkacak yapmaya hiç gerek yok alıştık artık hiç umutlanmaya gerek yok dimi ama:2:6:

yok canım anormallik sende değil bende sanırsam ama elmden geldiğince sabredicem bu sefer kararlıyım

yok canim rica ederim, isin sakasi tabi,sende normalsin,ahanda benden sana teshis

Aman nasılsa tek çizgi çıkacak yapmaya hiç gerek yok alıştık artık hiç umutlanmaya gerek yok dimi ama:2:6:

öyle deme kizzzzzzzzzzzzz,....söyleyene bak,bende cok negatif görüyom durumumu,eyvah yandim bittim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…