canimmmm çok teşekkür edrim darısı başına olsun inssss....
canimmmm çok teşekkür edrim darısı başına olsun inssss....pzt kana gitmeyi düşünüyorum.. Eşimin haberi yoook iki saat sonra öğrenecek... Bi zibin don ve biberon aldim bi kutuya koydum testleride koydum birde bebegimin agzindan mektup yazdim kutuyu eline tutusturcam
aminn camim teşekkür edrim çok mutluyum ama küçük bi soru isaretide yoook değil kan testi yaptirana kadar geçmeyecek...esimde çok sevinecek gerçi sagi solu belli olmaz testlere inanmayabilir silik ya
cooooook dua ettim canim rabbim.sizede göstersin....
Cicilerimiz bu teysesiii rabbim giydirmeyide nasip etsin
canimsinnn.... Teşekkür ederim bebeğim darısı sana olsun ins ayagimi surttum hepiniz arkamdan gelin...
ciddimi canm ya ben çekirdek hiç yemem ama nar vazgeçilmezimdir
en sevdiğim meyvedir
hiç duymadım ama doğrudur belki canım
canimsinnn.... Teşekkür ederim bebeğim darısı sana olsun ins ayagimi surttum hepiniz arkamdan gelin...hala inanamiyorum canim kan testi yaptirmam lazim
Arrrcimmm canimmm senin yumoslar ne alemdee buyumusler mi kiiis
heyyy masallah canim hadi guzrl haberler bekliyorum sendende çalışmaları sıkı tut emi
iki test yaptim canim ikisindede silik biri acik biri koyu farli marka ve farklı zamanlarda yaptim.... Bu ay farklı hissediyorum demiştim zaten canım
sormaz miyim hic canim gozum akti topige baktim durdum gözüm yollarda kaldı
aminn camim teşekkür edrim çok mutluyum ama küçük bi soru isaretide yoook değil kan testi yaptirana kadar geçmeyecek...esimde çok sevinecek gerçi sagi solu belli olmaz testlere inanmayabilir silik yaama reglim gecti ilac kullandığım halde
bende hamilyken çok yemiştim yaaa....valla bende bilmiyorum böyle duydum ama ne derece doğru:26:hatta kimisi hamileliğin ilk aylarında nar çok yenirse düşüğe sebep olurmuş diyede duydum:26:
bencede canım yaptır...ama o silik çizgi asla çıkmazdı olmasa:13: bende şuan senin yaşadığını yaşasam asla inanamazdımmmmddua et canım inş.olur bu ay...hoca çat iğnesini yaptı bu gün 7 tane yumoş oluşmuş iyi dedi dr bakalım ne olur
heyecanla bekliyorum esram yas dakikalat gecmiyo...
Cicilerimiz bu teysesiii rabbim giydirmeyide nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?