Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canimmmm çok teşekkür edrim darısı başına olsun inssss.... pzt kana gitmeyi düşünüyorum.. Eşimin haberi yoook iki saat sonra öğrenecek... Bi zibin don ve biberon aldim bi kutuya koydum testleride koydum birde bebegimin agzindan mektup yazdim kutuyu eline tutusturcam

ay sen ne kadar güzel düşünmüşsün canım sabah söylemedin yani
çok duygusal olca ya enişte çok sevincek
kız bana anlat sonra nasıl sevindiğini
çok merak ederim ben
çok seviniyorum senin adına ya ama inan içime doğmuştu
Allahım daima ayırmasın size

aminn camim teşekkür edrim çok mutluyum ama küçük bi soru isaretide yoook değil kan testi yaptirana kadar geçmeyecek...esimde çok sevinecek gerçi sagi solu belli olmaz testlere inanmayabilir silik ya ama reglim gecti ilac kullandığım halde

Cicilerimiz bu teysesiii rabbim giydirmeyide nasip etsin

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hicraaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn ne diyosun sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şoktayım yarabbbbiiiiiiiimmmm bu ne güzel bi haber topraammm hadi senden bana bulaşsın sonrada tüm arkadaşlara sırayla inş. nasıl mutlu oldum asla anlatamam sözcüklerlebu gün ali hocanın orda oturukende hep aklıma geldin keşke bugün burda olsada otursak konuşsak diye
yalnız varyaa sendekide ne sabırmış hacııınasıl söylemedin eşine ben asla dayanamazdım

ciddimi canm ya ben çekirdek hiç yemem ama nar vazgeçilmezimdir
en sevdiğim meyvedir
hiç duymadım ama doğrudur belki canım

bende hamilyken çok yemiştim yaaa....valla bende bilmiyorum böyle duydum ama ne derece doğru:26:hatta kimisi hamileliğin ilk aylarında nar çok yenirse düşüğe sebep olurmuş diyede duydum:26:

canimsinnn.... Teşekkür ederim bebeğim darısı sana olsun ins ayagimi surttum hepiniz arkamdan gelin... hala inanamiyorum canim kan testi yaptirmam lazim

bencede canım yaptır...ama o silik çizgi asla çıkmazdı olmasa:13: bende şuan senin yaşadığını yaşasam asla inanamazdımmmmddua et canım inş.olur bu ay...hoca çat iğnesini yaptı bu gün 7 tane yumoş oluşmuşiyi dedi dr bakalım ne olur

yo canım ya inanır enişte
hamile olmasan çıkmaz canım
ben yıllardır test yaparım hiç görmedim çift çizgi
zaten hamilede olmadım
anlayacağın ben güveniyorum o testlere

bende hamilyken çok yemiştim yaaa....valla bende bilmiyorum böyle duydum ama ne derece doğru:26:hatta kimisi hamileliğin ilk aylarında nar çok yenirse düşüğe sebep olurmuş diyede duydum:26:

ciddimi canım ya inan bilmiyorum ama çok inandırıcı gelmedi bana
birinin uydurmasıda olabilir kanımca

kız 7 yumoş iyi ya canım çalış canım ya ihml etme
eniştenin canına oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…