Herkese hayırlı sabahlar,yaklaşık 3 aydır yazdıklarınızı okuyordum bugün üye olmaya karar verdim..Bende 8 aylık evliyim ama hala bir bebeğimiz yok,evliliğimin ilk aylarında enfeksiyon sebebiyle doktora gittiğimde bir kaç kere muayene olmuştum,şimdilik sıkıntı yok deyip doktor folik asit vermişti..üzerinden 5 -6 ay geçti.her ay kendimce olur olmaz belirtiler hissettim,mide bulantısı kasık ağrısı,yükselen ateş vs:)bu arada hiç adet düzensizliğim de olmadı ergenlikten bu yana,sadece bir ay 2 gün falan gecikti bu yüzden test bile yapmaya ihtiyaç duymadım,bu ay biraz şüphelenmiştim göğüs ağrısı ve acısı adetten 16 gün önce başladı,sivilcelerim adetten 1 hafta önce çıkardı şimdi 3 gün kala çıktı görünen o ki bu ayda yok bişey,önümüzdeki ay doktora gitmek istiyorum regl dönemindemi yoksa öncesinde mi gitmeliyim?
kızzzz çok komik geldi yazdığın gülüyorum şuanallah seni varyaaaa ne yapsamda senin güvenini kazansam ben canım inan öyle bi niyetim yok zaten çokta merak heyecanda yok
Soruma cevap Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun...Acemilik işte zamanla nereye yazmam gerektiğini öğreneceğim inşallah:)Rabbim cümlemize Hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..
30gunde bir oluyorum ama dusukten sonra düzensizliği var malesef.. peki silik CIZGI cikarsa nedemek oluyor
canım işte cumaya kadar test yapmazsan güvenirim sana
cidden ya ben bile meraklıyım sen değilmisin
canım 30 günse yumurtlaman adet kanamasının başladığı günden itibaren 15. güne filan denk gelir
113.15.17. günler ve tabi daha sonrada devem etmek üzerine eşinle olmaya çalış
silik çizgi ovu testinde negatifi işaret eder[/B]
kız gerçekten bende bana şaştım yani aşılamada böyle teste 2 gün kala ölüyodum aklımdan çıkmıyodu şimdi ooooo gayet sakin bekliyorumhatta olursam bi dahaki ay kullancağım iğne için burdan birileriyle görüştüm...
eczaneden pahalı almışız canım urda elinde kalan kızlar yarı fiyatına gönderecekler
yapmıyacam merak etme canım
kız gerçekten bende bana şaştım yani aşılamada böyle teste 2 gün kala ölüyodum aklımdan çıkmıyodu şimdi ooooo gayet sakin bekliyorumhatta olursam bi dahaki ay kullancağım iğne için burdan birileriyle görüştüm...
eczaneden pahalı almışız canım urda elinde kalan kızlar yarı fiyatına gönderecekler
yapmıyacam merak etme canım
Benim iste tam o zamanlar tekrar kanamam oldu
oturttum derken :26:
yani kanı verme pztsi ye kadar olmassan o zaman yap mı diyosun:26:
bu arada seni tebrik ediyorum canım hamilesin ama hala bizimlesin:13:burda kaç kişiyle çok samimi olduk nasıl hamile kalıyolar bi daha uğramıyolar
sağol arkadaşım hg sendeçok o belitilere akılma canım bence onlar tamamen hikaye ne zaman adetin geçti ne hatta ne zaman testte 2 çizgi gördün o zaman belirti düşün
adetin 3.günü tahlil yapar ama muayene etmez sanırım sen bi git bakalım dr seni yönlendirir
benim adetimde düzenlidir ama benim yumurtalıklarım zayıf meseladr ilaçsız olması zor dedi
Sabreden derviş murafina erermis oyleydi dimi:) hayırlı haberler olsun inşallah
ayyy oturttum yazmisim ozur dilerimmm opuyorum seni yazcaktim kuzumm
artık buralardayım:)
canım zaten doğru yere yazmışsın merak etme
her zamanda bekleriz ayrıca
hb tşk ederim:)Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin...Beklemeyim erkenden gideyim bende gelsin minicik eksiğimiz:)
artık buralardayım:)
Evet bence pzt gunu kan testi yaptir canim benim :69
Sizi birakir miyim canim yaa çok seviyorum sizi dogurana kadar burdayim
hımmm canım dikkat ette tarihi filan geçmiş olmasın
arkadaşlarda unutur yollar filan hani yoksa kimse bilerek yapmazda
canım nasipte varsa inşallah bu ay senden umutluyum
sen varya artık yapsanda bize demessin sanki ya tırsıttık seni[/B]
Evet bence pzt gunu kan testi yaptir canim benim
Sizi birakir miyim canim yaa çok seviyorum sizi dogurana kadar burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?