Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

0332 351 4100 tel canım..mevlanaya yakın ama tam yerini nasıl anlatayım bilemedim:26:netten bakarsan anlarsın canım...canım ssk bağkur emekli sandığı hepsiyle anlaşması var...ben 2 yıl önce gittim tam hatırlamııyrm ama tahlil röntegen harici çok az bi ücretti...hsg ye bile 50 tl vermiştik

sağol canım inş. canım bu safer aşılamadaki gibi yapmıycam kendimi yormuyacam bol dinlenecem derken hergün misafir var çok yrucu geçiyor....ama heyecan yok canım yaanasip bakalım

ayrıcalık olmazmı canım yaaa en güzelide o zaten çok sevindim canım allah daim etsin

eşinde çok mutlu olmuştur

esram yaaa inan kendimi zor tuttum ağlamayım diye yazını okunyuncacanım neden öyle düşünüyrsundaha yeni adım attınız şimdiye kadarda zaten olması mümkün değilmşki...bunu eşinde çok iyi biliyor zaten....bundan sonra sıkıntı kalmadı inş.sendede srun olmayınca hemen hamile kalırsın canım ben eminim

size çok alıştım yaaa inanki içimi sızlatıyor böyle şeyleriniz

tmm canim teşekkür edrim not aldım numarayi..

Aslinda bi yünden iyi canim misafirinin gelmesi günler hızlı geçer stres yapmazsın.. Asilama topiginde bi ark vardi ilk asilamada yatmis hep tutmamış ikinci asilamada tatile gitmiş yüzmüş hatta ve tutmuş asilamasi olacağı varsa her türlü olur

inan kimseyi üzmek istemedim
her zaman söylerim benim iki tarafım var
herkese gülen yüzümü gösteririm ama beni yürekten anlayanlara hakiki yüzümü
içimden geldiğince yazdım sadece
Allahtan umut kesmem ben canım merak etmeyin

merhaba bende 14 aylık evliyim 10 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor bende incir kuru corek otu bal tarcın denedim bu ayda bele bardak cekme duydum onu denicem bakalım. rabbim hepimizin tez zamanda kucagını doldursun hayırlı bi sekilde ins. amin.

canım tabiki üzmek istemssin zaten şuraya içimzden gelmyeni hiç birimiz yazmayız...biz birbirimizi anlıyoruz o yüzdende böyle bağlandıkben bir gün açmasam burayı merak ediyorum ne yaptınz nasılsınz diye

umut kememende çok güzel canım

hg canım dr a gitmedinizmi canım..u kürleri yapmadan bi dr a git bence srun ne onu öğren ona göre yaparsın kürlerini:13:

amin canım duaların için sağol

kızlar burdan arkadaş lduğum biri daha bugün doğum yaptıçok mutlu oldum

arkadaş üçüz hamile kalmıştı diğer 2si öldü 1 oğlan doğdu sizinlede paylaşayım dedim...çünkü ben çok sevindim

Hayirli sabahlar canlar...çalıştığım isyerinde masallah barekallah pes pese hamile kalnlar doguranlar var insan mutlu oluyor..bende dusukten sonra toparlanamadim.Asllinda desteginize ihtiyacım var

Hayirli sabahlar canlar...çalıştığım isyerinde masallah barekallah pes pese hamile kalnlar doguranlar var insan mutlu oluyor..bende dusukten sonra toparlanamadim.Asllinda desteginize ihtiyacım var

hoşgeldin canım bu arada
Allahım isteyen herkese nasip etsin
zaman herşeyin ilacı unutma
biz her zaman burdayız dilediğinde yaz canım anlarız seni sıkılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…