canlarım ben ilk evlendigin zaman zeytınyagı kullanıodum sonra kayganlaştırıcı aldı eşim çilek kokuo felan ama benm hiç icime sınmedgnden zeytnyagına geri döndüm çünkü jeller kimyasallar fabrikasyon vs... zeytn yagı dogal uzmanlar anlat anlat bitiremiolar faydasınıyok canım ya daha hafif olsun bence yani zetinyağı kokar filan
ayçiçek filan kullan az miktarda
slm canm üzülme dicem ama nafile kısmet nasip dua et rabbim inş tez zamanda gönderir meleklerimizikızlar bat bugündü olmadı test yaptım demin tek çizgi yine ooffff..
Kızlar biliyosunuz bat im bugündü olmadım daha test yaptım az önce yine tek çizgi kafayı yiceeem offf((
canlarım ben ilk evlendigin zaman zeytınyagı kullanıodum sonra kayganlaştırıcı aldı eşim çilek kokuo felan ama benm hiç icime sınmedgnden zeytnyagına geri döndüm çünkü jeller kimyasallar fabrikasyon vs... zeytn yagı dogal uzmanlar anlat anlat bitiremiolar faydasını
bu arada herkeze günaydın canlarım
Kızlar biliyosunuz bat im bugündü olmadım daha test yaptım az önce yine tek çizgi kafayı yiceeem offf((
Canım sen coj dirayetlisin sabirlisinn rabbim mükafatını verecektir elbet
Evliyken çalışmak biraz zor oluyor canım haklisin ama ist gibi bi yerde tek kişiyle ev geçindirmek mümkün olmuyor canım
Dr gitmeye karar vermekle doğru bu secim yapmissin canım berki o vesile olur denemekten zarar gelmez rabbim büyük ol desin yeter
neber kızlar ya çok yazmışıız zor okudum herkesin mesajlarını
gelemedim ben muhabbrti kaçırmışım kusura bakmayın
ailevi bazı şeyler oldu ve çok canım sıkıldı
o yüzden ilgilenemedim sizle
BEYAZLIM canım üzüldüm ya demek regl oldun
can sağlığı olsun canım ya sıkma canını bence hiç
nasip bir dahaki aya
içimi acıttı bu kez yazdıkların nedense
yok kız sadece bebek için birlikte olunur mu hihihihi :) önceden böyle bi problemim yoktu benim. doğum kontrol hapını bırakıp prezervatif kullandım birkaç ay sanırım o sebep oldu kuruluğa. kayganlaştırıcı iyi geliyodu belki şimdi prezervatifi de bırakjtığımız için birkaç güne düzelir bilmiyorum
yok canım ya daha hafif olsun bence yani zetinyağı kokar filan
ayçiçek filan kullan az miktarda
merhaba herkeseee
bir şey paylaşmak istiyorum.hassas olan gebelik testlerinden aldım.yarım saat önce adetimi beklemeden yaptım.ikinci çizgi silikte olsa çıktı.ilk yarım saat içerisinde silik olması dahi gebe olduğunu gösteriyormuş.forumdaki testlere baktığımda benimki ile aynı olan çok vardı.ama yinede ümitlenmeyeceğim bekleyeceğim.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr Good morningggggggggggggggggggggggggggggg
kızlar dün gece tam yatacam karnım ağrıyor wc ye bir gittim aman Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yemişi kırmızı kartı:2: offf dedim ya bütün hayallerim çamurlu suya düştü .
neyse yarın doktora gidecem ya geldiği iyi oldu .
Tuzluğum Batımı 3 Nisan yazzzzzzzzzzzzzzzzz bari bugün birde doğum günüm yine yarım kaldımmmmmmmm
aaa mutlu yıllar canım sağlıkla nice güzel yaslara inşlll.. bende bugun yada yarın yicem merak etme arkandan geliyorum canım ya bu ay topiğimizden hiç hamiş çıkmıcak galiba kızlar ne dersiniz
Bi kişi bile olsa umut olacak bize ins var hamisimiz
canım belki geç döllenme olmuştur o yüzde bekle biraz daha adet olmassan yine yaparsın test
naber hicranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?