ay canım hadi hayırlısı iyice silkelesin bak aferin kocana kızzzzzzzzzzzzzzzzz . bu ay senden umutluyum ben
oy oy oy yerim ben seni saol bebeğim inşllllllllllllllllllllllll o günleri göreyim ya . o kadar çok istiyorum ki sanki son noktaya gelmiş gibiyim
Böyle düşünme canım yaaaaaa gelecek kiymetlinnnn regli döneminde insan bi çökuyoo sonra toparlaniyorsunnn bebişin için ben sizin sözlerinizle toparladım ilk kez bu kadar coook üzüldüm ama geçti
yok hicran ben bu ara cidden bunaldım . düzene koymam gereken mali durumlar , ocaktan bu yana kuzenim bende ve gelen gidenin haddi hesabı yok . iki haftadır da yatılı misafirim var sürekli . bende çok bunaldım . yoruldum . hiç yanlız kalıp kafamı dinleyemedim . şikayet etmek gidi değil aslında misafirin başımın üstünde yeri var ama bazen insan cidden yanlız kalmak istiyor .
akşam eve git yemek bulaşık . dün akşam işten çıktım koşarak markete alışveriş yap sonra eve gel masayı kur yemek hazırla yemek ye mutfagı topla alışverişleri yerleştir , çamaşırları topla , sonra evdekiler dışarı çıktı haydi evi süpür topla duş al saate bir baktım saat 12 olmuş ...
ben yatana kadar saat oldu 2 . sabah 6 da kalk aynı tempo ... bundan sıkıldım artık
birde üstüne hayal kırıklığı
yok ama vazgeçmş değilim bugün randevumu aldım perşembe için . regl olursam ilk gün ya da ikinci günü gidecem .
bu ay da böyle geçer artık
kızlar bildiğiniz gibi ben bu ay bebiş için ilk denemelere başlıyodum fakat bende kuruluk problemi var. önceleri kayganlaştırıcı kullanıyoduk ama o da spermleri öldürüyomuş diye bu ay kullanmayalım dedik. ama bu defa da canım çok yandı tahriş oldu bi kere girebildik ilişkiye. napcam ben yaaaa( daha ovulasyon günümü kaçırmadım ama bu gidişle tahrişten yapamıcam gününde
Bende bebeğime ilk aldığım oyuncağı saklıyorum halen . O zaman ki kıyafetlerimi yeni Hamis pantolonu almıştım usg lerini hepsini saklıyorum aslında insanın icini acıtiyor . Gecen bir arkadasım kız bebek elbisesi verdi bana minicik yeni doğan bebek icin Mevlüt kıyafeti . Yıkadım utuledim dolaba astım . Baktikca icimde derin bir boşluk .... Allahım dualarımızı kabul et insl
aSeL_k Canım canım canım . peki sırf bebek için mi birlikte oluyorsunuz siz . ama böyle olursa senin için eziyet olur tatlım başka bir çözüm bulsanız kendini rahatlatsan biraz olmaz mı ? psikoloji ile ilgili biraz bu kuruluk olayı bence :44::44:[/QUOTE .!.:yok kız sadece bebek için birlikte olunur mu hihihihi :) önceden böyle bi problemim yoktu benim. doğum kontrol hapını bırakıp prezervatif kullandım birkaç ay sanırım o sebep oldu kuruluğa. kayganlaştırıcı iyi geliyodu belki şimdi prezervatifi de bırakjtığımız için birkaç güne düzelir bilmiyorum
slm hicran başka kşmse yok galiba nasılsnn.:26:
evet olabiir belki. saf zeytinyağı var bizde onu mu denesem kicanım ya anladım seni
ayıp olmassa bi öneride bulunacagım
bu tip sorunu olan arkadaşım vardıda oda kayganlaştırıcı yerine
sıvı yağ sürüyordu
tabii çok az bi miktar pamuga damlatıp sürüyorum çok az diyordu
hem doğal olduğundan sperm kalitesinede zarar vermez
ne kadar mantıklı bilemem ama een azından kayganlaştırıcıdaki kimyasallar yok içinde canım
evet olabiir belki. saf zeytinyağı var bizde onu mu denesem ki
merhaba herkeseee
hoşbuldum arkadaşım.nasılsın
önceki sayfala bakmadım ama hamilemisin yoksa istiyormusun arkadaşım.
ben ikinci için 1 seneyi aşkın bir süredir uğraşıyorum.her ay belirtiler belirtiler hepsini yaşadım ama nafileee.şimdide bu aydan ümitliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?