ne zamandır istiyorsunuz arkadaşım.
olacak inşallah umutsuzluğa kapılma sakın daha çok yeni ve nice pkolu olupta hamile kalanlar var arkadaşım dua et, iste sen elinden geleni yapıyosun bebek naza çekiyor sende inatçı ol inşallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşım.
bebek sayılmaz canım artık 9 yaşında ve her gördüğü bebeğe ağlıyor.ne biçim annesin yazık deilmi bana ben kardeş istiyorum diye sorma kafamın etini yiyiyor.
Ohhh 12 Nisan bat mı canım senin insl gelmez :)))
Allah uzun o omurler versin ins hayırlı evlat olurlar
Cücük haklı bencede kardeşsiz olmaz zamanini bekliyor belki senin meleğin de
Geç olsunda güç olmasın demişler canım ilki gelmiş ikincide gelecektirinşallah canım ama ne kadar çok üstüne düştüysem o kadar gelmiyor bebiş o yüzden hayırlısı diyelim arkadaşım.
Geç olsunda güç olmasın demişler canım ilki gelmiş ikincide gelecektir
bir şey paylaşmak istiyorum.hassas olan gebelik testlerinden aldım.yarım saat önce adetimi beklemeden yaptım.ikinci çizgi silikte olsa çıktı.ilk yarım saat içerisinde silik olması dahi gebe olduğunu gösteriyormuş.forumdaki testlere baktığımda benimki ile aynı olan çok vardı.ama yinede ümitlenmeyeceğim bekleyeceğim.
bir şey paylaşmak istiyorum.hassas olan gebelik testlerinden aldım.yarım saat önce adetimi beklemeden yaptım.ikinci çizgi silikte olsa çıktı.ilk yarım saat içerisinde silik olması dahi gebe olduğunu gösteriyormuş.forumdaki testlere baktığımda benimki ile aynı olan çok vardı.ama yinede ümitlenmeyeceğim bekleyeceğim.
canım yarın sabah yap daha güvenli olur .hadi hayırlısı insallah bebiş vardır :)
Cimbomcum ben çıkıyorum yine görüşürüz iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?