canım zaten bu topic hicran esra ve bana kalmıştı sende azcık şenlendri burayı seviniriz
canım bende 10 yıllık evliyim 8 yaşında oğlum var4 yıldırda 2.bebeği istiyrum ama olmadı henüz beklemedeyiz...sizin gibi devam edeyim bende yarışmaya konyadan katılıyorum vede 28 yaşındayım
nasip canım artık ne gösterecek allah bilinmez
inş.canım sağolasın
Rabbim tez vakitte Allah yolunda hayirli saglikli evlat versin tum isteyenlere icinde de bize inşallah
Merhabalar hepinize ben bikac aydir bakiniyordum ole bu topik fazla ilgimi cekti ve yazilanlar cok icten geldi rabbim herkese tez zamanda bebis nasip etsin ins :)
amin nasılsın canım bu arada
aminnn canim darisi basina olsun ins
canim ben tum regl belirtilerini yasadim ama gelmedi şükür dr adetinin 3.gunu gidip hormon testi yaptir daha sonra normal muayeneye gidersin
Herkese hayırlı sabahlar,yaklaşık 3 aydır yazdıklarınızı okuyordum bugün üye olmaya karar verdim..Bende 8 aylık evliyim ama hala bir bebeğimiz yok,evliliğimin ilk aylarında enfeksiyon sebebiyle doktora gittiğimde bir kaç kere muayene olmuştum,şimdilik sıkıntı yok deyip doktor folik asit vermişti..üzerinden 5 -6 ay geçti.her ay kendimce olur olmaz belirtiler hissettim,mide bulantısı kasık ağrısı,yükselen ateş vs:)bu arada hiç adet düzensizliğim de olmadı ergenlikten bu yana,sadece bir ay 2 gün falan gecikti bu yüzden test bile yapmaya ihtiyaç duymadım,bu ay biraz şüphelenmiştim göğüs ağrısı ve acısı adetten 16 gün önce başladı,sivilcelerim adetten 1 hafta önce çıkardı şimdi 3 gün kala çıktı görünen o ki bu ayda yok bişey,önümüzdeki ay doktora gitmek istiyorum regl dönemindemi yoksa öncesinde mi gitmeliyim?
aminnn canim darisi basina olsun ins
Cok şükür iyiyim.esra ablacim.sen nasılsın
etmez miyim canim yaa çok iyi bilirim beklemek nediraminnn canim darisi basina olsun ins
Amin dua et ama olur mu
sağol canım bende iyiyim
moraller nasıl bakalım
bu arada canım sen hiç ovu testi kullandınmı yararlı olacaktır senin için
etmez miyim canim yaa çok iyi bilirim beklemek nedir
Iyi diyelim iyi olsun ben cok takıyormaslinda aldim adetim btti 2tanesini kullandim silik cizgi cikti 6gun sonra yine kanamam geldi kaldi ole hu ay geçmiştir dimi tam yumurtalama doneminde kanamm oldu
canım kaç günde oluyorsun adet
belli olmaz canım kanama olduysa karışmıştır biraz sen gitti gidiyordan bolca al yap her gün
birde gü aşırı veye 3 günde ilişkiye dikkat et
[/B]
Merhabalar hepinize ben bikac aydir bakiniyordum ole bu topik fazla ilgimi cekti ve yazilanlar cok icten geldi rabbim herkese tez zamanda bebis nasip etsin ins :)
yapma kuzum zaten yoksa testtede çıkar reglde olursun cmt paz test yap yapacaksan duruma göre kan verirsin kanina yazik kiiiissssoturttum seni
inşallah canım ama cidden sana güvenemiyorum şu an sanki test yapacakmışsın gibi geliyor
ama aklından bile geçirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?