tabi canım en deperli hazineiz sağlığımız
çok sağol eksik olma
canım özel msj listemn önceki günmü ne doluydu yanlış hatırlamıyorsam
msj atmak istemiştim olmadı haberin olsun
Geçmiş olsun esrammmm... Bugün bende feci hastayım boğazım bademciklerim şişti gece hiç uyuyamadım kemiklerim agriyo bugün gün yattım
teşekkürler canım benim
Heiiiimmmm anladim şimdi
mesaj kutumu boşalttım canımsende eksik olma canım burada birbirimize destek olmak için varız takma kafana herşey kısmet meselesi yalnız eşin başka doktorlarada gitsin canım tek doktorla olmuyor bu işler biliyorsun rabbim tez zamanda hepimizi feraha çıkarsın inşallah canım
canım her msjımızın altında ekranın sana bakan haliyle sol tarafında minicik ünlem işareti gibi bişey var
o kötü içerik butonudur
ona tıklarsan adminlere bu msjı şikayet ettiğini gösterir
onlarda şikayet alan msjın sahibini haksız ya da suçlu görürlese ceza verirler
banlarlar
yani hesabın geçici zaman pasif hale gelir
bilmem açıklayıcı oldumu
rapor karşılamaması kötü olmuş canım iyi araştırdın mı neden karşılamıyor ya ben hastaneye giderken 2.bebeği için tedaviye gelenler vardı canım ama:26:raporla almıştık canım ovitrelleyle beraber 200 yada 250 civarıydı sanırım canım yanlış olmasın ama.....okadar işkenceyi çektikten sonra aşılama yaptırsana canım ya belli olmaz belki tutar
sagol canim :2::2::2::2:anlattın anlattın canım sağol aydınlattığğın içinkız hicran duydunmu bak sende merak ediyodun geçmiş olsun canım yaa hasta olma sen yaa
canım öyle yaa bi çocuğun olduğu zaman karşılamıyor daha önce dr çocuk olduğunu untup rapor vermişti sonra sorun çıktı eczacı arayıp parayı istedicanım bize pengly e 300 küsür dediler gonal i daha almadık bakalım kaç diyecekler:26::26:600 700 tutar iye tahmin ediyorum canım aşılama işi daha sıkıntılı hemde pahalı paraya falan bakmazdık normalde ama dr aşılama yapmam bu şekilde deneyelim olmazsa tüp dedi yinede sorayım dr a aşılama yapalımmı diye:26:dr zaten çokta ümitli değil gibiydi yaa bakalım allah ne gösterecek.....sen iğneyi kendinmi yapıyodun canım bn ilk kez kulancamya merak ediym
canım öyle yaa bi çocuğun olduğu zaman karşılamıyor daha önce dr çocuk olduğunu untup rapor vermişti sonra sorun çıktı eczacı arayıp parayı istedicanım bize pengly e 300 küsür dediler gonal i daha almadık bakalım kaç diyecekler:26::26:600 700 tutar iye tahmin ediyorum canım aşılama işi daha sıkıntılı hemde pahalı paraya falan bakmazdık normalde ama dr aşılama yapmam bu şekilde deneyelim olmazsa tüp dedi yinede sorayım dr a aşılama yapalımmı diye:26:dr zaten çokta ümitli değil gibiydi yaa bakalım allah ne gösterecek.....sen iğneyi kendinmi yapıyodun canım bn ilk kez kulancamya merak ediym
ayy deme canım ya bende dökülüyorum
Ayneeennn :2::2::2: ustumden kamyon geçmiş gibi
sağol canım zaten pazartesi gitcek başka doktora
çok dolmuştu kutun cidden çekilişle ilgili yazayım demiştim sonra yazamadım
Sagol tatlimmmmmmm.. Sanada çok geçmiş olsun.... Stres bizi çok etkiliyor canımcanım çok geçmiş olsun kıyamam sana dikkat et kendinebenimde boynumun kökünde acayip bir ağrı oluştu bugün ya sanki kocaman çıban çıkacakmış gibi:26:boyun fıtığım var kas sertleşmesi var var oğlu var bu hastalıklarım 4 yıl içerisinde oldu kızlar stresten ona göre önce sağlık bu halimize çok şükür rabbim başka dert vermesin hiçbirimize inşallah
anlattın anlattın canım sağol aydınlattığğın içinkız hicran duydunmu bak sende merak ediyodun geçmiş olsun canım yaa hasta olma sen yaa
Ayneeennn :2::2::2: ustumden kamyon geçmiş gibi
kutuyu hallettim kuşumgidin canım gidin buarada ankarada ben ahmet erdeme gitmiştim gazi üniv profmuş netten bir araştır istersen canım çok şeker bir doktor özel muayenesi 300 tl ama.....tabiki eşin önce tekrardan üroloğa gitmesi lazım hadi bakalım hayırlısı canım
sagol canim :2::2::2::2:
Niye cat iğnesi olarak ovitrelle vermedi ki senin ki çok pahalıymış canım ya rabbim yardımcın olsun:26:
sağol canım berbat durumdayım inan
bogazım cayır cayır yanıyor
kafamda leyla gibi inan[/B]
anladım canım rabbim işinizi kolaylaştırsın inşallah sen doktorun ümitsiz olduğuna bakma hatta kafanı bile takma rabbim verdikten sonra canım.....iğne kalem şeklinde zaten canım korkacak bişey yok doktorun dediği dozu ayarlayıp göbeğinden vuruyorsun:13:
canım bizde geçenlerde ailecek öylediktereyağını biraz tavada kızdırıp pekmez ekledim biraz karıştıdım ve içtik hepimiz boğazı gçti sende yap canım insanı acaip rahatlatıyor:13:hican sende yap canım
Sagol tatlimmmmmmm.. Sanada çok geçmiş olsun.... Stres bizi çok etkiliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?