Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

deme kız o zaman enişte çok çalıştı sayılmaz
haftada 2 dedi demek gün aşırı diye kendimizi yırtan bize ders olsun buda
hadi hakkınızda hayırlısı canm
merak ettim canım senin kocan kaç yaşında

35 yaşında canım.....valla yaa yanarım yanarımda o zooooorr güçççç zerre kadar istemeden her akşam yada gün aşırı yaptığmz günlere yanarım.19:koskoca prof.hemde dalında çoookk başarılı bi dr haftada 2 yeter diyor biz gün aşırı diye diye.........

deme kııız
kendimizi paraladık ya
neyse canım ya oldu olan artık

Canlaaarr esim heyecanla geldi sana bi sürprizim var diye msj atmistim... Gec otur önce değim oturdu verdim kutuyu eline şaşırdı acti sonra mektup elleri nasıl titriyor sonra gözleri doldu hem ağladı hem okudu bitince sarıldı bana birilikte ağladık tek kelime edemedik allahima şükürler olsun dedi sonra kahkahayla gülmeye başladı gözü yaşlı güldü güldü saka değil dimi dedi tekrar tekrar sarıldık...

ayyy çok duygulandım canım ya
çok sevindim eşinin adınada canım
Allahım sizi ayırmasın mutluluğunuzu daim etsin
çok güzel bir söyleme şekl olmuş
aferin kız sana valla çok mutlu ettin eşini
cidden çok hüzünlendim dokunsan ağlıycam

seni çakkaaaalll nasıl romantizm yapmışsın öyleeesenin yüzünden varya rüyamda bile hep sene uğraştımeşin inanımı inanmadımı diye....sen o kadar sürpriz hazırladın biide bi aksilik yaparsa diyee........çoookkk sevindim canım yaa allah hep öyle güldürsün canım hiç ayırmasınn...annenler kv dnler duydumu canım onların tepkisi ne oldu:26:arık seni hiç gözünden ayırmak istemez kv

pzt burda kan testi yaptirip fatma hanimi arayip randevu alicsm cnm.... Oooo demek dr kendi yaptı iğneyi ozelsin demek ki

bilmem öylemiyimrezilliğimi sorma zaten sedyeye ters yatmışım fatma abla bi baktı naptın diyo,hoca başınamı bakacak....gülme krizine girdik hala gülüyorum aklıma geldikçesonra diyoki fatma abla seni hiç unutmıycam

tamam canım sanada öyle dediyse hoca ben bundan sonra kendimi paralamayıp haftada 2 olsun diycem eşime.....o pek sevinmez gerçi bu duruma ama

aminnn.... Canimmm...

Kimseye söylemedik canim daha.. Bi kan testi yaptirimda onumuzdeki hafta sonu gittiğimizde soyleriz kv lere... Anneme nasil dicem bilmiyorum utanirim ya

canım yaa bende söyleyememiştim..ama benim günüm 13 falan geçmişti annemler biliyodu ve haber bekliyodu...bende aradım annem çıktı tele anneme kız kardeşime ver dedim ve ona söyledim tabi o çığlığı basınca herkes anamış

nasıl sabrdecen kızz söyle onlarda sevinsin yazıııkkkkkk

aaayyy canim yaa çok güldüm su sedye olayına sen çok yaşa emi

Yumurtlama dönemi önemli canım bu sabah bu ay kaç kere yaptık diye takvimime baktım toplan 6kez olmus ve ne olduysa 13. Ve 15. Gun olmus diyorum ben

bende hala aklıma geldikçe gülüyorum canım yaa

benimde elimde 1 tane ovü testi kalmış bu akşam yapacam akayım ki çat iğnesi iş yaramışmı:26::26: dünden beride yapışık yapşık ve bulanık bi reknte akıntım var...çat iğnsei öyle hemen çatlatırmıki acaba:26:yoksa bu akıntı başka bişeydenmidir:26:

bende oğlumda bi saymıştımki 2 yada 3 kez yapmışız allah verecekse oluyor yani canım

bulantılarda ne erken gelmiş böyle....allah yardımcın olsun yaa benim ilk 3 ayım kabus gibi geçmişti:120::120:

canim benim yaa ins tekrar yasarsin bunlari....

Kan testi yaptirayimda canim soylicez... Ben kv lerin teyidini merak ediyorum canım sürat ifadelerini falan..hele esimin abisi çok istiyordu... Dayi oldum birde amca olsam başka birşey istemem dedi geçen kv ye gittiğimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…