canim sen düşünme bunları yap bakalım dediği gibi hem bence yumurtlarin büyür bu dozla...içini ferah tut iyi düşün iyi olsun... Ilaci ne kadara aldiniz peki :26: rabbim yardımcımız olsun maddi manevi yipraniyoruz... Bende esime duyurum kenera biraz para atalım şubat gibi asilama yaptirirsak sikismayalim die
360 demiş ama eczacı eşim 250 tl ye almış(laf aramızda tembih ettim pazarlık yap hemen verme diyecanim sen düşünme bunları yap bakalım dediği gibi hem bence yumurtlarin büyür bu dozla...içini ferah tut iyi düşün iyi olsun... Ilaci ne kadara aldiniz peki :26: rabbim yardımcımız olsun maddi manevi yipraniyoruz... Bende esime duyurum kenera biraz para atalım şubat gibi asilama yaptirirsak sikismayalim die
Evet batim yaklasti canım nasip bakalım
cok ii almissiniz canim ya sevindim valla ins bu kadar ugras yawrunu getirir sana.....
ay inşallah canım ya hadi hayırlısı
dediğin gibi bol bol dua etmeliyiz canım sizdende bekliyorum dualarınızı
cok ii almissiniz canim ya sevindim valla ins bu kadar ugras yawrunu getirir sana.....
Esraaaammmmmmm canim dualarimiz senleee
ablaaaaaanaslsın hc knusamyoruz gecen ozelden mesj atmssn ama alıntı oldgu için arada kaynams gormemsm ama bn szı okuyodum esn amelyat olcktı galıba cok gcms olsun bnde asılama olcm allh kısmet edrse 5 gun klomen kullanmstım pazrtesı doktora gtmstm tekrar persembe yne cagrdı inş yumurtan ozmna byur ddı byuduyse cat ıgnesı vurursa 36 saat ıcndede asılma oldgu ıçin nasl asılma olcam onumuz cmartesı pazar bu ay damı boş gececek:2: offff abla offfffffff napcam netcem blmym
çok geçmiş olsun canım rabbim acil sifalar versinde melekleriniz geliversin ins... Evet canim erkeklerde kullanıyor klomen kk da okumustum ama bizim kullandigimizin aynisi mi.bimiyorum....
çok geçmiş olsun canım rabbim acil sifalar versinde melekleriniz geliversin ins... Evet canim erkeklerde kullanıyor klomen kk da okumustum ama bizim kullandigimizin aynisi mi.bimiyorum....
Nasil gecti canım
geçecek bu zor günler ve feraha ereceksiniz canim...ben inaniyorum cok kisa zamanda yegenimiz gekecek teyzeleri dört gözle bekliyor
geçecek bu zor günler ve feraha ereceksiniz canim...ben inaniyorum cok kisa zamanda yegenimiz gekecek teyzeleri dört gözle bekliyorsende yat dinlen canım...
Benim bat cuma gunu daha gelmedi canım
sen olsan ayni fedakarligi hatta kat kat fazlasını yapardin aile olmak böyle bisey iyi günde kötü günde...
hg canim aramiza ins asilaman tutar bende bi asilama oldum ama tutmadı... Klomenlede oluyor canim
hg canim aramiza ins asilaman tutar bende bi asilama oldum ama tutmadı... Klomenlede oluyor canim
hımmm zaten ilacın içinde infertil erkekler için diye yazıyor canım
zor bir gündü hicran ya eşim için çok üzüldüm başım çatlıyor
şimdi uyudu kayınvalidemlerde az durup gitti
bende bi bakayım dedim
öyle işte
ameliyat sorunsuz dedi doktor şükür
3 ay sonra test dedi işte
ayıptır demesi 1 hafta beraberlik yok sonra gün aşırı olmalı dedi
faydasını göreceğine inanıyorun sayı güzel içerde baktım sorun yok gibi şekilde düzelecektir dedi
öyle işte canım senin batın gelmedi demi kız bu arada
sen olsan ayni fedakarligi hatta kat kat fazlasını yapardin aile olmak böyle bisey iyi günde kötü günde...
Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum bu kez
Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum bu kez
25 yasında 16 aylık evlıyım aranıza yenı katıldım bebegımız olmuyor bu ay doktor asılama dedı ama klomen basladı ve fazla bılgıde vermedı klomenle asılama tedavısı yapılabılıyormu
canııımmmmmmmmmmm çok geçmiş olsun bi taneemmmmüzüldüm eşin için ama yapacak bişey yok canım allahım biran önce hayırlısından doldursun kucağınızı bu günleri unuttursun inş...şu mubarek günde duam sizinle ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımla inş.herşey güzel olacak canım sen eşine desteksin önemli olanda bu benim eşimde dizinden 3 kez ameliyat oldu o kadar duygusal oluyolarki yanından bi an ayrılmamı istemezdi
canım hoşgeldin aramıza
Allah yardımcın olsun
yaşın müsait daha canım evlenelide çok uzun zaman olmamış
olur daha sıkma kendini[/QUOTE
h.b cnm amin cümlemizin yardımcısı olsun ama bana çok uzun zaman gibi geliyor zaten 1 seneden sonra arastırılıyorla her yönden ki ben her ay ovülasyon testine göre bebek ıcın duzenlı bırlıktelık yasadım olmaması cok etkılıo benden sonra evlenen herkes hamile cevremde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?