canım senin dediğin doktor jinekolog
biza ürolog lazım
eşimin sorununun önce anlaşılması lazım canım
daha sonra yine olmassa tüp filan düşünürüz
çünkü eşimde ki spermlerin yüzde 95 i morfolojji olarak bozuk
iş görmez yani
diğerleri ise ne kadar kaliteli şüpheli
o yüzden önce eşimin tedavi olması lazım
evet canım hani eşinin işi hallolsun inşallah ondan sonra gidebilirsin aşılama tüp için inşallah gerek kalmadan rabbim gönderecek
aynen canım ya
sen neler yapıyorsun bu arada şu an ne yapmayı planlıyorsun
canım bugün 10.günüm 12,14,16 çalışmayı düşünüyorum bakalım artık haktan hayırlısı.....ha birde benim bir akrabanın 6 yıl olmamış buarada kendisi annem yaşındaköy yumurtasının beyazını saf zeytinyağında pişirip rahmine koymuş 3. yapmasına hamile kalmış tabiki vesile rabbim verecek ya işte.....banada köy yumurtası göndermiş her yumurtadan olmuyor buarada bende onu yapmayı düşünüyorum bir gece duracak ondan sonra ilişki demişti bakalım artık canım ne olacak:18::18:
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.............
hımm anladım canım çalışmaya devem diyorsun
canım rahmine nasıl koymuş ya o nasıl bir mantık anlamadım ben :26::26::26:
ama vardır bi bildiği heralde
herşey Allahtan canım ya o bu boş
verecekse Rabbim her halukarda veriyor[/B]
canım o çok lezzetsiz bişeydir ya bence
miğdemiz bulanmasın sonra
ooo canım ben daha neler koydum rahmime aman sorma gitsinrabbim verdikten sonra dediğin gibi canım herşey hikaye o ol desin yeterki inşallah.....buarada boğazın nasıl oldu canım ya?
yokk kızz ben öye lşyleri sevmem normalde ama bu kötü olmuyortereyağı biraz kızcacak sonrada pekmez bi 3 -4 dak pişecek öyle olunca tatlar karışıyor birbirine pekmez ağırlıklı oluyor içince nasıl rahatladığını göreceksin
Mevsimlerde bi garip gunduz yanioz gece donuoz
ilahi
bende kötüyüm canım ya bişeye çok üzülüp belli edemeyince ben hemen böyle hasta oluyorum işte
Aaahhh evlat kaç yaşında gelirse gelsin ana baba için hala küçük hala fedakarlık yapcaz die ugrasiolar...bilmiyorumki canım bende önce 2 kez onu kullandım ama artık bu dahamı etkili niye verdi bilmiyorum:26:canım babam artık bizim oğlanın ''dede tüm arkadaşlarımın kardeşi var tek benim yok çok istiyorum niye yok ''diye o kadar söylenmişki babam da üzülüyormuşanneme neyi bekliyolar ne gerekirse yapsınlar ben karşılarım gerekirse diyormuş bende iğneler pahalı diye kendimce para biriktiriyodum amaa annem sen harca baban karşılayacak diyince rahatladım yazık işte anne baba olmak böyle demekki kaç yaşına gelsende her derdinle dertleniyolar bende şahsen aşılamayı denemiş ve sonuç alamamış biri olarak çokta güvenmiyorum eşimde daha önce sperm hareket yavaşlığı vardı kesin sigarayı bırakcan dedi dr ..tabi nerdee sonra keçi boynuzu içti ve bi kaç ay sonra çok iyi dedi dr artık keçi bynzdanmıydı bilmiyorum:26:şimdide dr tahlil istemedi yine içiyor ama...yani iymi kötümü bilmiyorum spermler:26:
sanada geçmiş olsun canım bugün nasılsın
aynen canım ya boynum çok fena pcye bile fazla giremedim saçımın kökünde bişeyler çıkıyor çok feci ağrıyor boyun kısmımda.....önce sağlık canımmmmmmmm
canım bugün 10.günüm 12,14,16 çalışmayı düşünüyorum bakalım artık haktan hayırlısı.....ha birde benim bir akrabanın 6 yıl olmamış buarada kendisi annem yaşındaköy yumurtasının beyazını saf zeytinyağında pişirip rahmine koymuş 3. yapmasına hamile kalmış tabiki vesile rabbim verecek ya işte.....banada köy yumurtası göndermiş her yumurtadan olmuyor buarada bende onu yapmayı düşünüyorum bir gece duracak ondan sonra ilişki demişti bakalım artık canım ne olacak:18::18:
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.............
Mevsimlerde bi garip gunduz yanioz gece donuoz
Aaahhh evlat kaç yaşında gelirse gelsin ana baba için hala küçük hala fedakarlık yapcaz die ugrasiolar...
Aynen canım önce saglik...
çok çok ilginçççççççççç esra haklı yaaaaaaa olacalsa her halükarda rabbim veriyo bizim sadece zamana ihtiyacımız varrrr
Himmm cook ilgicmis ya
evet canım tabi bazı şeyleri bende deniyorum kür filan ama rahime bişy koymak çok zor ve ilginç
o nasıl oluyor canım
kendine eziyet etme canım ya öyle şeylerle
seni anlamadığımı düşnme sakın benimde snden farkım yok
ama rahim mucizevi bir organdır bilinçsizce zarar vermeni istemem
çok çok ilginçççççççççç esra haklı yaaaaaaa olacalsa her halükarda rabbim veriyo bizim sadece zamana ihtiyacımız varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?