Rabbimin katinda hicbirsey imkansz degil Rabbim kuru agaca can verr
Herseyin zamani var
Bizim zamaniz gelmemis demekki
Sende mi hasta olmadn benim gbi
Leke gordum gununden birgun once geldi kahverengi bugunde yoj gibi. Ben senin gibi alti ay once 15 gubun ustune ilacla adet olmustum hivbir belirti ve akintim yoktu dr gttm auphe ustune oda kanda tahlil yaparak ilac verdi umarim sen hamikesindr canim.ben leke gorunce yerlesme diye dusundum devamu gelmeyince bakalim hayirlisi
Insallah sende hamilesindir Rabbim tum isteyenlere versin inşallah ama icimde sanki sen hamilesin gbi
Geliyor hadi insallah:)
ben 2.5 yıllık evliyim 14-15 aydır korunmuyoruz. ankarada oturuyorum ve yaşım 26. hiç gebelik geçirmedim. eşimde bir sorun yok benim hormonlarımdada sorun yok aylık düzenli olarak adet görürüm. rahim filmi çektirmek yerine tanısal laparoskopi oldum tüplerim açık ve herşey normal. sonuç olarak SEBEPSİZ İNFERTİLİTE. laparoskopiden sonra 3 ay belki olur diye beklemeye aldık olmazsa aşılama deneyeceğiz. hayırlısı diyorum.
esra ile doktorumuz aynı olduğu için tanıştık ve topike o davet etti beni. belki herkesle birlikte benimde moralim düzelir. çünkü canım çok sıkılıyor.
canım kaç yumosun vardı bu ay ay hadi bi güzel haberde sen verirsin ins
Canim hosbitaldeki aysel kameri duydun mu hic:44:
nabeeerrrrrrr
gelmeyince merak etmiştim bende v kuzum
nabeeerrrrrrr
canlarimmm mutlu pazarlar hepinizeeee nasilsinn
mutlu pazarlar canımcanlarimmm mutlu pazarlar hepinizeeee nasilsinn
oyyy oyyy rabbim o cicilerden doya doya almayı nasip etsin inss en kisa zamanda
gelmeyince merak etmiştim bende v kuzum
Aysel kamere gitmedim canım da onu düşünüyorum... Kalp atisi için dev teşekkür edriz teysesi darısı basinaa inssBurdaki devlet hast gittim dr uda sevdim ...
Canım ali hoca bana da söylemiyordu ben soruyordum kaç tane kac mm diyeAncak sorunca söylüyor....
Esinden test istemeside iyi olmuş inss grek kalmaz daEsin birşey demedi mi sen isteyince
Tupu hemen mi düşünüyorsunuz inş hic gerek kalmaz canim yaa hakkinda hayırlısı olsun
oyyy oyyy rabbim o cicilerden doya doya almayı nasip etsin inss en kisa zamanda
zor bisey sanki onlarin test yaptirmasiii
canlarimmm mutlu pazarlar hepinizeeee nasilsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?