canim nasilsun test yapicaktin rabbim yüzünü güldürsün
esra ablacim nasilsin? durumunda var mu bir degisiklik benim bu ayda adetim geldi hakkimizda hayirlisi olsun cok opuyorum seni
canim nasilsun test yapicaktin rabbim yüzünü güldürsün
Şükürler olsun binlerce kez coook sevindim çok şu bir haftadır hep güzel haberler aldım esrammm rabbim sağlıkla tamamına erdirsin insss canim benim ya.....
Benimde dun kontrolüm vardı karnimda kasılmalar olduğunu söyleyince nst istedi dr ve sancim cıktı düğünüm servisine aldılar serum hap fitil derken biraz rahatladim sancim kesilince eve geldim sanci demeseydi yatiracakti dua edin yawrum daha çok küçük biraz daha kalmalı içerde
canim sonucunu gelince yaz
bütün annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Kızlar ben eşimle adetmden 7gün önce beraber oldum bu ay korunmayı bıraktım iki senedir gynelle kullanıyodum. adetim 3 gün gecikti üç gün sürdü bittikten iki gün sonra kahverengi Bikaç damla lekelendim midem falan bulanıyor biraz bişey yesem istifra ediyorum test yapıp hayal kırıklığına uğramayada korkuyorum sizce hamilemiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tekrar tebrik ederim canım rabbim sağ salim tamamina erdirsin ins kendine çok dikkat et canım bu ara
Esrammm seni buradan da tebrik edeyim dedim . İnan bana çok sevindim . Çok güzel bir anne olacaksın eminim . Sabrının meyvesidir bu mucize .
Rabbim kucağında göstersin inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllll Sağlıkla canım .
tekrar tebrik ederim canım rabbim sağ salim tamamina erdirsin ins kendine çok dikkat et canım bu ara
nasil geçti usg kuzummmmm yaa çok heyecanlı günler başlıyor artık
canım çok geçmiş olsun rabbim seni ve meleğini korusun isim düşündünüz mu kaç haftalık oldun
Esracım ben de iyi sayılır bakalım . bir iki problem var göğsüm ile ilgili doktora gidip geliyorum . benim ilk bebekte de olmuştu sonra bebeği kaybetmiştim . İnşl Rabbim kızımı bana bağışlar bir sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?