üzüldüm canım ya ama kafan rahat olur bunu da denemedim demezsin hakkında hayırlısı olsun....ara vermende iyi olur...insanin devam etmeye gücü kalmıyor çünkü...canım endişelenme inşirah suresini oku iç sıkıntılarına iyi geliyor rabbim yardımcınız olsun inşallah
buarada benim aşılama negatif kızlar sabah regl oldum üzüldüm elbette ama artık ağlamamayı öğreniyorum sanırım sadece annemle konuşurken gözlerim doldu ama belli etmedim tabiki işte böyle hakkımızda hayırlısı böyleymiş bir kaç ay ara vereceğim eşimin yengesi ara ver dedi ilaçlar çok ödem yapıyor çünkü
sağol canım eksik olma
bakalım neler yaşayacağız çok endişeliyim
haklısın canım üzülmek çare değil
yarın sabak eşim doktora gidecek 10.30 da kızlar
dua edin bize[/B]
assssss canim nasilsin toprammmmmm
Selam kizlar ben 1 yıllık evliyim cocuk istiyoruz ama vajinusmus problemide yasıyorum aşırı olmasa da jinekologa gttim Pazartesi gunu ultrasonda baktı görünürde hic bisey yok dedi fakat adet bitiminde anestezili kanal filmi çekilecek doktorum once vajinusmusu yenmen gerek ama once cocuk diyosan filmden sonra igne ile 1-2 tane yumurta birakip toplama yapicagini soledi o heyecanla sormayı da unutmusum böyle bi deneyimi yada bilgisi olan varmi kizlar teşekkürler
canım endişelenme inşirah suresini oku iç sıkıntılarına iyi geliyor rabbim yardımcınız olsun inşallah
buarada benim aşılama negatif kızlar sabah regl oldum üzüldüm elbette ama artık ağlamamayı öğreniyorum sanırım sadece annemle konuşurken gözlerim doldu ama belli etmedim tabiki işte böyle hakkımızda hayırlısı böyleymiş bir kaç ay ara vereceğim eşimin yengesi ara ver dedi ilaçlar çok ödem yapıyor çünkü
ohhhh hele şüküüüüüüüürrrr çok sevindimda sen gitmiyomusun ?beraber gdin canım bence:26:dr un söylediklerini sende mutlaka duymalısın...
üzüldüm canım ya ama kafan rahat olur bunu da denemedim demezsin hakkında hayırlısı olsun....ara vermende iyi olur...insanin devam etmeye gücü kalmıyor çünkü...
Bol bol dua et canım ins güzel sonuçlar olur
oyyyy canım benim yaa inan çok üzüldüm ama ilaç kullanmadan aşılamayıda hiç akıl erdirememiştim doğrusuinsanda çok beklenti oluyor bu işlemlerde olmayıncada böyle yıkım yaşanıyor bende sadece 1 kez denedim bi daha cesaret edemedim hayırlısı tabikide canım illaki vardır bi zamanı..ağlayıp dövünmek çare değil en iyisini yapıyosun psikolojin iyce çöker ve o zaman işin daha zorlaşır
sağol canım okurum az sonra
canım üzüldüm aslında ama herşeyde bir hayır vardır
zaman herşeye ilaç üzülme sakın
dua edeceğim hepimiz için
canim rahim filmini anladimda yumurta toplama işlemi sadece tüp bebekte oluyor diye biliyorum:26:Selam kizlar ben 1 yıllık evliyim cocuk istiyoruz ama vajinusmus problemide yasıyorum aşırı olmasa da jinekologa gttim Pazartesi gunu ultrasonda baktı görünürde hic bisey yok dedi fakat adet bitiminde anestezili kanal filmi çekilecek doktorum once vajinusmusu yenmen gerek ama once cocuk diyosan filmden sonra igne ile 1-2 tane yumurta birakip toplama yapicagini soledi o heyecanla sormayı da unutmusum böyle bi deneyimi yada bilgisi olan varmi kizlar teşekkürler
annaaammm gitti caniiimmmm murdum mutfaakkk ayy çok beğenmiştim mutfağını ohhh dogalgazinda geliyormuş rahat edersin canım bundan sonra.......buralar da çok soğuk iki haftadır soba yakıyorum maluumm burasi, küçük yer ama kaloriferli evlerin kirasi çok yüksek sanki pariste yasiyoruz mübarek...kendi evimiz olana kadar idare edicez artik gerçi bu gidişle oda zorda neyse derin mevzular bunlar...sağol iyyim topraammmnasıl olduğumu hiç sorma canım eşim hasta annem hasta bide yetmezmiş gibi mutfağımı deldi döktüler doğalgaz borusunu kombiyi taktılar mutfakat batmayan bişey kalmamış 2 gündür ona uğraşıyodum şükür bitti:13:çok yoruldum bide şu gaz gelse rahatlıyacam ev buz gibi banyo yapmanın korkusundan bide eşim hasta bu ay hiç yapamadık desem yeridir yani o kadarda incir btç otu yedim ama....benden ümit yok yani sen napıyosun bakalım senin ora daha soğuktur sanırsamm
Canim hersey güzel olacak ins en azindan.bi başlangıç y yaptığınız için sevin canımediyorum canım çok sağol
evet yaaa bi geliyor bi kayboluyor bu vera kızzzz veraaaaaaaaaaaaaaa nerlerdesin çık ortayacanim rahim filmini anladimda yumurta toplama işlemi sadece tüp bebekte oluyor diye biliyorum:26:
annaaammm gitti caniiimmmm murdum mutfaakkk ayy çok beğenmiştim mutfağını ohhh dogalgazinda geliyormuş rahat edersin canım bundan sonra.......buralar da çok soğuk iki haftadır soba yakıyorum maluumm burasi, küçük yer ama kaloriferli evlerin kirasi çok yüksek sanki pariste yasiyoruz mübarek...kendi evimiz olana kadar idare edicez artik gerçi bu gidişle oda zorda neyse derin mevzular bunlar...
