Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

aaa mutlu yıllar canım sağlıkla nice güzel yaslara inşlll.. bende bugun yada yarın yicem merak etme arkandan geliyorum canım ya bu ay topiğimizden hiç hamiş çıkmıcak galiba kızlar ne dersiniz

bu ay herkeste bir tembellik var aaaaaaaaaaaaaaaaa önümüzdeki ay yumoş günlerini kaçıran değerlendirmeyenin elimden çekeceği var . Bu ay hamiş kalacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz umutluyum

kızlar habere bakınnnnnnnnn .
Allah yardımcısı olsun inşlllllllllllllll tutunur bebeği .

Alıntıdır .
Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi ve Estetik Rekonstrüktif Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, dünyada kadavradan rahim nakli yapılan ilk kişi olan 23 yaşındaki Derya Sert’e embriyo transferini başlattıklarını açıkladı.
AÜ Hastanesi’nde 8 Ağustos 2011’de Derya Sert’e 7 saat süren operasyonla, kadavradan rahim nakli yapılmıştı. Özkan ile Başhekim Prof. Dr. Mustafa Ünal, dün yaptıkları yazılı açıklamada, Derya Sert için ön hazırlıklar tamamlanarak, geniş bir ekip tarafından embriyo transferi işleminin başlatıldığını duyurdu.

Çok ilginç canım yaaaaaa allah acil şifalar versin meleği gelsin

hadi ya üzüldüm canım.ama yılmak yok o bebiş buraya gelecek baska care yok bu arada dogum gunun kutlu olsun canım
aaa mutlu yıllar canım sağlıkla nice güzel yaslara inşlll.. bende bugun yada yarın yicem merak etme arkandan geliyorum canım ya bu ay topiğimizden hiç hamiş çıkmıcak galiba kızlar ne dersiniz
ümitsiz olmaaaa canımm kırmızı çıkmadan ümit kesilmezzz
bu ay herkeste bir tembellik var aaaaaaaaaaaaaaaaa önümüzdeki ay yumoş günlerini kaçıran değerlendirmeyenin elimden çekeceği var . Bu ay hamiş kalacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz umutluyum
ben degerlendırıyorum merak etme canım.

Cimbomm ne yapıyorsun hg

hımm kahvaltını aksatma canım hemen yapıver burdayız biz :) kapalı oldumu hava aynen bayıyor insanın içini

yapayım canım haklisin herşey bebek için
Dün çok güzeldi dışarı çıkmıştım eve giresim gelmedi bugün de çıkacaktım vazgeçtim uff

teşekkürler şekerim güzel dileklerin için . bu ay hepimiz hamile kalacağızzzzzzzzzzzz

inşallah arkadaşlar.beklemek istiyorum çünkü her ay kan testi idrar testi.5 inden sonra bakacağım.

inşallah arkadaşlar.beklemek istiyorum çünkü her ay kan testi idrar testi.5 inden sonra bakacağım.

valla ben olsam çatlardım meraktan bu ay bile 1 hafta önceden test yapmaya başlamıştım . hadi git bir test daha al yap merak ettimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…