gunaydın canlarrr[/QUOT
günaydıııııııııııııın bugun hafta sonu cok rahatttt az önce kaktım camasırlarımı serdım koiş uyuyor
Bi silkelesin seni Kocis ondan sonra hamile kal da ben o zaman görürüm onun yüzünü :)))))
Ay ne güzel ya tam benim ideal kilom :)) yok bende 57 falandim tedaviye başladık ilk tup tedavisi e sonra 65 oldum sonra rahatsızlandım bir sürü kortizon aldım 75 oldum ikinci tup tedavisi ve hamilelik ile 85 e kadar çıktım yuhhhhhh diyorum kendime :)) simdi 75 falanım veriyorum yavaş yavaş eski kiloma inmem lazım kiyafetlerimin hiç biri olmuyor(
gunaydın canlarrr[/QUOT
günaydıııııııııııııın bugun hafta sonu cok rahatttt az önce kaktım camasırlarımı serdım koiş uyuyor
canım batını söle listeye yazıyım
günaydın kızlarr herkese mutlu haftasonları. okumadım geçmişi neler yapıyosunuz
Sen de bu azim olduktan sonra verirsin canım sen maşallah diyeyim deBi silkelesin seni Kocis ondan sonra hamile kal da ben o zaman görürüm onun yüzünü :)))))
Ay ne güzel ya tam benim ideal kilom :)) yok bende 57 falandim tedaviye başladık ilk tup tedavisi e sonra 65 oldum sonra rahatsızlandım bir sürü kortizon aldım 75 oldum ikinci tup tedavisi ve hamilelik ile 85 e kadar çıktım yuhhhhhh diyorum kendime :)) simdi 75 falanım veriyorum yavaş yavaş eski kiloma inmem lazım kiyafetlerimin hiç biri olmuyor(
canım batını söle listeye yazıyım
canım dedim daha önce pko luyuym soğanla getirmeye calışcamama normal olması geretken 19 nisan tam 19 nisanda da izine gitcem memlekete bir buçuk hafta kalıp döncem tahmini 1 mayısta size olumlu olumsuz haber verrrim
bende evlendgmde 57 idim şimdi 6o ama spor felan yapıyorum inş tekrar 57 56 olsak ii olur
Soğan suyunu iç canım sakın bırakma ben ictim iğrenç evet :))bu arada soğan suyumun 2. günü iğrenç ama napalım allah rastgetirsin
hicran sen adet mi oldun canım
canım dedim daha önce pko luyuym soğanla getirmeye calışcamama normal olması geretken 19 nisan tam 19 nisanda da izine gitcem memlekete bir buçuk hafta kalıp döncem tahmini 1 mayısta size olumlu olumsuz haber verrrim
bu arada şu BATasıca iyiiiii süpeer zekize kutlarm:81: bügün niese cok enerjikiiiiiim
hicran ve tuzzz olmadı mı bu ay??olsunnn daha nisanı kaçırmış değilsiniz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daha marttayız:))) olacak olacakkkkk
hicran ve tuzzz olmadı mı bu ay??olsunnn daha nisanı kaçırmış değilsiniz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daha marttayız:))) olacak olacakkkkk
Evet canım dün oldum yeni bat 27 nisan tabi pkodan dolayı gecikmezse
sana bişey olmasın canım en öenmlisi sağlık
Doğru canım ama bu durum hem fizyolojik hem biyolojik hem psikolojik coj etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?