aaa mutlu yıllar canım sağlıkla nice güzel yaslara inşlll.. bende bugun yada yarın yicem merak etme arkandan geliyorum canım ya bu ay topiğimizden hiç hamiş çıkmıcak galiba kızlar ne dersiniz
kızlar habere bakınnnnnnnnn .
Allah yardımcısı olsun inşlllllllllllllll tutunur bebeği .
Alıntıdır .
Antalyadaki Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi ve Estetik Rekonstrüktif Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, dünyada kadavradan rahim nakli yapılan ilk kişi olan 23 yaşındaki Derya Serte embriyo transferini başlattıklarını açıkladı.
AÜ Hastanesinde 8 Ağustos 2011de Derya Serte 7 saat süren operasyonla, kadavradan rahim nakli yapılmıştı. Özkan ile Başhekim Prof. Dr. Mustafa Ünal, dün yaptıkları yazılı açıklamada, Derya Sert için ön hazırlıklar tamamlanarak, geniş bir ekip tarafından embriyo transferi işleminin başlatıldığını duyurdu.
hadi ya üzüldüm canım.ama yılmak yok o bebiş buraya gelecek baska care yokKızlarrrrrrrrrrrrrrr Good morningggggggggggggggggggggggggggggg
kızlar dün gece tam yatacam karnım ağrıyor wc ye bir gittim aman Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yemişi kırmızı kartı:2: offf dedim ya bütün hayallerim çamurlu suya düştü .
neyse yarın doktora gidecem ya geldiği iyi oldu .
Tuzluğum Batımı 3 Nisan yazzzzzzzzzzzzzzzzz bari bugün birde doğum günüm yine yarım kaldımmmmmmmm
ümitsiz olmaaaa canımm kırmızı çıkmadan ümit kesilmezzzaaa mutlu yıllar canım sağlıkla nice güzel yaslara inşlll.. bende bugun yada yarın yicem merak etme arkandan geliyorum canım ya bu ay topiğimizden hiç hamiş çıkmıcak galiba kızlar ne dersiniz
ben degerlendırıyorum merak etme canım.bu ay herkeste bir tembellik var aaaaaaaaaaaaaaaaa önümüzdeki ay yumoş günlerini kaçıran değerlendirmeyenin elimden çekeceği var . Bu ay hamiş kalacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz umutluyum
hadi ya üzüldüm canım.ama yılmak yok o bebiş buraya gelecek baska care yokbu arada dogum gunun kutlu olsun canım
ümitsiz olmaaaa canımm kırmızı çıkmadan ümit kesilmezzz
ben degerlendırıyorum merak etme canım.
Cimbomm ne yapıyorsun hg
napım canım bı kat evı toparladım buraya geldım sen napıyon nasılsın
bende daha kahvaltı yapmadım canım da istemiyor ama bugün hava kapalı burda yağmur çiseliyor sıkıcı bi gün yani
hımm kahvaltını aksatma canım hemen yapıver burdayız biz :) kapalı oldumu hava aynen bayıyor insanın içini
Iyidir canım senden naber
bende iyiyim canım kırmızılarımı bekliyorum
hadi ya üzüldüm canım.ama yılmak yok o bebiş buraya gelecek baska care yokbu arada dogum gunun kutlu olsun canım
ümitsiz olmaaaa canımm kırmızı çıkmadan ümit kesilmezzz
ben degerlendırıyorum merak etme canım.
aynen öyle bebiş içinyapayım canım haklisin herşey bebek için
Dün çok güzeldi dışarı çıkmıştım eve giresim gelmedi bugün de çıkacaktım vazgeçtim uff
bende iyiyim canım kırmızılarımı bekliyorum
inşallah arkadaşlar.beklemek istiyorum çünkü her ay kan testi idrar testi.5 inden sonra bakacağım.Allahım bana ve hepimize dayanma gücü versin ve tez zamanda meleklerimizi göndersin inşl . Amin .
Esracım her şey yolundadır umarım . Merak ettim seni .
Ahhh . Geçen gün dolabı temizlerken kaldırdığım o küçük çantayı buldum . içini açtım biraz ağladım ... Tam dedim kavuşmuşken kaybetttim ama sonra dedim kendine gel hayırlısını dile sadece .
Biliyorum ki yine yaşayacağım o duyguyu ama zamanı var ...
inşl hepimiz bir gün bu yazdıklarımızı güzel bir anı olarak hatırlar ve okuruz . Vay be deriz şöyle geriye bakarak...
canım senin sanırım prezervastiften oldu . ama tahriiş etme yine de zeytinyağı mantıklı onu kullan . tahriş olursa bu sefer hiç yapamazsın ...
Hoş geldin canım . Çok sevindim senin adına demek hamilesinolmasa silik çizgi çıkmazdıııııııııııııııı hadi kalk kan testi yaptır bakalım .
teşekkürler şekerim güzel dileklerin için . bu ay hepimiz hamile kalacağızzzzzzzzzzzz
Inssssssss gelmezler gelemeyeseciler
ben senden umutluyum kisss
aynen öyle bebiş için
inşallah gelmez canım .belirtiler var mı peki?
inşallah arkadaşlar.beklemek istiyorum çünkü her ay kan testi idrar testi.5 inden sonra bakacağım.
ben kendimden umutlu değilim kızlarrrr, karnım ağrıyor
Kiyamam tuzlugum sanaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?