aynı canım bende o markayı kullanıyorum
ben daha önce başka markalarda aldım canım ama bence en iyi bu sonuç veriyor
diğerlerinde çizgiyi görmek için cam kenarına sokulup iyice bakıyordum düşün artık
çok koyu çizgi olcak iki çizgide canım biri koyu biri açıksa o negatif demektir
canm dr bana çatlamamış yum var hiç boş geçrmyn heran çatlayabilir dedi ama adet bitti 3 gün oldu ovulasyon testi tek çizki ikinci çizgi silik bile değil benim kinin markası GALENİK 5 li 25 tl eczaneden almıştım
Kizzzzlarrrrrrr nerdesiniz ilk kırmızı kart bana offffffff biliyordum böyle olacağını
Anladım canım o yüzden yapmaya devam yani :)) öbür ay daha bilinçli kullanıcam ama testim de bol olunca sürekli yaptım ben :)))
Canım 5 tane yetmiyor bence sende gg den al daha karlı oluyor 20 tl ye 20 tane alırsın gunünü de kaçırmassin bence ateş de ölçelim herkes kendi e tablo tutsun öyle takip yapalım derim :)
can sağlığı olsun canım benim sakın üzülme sabret
ve birdahaki ay için hazırlıklara başla şimdiden
Ne zaman gelecek bu bebiş yaaaaa nasıl hazirlayim bi daha ki aya honkure honkure ağlamak istiyorum
ağlama sakın ama ya çözüm değilki
bidahaki aya test al yumurtlama günlerini belirlemek için
sora ç.. tarçın kürü uygula
eşinde her sabah bal akşam pekmez yesin
gün içindede kuru incir tüktin çok faydalı
zamanı var herşeyin canım sabır
Ne zaman gelecek bu bebiş yaaaaa nasıl hazirlayim bi daha ki aya honkure honkure ağlamak istiyorum
caanımm ben dün akşamdan beri öyleyim biri nasılsın dese pıtır pıtır dökülüyor gözümden. şimdi bile yazarken öyle oldubiz elimizden gelini yapıp tevekkül edecez mecbur.seni çok iyi anlıyorum dün adet oldum dediğimde eşimin omuzları çöktü resmen o bana ben ona destek olmaya çalışıyoruz üzülmeyelim diye ama ikimizde utanmasak bağıra bağıra ağlıcaz.bi kaç gün insan istesede toparlıyamıyor kendini ama reglin bitmesine yakın silkelenip geliyoruz kendimize herseferinde yanlış mıyım?[/ QUOTE]
Doğru canım doğru ben ilk kez böyle oluyorum çünkü bu su çok umutlanmistim olacak diye taş gibi oturdu yüreğime boğazımda kocaman bir düğüm istemeden ağlıyorum siz vermistim kendime üzülmeyecektim ama yapamıyorum elimde değil
bilmez miyim hiç üzülmicem diyip diyip harab oluyoruz. kafan rahat olsun yoksa olmaz diyorlar da bunu yapabilen var mı acaba ben bu ayda hiç kafama takmadım dediğim olmadı insan bekliyor sonuçta.sonra kızıyorum kendime Allah kimilerine verip kimilerinede vermeden imtihan ediyor hayırsız bi evlat olacağına bekleyip hayırlısına kavuşmayı nasip etsin Allah diyorum .cümlemiz için böyle olur inş. tatlım Allahım yüzümüzü eğdirmeyecek evlatlar versin bizlere tez zamanda inş.
Kizzzzlarrrrrrr nerdesiniz ilk kırmızı kart bana offffffff biliyordum böyle olacağını
Beni listeden kaldırın
:'(
Kızlar çok kötüyüm ama şimdi çıkmam lazım gelmeye calisacam beni unutmayın
Hicran yapma lütfen( böle yaparsan yumoslarin sana küser bak . Canım her şeyin br zamanı var sen de biliyorsun bunu vakti zamanı gelmedi demekki hemen beni listeden silin bu kadar kolay mı vazgeçen . Bu mu senin mücâdelen . Rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmis sana teselli olsun diye demiyorum ama bak benim imzamda kac senelik evli yazıyor ?? 148 aydır ben bekliyorum dile kolay dımı 12 senedir bekliyorum hiç bir ay umutsuz olmadım senin gibi yapma böyle kızarım bak valla küserim ;(
Sildim gözyaşlarımi son olacak bunlar sagolun allah razı olsun hepinizden sizi seviyorumm kimsem yok bunları paylaşacak iyiki varsınız
Sana c da hayranım zaten bu mücadelenden dolayı rabbim ilk seni sevindirsin
Doğru canım doğru ben ilk kez böyle oluyorum çünkü bu su çok umutlanmistim olacak diye taş gibi oturdu yüreğime boğazımda kocaman bir düğüm istemeden ağlıyorum siz vermistim kendime üzülmeyecektim ama yapamıyorum elimde değil
Hicran yapma lütfen( böle yaparsan yumoslarin sana küser bak . Canım her şeyin br zamanı var sen de biliyorsun bunu vakti zamanı gelmedi demekki hemen beni listeden silin bu kadar kolay mı vazgeçen . Bu mu senin mücâdelen . Rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmis sana teselli olsun diye demiyorum ama bak benim imzamda kac senelik evli yazıyor ?? 148 aydır ben bekliyorum dile kolay dımı 12 senedir bekliyorum hiç bir ay umutsuz olmadım senin gibi yapma böyle kızarım bak valla küserim ;(
Kızlar çok kötüyüm ama şimdi çıkmam lazım gelmeye calisacam beni unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?