Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

haklisin canım nasip.... Bugün ruyamda hamile ve ucuzum olacagini gördüm.... Birde bi atın doğum yaptığını gördüm

hayra yoralım hayır olsun canım
üçüz ha amanın nasıl bakçaz kız üçze
neyse olsunda bakarız biz ya canları sağolsun

kaynim böbrek taşı kirdirmisti ... Penisin ucundan girmislerde acaba sizinde mi öyle oldu düşündüm canım....iyi olsun da ins

ha anladım yok canım baya bildiğin ameliyat şeklinde oldu
kasıktan mikrocerrahi yöntemiyle yumurtalıklardaki varisli kanalları bağladılar
kesik az ama içeride fazla hasar oluşuyor sanırım

haklisin canım nasip.... Bugün ruyamda hamile ve ucuzum olacagini gördüm.... Birde bi atın doğum yaptığını gördüm

kızzz allah hayırlara çıkarsın ne güzel yaaa..ben geçen gün burdan biriye tanışım klomen kullandığı ay 3 kocaman yumurtası gelişmiş çat iğnesiylede hamile kalmış vee üçüz bebekleri varmış 2 erkek 1 kız üçüz çok zor ama ben artık ikiz istemeye başladımnasılsa olmuyor bari uğraşıp durmayalımeşimin 3 yeğenininde ikizleri olduvalla gayette güzel büyüyolar:13::13: bende geçen gece rüyamda bi çocuk var kucğımda benimmi tam bilmiyrm ama emziriyorum çocuğu nasıl sütüm var bi görsen varya...çocuğun karnı doyuyor sütümde ne çok diye nasıl mutlu oluyorum bendeoffff offff

kızlar aklıma gelmişken bişey sorcm size çekirdek ve nar gibi çekirdekli meyveler üreme organlarına mı zarar veriyomuş neymiş....çocuk isteyen kadınlar bunları yememeliymiş:26: bi kaç kişiden duydum ve uzun zamandır yemiyorum çekirdek,zaten çokta sevmem ama acaba gerçekmiiki yaaa...bileniniz varmı

ciddimi canm ya ben çekirdek hiç yemem ama nar vazgeçilmezimdir
en sevdiğim meyvedir
hiç duymadım ama doğrudur belki canım

Canlar yarim saat önce uyuyamadim ve test yapmaya karar verdim elim ayagim titriyor inanamiyorum hala yaa hayal mi goruyorum uyku sersemi yoksa ikinci cizgi mi yaaaa...rabbim insss en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu... Gozlerimden yaslar istemsiz akiyo esim hic biseyden habersiz yanimda uyuyo... Inanamiyorummmmm....

Eklentiler

• $IMG_20131116_070412.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 36

seni bazı topiklerden tanıyorum canım.. çoook sevindim adına.. aşılama falan yaptırmıştın olmamıştı geçen sene..
şu an çok sevindim adına... allah kucağınada almayı nasip etsin..........

aaaa çok teşekkür ederim canım benim çok duygulandım evet bi sürü tedavi gördüm.... Rabbim kimseyi bekletmesin... bende seni işim olarak hatirliyorum başka hatirlamiyorum ins senin bebisin yoksa rabbim sanada yasatsin bu duyguyu.... Tekrar teşekkür edrim allah razi olsun

4,5 yaşında bi pğlum var şimdide 35 haftalık hamileyim kızım olacak.. ..hepimize hayırlı evlatlar versin allah..

ayyyy canım demedimmi sana bak içime doğdu demek
çok çok sevindim hicran ya ne diyeceğimi bilemiyorum
çok tebrik ederim canım
bugün çok bakamadım eşim ameliyatlı ya gelen giden çok oldu
enişte nasıl sevinmiştir bi anlatsana canım ya çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…