elbette elimizden geleni yapmalıyız canım
bu ara yumurtlama günlerim evet bende yatmayı deniycem canım
zor sbrediyorum ben 10 dakika bile
bide söylemesi ayıptır hemen tuvalet ihtiyacı hissediyorum o yüzdende kalkıyorum aslında
geç döllenme olduğunda hemen çıkmayabiliyormuş. Benim ilk hamileliğimde adet günümde akşama kadar adet olmayınca akşam yapmıştım silikte olsa 2. çizgiyi gördüm. ertesi gün kan testi yaptırdım kanda da çıktı artışımda normaldi ama 5 haftalıkken düştübeklemekten başka çare yok Rabbim sabır versin hepimize...
Benim de 3 nisan canım ama geçmesini bekleyem ben ins hepimiz hamileyizdir
Görüşürüz canım mckamin hepimizee sabır verir inş ayy ben bu topiğe takllm en iisi yaagün sayalm ben şimdi çıkmalıyım grşmek üzereeee akşam yine girerm tabi vakit çoookkk yapck bişi olmayıncaa
Başlamadan önce wc ye git canım ben en az bir saat yatıyorum belime yastık ayaklarım havada
bide söylemesi ayıptır hemen tuvalet ihtiyacı hissediyorum o yüzdende kalkıyorum aslında
hicran beklemek en sağlıklı olanmış ama biliyomusun
psikolojik olarak filanda insanı germiyormuş
tabii bunları adetine 5 gün kala bile habire test yapan ben söyleyince çok mantıklı gelmeyebilir
evet canım en iyisi dediğinde ne kadar ihtiyacım olmasada bilmiyorum sebebini ama çok sıkışıyorum ya
birde o ayaklar havada yorulmuyormu
ille bi yere dayaman gerekr
Evet canım duvara dayiyirom ben yoksa öyle bir dk bile duramam oksurmuyorum konusmuyorum gülmüyorum çıkmasınlar diye
canım yumurtlama gününse mutlaka yatmaya çalış hatta benim bir arkadaşım beline yastık koyuyordu 1 saat falan öyle hamile kaldı ama hemen kalkmasan iyi edersin bende senin gibiydim ama mecburen yatıyorum artık....
Bugün nerdeyse yapacaktım ben de zir tuttum kendimi yapmadım belim ağrıyor belkide hasta olcam test bari boşa gitmesin he he he:92 15
canım yumurtlama gününse mutlaka yatmaya çalış hatta benim bir arkadaşım beline yastık koyuyordu 1 saat falan öyle hamile kaldı ama hemen kalkmasan iyi edersin bende senin gibiydim ama mecburen yatıyorum artık....
Canim dene bakalim,hayirlisiyla görelim ne olacak
bende ihtiyac hissi olmuyo:26:
anaaaaa bende mi anormallik var
haklısın canım artık katlanıcaz ben en fazla 20 dakika flan yattım şimdiye kadar ama sabredicem artık
evet bende her ay birsürü test harcıyorum gereksiz yre ama işte insan heves ediyor ve hemen öğrenmek istiyor
evet canım en iyisi dediğinde ne kadar ihtiyacım olmasada bilmiyorum sebebini ama çok sıkışıyorum ya
birde o ayaklar havada yorulmuyormu
ille bi yere dayaman gerekr
Evet canım duvara dayiyirom ben yoksa öyle bir dk bile duramam oksurmuyorum konusmuyorum gülmüyorum çıkmasınlar diye
hadi ya ben kıpır kıpırım valla ne diyim
silkelemeyi yapıyormusun canım ya da yapan varmı kızlar
Aman nasılsa tek çizgi çıkacak yapmaya hiç gerek yok alıştık artık hiç umutlanmaya gerek yok dimi ama:2: 6:
Ben yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum gülmekten ama var burda yapan arkadaşlar
nasip canım ne diyim
inşallah çift çizgiyide görürüz hepimiz
yok canım anormallik sende değil bende sanırsam ama elmden geldiğince sabredicem bu sefer kararlıyım
Aman nasılsa tek çizgi çıkacak yapmaya hiç gerek yok alıştık artık hiç umutlanmaya gerek yok dimi ama:2: 6:
canim biz bu ay yapiyoruz.esim alip üc bes kere o yana bu yana salliyo beni,sonra diyo tamam yeter
bi daha kine diyecem sallasana yahuuuuu birazcik daha
Ben yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum gülmekten ama var burda yapan arkadaşlar
hımmmm bende denedim 1 kez ama gülmekten zor oldu yapması bakalım deneyeceğiz yine
Bizim buralarda bi söz vardır afedersiniz azimle s*çan duvarı geler diyebir gün bizde başaricaz
ilahiiiiii ne diyim
nasip işi bunlar taiki ama azmetmekte şart
yok canim rica ederim, isin sakasi tabi,sende normalsin,ahanda benden sana teshis
öyle deme kizzzzzzzzzzzzz,....söyleyene bak,bende cok negatif görüyom durumumu,eyvah yandim bittim:18:
canim biz bu ay yapiyoruz.esim alip üc bes kere o yana bu yana salliyo beni,sonra diyo tamam yeter
şimdi böyle olumsuz düşüneyim de sonuçu görünce üzülmeyeyim diye öyle diyorum
yok canim rica ederim, isin sakasi tabi,sende normalsin,ahanda benden sana teshis
öyle deme kizzzzzzzzzzzzz,....söyleyene bak,bende cok negatif görüyom durumumu,eyvah yandim bittim:18:
yok ben hiç normal olamadım şimdiyedek canım
her işim bi garptir zaten kabul ediyorum
bende yaptım canım silkelemeyi ama hem gülmekten yapamıyoruz hemde eim diyor biyerlerin elimde kalacak o yüzden çok silkeleyemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?