Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Sende mi hasta olmadn benim gbi

Leke gordum gununden birgun once geldi kahverengi bugunde yoj gibi. Ben senin gibi alti ay once 15 gubun ustune ilacla adet olmustum hivbir belirti ve akintim yoktu dr gttm auphe ustune oda kanda tahlil yaparak ilac verdi umarim sen hamikesindr canim.ben leke gorunce yerlesme diye dusundum devamu gelmeyince bakalim hayirlisi

Insallah sende hamilesindir Rabbim tum isteyenlere versin inşallah ama icimde sanki sen hamilesin gbi
Geliyor hadi insallah:)

Son düzenleme:
Insallah sende hamilesindir Rabbim tum isteyenlere versin inşallah ama icimde sanki sen hamilesin gbi
Geliyor hadi insallah:)

İns canim ikimizde mujdeli haberle gelelim Rabbimin izniyle.bende en kotuye alstriyom uzulmiyim die bakalim ama akinti dewami gelmeyince acabami demiio degilimm

o zaman tekrar hg canım sorun yoksa inş.en kısa zamanda olur kafaya takmamaya çalışher nekadar çoook zor olsada.......
ilaç kullanmadınmı hiç:26:neden direk aşılama

canım kaç yumosun vardı bu ay ay hadi bi güzel haberde sen verirsin ins

Canim hosbitaldeki aysel kameri duydun mu hic:44:

nt kotası dolmuştu kaç gündür girmedim...yok canım duymadım onamı gittin

kalp atışımz duyulmuş çok sevindim canım tamamına erdirsin inş. şu takvimini tekara ayarla canım civciv in gerçek gelişimini takip edek orda taa 9 haftaya yaklaştı

canım yine konuşmadı ne kaç tane olduğunu ne boyutunu dediama ilaç cevap veriyor yumm yumlar gayet iyi deditüp istemediğimizi diince o zaman toplam 4 ay bu şekilde deneyelim dedibende eşimden spermogram alın dedim dr da güldü sen öyle dediysen tamamdır dedieşime sigara içiyosan hemen bırak hareketi yavaşlatır dedi:18:eğer bu ayda olmassa bi dahaki ay verecek tahlil

gelmeyince merak etmiştim bende v kuzum

Aysel kamere gitmedim canım da onu düşünüyorum... Kalp atisi için dev teşekkür edriz teysesi darısı basinaa inss burdaki devlet hast gittim dr uda sevdim ...

Canım ali hoca bana da söylemiyordu ben soruyordum kaç tane kac mm diye ancak sorunca söylüyor....

Esinden test istemeside iyi olmuş inss grek kalmaz da esin birşey demedi mi sen isteyince

Tupu hemen mi düşünüyorsunuz inş hic gerek kalmaz canim yaa hakkinda hayırlısı olsun

canım daha önce hareket düşük tü sonra keç boyunuzu verdim bi kaç ay tekrar tahlil verdi iyi çıktı o zaman...o yüzden aklıma takılıyor yinemi düşük diye
Oda içten içe kızdı ama bişey demedisen zorla istiyosun tahlil dedi
Yok canım tüp düşünmüyoz şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…