Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

mrb arkadaşlar ben yeni katıldm aranzaa ...benimde batıma 13 gün var başka topiklerede yazdm dün belim çok ağrıdı 2 gündür idrarım koyu renkete ve bugünde akıntım var yumurtlama dönemimdemiyim anlamadm gitti yani ... son adetm 10 mart 5 gün sürdü normalde 7 gün sürerdi bide geçtğmiz ay prolaktin hormon tedavisi gördm allah şükür 1 jaftada 1 e dşütü doktor hiçbi problamimin kalmadğnı söledi adet düzenleyici vermeyeceğini söledi bebek düşündğm için yoksa adetm hep düzensizdr o yüzden yumurtlamamı hesaplayamadm yanii... dün akşam eşime bi şaka yapm dedm hamileym dedm çok üzüldü şaka olduğunu söleyince çok kötü oldum bundan1 sene önce bi bebeğimi kaybettm kalbi durdu karnımda 11 haftalıktı ilk gebeliğimdi bu ayın 12 sinde 1 sene oldu kürtaj olalı ve yaklaşık10 aydır bebeğimiz olmuyo ne olur birbirimize dua edelim çok istyorm ben ve eşim rabbim tüm isteyenlere verir inşallah çoookkkkkkk üzülyorm

Selam canim hosgeldin,

bende 2 yila yakindir hic hamile kalamadim,taktiri ilahi artik bekliyecez.

testler yapiliyor bende bu aralar,hatta bugün uykuda kalip bi tesimi yaptiramadim bebegim gelmemis ise 1 ay sonra bu testi yapmaliyim.

anlyacagin cogumuzun derdi ayni burada,Allahin izniyle aliriz kucagimiza yavrularimizi

mrb seni anlayabiliyorum bizde çok istiyoruz ama olmuyo herşeyde bir hayır vardır diyoruz ama insan ister istemez üzülüyo bel ağrın devamlı mı benimde bat a 12 gün kala falan başladı ama geçmiyor sanki belime ara ara bıçak batıyo gibi dik oturamıyorum. ilk bende senin gibi düşündüm yumurtladığım için ağrıyodur dedim ama geçmedi... inşallah hamileyizdir. sen prolaltininin yükseldiğini nasıl anladın bi belirti oluyor mu?

inşallah ama çok zor bi süreç bu.. hep bu zamana kadar insanlar soruodu bi şekilde istemyoruz zfalan die geçiştiryoduk ama artık bizdeçinammaya başladık BEBEĞİMİZ OLMUYO die bakalm bu ayda olmazda bende ii bi doktora gitcem neyin nesi falan die.

mrb canım hoşgeldin burda hep birbirimize destek olup dualarımızla sabrimizla umutlarla bekleyeceğiz bebeğimizi belki yumurtlama dönemindesin gün aşırı birlikte olun gerisini allaha bırak bi kere olmuş bu daha olur allahın izniyle

şimdi yine ara ara giryo ağrı belime .benim adetim sürekli düzensizleişti son 6 ayda .. ilk 1 er gün ileri attı adet günüm sonra 5 gün falan derken artık 10 gün falan olmadım adet günüm geçmeye başladı ve çok kist çıkıyodu her ay sürekli sonra geçtğmiz ay dedm doktoruma bebek istyoruz olmuo o da prolaktin hormonuma baktı ve 46 olmuş... ve bu prolaktin adet gecikmesi gereksiz kist ve gebeliği geciktryomuş ve allaha şükür dostinex die bi ilaç verdi o ilk hafta hemen 1 e düşürdü normal değerler 4-23 arası benimki fazla düşmiş bi sıkıntı olmadğnı söledi bakalm hayırlısı

Tatlimmmm üzülmemeye Calis,biliyorum zor,sen yap tabi mümkün oldugunca elinden geleni

doktora git konrollere,sonucta zarari yok.

inşallah verir rabbim bilmyorm belkide yumurtlama dönemimdeym gün aşırı ilişkiye gryoruz ki doktorumda dedi 1 kere olmuş korkmayın dedi gerisi gelir dedi ama gelmedi işte 10 aydır...

anladım inşallah hamileyizdir ya... benim sağ göğsüm çok şişti prolaktinim yükseldi acaba... göğüslerin şişmişmiydi senin?

anladım inşallah hamileyizdir ya... benim sağ göğsüm çok şişti prolaktinim yükseldi acaba... göğüslerin şişmişmiydi senin?

hayır deildi ama adet günü çk acyodu doknmyodm uçları falan ama şu an benimde göğüslerm büyüdü gibime gelyo yani bilemyorm banamı öle glyo ama büyüüd sanki ... ama prolaktin yüksek olduğunda çok acyodu inşallah hamileyizdr senin adet ine ne kadar var cnm

Son düzenleme:
Gelir canım gelir takma kafana

2 nisan benim adet gümüm az kaldı... ben göğsüm şişti diye sağlık ocağına gittim p. tesi günü beta hcg de yaptırdım 1.20 çıktı ama doktor varsa bile daha çıkmaz dedi bilmiyorum artık yükselirmi... dua edelim birbirimize...

Benim de 3 nisan canım ama geçmesini bekleyem ben ins hepimiz hamileyizdir

hayırlısı cnm yaa ama senin ki çok yakın günü yaklaşmış inş hamilesindr benim daha 13 günüm var evet hemen belkide belli olmaz benim ilk gebeliğimde günüm 4 gün geçmişti idrar testinde çıkmamıştı 5. gün kanda çıkmıştı yani hayırlısı inş hamilesndrhamileyizdrr

geç döllenme olduğunda hemen çıkmayabiliyormuş. Benim ilk hamileliğimde adet günümde akşama kadar adet olmayınca akşam yapmıştım silikte olsa 2. çizgiyi gördüm. ertesi gün kan testi yaptırdım kanda da çıktı artışımda normaldi ama 5 haftalıkken düştü beklemekten başka çare yok Rabbim sabır versin hepimize...

elbette elimizden geleni yapmalıyız canım
bu ara yumurtlama günlerim evet bende yatmayı deniycem canım
zor sbrediyorum ben 10 dakika bile
bide söylemesi ayıptır hemen tuvalet ihtiyacı hissediyorum o yüzdende kalkıyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…