Ayyy coj heyecanlandım yaaaa
iyi canım da işte önemli olan hamile kalabilmek bakalım kısmet bu ay mı yoksa başka bahardamıyook kız dr yarın ve salı gecesi ilşki dedi sonrada haftada 2 dedi biz ün aşırı yapacaz diye boşuna paralıyomuşuz kendimizi:2:
senin eşin nasıl oldu canım
Çok az kaldıbelki yazamam canlar atmosfer nasıl olur bilmiyorum
deme kız o zaman enişte çok çalıştı sayılmaz
haftada 2 dedi demek gün aşırı diye kendimizi yırtan bize ders olsun buda
hadi hakkınızda hayırlısı canm
merak ettim canım senin kocan kaç yaşında
35 yaşında canım.....valla yaa yanarım yanarımda o zooooorr güçççç zerre kadar istemeden her akşam yada gün aşırı yaptığmz günlere yanarım.19:koskoca prof.hemde dalında çoookk başarılı bi dr haftada 2 yeter diyor biz gün aşırı diye diye.........
pzt burda kan testi yaptirip fatma hanimi arayip randevu alicsm cnm.... Oooo demek dr kendi yaptı iğneyi
Canlaaarr esim heyecanla geldi sana bi sürprizim var diye msj atmistim... Gec otur önce değim oturdu verdim kutuyu eline şaşırdı acti sonra mektup elleri nasıl titriyor sonra gözleri doldu hem ağladı hem okudu bitince sarıldı bana birilikte ağladık tek kelime edemedik allahima şükürler olsun dedi sonra kahkahayla gülmeye başladı gözü yaşlı güldü güldü saka değil dimi dedi tekrar tekrar sarıldık...
Canlaaarr esim heyecanla geldi sana bi sürprizim var diye msj atmistim... Gec otur önce değim oturdu verdim kutuyu eline şaşırdı acti sonra mektup elleri nasıl titriyor sonra gözleri doldu hem ağladı hem okudu bitince sarıldı bana birilikte ağladık tek kelime edemedik allahima şükürler olsun dedi sonra kahkahayla gülmeye başladı gözü yaşlı güldü güldü saka değil dimi dedi tekrar tekrar sarıldık...
pzt burda kan testi yaptirip fatma hanimi arayip randevu alicsm cnm.... Oooo demek dr kendi yaptı iğneyiozelsin demek ki
umarım bundan sonrası da gusel devam edee esram ...sonrası daha önemli..
aminnn.... Canimmm...
aaayyy canim yaa çok güldüm su sedye olayına sen çok yaşa emi
aminnn.... Canimmm...
Kimseye söylemedik canim daha.. Bi kan testi yaptirimda onumuzdeki hafta sonu gittiğimizde soyleriz kv lere... Anneme nasil dicem bilmiyorum utanirim ya
aaayyy canim yaa çok güldüm su sedye olayına sen çok yaşa emi
Yumurtlama dönemi önemli canım bu sabah bu ay kaç kere yaptık diye takvimime baktım toplan 6kez olmus ve ne olduysa 13. Ve 15. Gun olmus diyorum ben
canim benim yaa ins tekrar yasarsin bunlari....
canim o akintilar igneden hemen etki eder.... Benimde ovu testlerim var kaldi onlar artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?