ama olmazki canım bir doktor belirle
o seni takip etsin
her seferinde ayrı doktora dert anlatmakta zor olur zaten
ayy ins canim inss
merhabalar aranıza yeni katıldımm bende 9 yıllık evliyim bebek hasreti çekenlerdenim
Aynen ole hepsi ayri ilac veriyor
sende yazarsan selam söyle canım teşekkür edrim.... Inss oda bize musmuslu haberlerle döner
sende yazarsan selam söyle canım teşekkür edrim.... Inss oda bize musmuslu haberlerle döner
aynen canım benim bir doktorum var mesela aynı doktora giderim
sende dikkat et iyi bir doktor bul ve hap ona git
Canlarim bebek haberlerini okumaktan heralde ruyamda kiz bebegimin oldugunu gordumm cokk guzeldii))
İnşallah araştırıyorum suan
tabi canım araştır soruştur
yalnız şu senin kısa cevaplarına yapacak yorum verecek cevap bulamıyorumya ne yazsam diye düşünüyorum
himmm anladim canim baskav tedavi gorse tupe baslayamazdi sanirum hayırlısı olsun
Allah razi olsun esra abla ya:) isteyim ya ondandir kisa cevaplar... halada hasta olmadimisteyim doktora da gidemiyorum olece bekliyorum
himmm anladim canim baskav tedavi gorse tupe baslayamazdi sanirum hayırlısı olsun
Allah razi olsun esra abla ya:) isteyim ya ondandir kisa cevaplar... halada hasta olmadimisteyim doktora da gidemiyorum olece bekliyorum
ben iyiyim canım aynı devam...cuma günü burdaki devlet hast gidicem merkeze ne zaman giderim bimiyorum kar yagiyor burda ins buz olmaz yoksa gidemem...ocak basi gibi özele gitmeyi düşünüyorum bakalım
Firsat olsa gidicem de gidemiyorum kaldim ole esra abla ya baribugun bi test alayım da yapayim Allah bilir tabi ama sanmıyorum bebek olsun bakalim nasip kısmet send durumlar nasil esra abla
ben iyiyim canım aynı devam...cuma günü burdaki devlet hast gidicem merkeze ne zaman giderim bimiyorum kar yagiyor burda ins buz olmaz yoksa gidemem...ocak basi gibi özele gitmeyi düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?