Soguklar bizim mik mikleri fena vurdu canım ayni senin gibi birbirimize hiç yanasmiyoruzbanyo yapma mokuna
Canim hersey güzel olacak ins en azindan.bi başlangıç y yaptığınız için sevin canım
Yaaaakizlar bu veraa nerelerde yineeeeeee merak ettimmmm
gitcem canım bende de neden kesin duymalıyım onu anlamadım
esraaammm ne yaptınız gittinzmi dr a:26:meraktayım kesin tahlil isemiştir...canım ben şahsen eşimi yalnız gördermem çünkü sigara kullanıyor ve dr lar direk sigarayı bırakacaksın gibi şeyler söyleyincede saklıyor ben söylenmiyim o üstüne gitmiyim diyeeofffff offff bu babalar neden hiç fedakar olmazki biz alli tane şey içiyoruz dr a gidip heyerimizi gösteriyoruz doğuran acı çeken sonrasında bakan biz onlar en ufak şeylerden kaçıyolar püüüfff
haklısın canım bunda da vardır bir hayır rabbim sınıyor işte hepimizi inşallah yüzümüzü tez zamanda güldürür rabbim.....yarın habr ver canım doktordan sonra sende kesinlikle içeri gir oldu mu rabbim kolaylık versin hade bakem
canim rahim filmini anladimda yumurta toplama işlemi sadece tüp bebekte oluyor diye biliyorum:26:
annaaammm gitti caniiimmmm murdum mutfaakkk ayy çok beğenmiştim mutfağını ohhh dogalgazinda geliyormuş rahat edersin canım bundan sonra.......buralar da çok soğuk iki haftadır soba yakıyorum maluumm burasi, küçük yer ama kaloriferli evlerin kirasi çok yüksek sanki pariste yasiyoruz mübarek...kendi evimiz olana kadar idare edicez artik gerçi bu gidişle oda zorda neyse derin mevzular bunlar...
Soguklar bizim mik mikleri fena vurdu canım ayni senin gibi birbirimize hiç yanasmiyoruzbanyo yapma mokuna
Canim hersey güzel olacak ins en azindan.bi başlangıç y yaptığınız için sevin canım
Yaaaakizlar bu veraa nerelerde yineeeeeee merak ettimmmm
:2:
canım benim eşimde kullanıyor sigara zaten
pazartesiye verdiler test için gün canım
şimdilik beklemedeyiz yani
eşim anlatır bana canım ya söyleneceğimi bilsede saklamaz .....umarım.........
geldim cenım naptınız
test için pazartesiye gün verdiler canım şimdilik bir gelişme yok
amin duaların içinde ayrıca
hadi bakalım hayırlısı olsun inş.sonuç güzel gelircanım sigara çok büyük bi etken benim eşime dr sayısı gereğinden %150 daha fazla ama hareket yavaşlığı var demişti onun içinde önce sigarayı bırak dedi tabi eşim sinir oldu benim bir çocuğum var doğal yolla olan 2.niye olmasın gibi.......kaçi boynuzuna başladık sonra tekrar yapılan test iyi çıktı oda tabi havalara girdi şimdiki dr da o tahlile bakıp (1 yıl önce yapıldı) tekarara gerk yok iyi dedi eşim iyce havalandı tabi : o yüzden dedim sende ol diye
hadi bakalım hayırlısı olsun inş.sonuç güzel gelircanım sigara çok büyük bi etken benim eşime dr sayısı gereğinden %150 daha fazla ama hareket yavaşlığı var demişti onun içinde önce sigarayı bırak dedi tabi eşim sinir oldu benim bir çocuğum var doğal yolla olan 2.niye olmasın gibi.......kaçi boynuzuna başladık sonra tekrar yapılan test iyi çıktı oda tabi havalara girdi şimdiki dr da o tahlile bakıp (1 yıl önce yapıldı) tekarara gerk yok iyi dedi eşim iyce havalandı tabi : o yüzden dedim sende ol diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?