Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

ilk 10 ay çok kafama taktım.baktım problemde yok Allahım bilir elbet ne zaman vereceğini oyüzden Allah sağlık sıhhat versin gerisi gelir inşallah..Ama bu ay çok belirti var yaaa gelde takma kafana.senin ne zaman belli olacak.

l;29678037]ilk 10 ay çok kafama taktım.baktım problemde yok Allahım bilir elbet ne zaman vereceğini oyüzden Allah sağlık sıhhat versin gerisi gelir inşallah..Ama bu ay çok belirti var yaaa gelde takma kafana.senin ne zaman belli olacak.[/QUOTE]

Cuma gün regli oldum canım bu ay tekrar çalışmalar başlayacak pkoluyum ben sıkıntı oluyor iste

olacak inşallah umutsuzluğa kapılma sakın daha çok yeni ve nice pkolu olupta hamile kalanlar var arkadaşım dua et, iste sen elinden geleni yapıyosun bebek naza çekiyor sende inatçı ol inşallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşım.

Sağolasin canım rabbim isteyen herkese versin ilk bebek kaç yaşında senin canım

bebek sayılmaz canım artık 9 yaşında ve her gördüğü bebeğe ağlıyor.ne biçim annesin yazık deilmi bana ben kardeş istiyorum diye sorma kafamın etini yiyiyor.

bebek sayılmaz canım artık 9 yaşında ve her gördüğü bebeğe ağlıyor.ne biçim annesin yazık deilmi bana ben kardeş istiyorum diye sorma kafamın etini yiyiyor.

Allah uzun o omurler versin ins hayırlı evlat olurlar

Cücük haklı bencede kardeşsiz olmaz zamanini bekliyor belki senin meleğin de

Allah uzun o omurler versin ins hayırlı evlat olurlar

Cücük haklı bencede kardeşsiz olmaz zamanini bekliyor belki senin meleğin de

inşallah canım ama ne kadar çok üstüne düştüysem o kadar gelmiyor bebiş o yüzden hayırlısı diyelim arkadaşım.

bir şey paylaşmak istiyorum.hassas olan gebelik testlerinden aldım.yarım saat önce adetimi beklemeden yaptım.ikinci çizgi silikte olsa çıktı.ilk yarım saat içerisinde silik olması dahi gebe olduğunu gösteriyormuş.forumdaki testlere baktığımda benimki ile aynı olan çok vardı.ama yinede ümitlenmeyeceğim bekleyeceğim.

Canım bence yarın sabahta test yap ins gelmiştir meleğin coj heyecanlandım

canım yarın sabah yap daha güvenli olur .hadi hayırlısı insallah bebiş vardır :)

Kızlar biliyosunuz bat im bugündü olmadım daha test yaptım az önce yine tek çizgi kafayı yiceeem offf((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…