canım bende sordum onuda bi tanesi ecz nede bekliyo tarihi güncel olacak dedi...eşimde öyle diyo güvenemeyz ona boşver diye ama bakalım
tırstııımmmmm vallaaaaa
hahahaaaismini ogrenelim arkin ya
büyümüş dimi teysesinohutcugum benim
anladım canım kanama olduğuna göre yumurtlama olmamış olabilir
akıntın filan olmuyormu canım tahmini günlerini takip edebilirsin aslında
sen yinede çalışmalara devam et
kanaman olduğu için geç yumurtlayabilirsin
ne diyelim kuzummm yaa :44:
nasıl topladım sizisağl canım inş bekleme canım hemen git çok vakit kaybeden biri olarak sana tavsiyem bu
ama eşinle git oldumu[/QUO
evet kesinlikle beklediğim yeter :)çok sağolun ya kendimi sanki daha mutlu hissettim:)
bekleriz canım
sana mikrop mu diycez bu arada
hg tatlım....evet yaa biz sıcak insanlarız işte naparsınsağl canım senide aramızda görmekten mutuluk duyarz.
sen neler yapıysun azcık tanısakmı seni[/QUOTE. Hosbulduk canim tesekkur ederim 25 yasindayim 2012 ocak ewliyim bir sene dusunmedik esimle 10 aydir dusunuyoruz bende gttim doktora bo sorun yok dedi esimde gecen ay spermiyogram testi yapti urolojiye goturduk sonucu oda bi problem yokdedi rabbim ne zaman ol derse
Olacak artik beklioruz
tanistigima memnun oldum mirkopcummm
rabbim çok bekletmesin canım benim
Ara ara akintim oluyo sağolasın valla konuşmak iyi geliyor
ne diyelim kuzummm yaa :44:
hangi ismi denedimse kabul etmedi site mikrop yazdım o da olmayınca mirkop:)olu verdi bi sakıncası yok eşimde beni böyle sever ara sıra:)diyebilirsiniz:)
sen bi isim tak o zaman esra teysesiii
minik civciv olur simdilik cinsiyete gore değişiklik yapariz
minik civciv olur simdilik cinsiyete gore değişiklik yaparizniye kuru bakliyat olmuyo simdi daha minnak ya susam mercimek nohut fasulye fistik oluyo buyudukce
hahaaa niye dovdun kiss yazik
hg tatlım....evet yaa biz sıcak insanlarız işte naparsınsağl canım senide aramızda görmekten mutuluk duyarz.
sen neler yapıysun azcık tanısakmı seni[/QUOTE. Hosbulduk canim tesekkur ederim 25 yasindayim 2012 ocak ewliyim bir sene dusunmedik esimle 10 aydir dusunuyoruz bende gttim doktora bo sorun yok dedi esimde gecen ay spermiyogram testi yapti urolojiye goturduk sonucu oda bi problem yokdedi rabbim ne zaman ol derse
Olacak artik beklioruz
canım sorun yoksa çalışmalara devamsende inci kürü gibi çabuklaştırıcı bişeyler yapablrsin
tabiki canım O ol dedimi herşey hikaye zaten,ol demeyincede afedersin bi tarafımızı yırtıyoruzda tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?