unutur canım yaaa aşırı yoğun ve çok hastası varbende geçen gittiğim gün annemede karşıdaki özel selçukludan randevu almıştım ertesi gün bişy sormak için aradım anında bağladılar ve dr la konuştum dedim işte böyle olacak...bizimkine ulaşmak imkansız
acil bişeyn olsa yapacak bişey yok yani
ağladım canım baya bi...eşimlede biraz atıştık sonra o elli sfer aradı açmadım oda iyce sinirlenmiş henüz eve gelmedi ama gelmek üzeredirbakalım ne yapacaz oğlanıda annemlerde bıraktım bahaneyle....tartışırsak evde olmasın diye
canım durmadan değişiyor burası yine yaparlar alıntıları
dr salı pazar sonrada haftada 2 demişti biz her ihtimale karşın dünde yaptık
haftaya cuma 14.gün oluyor çat iğnesi olalı..eğer o zamana kadar olmassam kan verecem canım
kız her gittigimizde unutuyor yaiyi hos dr ama takibimi ona gider miyim bilmiyorum kafam karışık esim hosbitalda olabilir doğum için diyor..burdaki hast çok pis ve hep sezaryen yapiolar
Niye atistiniz canim yaaaa üzüldüm şimdi fazla uzatmayin ne olur kuzum bu senin için önemli günlerde stres yapma
canım ya niye ağladın üzüldüm valla
kız atışmanın sırasımı kocanla şimdi
gerginlikten oluyor arada canım sıkılma barışırsınız[/B]
iyi olmuş canım ya siz yapında yine
inşallah bu kez seninde yüzün güler
sanada hicrana sevindiğimiz gibi yürekten seviniriz[/B]
canım sağolasın ama küsmedik yukarda anlattığım gibi oldu...eve biraz geç geldi camiye falan gitmiş,gelince gitmednzmi dedim yok dedi ama kızgın değildi:26:tüm akşamda zorunlu konuştu ama kızgın değil gayet ılımlı konuştu bende çözemedim bu durumu:26:sonrada uyuyp kaldı
canım ben işte gidecek bi kaç gün yok diye dün gece olsun dedim yani dr un dediğinden fazla bile yaptık
vaayyy kızlar damlamışsınız hemen
canım arkadaşım benim çok sağol inş.dediğin gibi olur arkadanda sen ohhhhhh hamile kaynasın artık:13::13:
ama bende hiçbişey yok ne umut ne stres ne bi beklenti gayet rahatım şimdilik
aşılamada böyle teste bi hafta kala hiç aklımdan çıkmıyodu nasıl heyecan vardı şimdi tık yok
seni görünce geldim canım ben
rahat olaman çok güzel canım ya takmamaya çalış bakalım ne olcak
sağol canım hgoo cadı hicranda bişey yazmadan kaçtı
canım işte erkek ne olacak onlarınki psikoloji sanki bizimki değil
uyusun aman konuşmadan otumak çok sıkıcı
başın neden ağırıor canım yaa stres yapmıyosun inş
nasipte ne varsa o olacak canım
mesaj attım geldimi esra:26:
ben yatıyorum güzelim çok öptüm seni kib
ben biraz dr arastirayim bari ilk 3ay ali hocaya gideyim sonra degistireyim diyorum....okuyorum herkesin dr sunu ye bunu ic sunu yapma bunu yap demiş hatta muayeneye giden bi kadının ayaginda ince çorap mi var kalın çorap mi var die bakmış dr u... Ben biraz ilgi istiyorum allahtan eşimde benimle aynı fikirde...bakalım bundan sonra ne yapcaz hayırlısı....
ben biraz dr arastirayim bari ilk 3ay ali hocaya gideyim sonra degistireyim diyorum....okuyorum herkesin dr sunu ye bunu ic sunu yapma bunu yap demiş hatta muayeneye giden bi kadının ayaginda ince çorap mi var kalın çorap mi var die bakmış dr u... Ben biraz ilgi istiyorum allahtan eşimde benimle aynı fikirde...bakalım bundan sonra ne yapcaz hayırlısı....
Ooo kiss esin gitmemiş bak senin için sevin sevinsuratta yapma tatlım bu dönemlerde biraz hassas oluyoruz biz..rabbim yuvanızdan huzuru eksik etmesi ins...
Bizde bugün akşam kv ye gidicez durumu soylicez heyecan basti
Geçi gece cooooooook kötü bi rüya gördüm dr gidiyorum değerim düşmüş düşük yapıyorsun diyo bana....hayırlısıyla bi görseydim.....duandan eksik etme canım ya...dün akşam da eşim geldi çıktım o yüzden
gelince yazarım canım biliyorsun bu gece gidip yarin gece doncez
gelince yazarım canım biliyorsun bu gece gidip yarin gece doncez
40km falan canım iki haftada bir gidiyoruz
40km falan canım iki haftada bir gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?