Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

evet canım hani eşinin işi hallolsun inşallah ondan sonra gidebilirsin aşılama tüp için inşallah gerek kalmadan rabbim gönderecek

aynen canım ya
sen neler yapıyorsun bu arada şu an ne yapmayı planlıyorsun

canım bugün 10.günüm 12,14,16 çalışmayı düşünüyorum bakalım artık haktan hayırlısı.....ha birde benim bir akrabanın 6 yıl olmamış buarada kendisi annem yaşındaköy yumurtasının beyazını saf zeytinyağında pişirip rahmine koymuş 3. yapmasına hamile kalmış tabiki vesile rabbim verecek ya işte.....banada köy yumurtası göndermiş her yumurtadan olmuyor buarada bende onu yapmayı düşünüyorum bir gece duracak ondan sonra ilişki demişti bakalım artık canım ne olacak:18::18:

Son düzenleme:

hımm anladım canım çalışmaya devem diyorsun
canım rahmine nasıl koymuş ya o nasıl bir mantık anlamadım ben :26::26::26:
ama vardır bi bildiği heralde
herşey Allahtan canım ya o bu boş
verecekse Rabbim her halukarda veriyor

ooo canım ben daha neler koydum rahmime aman sorma gitsinrabbim verdikten sonra dediğin gibi canım herşey hikaye o ol desin yeterki inşallah.....buarada boğazın nasıl oldu canım ya?

canım o çok lezzetsiz bişeydir ya bence
miğdemiz bulanmasın sonra

yokk kızz ben öye lşyleri sevmem normalde ama bu kötü olmuyortereyağı biraz kızcacak sonrada pekmez bi 3 -4 dak pişecek öyle olunca tatlar karışıyor birbirine pekmez ağırlıklı oluyor içince nasıl rahatladığını göreceksin

ooo canım ben daha neler koydum rahmime aman sorma gitsinrabbim verdikten sonra dediğin gibi canım herşey hikaye o ol desin yeterki inşallah.....buarada boğazın nasıl oldu canım ya?

o nasıl oluyor canım
kendine eziyet etme canım ya öyle şeylerle
seni anlamadığımı düşnme sakın benimde snden farkım yok
ama rahim mucizevi bir organdır bilinçsizce zarar vermeni istemem

kötü olmuyor yani denerim o zaman canım çok sağol eksik olma

ilahi
bende kötüyüm canım ya bişeye çok üzülüp belli edemeyince ben hemen böyle hasta oluyorum işte
Mevsimlerde bi garip gunduz yanioz gece donuoz
Aaahhh evlat kaç yaşında gelirse gelsin ana baba için hala küçük hala fedakarlık yapcaz die ugrasiolar...
aynen canım ya boynum çok fena pcye bile fazla giremedim saçımın kökünde bişeyler çıkıyor çok feci ağrıyor boyun kısmımda.....önce sağlık canımmmmmmmm

Aynen canım önce saglik...

Himmm cook ilgicmis ya

çok çok ilginçççççççççç esra haklı yaaaaaaa olacalsa her halükarda rabbim veriyo bizim sadece zamana ihtiyacımız varrrr

Himmm cook ilgicmis ya

evet ilginç canım ama insan çaresiz olunca herşeyi yapıyor işte(kendi adıma konuşayım)duamıda ediyorum ama böyle şeyleri de yapıyorum işte ben ki rahmi ellemek neredeeeeeeee ama elşmden geleni yapayım gerisi rabbime kalmış zaten canım

evet canım tabi bazı şeyleri bende deniyorum kür filan ama rahime bişy koymak çok zor ve ilginç

yapmadığım kalmadı benim canım soğan kürü,böğürtlen kürü,incir kürü,bal tarçın çörek otu kürü,süt buharı daha aklıma gelmiyor inanki....

o nasıl oluyor canım
kendine eziyet etme canım ya öyle şeylerle
seni anlamadığımı düşnme sakın benimde snden farkım yok
ama rahim mucizevi bir organdır bilinçsizce zarar vermeni istemem

canım anlattığım gibi ymurtayı zeytinyağında azcık pişireceğim sonra gazlı bezin içine bırakıp rahime koyacağım nohut büyüklüğünde oluyor zaten kocaman bişey değil yani

çok çok ilginçççççççççç esra haklı yaaaaaaa olacalsa her halükarda rabbim veriyo bizim sadece zamana ihtiyacımız varrrr

orası kesin canım elbette zamana ihtiyacımız var daha doğrusu yeri ve zamanı ne zamansa o vakitte gelecek bebeklerimiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…