mrb kuzummmm....nasilsinnn heyecan var mi az kaldiins bisi mus mutlu edecek haberler verirsin
Kızılay hast ne tarafta canim ya:26::26::26: birde ucretleri falan nasıl randevu alacagimiz bi no var mi yardımcı olursan sevinirim kuzum
ayrıcalık olmazmı canım yaaa en güzelide o zatenDun 10.30da geldik eve hemen yattık orda uyucaktim nerdeyse esnemekten agzim yirtilcakti
Herkes cooooooook sevindi eltim cocuklar kv kp vardi gittigimizde kv deye esim babaanne oluyosun dedi anlamadi garibim eltim gercekten mi dedi kv ne o dio torun geliyo torunnn dedi esim kv agladi sevindi kpde agladi gözlerini siliyordu caktirmadan
Neyse yemege oturduk kaynim geldi kv abime cocuklari kastederek hadi gözün aydın 3kardes oluyorlar dedi eltimin iki cocugu var kaynim bi eşimin bu benim suratima bakti oda inanamadisonra eşimi tebrik etti öptü beni tebrik etti öptü amca mi oluyorum şimdi ben dedi durdu yemek bile yiyemedi elleri titriyordu zaten tahmin etmistim en çok abimin sevinecegine eltim sabah diyo sabaha kadar uyuyamadi sevincinden amca oluyorum diye dedi sarkilar soyluyo falan komikti
Pazar aksam gorumcem geldi oda çok sevindi... Ama sunu anladım hamile olmak bi ayricalikmis sunu ye bunu ye falan sen otur falankaynim kahvaltida pekmez yoook mu getir çocuk yesin iyi olur kan olur dedi ben gerek yok yenge otur dedim zorla getirtti iste böyleeee biraz karisik anlattim ama kusura bakmayin
hicran çok sevndim senin adına cidden ya
iyiyimiş kız eşinin aileside yazık başkası olsa bu kadar sevinmez belki eltin filan
ayyy valla gözlerim doldu
benimde kaynım hamile olsam çok sevinir eminim
yıllardır amca olmak ister
ama nasip işte ben eltime diyorum eşimden için bazen
baba olamadı bari amca yapın şu adamı diye
tmm canim teşekkür edrim not aldım numarayi..
esimde çok mutlu oldu gerçekten
esram yaaa inan kendimi zor tuttum ağlamayım diye yazını okunyuncacanım neden öyle düşünüyrsun daha yeni adım attınız şimdiye kadarda zaten olması mümkün değilmşki...bunu eşinde çok iyi biliyor zaten....bundan sonra sıkıntı kalmadı inş.sendede srun olmayınca hemen hamile kalırsın canım ben eminim
size çok alıştım yaaa inanki içimi sızlatıyor böyle şeyleriniz
Allah hepinize yardim etsim arkadaslar
inan kimseyi üzmek istemedim
her zaman söylerim benim iki tarafım var
herkese gülen yüzümü gösteririm ama beni yürekten anlayanlara hakiki yüzümü
içimden geldiğince yazdım sadece
Allahtan umut kesmem ben canım merak etmeyin[/B]
merhaba bende 14 aylık evliyim 10 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor bende incir kuru corek otu bal tarcın denedim bu ayda bele bardak cekme duydum onu denicem bakalım. rabbim hepimizin tez zamanda kucagını doldursun hayırlı bi sekilde ins. amin.
esrammm canımın içi içinden ne geçiyorsa onu yaz derdimizde ortak huznumuzde
mrb canım bencede kur denemeden önce iyi bi dr git neyin var öğren bi hapla bile olur yani
yaşı uzun olsun allah analı babalı buyutsun insss darisi basimizaaaa
Hayirli sabahlar canlar...çalıştığım isyerinde masallah barekallah pes pese hamile kalnlar doguranlar var insan mutlu oluyor..bende dusukten sonra toparlanamadim.Asllinda desteginize ihtiyacım var
:2:
Dusukten sonra aranizda hamile.olan var mi
Hayirli sabahlar canlar...çalıştığım isyerinde masallah barekallah pes pese hamile kalnlar doguranlar var insan mutlu oluyor..bende dusukten sonra toparlanamadim.Asllinda desteginize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?