- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
ahanda geldim ... amannnnnnnnnnnn saat 6 olsun eve gideyim kız her yerim ağrıyor ya kesin grippp oluyorum . tabi kıcın başın açık gezersen üşütürsün der annem hep
canım bir gidip baktırsın sperm sayısında sorun varsa zaten hopppppppppp keçiboynuzu çakşır tozu iki ayda tavan yapar
bendede var o nalet pko . soğan kürü yaptım bu ay ben 3 ay yapacam kısmetse pkonun en iyi tedavisi diyor saraçoğlu çok iddalı konuşuyor bilmiyorum artık göreceğim . sende sakın içemiom yapamıom deme yap canım mutlaka
olmayacaksın bebeşin seninle anası
asude kimyasal gebelik olsa bile ilki kanama hemen başlardı . durum biraz karşık sanırım artık hamiş kalırsan da yapcek bişe yok ben teyzesi olarak bağrıma basacağım yavrunuay bende sigortalar yandı artık
canım hayırlısı olsun ama su anda göğüslerdeki belirti için çok erken senin için . hiçççççççççççççççç belli olmaz bebişin seninledir belkide . biraz sık dişini bekleyelim hep birlikte . Dua edeceğim senin için .
İlknur hoş geldin canım . ilknurcum bebeğini neden kaybettin araştırmadılar mı ? Deneyimli biri olarak bence bir kaybın var genetik testlerini yaptır derim . kan pıhtılaşması olabilir sende . ve kan pıhtılaşmasından dolayı bebeğin kalbi duruyor . buna baktır kesinlikle .
hoşbuldumilk gebelik olduğu için araştırmadılar 3 gebelikten sonrasını patıolojiye yolluyolarmış normal birşer bu dedi genelde ilk gbeliklerde olurmuş yani bu tür ölümle sonuçlanması... bende kan pıhtılaşması için test yaptrmak istyorm aslına bakarsn ama 2 ex gebelkkten sonra yaplyomuş ... bakalm belkide eğer rabbim nasip ederde hamile klarsam o zaman zaten bakarlar herhalde kan pıhtılaşmasına özellikle istcm yani çünkü daha çok yeni görümcemin bebeğini almak zorunda kaldılar normalde 7 ayının içinde ama bebek 1 aydır beslenemyomuş1 ay gerilemiş yani mecbur aldılar şu an kuvezde midesnde 3 yane delişk varmış bugün ameliyat oldu doktorlar yaşasa bile sakat olur demiş çok üzüldüm onada o yüzden kesin istyorm yani o testlerden
yirin senin bebeğini1 ay sonra unutma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn testini valla dayak yersin benden
hoşbuldumilk gebelik olduğu için araştırmadılar 3 gebelikten sonrasını patıolojiye yolluyolarmış normal birşer bu dedi genelde ilk gbeliklerde olurmuş yani bu tür ölümle sonuçlanması... bende kan pıhtılaşması için test yaptrmak istyorm aslına bakarsn ama 2 ex gebelkkten sonra yaplyomuş ... bakalm belkide eğer rabbim nasip ederde hamile klarsam o zaman zaten bakarlar herhalde kan pıhtılaşmasına özellikle istcm yani çünkü daha çok yeni görümcemin bebeğini almak zorunda kaldılar normalde 7 ayının içinde ama bebek 1 aydır beslenemyomuş1 ay gerilemiş yani mecbur aldılar şu an kuvezde midesnde 3 yane delişk varmış bugün ameliyat oldu doktorlar yaşasa bile sakat olur demiş çok üzüldüm onada o yüzden kesin istyorm yani o testlerden
kızlaaaar ben geldim batlarını alabilir miyim topiğimizin yeni hatunlarııııı bu arada ben yokkken amma kaynatmışınız hee
kızlaaaar ben geldim batlarını alabilir miyim topiğimizin yeni hatunlarııııı bu arada ben yokkken amma kaynatmışınız hee
yok canim rica ederim, isin sakasi tabi,sende normalsin,ahanda benden sana teshis
öyle deme kizzzzzzzzzzzzz,....söyleyene bak,bende cok negatif görüyom durumumu,eyvah yandim bittim:18:
canim biz bu ay yapiyoruz.esim alip üc bes kere o yana bu yana salliyo beni,sonra diyo tamam yeter
bi daha kine diyecem sallasana yahuuuuu birazcik daha
na sallamasıkim kimi sallıo ne kaçırdım yaaw banada söyleyin kim kim nie nasıl niçin salıo
Bak canım bak olmadı keciboybuzu da olur sen yedir icir kocana faydası olur fazla mal göz çıkarmaz :)))Anaaaaaaaaaa Pikacuuuuuuuuuu, togepi togepi togepiiiiiiiii
asel kuzum yokkk bu unuturmuyum hicccccc bir ay sonrasinimihhhh gibi aklima kazidim
ya keciboynuzu pekmezi de olur degil mi??
