Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

bilmiyor canim persembe gunh karnim agriyo dedim regl mi olcan dedi olabilir ama daha var demistim umutlanmasin die

vay be enişte şoka gircek kıız
ama senden çok onun adına sevindim ben ndednse
kadınlar anlatıyor paylaşıyor rahatlıyor canım gerekirse ağlayıp sızlıyor ama atıyor stresi
ama erkekler çok içine atıyor
Allahım sizi ayırmasın yuvanıza şenlikler dolsun

sormaz miyim hic canim gozum akti topige baktim durdum gözüm yollarda kaldı yine kalabalık mıydı bekletti mi yine başka ne dedi dr

sağol canım benimmmmmmmmmmcanım biliyosun çok konuşmuyo4 bi tarafta 3 bi tarafta yumoş var dedi güzel büyümüşler dediçat iğnesini kendi yaptı olacağından umutluyum inş.gerek kalmayacak ama gerekirse bi dahaki aya kendin yaparsın dedi:13:
kalaalık ne kelime canım yaaa bende nasıl başarıyorsam hep 13.sırada oluyorm sabah 10 da gittik akşam 4 te çıktıksen ne zaman gidiyosun hemen pzrtesi git canım hemen ilaç verir iyi tutunması için ihmal etme...çünkü bana bayrama iki gün kala öğrenmiştim bayram sonu gelsem dedmiştim hayır hemen gel ilaç vericem dedi oğlumda

kız 7 yumoş iyi ya canım çalış canım ya ihml etme
eniştenin canına oku[/B]

iyi canım da işte önemli olan hamile kalabilmek bakalım kısmet bu ay mı yoksa başka bahardamıyook kız dr yarın ve salı gecesi ilşki dedi sonrada haftada 2 dedibiz ün aşırı yapacaz diye boşuna paralıyomuşuz kendimizi:2:
senin eşin nasıl oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…