konya canim olsun insan unutuyo çok kişiyle konusunca
konya canim olsun insan unutuyo çok kişiyle konusunca
Canım sana dun yazacaktım ama yazamadım telefondan giriyorum çekmedi tel Bi türlü...seni takip ediyorum eşin varikosel ameliyatı olmuş öncelikle geçmiş olsun eşimde bugün oldu şuan eşin nasıl tuvalete rahat çıkabiliyor mu rahat oturup kalkabiliyor mu beni bilgilendirebilir misin lütfen
Çok memnun olurum canım beslenme konusunda konuşmadı 5 gün sonra ilişki banyo yapmak serbest dedi şuan biraz ağrısı var hastanede yatcaz bugün sabah inşallah hayırlısıyla evimize geçeriz bana neler önemliyse anlat :)bugün çok zor Bi gündü bide adet oldum üstüne :)kimseye bahsetmedik biz sadece ikimiziz başka kimse bilmiyor ameliyat işini
ben biraz dr arastirayim bari ilk 3ay ali hocaya gideyim sonra degistireyim diyorum....okuyorum herkesin dr sunu ye bunu ic sunu yapma bunu yap demiş hatta muayeneye giden bi kadının ayaginda ince çorap mi var kalın çorap mi var die bakmış dr u... Ben biraz ilgi istiyorum allahtan eşimde benimle aynı fikirde...bakalım bundan sonra ne yapcaz hayırlısı....
Ooo kiss esin gitmemiş bak senin için sevin sevinsuratta yapma tatlım bu dönemlerde biraz hassas oluyoruz biz..rabbim yuvanızdan huzuru eksik etmesi ins...
Bizde bugün akşam kv ye gidicez durumu soylicez heyecan basti
Geçi gece cooooooook kötü bi rüya gördüm dr gidiyorum değerim düşmüş düşük yapıyorsun diyo bana....hayırlısıyla bi görseydim.....duandan eksik etme canım ya...dün akşam da eşim geldi çıktım o yüzden
hayırdır buraya kimse uğramamış bugünnerdesiniz kızlar......hicran hayırdır kv den bırakmadımı kızzz
canım sen olmayınca yazasım gelmedi topiğe
alışmışım bu topikte seninle hicrana
oda gelmedi zaten bu akşam daha
oyyy canım benim sağolevet bende merak ettim hicranı cepten yazıy zaten rdanda yazbilir normalde:26::26:,
sen nasılsın canım arkadaşım...çalışmaya başladınızmı
bilmiyorum canım yarın ses çıkar sanırım hicrandan
yok canım ya başlayamadık
bugün demiştik ama eşim kendini çok iyi hissetmiyor biraz sancısı var
o yüzden başlayamadık
zaten yumurtlama zamanımda geçti bu ay için
canım belli olmaz yaa allah verince adete 2 gün kala tek sferlik korunmayıp hamile kalan arkadaşım varama tabi bunca yıl geçmiş bir ay daha geçse ne olur yeterki eşin iy olsun canım..bu arada keçi boyunuzda yap canım çok etkisi olur
mrb kuzummmm....nasilsinnn heyecan var mi az kaldi
mrb kuzummmm....nasilsinnn heyecan var mi az kaldiins bisi mus mutlu edecek haberler verirsin
Kızılay hast ne tarafta canim ya:26::26::26: birde ucretleri falan nasıl randevu alacagimiz bi no var mi yardımcı olursan sevinirim kuzum
Dun 10.30da geldik eve hemen yattık orda uyucaktim nerdeyse esnemekten agzim yirtilcakti
Herkes cooooooook sevindi eltim cocuklar kv kp vardi gittigimizde kv deye esim babaanne oluyosun dedi anlamadi garibim eltim gercekten mi dedi kv ne o dio torun geliyo torunnn dedi esim kv agladi sevindi kpde agladi gözlerini siliyordu caktirmadan
Neyse yemege oturduk kaynim geldi kv abime cocuklari kastederek hadi gözün aydın 3kardes oluyorlar dedi eltimin iki cocugu var kaynim bi eşimin bu benim suratima bakti oda inanamadisonra eşimi tebrik etti öptü beni tebrik etti öptü amca mi oluyorum şimdi ben dedi durdu yemek bile yiyemedi elleri titriyordu zaten tahmin etmistim en çok abimin sevinecegine eltim sabah diyo sabaha kadar uyuyamadi sevincinden amca oluyorum diye dedi sarkilar soyluyo falan komikti
Pazar aksam gorumcem geldi oda çok sevindi... Ama sunu anladım hamile olmak bi ayricalikmis sunu ye bunu ye falan sen otur falankaynim kahvaltida pekmez yoook mu getir çocuk yesin iyi olur kan olur dedi ben gerek yok yenge otur dedim zorla getirtti iste böyleeee biraz karisik anlattim ama kusura bakmayin
babada olacak amcada olacak canim benim.... Sende tatlı mi tatlı bi anne olacaksın... Iyiler canim arada kv problem cikariyo onuda görmezden geliyoruz
babada olacak amcada olacak canim benim.... Sende tatlı mi tatlı bi anne olacaksın... Iyiler canim arada kv problem cikariyo onuda görmezden geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?