ona zaten lafım yok canım naptın sen soğana mı başladın ben de bu ay sogana mı baslasam diyorum yoksa incire mi
Canım soğan çok iyi diyorlar ama ben icebilegimi sanıyorum kokusu yüzünden benim mide biraz hassas ben bct yapcam bugün başlayacam
ben daha adet olmadım ama testler negatif göstriyo canım
ben soğanı çok önceden denemiştim pko varsa diye canım burnumu tukayıp içiyodum cok kötü kokuyo
Evet canım dün oldum yeni bat 27 nisan tabi pkodan dolayı gecikmezse
Hicran canım bence soğan kurunu yap bct ile kist olur sen soğanı yap bu ay bct yapma temizlensin yumurtaliklarin benceCanım soğan çok iyi diyorlar ama ben icebilegimi sanıyorum kokusu yüzünden benim mide biraz hassas ben bct yapcam bugün başlayacam
Canım soğan çok iyi diyorlar ama ben icebilegimi sanıyorum kokusu yüzünden benim mide biraz hassas ben bct yapcam bugün başlayacam
Faydası oldu mu canım daha önce hiç kur denemedim ben soğanı yapamam biliyorum kendimi
Hicran canım bence soğan kurunu yap bct ile kist olur sen soğanı yap bu ay bct yapma temizlensin yumurtaliklarin bence
ya ama negatif benim de hicoşum
Hicran pko nun tek tedavisi soğan kuru canım kuru yapıp Hamis kalan cok insan gordum bence de tıka burnunu iç kız . Neticede bebis icin içeceksin .
eveeet çok kötüüüü:104: ama burnumu tutup tek nefeste içiyorum içtikten snra 10 saniye burumdan nefes almıyorum geçiyooor:94:
Ya canım doğru söylüyorsun da simdi kist yok ben de olsaydı geç adet olurdum dr iyi demişti soğanı içemem aşkında btc kist okur belki doğru söylüyorsun yarın serohene ye başlıyorum 5 gün sonrada gonal f kullancam hem yumurta geliştiriciler hem btc fazla mi olur ki
Canım nasıl oluyor soğan ve hangi günler
Negatifte olsa kan testinde çıkmasa kırmızı görmeden böyle yapma
Hicrancim kist derken demek istediğim aslında pko da olan kişiler hani bizim gibi olanların yumurtalkklarinda cevresinde böyle KUCUK KUCUK kistler olur . Bu her regl ile birlikte dökülür ve regl bittikten sonra tekrar oluşur. Binalardan kurtulmak icin soğan kuru birebir . Sen soğana hemen bugün başla 10 gun iç en az . Hem yumoslarin daha kaliteli büyür ve catlar sansin artar . Ayrıca bct yapma ki iğne olacaksın iğneler yeterince büyütür bence ekstra kur kullanma sadece soğanı yap .
Simdi bir orta boy soğanı kabuğunu soyup klorsuz iki bardak suyun icine at ateşe koy kaynamaya başlayınca altını kıs 5 dakika ağzı kapalı kaynat sonra altını kapat . İlidiktan sonra suzup hopppp bir dikiste iç . Sabah aksam olmak üzere günde iki kez yap bunu 10 gun yap bırak .
Aynen katılıyorum sana çıkmayan candan ümit kesilmez mis . Ben de gideyim bir test yapayım bu ay 31 çekiyor ya benim regl 4 Nisan :)))
slm kızlar inşallah bu topik size ugurlu gelir rabbim kısa zamanda sizleride mutluluga eriştirir bana sormak istediginiz bişey varsa seve seve cevap veririm hangi konuda olursa olsun sizinleyim
Doğru söylüyorsun canım soğanı şimdi yapayım mi bide ac karna mi içiliyor acaba ins yapabilirim kafama yattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?