Canım bu ay olmadı diye hemen umudunu yitirme belki senin sipa simdi gelmeyi planlıyor :)))) cocuğa baskı yapma lütfen :)))) ne güzel yemekler yaptım hadi yemeğe gel canım
Banada milli piyango vurdu hemde buyuk ikramiye esimin arkadaşı aramış otobüse binmiş buraya geliyor offfff isyeaaaaaaaannnnnnn :)
Canım bu ay olmadı diye hemen umudunu yitirme belki senin sipa simdi gelmeyi planlıyor :)))) cocuğa baskı yapma lütfen :)))) ne güzel yemekler yaptım hadi yemeğe gel canım
Banada milli piyango vurdu hemde buyuk ikramiye esimin arkadaşı aramış otobüse binmiş buraya geliyor offfff isyeaaaaaaaannnnnnn :)
sabrın sonu selamettir güzelim
üzülme biz yıllardır aynı şeyi yaşıyoruz bak
zaman ilaç olacak
Rabbim hayırlı evlatlar nasip edecek inşallah
Yemiş kadar oldum canım sağ
Ben bu ay çok umutlandigim için böyle oldu şimdi iyiyim ama eşimle konuştuk derlestik en büyük destek o bana
Yahu ben diyorum ki misafirim geliyor hemde yatılı diyorum ne kadar kalacak belli degil diyorum hatun sen beni dinlemiosunnnnnnnnn . Sıradaki şarkı Halil sezai den senin icin geliyor isyeaaaaaaaaaaaannnnnnn :)) benden sana gelsin hicranım
Benide strese söktün aksam yemekte ekmek yidim rejim gitti(
Yatılı miiiiiiiimilet sizin evi otel gibi kullanıyor bacım
Ozur dilerimya kisim sen niye diyet yapıyorsun ya bebiş in falan olursa ¿?
Ye gusel gusel ne diyetiymis boşver takma kiloyu da
Ben bu ay çok umutlandigim için böyle oldu şimdi iyiyim ama eşimle konuştuk derlestik en büyük destek o bana
Yahu ben diyorum ki misafirim geliyor hemde yatılı diyorum ne kadar kalacak belli degil diyorum hatun sen beni dinlemiosunnnnnnnnn . Sıradaki şarkı Halil sezai den senin icin geliyor isyeaaaaaaaaaaaannnnnnn :)) benden sana gelsin hicranım
slm şekerler ben bgeldm nasılsnzzzzz
kimseler yok herhalde ama yinede yazayımnasılsınz kızlar nevar neyok?ASEL SEN NAPTIN CANIM NASIL GDYR
slm şekerler ben bgeldm nasılsnzzzzz
deme kııııızzzzz
hemide yatılı ha misafir
çok geçmiş olsun canım ne diyim
Aynen yabir de erkek ya insan sınır oluyor otel mı yapsam evi ne gecelik para kazanırım :)))
Bebeğim ben tedavilerde cok kilo aldım pko da var bende vermem lazım ölüm diyeti yapmıyorum ama 1 aydır ekmek yemiyordum şekeri kestim akşamlarıda hafif gecistiriyordum mecburen bebeğimin sağlıklı gelmesi icin yapmam lazım(
ha şunu bileydin canım ya
bende eşimle sıkıntılı olduğumda dertleşirim çok iyi gelir
sen bu ay şu kürlere başla
ovu testide al
hatta silkelemeyide yap bakarsın etkisi olur canım
küçümsme bu dediklerimi ben çok araştırdım fayda bulan çok arkadaş var
kimse yok bu saatte uyku tutmadı....şu silkelemeyi eşime dedimde az önce güldü nerden öğrendin dedi topikteki kızlardan falan dedim her hafta kendinizi aşıyonuz neee dim allah yardım etsin kafayı sıyırmada ne diyosan deneyelim dio ama surat ifadesini görmek istemezdiniz acıyor bize resmen
Butik otel yaparsın evi ondan sonra gelsin paraciklar
Doğru tatlım herşey bebek için ben de coj çok zayıftım yeni toparladım biraz evlendigim sıralar 40 falandım hatta 40i hiç görmedim diyebilirim üzerime kıyafet bulamıyordum o kadardı şimdi 48 falanım normale döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?