Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Böyle düşünme canım yaaaaaa gelecek kiymetlinnnn regli döneminde insan bi çökuyoo sonra toparlaniyorsunnn bebişin için ben sizin sözlerinizle toparladım ilk kez bu kadar coook üzüldüm ama geçti

Böyle düşünme canım yaaaaaa gelecek kiymetlinnnn regli döneminde insan bi çökuyoo sonra toparlaniyorsunnn bebişin için ben sizin sözlerinizle toparladım ilk kez bu kadar coook üzüldüm ama geçti

yok hicran ben bu ara cidden bunaldım . düzene koymam gereken mali durumlar , ocaktan bu yana kuzenim bende ve gelen gidenin haddi hesabı yok . iki haftadır da yatılı misafirim var sürekli . bende çok bunaldım . yoruldum . hiç yanlız kalıp kafamı dinleyemedim . şikayet etmek gidi değil aslında misafirin başımın üstünde yeri var ama bazen insan cidden yanlız kalmak istiyor .
akşam eve git yemek bulaşık . dün akşam işten çıktım koşarak markete alışveriş yap sonra eve gel masayı kur yemek hazırla yemek ye mutfagı topla alışverişleri yerleştir , çamaşırları topla , sonra evdekiler dışarı çıktı haydi evi süpür topla duş al saate bir baktım saat 12 olmuş ...
ben yatana kadar saat oldu 2 . sabah 6 da kalk aynı tempo ... bundan sıkıldım artık
birde üstüne hayal kırıklığı

yok ama vazgeçmş değilim bugün randevumu aldım perşembe için . regl olursam ilk gün ya da ikinci günü gidecem .
bu ay da böyle geçer artık

Canım sen coj dirayetlisin sabirlisinn rabbim mükafatını verecektir elbet
Evliyken çalışmak biraz zor oluyor canım haklisin ama ist gibi bi yerde tek kişiyle ev geçindirmek mümkün olmuyor canım
Dr gitmeye karar vermekle doğru bu secim yapmissin canım berki o vesile olur denemekten zarar gelmez rabbim büyük ol desin yeter

neber kızlar ya çok yazmışıız zor okudum herkesin mesajlarını
gelemedim ben muhabbrti kaçırmışım kusura bakmayın
ailevi bazı şeyler oldu ve çok canım sıkıldı
o yüzden ilgilenemedim sizle

BEYAZLIM canım üzüldüm ya demek regl oldun
can sağlığı olsun canım ya sıkma canını bence hiç
nasip bir dahaki aya

canım ya anladım seni
ayıp olmassa bi öneride bulunacagım
bu tip sorunu olan arkadaşım vardıda oda kayganlaştırıcı yerine
sıvı yağ sürüyordu
tabii çok az bi miktar pamuga damlatıp sürüyorum çok az diyordu
hem doğal olduğundan sperm kalitesinede zarar vermez
ne kadar mantıklı bilemem ama een azından kayganlaştırıcıdaki kimyasallar yok içinde canım

içimi acıttı bu kez yazdıkların nedense

evet olabiir belki. saf zeytinyağı var bizde onu mu denesem ki

ben ikinci için 1 seneyi aşkın bir süredir uğraşıyorum.her ay belirtiler belirtiler hepsini yaşadım ama nafileee.şimdide bu aydan ümitliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…