Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Teşekkür ederim söyle bir durum var ben hiçbirinizin durumunu bilmiyorum

canım ben 10 seneye yakındır evliyim
eşim ğeçtiğimiz hafta varikosel ameliyatı oldu
eşimde sperm morfoluoji bozukluğu var
bu yüzden oldu ameliyat zaten
beklemedeyiz şu anada
3 ay sonra ameliyatın etkisini görebilmek için tekrar test yaptırcaz
[/QUOTE]

Rabbim tez vakitte Allah yolunda hayirli saglikli evlat versin inşallah

Hos buldum hemde cook

canım zaten bu topic hicran esra ve bana kalmıştı sende azcık şenlendri burayı seviniriz

canım bende 10 yıllık evliyim 8 yaşında oğlum var 4 yıldırda 2.bebeği istiyrum ama olmadı henüz beklemedeyiz...sizin gibi devam edeyim bende yarışmaya konyadan katılıyorumvede 28 yaşındayım

verayı bende çok merak ediyrumda sanırım o yut dışındaya yaa neti kesik yada bişey oldu işte:26:

pofuduk aralık başında burda inş

hımm hicran dedi öyleymiş canım ya
yapma canım ya test filan bekle cumayı kendini yüzmemiş olursun böylece
varsa hemen çıkar o gün zaten
ki inşallah vardır

hımm hicran dedi öyleymiş canım ya
yapma canım ya test filan bekle cumayı kendini yüzmemiş olursun böylece
varsa hemen çıkar o gün zaten
ki inşallah vardır

nasip canım artık ne gösterecek allah bilinmez

inş.canım sağolasın

Merhabalar hepinize ben bikac aydir bakiniyordum ole bu topik fazla ilgimi cekti ve yazilanlar cok icten geldi rabbim herkese tez zamanda bebis nasip etsin ins :)

mrb canım bende kendimi tanitayim 18 aydır bebek istiyorduk bi sürü tedaviler gördüm haplar iğneler asilama vs pkoluyum. Ama olmadi agustosta hsg çektirdim iki aydirda klomen kullanıyordum bu ay hamile kaldım şükür daha dr kontrolüne gitmedim gala inanamiyorum bi gorseydim bende konyadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Cok sevindim:) Allah evladini sana bagislasin saglicakla buyusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…