Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Yemiş kadar oldum canım sağ

Yemiş kadar oldum canım sağ ol

sabrın sonu selamettir güzelim
üzülme biz yıllardır aynı şeyi yaşıyoruz bak
zaman ilaç olacak
Rabbim hayırlı evlatlar nasip edecek inşallah

Ben bu ay çok umutlandigim için böyle oldu şimdi iyiyim ama eşimle konuştuk derlestik en büyük destek o bana

Yemiş kadar oldum canım sağ

Ben bu ay çok umutlandigim için böyle oldu şimdi iyiyim ama eşimle konuştuk derlestik en büyük destek o bana

Yahu ben diyorum ki misafirim geliyor hemde yatılı diyorum ne kadar kalacak belli degil diyorum hatun sen beni dinlemiosunnnnnnnnn . Sıradaki şarkı Halil sezai den senin icin geliyor isyeaaaaaaaaaaaannnnnnn :)) benden sana gelsin hicranım

Benide strese söktün aksam yemekte ekmek yidim rejim gitti (

Yatılı miiiiiiii milet sizin evi otel gibi kullanıyor bacım

Yatılı miiiiiiii milet sizin evi otel gibi kullanıyor bacım

Aynen ya bir de erkek ya insan sınır oluyor otel mı yapsam evi ne gecelik para kazanırım :)))

Ozur dilerim ya kisim sen niye diyet yapıyorsun ya bebiş in falan olursa ¿?
Ye gusel gusel ne diyetiymis boşver takma kiloyu da

Bebeğim ben tedavilerde cok kilo aldım pko da var bende vermem lazım ölüm diyeti yapmıyorum ama 1 aydır ekmek yemiyordum şekeri kestim akşamlarıda hafif gecistiriyordum mecburen bebeğimin sağlıklı gelmesi icin yapmam lazım (

kimseler yok herhalde ama yinede yazayım nasılsınz kızlar nevar neyok?ASEL SEN NAPTIN CANIM NASIL GDYR

ha şunu bileydin canım ya
bende eşimle sıkıntılı olduğumda dertleşirim çok iyi gelir
sen bu ay şu kürlere başla
ovu testide al
hatta silkelemeyide yap bakarsın etkisi olur canım
küçümsme bu dediklerimi ben çok araştırdım fayda bulan çok arkadaş var

deme kııııızzzzz
hemide yatılı ha misafir
çok geçmiş olsun canım ne diyim

kimseler yok herhalde ama yinede yazayım nasılsınz kızlar nevar neyok?ASEL SEN NAPTIN CANIM NASIL GDYR

Kacak hatunlar hoş geldiniz . Canım
Beklemedeyim ben şimdilik
Batı bekliom gelmez inslll :)))
Sen nasılsın ?

slm şekerler ben bgeldm nasılsnzzzzz

Hoş geldin be kızanım :) nirdesin sen neden gec geldinnnn yok yazıldın. Bak bugün :))

deme kııııızzzzz
hemide yatılı ha misafir
çok geçmiş olsun canım ne diyim

Esra cim sorma ya sabah burada olacak :)) misafir berekettir derler gelsin bakalım dedim :)))

kimse yok bu saatte uyku tutmadı.... şu silkelemeyi eşime dedimde az önce güldü nerden öğrendin dedi topikteki kızlardan falan dedim her hafta kendinizi aşıyonuz neee dim allah yardım etsin kafayı sıyırmada ne diyosan deneyelim dio ama surat ifadesini görmek istemezdiniz acıyor bize resmen

Butik otel yaparsın evi ondan sonra gelsin paraciklar

Doğru tatlım herşey bebek için ben de coj çok zayıftım yeni toparladım biraz evlendigim sıralar 40 falandım hatta 40i hiç görmedim diyebilirim üzerime kıyafet bulamıyordum o kadardı şimdi 48 falanım normale döndüm

Yapcam canım kuru ve ovu testini sikeletme işini denedik biz yapamadık canım

Bi silkelesin seni Kocis ondan sonra hamile kal da ben o zaman görürüm onun yüzünü :)))))

Ay ne güzel ya tam benim ideal kilom :)) yok bende 57 falandim tedaviye başladık ilk tup tedavisi e sonra 65 oldum sonra rahatsızlandım bir sürü kortizon aldım 75 oldum ikinci tup tedavisi ve hamilelik ile 85 e kadar çıktım yuhhhhhh diyorum kendime :)) simdi 75 falanım veriyorum yavaş yavaş eski kiloma inmem lazım kiyafetlerimin hiç biri olmuyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…