Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

tabi canım en deperli hazineiz sağlığımız
çok sağol eksik olma
canım özel msj listemn önceki günmü ne doluydu yanlış hatırlamıyorsam
msj atmak istemiştim olmadı haberin olsun

mesaj kutumu boşalttım canımsende eksik olma canım burada birbirimize destek olmak için varız takma kafana herşey kısmet meselesi yalnız eşin başka doktorlarada gitsin canım tek doktorla olmuyor bu işler biliyorsun rabbim tez zamanda hepimizi feraha çıkarsın inşallah canım

sağol canım zaten pazartesi gitcek başka doktora
çok dolmuştu kutun cidden çekilişle ilgili yazayım demiştim sonra yazamadım

anlattın anlattın canım sağol aydınlattığğın içinkız hicran duydunmu bak sende merak ediyodungeçmiş olsun canım yaa hasta olma sen yaa

canım öyle yaa bi çocuğun olduğu zaman karşılamıyor daha önce dr çocuk olduğunu untup rapor vermişti sonra sorun çıktı eczacı arayıp parayı istedicanım bize pengly e 300 küsür dediler gonal i daha almadık bakalım kaç diyecekler:26::26:600 700 tutar iye tahmin ediyorumcanım aşılama işi daha sıkıntılı hemde pahalı paraya falan bakmazdık normalde ama dr aşılama yapmam bu şekilde deneyelim olmazsa tüp dediyinede sorayım dr a aşılama yapalımmı diye:26:dr zaten çokta ümitli değil gibiydi yaa bakalım allah ne gösterecek.....sen iğneyi kendinmi yapıyodun canım bn ilk kez kulancamya merak ediym

anlattın anlattın canım sağol aydınlattığğın içinkız hicran duydunmu bak sende merak ediyodungeçmiş olsun canım yaa hasta olma sen yaa
sagol canim :2::2::2::2:

Niye cat iğnesi olarak ovitrelle vermedi ki senin ki çok pahalıymış canım ya rabbim yardımcın olsun:26:

Canim benim fikrimi sorarsan sadece iğneyle deneyin asilama saçma geliyor bana normal ilişkiden farklı yoook gibi tabi eşte sperm sorunu yoksa

anladım canım rabbim işinizi kolaylaştırsın inşallah sen doktorun ümitsiz olduğuna bakma hatta kafanı bile takma rabbim verdikten sonra canım.....iğne kalem şeklinde zaten canım korkacak bişey yok doktorun dediği dozu ayarlayıp göbeğinden vuruyorsun:13:

Ayneeennn :2::2::2: ustumden kamyon geçmiş gibi

canım çok geçmiş olsun kıyamam sana dikkat et kendinebenimde boynumun kökünde acayip bir ağrı oluştu bugün ya sanki kocaman çıban çıkacakmış gibi:26:boyun fıtığım var kas sertleşmesi var var oğlu var bu hastalıklarım 4 yıl içerisinde oldu kızlar stresten ona göre önce sağlık bu halimize çok şükür rabbim başka dert vermesin hiçbirimize inşallah

sağol canım zaten pazartesi gitcek başka doktora
çok dolmuştu kutun cidden çekilişle ilgili yazayım demiştim sonra yazamadım

kutuyu hallettim kuşumgidin canım gidin buarada ankarada ben ahmet erdeme gitmiştim gazi üniv profmuş netten bir araştır istersen canım çok şeker bir doktor özel muayenesi 300 tl ama.....tabiki eşin önce tekrardan üroloğa gitmesi lazım hadi bakalım hayırlısı canım

Sagol tatlimmmmmmm.. Sanada çok geçmiş olsun.... Stres bizi çok etkiliyor canım

sağol canım berbat durumdayım inan
bogazım cayır cayır yanıyor
kafamda leyla gibi inan

canım senin dediğin doktor jinekolog
biza ürolog lazım
eşimin sorununun önce anlaşılması lazım canım
daha sonra yine olmassa tüp filan düşünürüz
çünkü eşimde ki spermlerin yüzde 95 i morfolojji olarak bozuk
iş görmez yani
diğerleri ise ne kadar kaliteli şüpheli
o yüzden önce eşimin tedavi olması lazım

sagol canim :2::2::2::2:

Niye cat iğnesi olarak ovitrelle vermedi ki senin ki çok pahalıymış canım ya rabbim yardımcın olsun:26:

bilmiyorumki canım bende önce 2 kez onu kullandım ama artık bu dahamı etkili niye verdi bilmiyorum:26:canım babam artık bizim oğlanın ''dede tüm arkadaşlarımın kardeşi var tek benim yok çok istiyorum niye yok ''diye o kadar söylenmişki babam da üzülüyormuş anneme neyi bekliyolar ne gerekirse yapsınlar ben karşılarım gerekirse diyormuşbende iğneler pahalı diye kendimce para biriktiriyodum amaa annem sen harca baban karşılayacak diyince rahatladımyazık işte anne baba olmak böyle demekki kaç yaşına gelsende her derdinle dertleniyolarbende şahsen aşılamayı denemiş ve sonuç alamamış biri olarak çokta güvenmiyorumeşimde daha önce sperm hareket yavaşlığı vardı kesin sigarayı bırakcan dedi dr ..tabi nerdee sonra keçi boynuzu içti ve bi kaç ay sonra çok iyi dedi dr artık keçi bynzdanmıydı bilmiyorum:26:şimdide dr tahlil istemedi yine içiyor ama...yani iymi kötümü bilmiyorum spermler:26:
sanada geçmiş olsun canım bugün nasılsın

sağol canım berbat durumdayım inan
bogazım cayır cayır yanıyor
kafamda leyla gibi inan[/B]

canım bizde geçenlerde ailecek öylediktereyağını biraz tavada kızdırıp pekmez ekledim biraz karıştıdım ve içtik hepimiz boğazı gçti sende yap canım insanı acaip rahatlatıyor:13:hican sende yap canım

sağol desteğin için pofudukumdediğin doğru canım allah nelere kadir şu güzel saatler hürmetine en yakın zamanda hepimizi güldürsün inş.....

canım o çok lezzetsiz bişeydir ya bence
miğdemiz bulanmasın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…