Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

esra ablacim nasilsin? durumunda var mu bir degisiklik benim bu ayda adetim geldi hakkimizda hayirlisi olsun cok opuyorum seni

canim nasilsun test yapicaktin rabbim yüzünü güldürsün

canlarım merak etmişsiniz çok sağolun
Allaha şükür sonucum iyi kızlar

13. gün değerim 81 çıktı 15. günde 267
nasipse yarın yine kan vericem
bakalım inşallah bir aksilik olmaz
Allahım isteyen herkese nasip etsin canlarım

Şükürler olsun binlerce kez coook sevindim çok şu bir haftadır hep güzel haberler aldım esrammm rabbim sağlıkla tamamına erdirsin insss canim benim ya.....

Benimde dun kontrolüm vardı karnimda kasılmalar olduğunu söyleyince nst istedi dr ve sancim cıktı düğünüm servisine aldılar serum hap fitil derken biraz rahatladim sancim kesilince eve geldim sanci demeseydi yatiracakti dua edin yawrum daha çok küçük biraz daha kalmalı içerde

canım çok sağolAllah razı olun
inşallah yarın sonucum hayırlı olur canım ya

canım iyi ya kesilmiş sancın biraz daha beklesin orda
ne kadar kalırsa içerde o kadar iyi
çok geçmiş olsun

Kızlar ben eşimle adetmden 7gün önce beraber oldum bu ay korunmayı bıraktım iki senedir gynelle kullanıyodum. adetim 3 gün gecikti üç gün sürdü bittikten iki gün sonra kahverengi Bikaç damla lekelendim midem falan bulanıyor biraz bişey yesem istifra ediyorum test yapıp hayal kırıklığına uğramayada korkuyorum sizce hamilemiyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bunu anlamak çok zor bu dediklerin gebelikte oluyor ama sen yine test yap bence
inşallah hakkında hayırlısı olur

Esrammm seni buradan da tebrik edeyim dedim . İnan bana çok sevindim . Çok güzel bir anne olacaksın eminim . Sabrının meyvesidir bu mucize .
Rabbim kucağında göstersin inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllll Sağlıkla canım .

amin canım çok sağol
Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin
sen nasılsın canım bu arada bebişin nasıl iyimi

Esracım ben de iyi sayılır bakalım . bir iki problem var göğsüm ile ilgili doktora gidip geliyorum . benim ilk bebekte de olmuştu sonra bebeği kaybetmiştim . İnşl Rabbim kızımı bana bağışlar bir sorun çıkmaz

nasil geçti usg kuzummmmm yaa çok heyecanlı günler başlıyor artık

Ben bu ara ağrılarla ugrasiyorum canım erken doğum riskim var bizim ufaklık aceleci cıktı ilaç başladık erken doğum olursa diye ciğer geliştirici iğne oldum iki gündür çok carpintim var birde... Yürümek yorulmak is yapmak ağır kaldırmak yasak.... Su 4hafta bizim için çok önemi dua et emi

bebisimin cicilerini aldik şükür bugün yıkayıp utulicem cantami hazirlicam bi besik ve araba birde bi biberon grubu kaldı alınacak onlarda hallolur ins en kısa zamanda

Pofudukumdanda hic haber yok yaw livrizede yazmıyo gari benimde çok az fırsatım oluyo aslibnda

canım git tabi tedavine bak sen
Allahım inşallah bebeğini sana bağışlar canım aklına kötü bişey sakın getirme
Allahın izniyle az kaldı sayılır sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…