birde bakayim Burda almayada o caksir otuydu degil mi? ondan var mi
ahanda geldim ... amannnnnnnnnnnn saat 6 olsun eve gideyim kız her yerim ağrıyor ya kesin grippp oluyorum . tabi kıcın başın açık gezersen üşütürsün der annem hep
canım bir gidip baktırsın sperm sayısında sorun varsa zaten hopppppppppp keçiboynuzu çakşır tozu iki ayda tavan yapar
bendede var o nalet pko . soğan kürü yaptım bu ay ben 3 ay yapacam kısmetse pkonun en iyi tedavisi diyor saraçoğlu çok iddalı konuşuyor bilmiyorum artık göreceğim . sende sakın içemiom yapamıom deme yap canım mutlaka
İlknur canım bende ilk bebeğimden sonra yaptırdım . Hamile kaldıktan sonra yapılmasının pek bir anlamı yok ki tahlil 20 günde çıkıyor . Sen nerde yasıyorsun canım söyle bana ona göre genetik test yapan hastanelere bakayım . Ailende hiç kalp hastası var mı canım annen de babanda . Mesela benim babamda var bende tasiyiciyim bu hastalıkta öğrendikten sonra bende kontrollerimi yaptırdım bebek olsa da olmasa da günde 1 tane coraspin iciyorum . Hamile kalırsam ekstra kan sulandirici kullanmam gerekiyor mus bence sende yaptırmaya bak
Hg tuzlugum nasılsın var mi bi değişiklik
mrbnisan 10 inşallah kırmızılar gelmez
2 nisançok az kaldı ....
Bak canım bak olmadı keciboybuzu da olur sen yedir icir kocana faydası olur fazla mal göz çıkarmaz :)))
İlknur canım bende ilk bebeğimden sonra yaptırdım . Hamile kaldıktan sonra yapılmasının pek bir anlamı yok ki tahlil 20 günde çıkıyor . Sen nerde yasıyorsun canım söyle bana ona göre genetik test yapan hastanelere bakayım . Ailende hiç kalp hastası var mı canım annen de babanda . Mesela benim babamda var bende tasiyiciyim bu hastalıkta öğrendikten sonra bende kontrollerimi yaptırdım bebek olsa da olmasa da günde 1 tane coraspin iciyorum . Hamile kalırsam ekstra kan sulandirici kullanmam gerekiyor mus bence sende yaptırmaya bak
öle oldğunu bilmyodm test yaptrmayı düşnyorm kastamonuda yaşyorm ben ... aslına bakarsan benimde kalbimde problen-m var galiba kalp grafisi çekilmişti ve ritmlerde problem çıkmıştı kardiyolojiy yönlendrmişti doktor gitmedm hala onada gitmrmem gerekyo off ne zor hamile kalmak yahu
yazıldınız kızlar bu arada h.geldnz
selam kızlar nasılsınız bakalım
iyiyim valla can sıkıkntısı oyalanyorm yaaaaa.. benden başka kimse yok galibaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?