Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

kızlar asel mail atmış
bende topikteki gelişmeleri yazdım oda şu maili göndermiş
sizede kopyalıyorum
hicran hamiş olduğunu yazmıştım asele

Aaa ne güzel gelişmeler olmuş canım sen doktora başladın demek süper J

Hicran için ççok sevindim çokkkk çok selamlarımı ilet lütfen J

En kısa zamanda inşl güzel haberler verebilirim .
Beni soracak olursan aynen devam iş güç J

Herhangi bir değişiklik yok . Tedaviye başladım bu ay canım iğne oluyorum tüp için .

Gidip geliyorum memorial ile başladık bakalım .

Yumoşlar yavaş gelişiyormuş transfer bir sonraki aya kalabilir miş . Hormonlarım biraz dengesiz sanırım J

Allah razi olsun esra abla ya:) isteyim ya ondandir kisa cevaplar... halada hasta olmadim isteyim doktora da gidemiyorum olece bekliyorum

canım o zaman bi test daha yapsan ne bileyim belki bu sefer vardırda çıkmamıştır ilk testte bebiş
yada ara kanaman olduğu içinde olabilir
bak ihmal etme artık çok uzadı git bi doktora
bi kistin filanda olabilir en azından erkenken tedavine bakarsın

Allah razi olsun esra abla ya:) isteyim ya ondandir kisa cevaplar... halada hasta olmadim isteyim doktora da gidemiyorum olece bekliyorum

Firsat olsa gidicem de gidemiyorum kaldim ole esra abla ya baribugun bi test alayım da yapayim Allah bilir tabi ama sanmıyorum bebek olsun bakalim nasip kısmet send durumlar nasil esra abla

Firsat olsa gidicem de gidemiyorum kaldim ole esra abla ya baribugun bi test alayım da yapayim Allah bilir tabi ama sanmıyorum bebek olsun bakalim nasip kısmet send durumlar nasil esra abla

canım anlıyorumda izin flan al bari
çünkü sağlığın herşeyden önemli
al bi test bakalım Allah büyüktür
bende bişey yok canım ya reglym şu an
bakalım bitince devam aynı sürece

ben iyiyim canım aynı devam...cuma günü burdaki devlet hast gidicem merkeze ne zaman giderim bimiyorum kar yagiyor burda ins buz olmaz yoksa gidemem...ocak basi gibi özele gitmeyi düşünüyorum bakalım

burdada kar var canım yerler jilet gibi kayıyor
cuma gideceğin doktoru belkide beğenirsin canım ya belli olmaz
özele gideceğin yer uzak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…