Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

sağol arkadaşım hg sendeçok o belitilere akılma canım bence onlar tamamen hikaye ne zaman adetin geçti ne hatta ne zaman testte 2 çizgi gördün o zaman belirti düşün

adetin 3.günü tahlil yapar ama muayene etmez sanırım sen bi git bakalım dr seni yönlendirir
benim adetimde düzenlidir ama benim yumurtalıklarım zayıf meseladr ilaçsız olması zor dedi

kızzzz çok komik geldi yazdığın gülüyorum şuanallah seni varyaaaane yapsamda senin güvenini kazansam bencanım inan öyle bi niyetim yok zaten çokta merak heyecanda yok

canım işte cumaya kadar test yapmazsan güvenirim sana
cidden ya ben bile meraklıyım sen değilmisin

Soruma cevap Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun...Acemilik işte zamanla nereye yazmam gerektiğini öğreneceğim inşallah:)Rabbim cümlemize Hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..

canım zaten doğru yere yazmışsın merak etme
her zamanda bekleriz ayrıca

30gunde bir oluyorum ama dusukten sonra düzensizliği var malesef.. peki silik CIZGI cikarsa nedemek oluyor

canım 30 günse yumurtlaman adet kanamasının başladığı günden itibaren 15. güne filan denk gelir

113.15.17. günler ve tabi daha sonrada devem etmek üzerine eşinle olmaya çalış
silik çizgi ovu testinde negatifi işaret eder

canım işte cumaya kadar test yapmazsan güvenirim sana
cidden ya ben bile meraklıyım sen değilmisin

kız gerçekten bende bana şaştım yani aşılamada böyle teste 2 gün kala ölüyodum aklımdan çıkmıyodu şimdi ooooo gayet sakin bekliyorumhatta olursam bi dahaki ay kullancağım iğne için burdan birileriyle görüştüm...

eczaneden pahalı almışız canım urda elinde kalan kızlar yarı fiyatına gönderecekler

yapmıyacam merak etme canım

Benim iste tam o zamanlar tekrar kanamam oldu

Sabreden derviş murafina erermis oyleydi dimi:) hayırlı haberler olsun inşallah

hımmm canım dikkat ette tarihi filan geçmiş olmasın
arkadaşlarda unutur yollar filan hani yoksa kimse bilerek yapmazda
canım nasipte varsa inşallah bu ay senden umutluyum
sen varya artık yapsanda bize demessin sanki ya tırsıttık seni

Benim iste tam o zamanlar tekrar kanamam oldu

anladım canım kanama olduğuna göre yumurtlama olmamış olabilir
akıntın filan olmuyormu canım tahmini günlerini takip edebilirsin aslında
sen yinede çalışmalara devam et
kanaman olduğu için geç yumurtlayabilirsin

haaaa bi gelmesinde göriyim
her topikte takip eder bulur taciz ederim onu

hb tşk ederim:)Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin...Beklemeyim erkenden gideyim bende gelsin minicik eksiğimiz:)

hb tşk ederim:)Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin...Beklemeyim erkenden gideyim bende gelsin minicik eksiğimiz:)

nasıl topladım sizisağl canım inşbekleme canım hemen git çok vakit kaybeden biri olarak sana tavsiyem bu

ama eşinle git oldumu

canım bende sordum onuda bi tanesi ecz nede bekliyo tarihi güncel olacak dedi...eşimde öyle diyo güvenemeyz ona boşver diye ama bakalım

tırstııımmmmm vallaaaaa

ayyy oturttum yazmisim ozur dilerimmm opuyorum seni yazcaktim kuzumm

Evet bence pzt gunu kan testi yaptir canim benim

Sizi birakir miyim canim yaa çok seviyorum sizi dogurana kadar burdayim

oyyyyy oyy canım benim sağol

en varya yerim senin o sıpacığıkızzz bu kalem silgisi kdar olmuşya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…