haklisin canım nasip.... Bugün ruyamda hamile ve ucuzum olacagini gördüm.... Birde bi atın doğum yaptığını gördüm
kaynim böbrek taşı kirdirmisti ... Penisin ucundan girmislerde acaba sizinde mi öyle oldu düşündüm canım....iyi olsun da ins
esime sabah anlattım ins ins diyoo nasil bakacagimizi hiç düşünmüyor
kaynim böbrek taşı kirdirmisti ... Penisin ucundan girmislerde acaba sizinde mi öyle oldu düşündüm canım....iyi olsun da ins
esime sabah anlattım ins ins diyoo nasil bakacagimizi hiç düşünmüyor
anladım canım:26::26::26:
heheheee ooo ii yirttik bezden mamadan
heheheee ooo ii yirttik bezden mamadan
hahaaa canımsın ya.... Güldürdün beni
haklisin canım nasip.... Bugün ruyamda hamile ve ucuzum olacagini gördüm.... Birde bi atın doğum yaptığını gördüm
kızlar aklıma gelmişken bişey sorcm sizeçekirdek ve nar gibi çekirdekli meyveler üreme organlarına mı zarar veriyomuş neymiş....çocuk isteyen kadınlar bunları yememeliymiş:26: bi kaç kişiden duydum ve uzun zamandır yemiyorum çekirdek,zaten çokta sevmem ama acaba gerçekmiiki yaaa...bileniniz varmı
Canlar yarim saat önce uyuyamadim ve test yapmaya karar verdim elim ayagim titriyor inanamiyorum hala yaa hayal mi goruyorum uyku sersemi yoksa ikinci cizgi mi yaaaa...rabbim insss en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu... Gozlerimden yaslar istemsiz akiyo esim hic biseyden habersiz yanimda uyuyo... Inanamiyorummmmm....
aaaa çok teşekkür ederim canım benim çok duygulandım evet bi sürü tedavi gördüm.... Rabbim kimseyi bekletmesin...
aaaa çok teşekkür ederim canım benim çok duygulandım evet bi sürü tedavi gördüm.... Rabbim kimseyi bekletmesin...bende seni işim olarak hatirliyorum başka hatirlamiyorum ins senin bebisin yoksa rabbim sanada yasatsin bu duyguyu.... Tekrar teşekkür edrim allah razi olsun
oyyy masallah canim ne guzel.. Rabbim sanada kolay dogumlar nasip etsin saglikla al yawrunu kucagina ins
ılacım bıtmek uzere kontrole cagırdı 3 gun sonrasına ınsallah hersey yolunda gıderkorkma canım normal muayene gibi düşün stres yapma ne olur
Canlar yarim saat önce uyuyamadim ve test yapmaya karar verdim elim ayagim titriyor inanamiyorum hala yaa hayal mi goruyorum uyku sersemi yoksa ikinci cizgi mi yaaaa...rabbim insss en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu... Gozlerimden yaslar istemsiz akiyo esim hic biseyden habersiz yanimda uyuyo... Inanamiyorummmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?