Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım ya niye ağladın üzüldüm valla
kız atışmanın sırasımı kocanla şimdi
gerginlikten oluyor arada canım sıkılma barışırsınız

iyi olmuş canım ya siz yapında yine
inşallah bu kez seninde yüzün güler
sanada hicrana sevindiğimiz gibi yürekten seviniriz

canım bende aynısını düşünüyorum eğer hamile kalırsam kesinlikle bu eziyeti çekmem karaman daha yakın orda özel selçuklu var orda i bayan dr varmış arkadaş doğumu orda yaptı çok memnun ona giderim diye düşünüyorum.....hamile hamile ordaki stres çekilmez yaa

canım aman yaa erkeklrin bencilliği işte arkadaşıyla şehirdışına gidecekti bende git ama böyle bekar bekar gezmek nedir eşlerle gidin dedim oda kızdı bende kaç defa aradıysa açmadım çok sinirlendim defalarca aradı sonrada vaz geçmiş gitmemişnormalde beni bu arkadaşıları söz konusu olunca takmaz giderdi ama bu sefer gidememiş:13:işte öyle canım şimdide limoniyz biraz

canım ya niye ağladın üzüldüm valla
kız atışmanın sırasımı kocanla şimdi
gerginlikten oluyor arada canım sıkılma barışırsınız[/B]

canım sağolasın ama küsmedik yukarda anlattığım gibi oldu...eve biraz geç geldi camiye falan gitmiş,gelince gitmednzmi dedim yok dedi ama kızgın değildi:26:tüm akşamda zorunlu konuştu ama kızgın değil gayet ılımlı konuştu bende çözemedim bu durumu:26:sonrada uyuyp kaldı

canım ben işte gidecek bi kaç gün yok diye dün gece olsun dedim yani dr un dediğinden fazla bile yaptık

iyi olmuş canım ya siz yapında yine
inşallah bu kez seninde yüzün güler
sanada hicrana sevindiğimiz gibi yürekten seviniriz[/B]

canım arkadaşım benim çok sağol inş.dediğin gibi olur arkadanda sen ohhhhhh hamile kaynasın artık:13::13:

ama bende hiçbişey yok ne umut ne stres ne bi beklenti gayet rahatım şimdilik
aşılamada böyle teste bi hafta kala hiç aklımdan çıkmıyodu nasıl heyecan vardı şimdi tık yok

anladım canım uyudu şimdide ha
erkekler bizim tabiyatımıza çok aykırı davranabiliyor canım o yüzden takmamaya çalış
küsmek yok ha
benim eşimde uyudu ameliyat yıprattı onu hem bedensel hem pisikolojik
o yüzden erkenden uyuyor benide tadım kaçıyor o yatınca
yine baş ağrım geldi oturdu kafama ya günlerdir geçmekte bilmedi

rahat olaman çok güzel canım ya takmamaya çalış bakalım ne olcak

seni görünce geldim canım ben

sağol canım hgoo cadı hicranda bişey yazmadan kaçtı

canım işte erkek ne olacak onlarınki psikoloji sanki bizimki değil
uyusun aman konuşmadan otumak çok sıkıcı
başın neden ağırıor canım yaa stres yapmıyosun inş

canım haklısında işte ne yapcan katlanıyoruz
eşim bana bişey demez ama belli çok üzüldü bu sıralar
başım ağrır benim canım ya hemde öyle böyle değil ağrı sorma
gerilim tipi denen bir hastalık işte canım
geldimmide günlerce giitmez
yatarım ağrır kalkarım yine ağrır

ben biraz dr arastirayim bari ilk 3ay ali hocaya gideyim sonra degistireyim diyorum....okuyorum herkesin dr sunu ye bunu ic sunu yapma bunu yap demiş hatta muayeneye giden bi kadının ayaginda ince çorap mi var kalın çorap mi var die bakmış dr u... Ben biraz ilgi istiyorum allahtan eşimde benimle aynı fikirde...bakalım bundan sonra ne yapcaz hayırlısı....

Ooo kiss esin gitmemiş bak senin için sevin sevin suratta yapma tatlım bu dönemlerde biraz hassas oluyoruz biz..rabbim yuvanızdan huzuru eksik etmesi ins...

Bizde bugün akşam kv ye gidicez durumu soylicez heyecan basti

Geçi gece cooooooook kötü bi rüya gördüm dr gidiyorum değerim düşmüş düşük yapıyorsun diyo bana....hayırlısıyla bi görseydim.....duandan eksik etme canım ya...dün akşam da eşim geldi çıktım o yüzden

hadi bakalım canım ya ne çok sevinecekler kim blir
rüya görmen çok normal canım hep aklında ya işte
anlat bize gelince caanım eşinin ailesinin ne yaptığını merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…